601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3 Πεμ Δεκ 15, 2011 1:43 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα Ιφιγένεια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:κι εγω στην αρχη ειχα ψαρωσει με τις φωτος σας!
Καληνυχτα Ιφιγενεια!!
αγαπη έγραψε:ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ???? ΒΑΡΙΕΜΕ ΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΡ ???
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ???? ΒΑΡΙΕΜΕ ΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΡ ???
Εχει τιποτα καλο? Εγω ειμαι στη δουλεια ακομη σε 1 τεταρτο σχολαω!
boubou έγραψε:χαχα ναι μαλλον γι αυτο ρωτουσε και το λεμονακι αν ηταν ο δικος σου αντρας που δουλευει Γιαννενα!! και τελικα ηταν της Ιφιγενειας!!! Βγαλε καμια κοντινη φωτο τις μπαλιτσες που εφτιαξες... με εφαγε η περιεργεια
αγαπη έγραψε:ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ???? ΒΑΡΙΕΜΕ ΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑΡ ???
boubou έγραψε:Πεμπτη και Παρασκευη το ωραριο μου ειναι 4-12.. το εχω κατεβασει νομιζω αλλα δν το εχω δει... δν ειμαι και σιγουρη!
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:Πεμπτη και Παρασκευη το ωραριο μου ειναι 4-12.. το εχω κατεβασει νομιζω αλλα δν το εχω δει... δν ειμαι και σιγουρη!
πωπω χάλια ωράριο!!πως αντέχεις...
evi27 έγραψε:Αγάπη εσύ που μένεις?
αγαπη έγραψε:εχεις παιδακι η εισαι και συ στην αναμονη ???
evi27 έγραψε:boubou έγραψε:χαχα ναι μαλλον γι αυτο ρωτουσε και το λεμονακι αν ηταν ο δικος σου αντρας που δουλευει Γιαννενα!! και τελικα ηταν της Ιφιγενειας!!! Βγαλε καμια κοντινη φωτο τις μπαλιτσες που εφτιαξες... με εφαγε η περιεργεια
θα το φροντίσω αύριο!! ναι μάλλον γι'αυτό έγινε το μπέρδεμα!!
Λεμονάκι έγραψε:evi27 έγραψε:boubou έγραψε:χαχα ναι μαλλον γι αυτο ρωτουσε και το λεμονακι αν ηταν ο δικος σου αντρας που δουλευει Γιαννενα!! και τελικα ηταν της Ιφιγενειας!!! Βγαλε καμια κοντινη φωτο τις μπαλιτσες που εφτιαξες... με εφαγε η περιεργεια
θα το φροντίσω αύριο!! ναι μάλλον γι'αυτό έγινε το μπέρδεμα!!
ναι έτσι την πάτησα, θυμόμουν το δεντρό και λέω αυτή είναι
αγάπη ξέρω πως βαφτίζουν εκείνοι που παντρεύουν για να λυθούν τα χέρια όπως έγραψε και η Ευαγγελία.
με το καλό και στα δικά σου
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχεις παιδακι η εισαι και συ στην αναμονη ???
δεν έχω ακόμη....στην αναμονή...κάνουμε 1 χρόνο ελεύθερα αλλά όχι συστηματικά γόνιμες κτλ...από τον ιούλιο(2011) και μέτα το προσπαθούμε λίγο πιο συστηματικά...αλλά ακόμη τπτ...και κάποιες φορές αγχώνομαι όταν το σκέφτομαι....εσεις?
αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχεις παιδακι η εισαι και συ στην αναμονη ???
δεν έχω ακόμη....στην αναμονή...κάνουμε 1 χρόνο ελεύθερα αλλά όχι συστηματικά γόνιμες κτλ...από τον ιούλιο(2011) και μέτα το προσπαθούμε λίγο πιο συστηματικά...αλλά ακόμη τπτ...και κάποιες φορές αγχώνομαι όταν το σκέφτομαι....εσεις?
εμεις ξεκινησαμε απο τελος αυγουστου ελευθερα δεν εχουμε ακομα παιδακι σημερα χαρηκα παρα πολυ ομως γιατι (αν θα ακουσες κ εσυ τοσες πολες φορες που το ειπα) οτι η αγαπημενη μου φιλη και κουμπαρα ειναι εγκυος στο πρωτο της και εχω τρελλαθει μαζι της στην κυριολεξια
evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:evi27 έγραψε:αγαπη έγραψε:εχεις παιδακι η εισαι και συ στην αναμονη ???
εμεις ξεκινησαμε απο τελος αυγουστου ελευθερα δεν εχουμε ακομα παιδακι σημερα χαρηκα παρα πολυ ομως γιατι (αν θα ακουσες κ εσυ τοσες πολες φορες που το ειπα) οτι η αγαπημενη μου φιλη και κουμπαρα ειναι εγκυος στο πρωτο της και εχω τρελλαθει μαζι της στην κυριολεξια
ναι ναι !! το πήρε το μάτι μου!άντε τώρα και στα δικά σου! όσο για το άλλο θέμα,αν σε έχουν παντρέψει αυτοί τότε βαφτίζουν το παιδάκι σου...για να λυθούν τα χέρια από τα στέφανα,όπως είπαν κ τ'άλλα κορίτσια
βγάζω τις βλεφαρίδες μουevi27 έγραψε:Βουγιουκλάκη του φόρουμ που είσαι??
Λεμονάκι έγραψε:βγάζω τις βλεφαρίδες μουevi27 έγραψε:Βουγιουκλάκη του φόρουμ που είσαι??
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης