301 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Τρι Δεκ 13, 2011 2:15 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.αυτα τα πεθερικα θα με κανουν να παθω νευρωση στομαχου στο τελος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
desT έγραψε:florentiab έγραψε:
δυστυχώς εγώ 7 ημέρες την εβδομάδα πρέπει να ξυπνάω στις 7:30
Καλά είναι 7:30 σε σύγκριση με το 6:50.
Δε σου είπα δε το νέο ωράριο στη καινούργια δουλειά στη Ξάνθη από το νέο έτος... 4:30 θα πρέπει να ξυπνάω για να προλαβαίνω το λεωφορείο που θα ξεκινάει 5:00 για να είμαστε στη δουλειά 6:00. Αυτά τα νέα μας προς το παρόν. Δεν γνωρίζω αν θα το αλλάξουν.
elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
καλημέρα Ελενα!
της διάβασα το βιβλίο σου χθες και νομίζω οτι της άρεσε.
θα ακούσουμε και το cd σήμερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλήθεια; Πολύ χαίρομαι! Μακάρι να μπορούσα να της πάρω κάτι καλύτερο αλλά ας όψονται τα χάλια οικονομικά μου!
prova έγραψε:φλο δουλευω σε σχολειο
florentiab έγραψε:
η σκέψη και μόνο αρκεί
αν και για μένα καλύτερο δώρο από το βιβλίο δεν υπάρχει!
η σκέψη και μόνο αρκεί
Και για μένα! Αφού στη γιορτή μου και στα γενέθλιά μου με ρωτάνε "ποιο βιβλίο σου λείπει;" Χαχαχαχα! Όταν λέω κάτι καλύτερο, εννοώ κάτι μεγαλύτερο, πιο χορταστικό!
η σκέψη και μόνο αρκεί
Και για μένα! Αφού στη γιορτή μου και στα γενέθλιά μου με ρωτάνε "ποιο βιβλίο σου λείπει;" Χαχαχαχα! Όταν λέω κάτι καλύτερο, εννοώ κάτι μεγαλύτερο, πιο χορταστικό!
florentiab έγραψε:γειά σου Κατερίνα!
εσύ τρελοδιδυμίνα να μαζέψεις τα μυαλά σου! ξεχάσατε την κορδέλα υπερπαραγωγή της μικρής
Nena έγραψε:
Χορταστικο???? Φαγητο εννοεις παλι καλε???
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:γειά σου Κατερίνα!
εσύ τρελοδιδυμίνα να μαζέψεις τα μυαλά σου! ξεχάσατε την κορδέλα υπερπαραγωγή της μικρής
ααα ναι!??? με συγχωρεις αλλα την κορδελα την εδωσα στη κουμπαρα οποτε εκεινη την ημερα ητανε δικη της ευθυνη!
χμμ θλετε να λεγεστε και παρθενοι!!!!
θα τη στειλω τωρα να ερθει να την παρει
elena25 έγραψε:Nena έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα! Μου έχει βγει το όνομα κανονικά και με το νόμο πάντως!
Πέρα από την πλάκα, αν το βιβλίο δεν είναι πάνω από 500 σελίδες όσο ωραίο και να είναι, δεν το ευχαριστιέμαι ρε παιδί μου, δε με καλύπτει!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, 13 Αυγούστου έχω γενέθλια. Επειδή αργούν όμως δέχομαι και από νωρίτερα δώρα!
elena25 έγραψε:Nena έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα! Μου έχει βγει το όνομα κανονικά και με το νόμο πάντως!
Πέρα από την πλάκα, αν το βιβλίο δεν είναι πάνω από 500 σελίδες όσο ωραίο και να είναι, δεν το ευχαριστιέμαι ρε παιδί μου, δε με καλύπτει!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, 13 Αυγούστου έχω γενέθλια. Επειδή αργούν όμως δέχομαι και από νωρίτερα δώρα!
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:γειά σου Κατερίνα!
ααα ναι!??? με συγχωρεις αλλα την κορδελα την εδωσα στη κουμπαρα οποτε εκεινη την ημερα ητανε δικη της ευθυνη!
να τη στείλεις, αλλά να έρθει μόνη της η Μίνα και όχι μαζί με την κουμπάρα της πάλι!!!!!!
mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:γειά σου Κατερίνα!
να τη στείλεις, αλλά να έρθει μόνη της η Μίνα και όχι μαζί με την κουμπάρα της πάλι!!!!!!
κι εγω σε αγαπαω βρε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
thequeen86 έγραψε:
κατι σαν κ εμενα εισαι κ εσυ! εγω καποτε διαβασα τον κωδηκα ντα βιντσι σε 4 ωρες
florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:γειά σου Κατερίνα!
κι εγω σε αγαπαω βρε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ωχου!!!!!! μη κλαίς καλέ
άντε έλα κι εσύ!
elena25 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
κατι σαν κ εμενα εισαι κ εσυ! εγω καποτε διαβασα τον κωδηκα ντα βιντσι σε 4 ωρες
4 ώρες;;;; Όλη αυτή τη γκουμούτσα;;; Πώς το κατάφερες καλέ αυτό; Εντάξει, διαβάζω γρήγορα αλλά όχι τόσο!
Όσο για το βιβλίο, δε μπορώ να πω πως με ενθουσίασε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ο άντρας μου που διάβασε τους Illuminati είπε πως είναι πολύ καλύτερο.
thequeen86 έγραψε:
το Illuminati ομολογω δεν το διαβασα ποτε το ειδα κατευθειαν σε ταινια.το βιβλιο προφανως μου αρεσε τοσο κ το διαβασα με τη μια...βασικα δν μ'αρεσει να αφηνω ενα βιβλιο στη μεση...ο πατρεας μου εχει γραψει 2 βιβλια.βεβαια δν εκδοθηκαν.δεν προλαβε να το κυνηγησει.
elena25 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
το Illuminati ομολογω δεν το διαβασα ποτε το ειδα κατευθειαν σε ταινια.το βιβλιο προφανως μου αρεσε τοσο κ το διαβασα με τη μια...βασικα δν μ'αρεσει να αφηνω ενα βιβλιο στη μεση...ο πατρεας μου εχει γραψει 2 βιβλια.βεβαια δν εκδοθηκαν.δεν προλαβε να το κυνηγησει.
Ξαναδιάβασα αυτό που σου έγραψα και νομίζω ότι φάνηκε "κάπως". Δεν το είπα με δυσπιστία αυτό που σου είπα, με θαυμασμό το είπα! Σόρυ αν φάνηκε κάτι άλλο. Θα το πω του άντρα μου για να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Μου τη λέει συνέχεια ότι διαβάζω πολύ γρήγορα και αμφιβάλλει λέει αν καταλαβαίνω τι διαβάζω! Ας γελάσω! Μιλάει αυτός που κάνει 2 και τρεις εβδομάδες να τελειώσει ένα βιβλίο! Χα!
Γιατί δεν προσπαθείτε εσείς να εκδόσετε τα βιβλία του πατέρα σου; Κι εγώ έχω ξεκινήσει ένα βιβλίο εδώ και 1 χρόνο περίπου. Ελπίζω κάποια στιγμή να εκδοθώ! (όπως λέει και ο Κατακουζηνός!)
elena25 έγραψε:Μην το λες, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Αν μπορείτε κυνηγήστε το. Δεν έχετε να χάσετε και τίποτα!
thequeen86 έγραψε:
απο οτι ξερω ειχε δωσει δειγματα σε μεγαλο εκδοτικο οικο αλλα μαλλον εφαγε πορτα.τωρα απο κει και περα εγω δεν ξερω απο αυτα δν ξερω πως να το κηνιγησω.αν θες σου στελνω ενα απο τα 2 βιβλια να το διαβασεις....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης