901 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 Πεμ Μαρ 15, 2012 5:00 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
kai emena den fanike me tin a epipedou den kathotan to moraki mou tora to idame me tin giatro mou.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
desT έγραψε:Καλωσήρθες vgog65 στην παρέα μας!
To μικρό σου ποιο είναι να μην σε φωνάζουμε vgog;
Εγώ είμαι η Δέσποινα.
Πες μας και την ΠΗΤ να σε βάλουμε στη λίστα μας. Τι νόμιζες, όποιος μπαίνει εδώ τον φακελώνουμε.... αχαχαχαχα
Ιωάννα, ποια συρτάρια πήρες;
Έχω και εγώ πρόβλημα με αποθηκευτικούς χώρους. Ή μάλλον ΘΑ έχω όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό. Τα υπόλοιπα συρτάρια, ντουλάπια μου έχουν γεμίσει. Θα κάνω βέβαια ένα καλό ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι αλλά δε σώζεται η κατάσταση.
Basiliki έγραψε:Γειά σας κορίτσια! Καιρό είχαμε να τα πούμε.. Είμαι πλέον 16 εβδομάδων! Όλα καλά μέχρι στιγμής! Η αυχενική διαφάνεια που έκανα ήταν οκ το ίδιο και η PAP-A.Μέσα Απριλίου θα κάνω τον υπέρηχο Β-επιπέδου.Σήμερα πήγα στον γυν/γο και έμαθα οτι θα κάνω ΑΓΟΡΑΚΙ!!! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, αν και ο σύζυγος ήθελε κόρη.Πλέον αρχίζω και το αισθάνομαι!! Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και είναι όλα πρωτόγνωρα για μένα εκτός απο τα 5 κιλά που πρόλαβα κι έβαλα..
vgog65 έγραψε:Το ονομά μου είναι Βίκυ... και η ΠΗΤ μου είναι 23/09 ...αλλά η γυναικολόγος μου λέει οτι με βλέπει για τέλη Σεπτέμβρη....με τα κιλά έχω ένα θέμα και εγώ που θα φτάσω ....έχω πάρει 4,5 κιλά ήδη....!Κουράγιο...!!!!
MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα! Σήμερα είχα μια τρελή μέρα στη δουλειά...είμαι πτώμα...
Έχουμε νέα εγκυούλα και μια ακόμη αγοροεγκυούλα στην παρέα!!! Ωραία!!!
Μην στεναχωριέσαι για τα κιλά Βίκη, κοίτα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και τα κιλά χάνοντε.
veny έγραψε:koritsia pws pate? egw pali..arrwsth eimai xtes me 30 pureto olh mera apo iwsh pou kollhsa apo th korh mou..eleos pia. den exw euxaristh8ei ka8olou thn eggymosynh mou auth th fora. olo arrwsth egw k h mikrh - einai 3 sxedon - k nomizw oti den 8a th xanasteilw paidiko giati den antexw allo me iwseis.spiti xamos ta kanei ola limpa(einai k polyyy zwhrh) k eimai mesa sta neura k tis fwnes!! eleos pia. oses exete k allo paidaki pws antexete??? eilikrina exw apelpistei pia...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης