526 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή; #16 Πεμ Δεκ 15, 2011 10:34 pm
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα , ελεγα και εγω ξυπνησα πρωι, εσυ με περασες !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα σημερα πηγα την μικρη σχολειο και εγινα μουσκεμα , δεν θα παει ολοημερο σημερα γιατι θα παμε νωρις επισκεψη στην αδερφη μου στην σαλαμίνα.θα παω να την δω τωρα γιατι τα χριστουγεννα μαλλον θα παμε στο χωριοαλικακι έγραψε:Καλημέρα,με βροχούλα σήμερα!!!!!!!
Angie_77 έγραψε:Angie_77 έγραψε:Ρε κορίτσια αυτό το έχετε ακούσει ?? Έγώ τώρα το ανακάλυψα:
Καινούριο είναι ??
https://youtu.be/rs6aikO_KCI
mama katerina έγραψε:γεια σας κοριτσιααααα
θελω τη γνωμη σας! σας αρεσει αυτο το ρολοι ? θελω να το κανω δωρο και μου εκατσε καλα στο ματι! θα το φορουσατε εσεις?
stefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:Καλημέρα,με βροχούλα σήμερα!!!!!!!
καλημερα σημερα πηγα την μικρη σχολειο και εγινα μουσκεμα , δεν θα παει ολοημερο σημερα γιατι θα παμε νωρις επισκεψη στην αδερφη μου στην σαλαμίνα.θα παω να την δω τωρα γιατι τα χριστουγεννα μαλλον θα παμε στο χωριο
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Μπράβο σας βρε! Καλά τα καταφέρατε! Έχασα το δώρο μου! Είσαστε ευχαριστημένες τώρα;;;
εσυ να ερθεις με τον αντρα για καφε θα σου δωσω εδω το δωρο σου!! χαχα!
Πες μου πότε μπορείτε και θα τον πάρω και θα έρθουμε!
ολη την εβδομαδα ειναι πρωινος.. οποτε το απογευμα ειμαστε free
thequeen86 έγραψε:πως να τα αφησω η γυναικα που πηγα να παραγγηλω το εμβολιο κ ζυγηστικα.τι του ηθελα ε??? ειμαι μαζοχα το ξερω. εφτασα 90 κιλακια!!!!! τοσο ημουν περυση οταν γεννησα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣ ? ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ? ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΑΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΟΧΕΣ !!!thequeen86 έγραψε:πως να τα αφησω η γυναικα που πηγα να παραγγηλω το εμβολιο κ ζυγηστικα.τι του ηθελα ε??? ειμαι μαζοχα το ξερω. εφτασα 90 κιλακια!!!!! τοσο ημουν περυση οταν γεννησα
τα παχη μας τα καλη μας!τι ηθελες να εισαι καμια ξερακιανη κομπλεξικη?thequeen86 έγραψε:πως να τα αφησω η γυναικα που πηγα να παραγγηλω το εμβολιο κ ζυγηστικα.τι του ηθελα ε??? ειμαι μαζοχα το ξερω. εφτασα 90 κιλακια!!!!! τοσο ημουν περυση οταν γεννησα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Παρ Δεκ 16, 2011 1:13 am, 1 φορά
καλημερα παραπονιαρα.σε καταλαβαινω μωρε,σου λειπει και οαντρουλης σου και θελεις παρεουλα.μωρε και εμανα δεν μου απαντανε παντα αλλα δεν σκαω.(καρφι ηταν αυτο)Angie_77 έγραψε:Angie_77 έγραψε:Angie_77 έγραψε:Ρε κορίτσια αυτό το έχετε ακούσει ?? Έγώ τώρα το ανακάλυψα:
Καινούριο είναι ??
https://youtu.be/rs6aikO_KCI
Λοιπόν κοριτσάκια μου γλυκά, χάρηκα για την γνωριμία!! Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αλλά..... Θα μπαίνω μόνο στην ομαδούλα μου
Και για να μην στεναχωριέστε, θα σας αφήσω με κάτι για να γελάτε όταν ίσως με σκέφτεστε:
Πως λέγεται ο Αϊ-Βασίλης μεθυσμένος?
Βασιλόπιτα!!!
Πώς λέγεται ο άντρας στον Άρη??
Μανάρι !!!!!
Α και Καλές Γιορτές να έχετε όλες !!!!
ακομα αρρωστη εισαι εσυ?σε επιασε για τα καλα.ο μικρος?προσεχε μωρε μην τον κολλησεις και αυτον.tatijana έγραψε:Καλημερες.Εγω είμαι κρεββατομενη..Ο βήχας μου τρανταζει όλο το κορμί.Άντε να γίνω καλα...
Αντζι μη χολοσκας,πάρτι πιο τρελλιαρικα...
Έχω ΈΝΑ μαλλί...τρελλα.
΄TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα παχη μας τα καλη μας!τι ηθελες να εισαι καμια ξερακιανη κομπλεξικη?thequeen86 έγραψε:πως να τα αφησω η γυναικα που πηγα να παραγγηλω το εμβολιο κ ζυγηστικα.τι του ηθελα ε??? ειμαι μαζοχα το ξερω. εφτασα 90 κιλακια!!!!! τοσο ημουν περυση οταν γεννησα
ΥΓ.παντως μην τα λες εδω γιατι μπορει και να σε βρισουν για τα κιλα σου.ειναι καποιες εδω μεσα που κρινουν τον ανθρωπο απο τα κιλα του.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ακομα αρρωστη εισαι εσυ?σε επιασε για τα καλα.ο μικρος?προσεχε μωρε μην τον κολλησεις και αυτον.tatijana έγραψε:Καλημερες.Εγω είμαι κρεββατομενη..Ο βήχας μου τρανταζει όλο το κορμί.Άντε να γίνω καλα...
Έχω ΈΝΑ μαλλί...τρελλα.
tatijana έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ακομα αρρωστη εισαι εσυ?σε επιασε για τα καλα.ο μικρος?προσεχε μωρε μην τον κολλησεις και αυτον.tatijana έγραψε:Καλημερες.Εγω είμαι κρεββατομενη..Ο βήχας μου τρανταζει όλο το κορμί.Άντε να γίνω καλα...
Έχω ΈΝΑ μαλλί...τρελλα.
Φοραω μάσκα κ είμαστε στην μάνα μου
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τα παχη μας τα καλη μας!τι ηθελες να εισαι καμια ξερακιανη κομπλεξικη?thequeen86 έγραψε:πως να τα αφησω η γυναικα που πηγα να παραγγηλω το εμβολιο κ ζυγηστικα.τι του ηθελα ε??? ειμαι μαζοχα το ξερω. εφτασα 90 κιλακια!!!!! τοσο ημουν περυση οταν γεννησα
ΥΓ.παντως μην τα λες εδω γιατι μπορει και να σε βρισουν για τα κιλα σου.ειναι καποιες εδω μεσα που κρινουν τον ανθρωπο απο τα κιλα του.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ 92 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΤΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !! ΨΑΞΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΚΥΡΙΕΣ !!thequeen86 έγραψε:παντα ειχα κ εχω κομπλεξ με τα κιλα μου.ασε που δν ειχω ρουχα φοραω του αντρα μου
mariloy έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ 92 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΤΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !! ΨΑΞΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΚΥΡΙΕΣ !!thequeen86 έγραψε:παντα ειχα κ εχω κομπλεξ με τα κιλα μου.ασε που δν ειχω ρουχα φοραω του αντρα μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης