Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
248 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 248 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:...Οχι μόνο αυτό, αλλά το πρώτο βράδυ ζήτησα να μη μου φέρουν καν να το θηλάσω (με συμβούλεψε η μαία μου φυσικά, δεν ήταν δική μου πρωτοβοουλία, γιατί μου ειπε πως το πρώτο 24ωρο δεν πίνει σχεδόν καθόλου γάλα το μωρό, οπότε τη θήλασα το βραδάκι και μετά το επόμενο πρωί)...

litsakos έγραψε:
Αυτο δεν ισχυει ardo, δεν σε κατευθυνε σωστα η μαια σου. Εχεις το πρωτογαλα που ειναι πολυ σπουδαια τροφη,σταγονες μεν αλλα πολυ σπουδαιες σταγονες...

μπεμπινι 1 έγραψε:.και ναι ειδικα στο θηλασμο εισαι απολυτη γιατι σε απαντηση σου σε αλλη κοπελα που δε θηλασε απ το πρωτο βραδυ με τη συμφωνη γνωμη της μαιας της την καπελωσες.λοιπον?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

Απο ο,τι βλέπω το λιτσακι δεν καπέλωσε την ardo αλλά τη μαια της που την κατηυθυνε λανθασμένα. Και γαλα υπάρχει το πρωτο 24ωρο, και το μωρο μπορει να φαει αν θελει. Και δεν ειναι προσωπικη γνωμη αυτα, ειναι η επιστημονικά αποδεδειγμένη αλήθεια. Το αν μια μητερα θα θηλάσει ειναι δικο της θεμα και προφανως υποκειμενικο.

Καπέλωμα θα έκανε αν της έλεγε "θα έπρεπε να θηλάσεις, θα έπρεπε να ενημερωθεις καλυτερα, κακως που δεν θηλασες κτλ κτλ". Αλλά όπως ειδα η διατυπωση ριχνει τις "ευθυνες" στη μαια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Κυρ Δεκ 18, 2011 9:48 am, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:δεν εχω παρει τιποτα πρωσοπικα,οταν τα παρω θα το καταλαβεις.που και πως σε χαρακτηρισα λιτσακο?κανουμε διαλογο και ανταπαντω σ αυτα που θεωρω οτι εισαι απολυτη και λαθος.δε νοιωθω ανασφαλης,αντιθετως,ουτε λαθος σε οσα εχω κανει.τσιτωνεις γιατι διαφωνω σε καποια πραγματα μαζι σου,δε θα σου κανω τη χαρη.και ναι ειδικα στο θηλασμο εισαι απολυτη γιατι σε απαντηση σου σε αλλη κοπελα που δε θηλασε απ το πρωτο βραδυ με τη συμφωνη γνωμη της μαιας της την καπελωσες.λοιπον?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

Δεν την "καπελωσα"...συμφωνησε μαζι μου σε κατι που ειναι παγκοσμια γνωστο. Σου διεφυγε αυτη η λεπτομερεια...Διαλογο κανεις οταν γραφεις την γνωμη σου,οχι οταν αποκαλεις απλα απολυτο τον αλλο, φωτεινο παντογνωστη,"εσεις οι πρωταγωνιστριες" μπλαμπλα,αυτο ειναι ειρωνεια και γι αυτο νειναι αναμενομενο να "τσιτωσει" μαζι σου ο αλλος ,αν και παλι δεν απαντησα με το ιδιο υφος,το προσπερασα. Γραψε λοιπον γιατι δεν ηταν λαθος αυτο που απαντησα στην ardo και στο οποιο συμφωνησε.Για να κανουμε διαλογο...και οχι για να μου κανεις την χαρη οπως λες..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:δεν εχω παρει τιποτα πρωσοπικα,οταν τα παρω θα το καταλαβεις.

Ωπα ρε συ,αραξε λιγο...

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αραχτη ειμαι!ειδες που τσιμπας με τη μια?

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσιμπαει? Δολωματα ριχνεις μπεμπινι????

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="baby-m"]εγω δεν δεχτηκα ουτε μια επισκεψη,, ουτε μιση τιποτα !!!! ουτε και μετα σπιτι τουλαχιστον αμεσα.Ηθελα το χρονο μου και την ηρεμια μου.Να συγχρονιστω στο νεο τροπο ζωης μου χωρις συμβουλες και υποδειξεις απο σογια και λοιπους συμβουλους!
Να ρωτησω κατι ακόμα αν και λιγο ασχετο.....και μην γελασετε σας παρακαλω ...οι μανουλες που ειχατε αφησει σπιτι αλλο παιδακι πως νιωθατε?? Εγω νομιζω πως δεν θα αντεξω μακρυα του...θα ειναι η πρωτη φορα που θα τον αφησω μονο του!!

η χειρότερη περίοδος της ζωής μου.... οι μικρές ήταν 2 χρονών κ τις άφησα στη μάνα μου... δεν καταλάβαιναν γιατί τις άφησε η μαμά... είχαμε κ την έξαρση του η1ν1 τότε κ δεν τις πολυέβλεπα... χάλια... δεν το ξεπέρασα ποτέ!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δολωματα στο λιτσακο που δεν κουλαρει.γιατι?δεν παριστανεις τον παντογνωστη?διαλογος κατα πως θες και σε βολευει?οχι δε σου κανω τη χαρη. οπου κατ'εμε εισαι λαθος θα το λεω οπως κανεις και'συ...!

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια συγνώμη αλλά να επέμβω και εγώ.... Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτες και ας μην το παίζουμε παντογνώστες και κριτές τον πάντων.
Σίγουρα είναι καλό για το μωρό είναι να είναι στην αγκαλιά της μαμάς του από την πρώτη στιγμή. Αλλά αν δεν γίνει δεν είναι και το τέλος του κόσμου... Υπέροχος επίσης είναι και ο θηλασμός αλλά και αν δεν θηλάσουν τι έγινε δηλαδή; Όσοι δεν έχουν θηλάσει πάθανε τίποτα τόσο φοβερό ή όσοι έχουν θηλάσει ανήκουν σε καμιά ανώτερη φυλή; Είναι πιο όμορφοι ή πιο έξυπνοι; Έλεος δηλαδή...
Η ψυχολογική πίεση που ένοιωσα μη μπορώντας να έχω την μπέμπα μου μαζί από την πρώτη στιγμή λόγω της άσχημης κατάστασής μου ήταν απίστευτη. Απίστευτη ήταν και η στεναχώρια που ένοιωσα μη μπορώντας να θηλάσω μιας και δεν είχα καθόλου σχεδόν γάλα. Διαβάζοντας σχόλια στα forum του τύπου όσο και αν πονάς πρέπει να έχεις το μωρό πάντα δίπλα σου και να μην αφήνεις καμία μαία να το παίρνει ή δεν υπάρχουν περιπτώσεις να θέλεις να θηλάσεις και να μην μπορείς... μόνο καλό δεν μου έκαναν. Το μεγαλύτερο κακό το έκανα στην μπέμπα διαβάζοντας απόλυτες απόψεις μερικών και κλαίγοντας όλη μέρα πιστεύοντας ότι είμαι άχρηστη για μάνα. Για αυτό ρε κορίτσια μην είστε απόλυτες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μάνα που όταν γεννάει δεν θέλει δίπλα της το μωράκι της αλλά αν δεν μπορεί μην την κάνουμε να αισθάνεται ακόμη πιο άσχημα που δεν τα κατάφερε. Και δεν έχω καμία ενοχή. Ενοχές έχουμε για κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ααααα Ελενα...θα σε μαλωσω...σφυρίζεις κλέφτικα?? Razz Razz
προς τι ο αλληλοσπαραγμός??
και εγω ηθελα να εχω την μικρη μου στο δωματιο- εκλαιγα απο τον πονο (λογω ραμματων) και εκλαιγα γιατι ο γιατρος επεμενε να κοιμηθω το 1ο βραδυ χωρις το μωρο διπλα μου. τον ακουσα ομως και τελικα στην περιπτωση μου ηταν σωστη απόφαση γιατι ειχα τα χαλια μου.
παντως, οποια λεχωνα μπορει να το εχει διπλα της αυτο ειναι το ιδανικο!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε: Διαβάζοντας σχόλια στα forum του τύπου όσο και αν πονάς πρέπει να έχεις το μωρό πάντα δίπλα σου και να μην αφήνεις καμία μαία να το παίρνει ή δεν υπάρχουν περιπτώσεις να θέλεις να θηλάσεις και να μην μπορείς... μόνο καλό δεν μου έκαναν. Το μεγαλύτερο κακό το έκανα στην μπέμπα διαβάζοντας απόλυτες απόψεις μερικών και κλαίγοντας όλη μέρα πιστεύοντας ότι είμαι άχρηστη για μάνα.

εγω να δεις τι πανικο επαθα......εκανα το λαθος και μπηκα σε φορουμ οπου εγραφαν οι λεγομενες (κατ'εμε) 'ταλιμπαν του θηλασμου'- το τι αγχος μου δημιουργηθηκε- οχι για τις μαιες...οχι για το ξενο γαλα...οχι για το πως θα πιασει τη θηλη...οχι για το τι θα κανω αν εχω πληγωμενες θηλες...και παει λεγοντας- ο πανικος σε ολο του το μεγαλειο.
δικο μου ολο το φταιξιμο- αλλα πρωτη φορα το εκανα και επεσα στην παγιδα να στρεσσαριστω. θελει χαλαρότητα και εμπιστοσυνη στον εαυτο μας.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε:Κορίτσια συγνώμη αλλά να επέμβω και εγώ.... Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτες και ας μην το παίζουμε παντογνώστες και κριτές τον πάντων.
Σίγουρα είναι καλό για το μωρό είναι να είναι στην αγκαλιά της μαμάς του από την πρώτη στιγμή. Αλλά αν δεν γίνει δεν είναι και το τέλος του κόσμου... Υπέροχος επίσης είναι και ο θηλασμός αλλά και αν δεν θηλάσουν τι έγινε δηλαδή; Όσοι δεν έχουν θηλάσει πάθανε τίποτα τόσο φοβερό ή όσοι έχουν θηλάσει ανήκουν σε καμιά ανώτερη φυλή; Είναι πιο όμορφοι ή πιο έξυπνοι; Έλεος δηλαδή...
Καλε ειπαμε κατι τετοιο πουθενα???????

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αστερο μου εγω παντως δεν ειμαι απολυτη αλλη ειναι και γι αυτο ολη η κουβεντα και ο σπαραγμος.διαβαστε και πιο πισω για να καταλαβετε.....!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:αραχτη ειμαι!ειδες που τσιμπας με τη μια?

Πουλας εξυπναδα τωρα? Τι θες ακριβως? Την αποψη σου συνεχιζω να μην την βλεπω...θα την γραψεις ή απλα θελεις καυγα?

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[/b] [/quote]

εγω να δεις τι πανικο επαθα......εκανα το λαθος και μπηκα σε φορουμ οπου εγραφαν οι λεγομενες (κατ'εμε) 'ταλιμπαν του θηλασμου'- το τι αγχος μου δημιουργηθηκε- οχι για τις μαιες...οχι για το ξενο γαλα...οχι για το πως θα πιασει τη θηλη...οχι για το τι θα κανω αν εχω πληγωμενες θηλες...και παει λεγοντας- ο πανικος σε ολο του το μεγαλειο.
δικο μου ολο το φταιξιμο- αλλα πρωτη φορα το εκανα και επεσα στην παγιδα να στρεσσαριστω. θελει χαλαρότητα και εμπιστοσυνη στον εαυτο μας.[/quote]

Αχαχαχα..."ταλιμπαν του θηλασμου".Καλο!!!!Εγω θυμαμαι οταν αρχισα να κυκλοφορω εξω με το παιδι,οποια με συναντουσε το moto ηταν το εξης:"Να σου ζησει!Θηλαζεις;;;" Δηλαδη αν δε θηλαζα,επρεπε να εξηγησω και το λογο φανταζομαι...Smile)))Ολα αυτα φαινονται μικρα,αλλα για μια νεα μητερα ειναι πηγη αφορητου αγχους κι ενοχων!!!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
baby-m έγραψε:εγω δεν δεχτηκα ουτε μια επισκεψη,, ουτε μιση τιποτα !!!! ουτε και μετα σπιτι τουλαχιστον αμεσα.Ηθελα το χρονο μου και την ηρεμια μου.Να συγχρονιστω στο νεο τροπο ζωης μου χωρις συμβουλες και υποδειξεις απο σογια και λοιπους συμβουλους!
Να ρωτησω κατι ακόμα αν και λιγο ασχετο.....και μην γελασετε σας παρακαλω ...οι μανουλες που ειχατε αφησει σπιτι αλλο παιδακι πως νιωθατε?? Εγω νομιζω πως δεν θα αντεξω μακρυα του...θα ειναι η πρωτη φορα που θα τον αφησω μονο του!!

Αχ αυτά τα σόγια και οι ξερόλες...ότι χειρότερο μετά τη γέννα που είσαι σε φάση περίεργη....στο γιο μου πέρασαν οι πάντες από το νοσοκομείο που γέννησα και αργότερα από το σπίτι. Μου άρεσε όμως οπότε τους δεχόμουν. Τώρα στην μπομπού γέννησα σε άλλη πόλη και ήρθαν ελάχιστοι. Ούτε στο σπίτι είχα επισκέψεις. Αλλά αυτή τη φορά δε θα το άντεχα με τίποτα αν περνούσαν πάλι όλοι....άτιμα ψυχολογικά...
Τώρα σε ότι λες για το παοδάκι σου που θα κάνεις λίγες μέρες να τοο δεις, θα είναι λίγο δύσκολα πιστεύω επειδή όπως λες θα είναι η πρώτη φορά που τον αφήνεις. εγώ τώρα που γέννησα δε μου έλειπε πολύ ο μεγάλος αλλά τον άφηνα και πιο πριν πολλές φορές στην πεθερά μου για σαββατοκύριακο ή για να πάμε κανένα τριήμερο με τον άντρα μου. Μη το σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι γι αυτό. Εξάλλου θα είναι σε καλά χερια όσο θα λείπεις. Εμένα όταν ήρθε στο μαιευτήριο να μας δει (στο σαλόνι) μου φάνηκε τεράστιος. Ότι ξαφνικά ψήλωσε, μεγάλωσε το κεφάλι, τα χέρια....(ακόμη και τώρα έτσι μου φαίνεται Very Happy Very Happy Very Happy )

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:

Εγω θυμαμαι οταν αρχισα να κυκλοφορω εξω με το παιδι,οποια με συναντουσε το moto ηταν το εξης:"Να σου ζησει!Θηλαζεις;;;"

χαχα κασετα! κ εγω τα ιδια ακουγα κ τωρα πια ακουω...
'Να σου ζησει.... θηλασες'???

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε:Κορίτσια συγνώμη αλλά να επέμβω και εγώ.... Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτες και ας μην το παίζουμε παντογνώστες και κριτές τον πάντων.
Η ψυχολογική πίεση που ένοιωσα μη μπορώντας να έχω την μπέμπα μου μαζί από την πρώτη στιγμή λόγω της άσχημης κατάστασής μου ήταν απίστευτη. Απίστευτη ήταν και η στεναχώρια που ένοιωσα μη μπορώντας να θηλάσω μιας και δεν είχα καθόλου σχεδόν γάλα. Διαβάζοντας σχόλια στα forum του τύπου όσο και αν πονάς πρέπει να έχεις το μωρό πάντα δίπλα σου και να μην αφήνεις καμία μαία να το παίρνει ή δεν υπάρχουν περιπτώσεις να θέλεις να θηλάσεις και να μην μπορείς... μόνο καλό δεν μου έκαναν. Το μεγαλύτερο κακό το έκανα στην μπέμπα διαβάζοντας απόλυτες απόψεις μερικών και κλαίγοντας όλη μέρα πιστεύοντας ότι είμαι άχρηστη για μάνα. Για αυτό ρε κορίτσια μην είστε απόλυτες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μάνα που όταν γεννάει δεν θέλει δίπλα της το μωράκι της αλλά αν δεν μπορεί μην την κάνουμε να αισθάνεται ακόμη πιο άσχημα που δεν τα κατάφερε. Και δεν έχω καμία ενοχή. Ενοχές έχουμε για κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε...

ρε συ astero2000...ειδες να γραφω κατι τετοιο καπου εδω?

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Πουλας εξυπναδα τωρα? Τι θες ακριβως? Την αποψη σου συνεχιζω να μην την βλεπω...θα την γραψεις ή απλα θελεις καυγα?[/quote] εσενα παντως σε πουλαωjavascript:emoticonp('Twisted Evilοτι ειχα να πω και οτι εχω να πω θα το λεω και σε οτι δε συμφωνω και θεωρω οτι ειναι λαθος θα το λεω και ας χαλιεσαι.θελεις να ακουσεις κατι συγκεκριμενο?οσο για την εξυπναδα μου δε σου κανω τη χαρη να στη πουλησω. κουλαρε παντογνωστη!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:δολωματα στο λιτσακο που δεν κουλαρει.γιατι?δεν παριστανεις τον παντογνωστη?διαλογος κατα πως θες και σε βολευει?οχι δε σου κανω τη χαρη. οπου κατ'εμε εισαι λαθος θα το λεω οπως κανεις και'συ...!
Ενας σωστος διαλογος εχει όλες τις αποψεις - και ναι! ω του θαύματος μερικες ειναι λανθασμενες και μερικες σωστες! Δε λέω οτι εγω εχω τη σωστη άποψη, αλλά όταν εγω σου προβαλλω επιχειρηματα κι εσυ αντιπαραθετεις ειρωνια και γιαλαντζι απειλες μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις καθολου επιχειρηματα και οτι, ναι, η άποψη σου ειναι λαθος διοτι δεν μπορεις να την υποστηριξεις, και δεν ξερεις και γιατι την υποστηριζεις.

Στο θεμα μας, ΠΑΛΙ, επαναλαμβανουμε αυτο που λεμε τοσα ποστς, οτι δεν κρινεται η αξια μιας μαμας απο αυτο. Το ξεκαθαρισαμε αυτο. Ουτε θεωρησαμε οτι πρεπει σωνει και ντε να εφαρμοζεται το ρουμ-ιν απο ολους ανεξαιρετως. Και πραγματικα, δεν μπορω να δω κάποια διατυπωση κάποιας που υποστηριζει το ρουμ-ιν, να ειναι απολυτη. Εγω δηλαδη που δεν το εφηρμοσα σε κανενα μου παιδι, γιατι δεν θιχτηκα απο αυτα που λενε?

Στην ουσια, προσπαθουν να εφαρμοσουν καλυτερα αυτο που εχουν δει απο χρονια ερευνων, οτι το να εχεις το μωρο μαζι σου βοηθάει στο θηλασμο, βοηθάει στο να εξοικειωθεις καλυτερα μαζι του, και βοηθάει στο να προσαρμοστεις στην μετεπειτα ζωη μαζι του. Δε λεμε οτι οσες δεν το καναμε εχουμε προσβλημα στο δεσιμο με ταπαιδια μας. Μην διαστρεβλώνετε αυτο που ΟΛΕΣ λεμε και που όλες συμφωνουμε!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
Πουλας εξυπναδα τωρα? Τι θες ακριβως? Την αποψη σου συνεχιζω να μην την βλεπω...θα την γραψεις ή απλα θελεις καυγα?
εσενα παντως σε πουλαωjavascript:emoticonp('Twisted Evilοτι ειχα να πω και οτι εχω να πω θα το λεω και σε οτι δε συμφωνω και θεωρω οτι ειναι λαθος θα το λεω και ας χαλιεσαι.θελεις να ακουσεις κατι συγκεκριμενο?οσο για την εξυπναδα μου δε σου κανω τη χαρη να στη πουλησω. κουλαρε παντογνωστη![/quote]

καθομαι κ διαβαζω ξανα κ ξανα κ προσπαθω να καταλαβω που στο καλο διαφωνειτε?
αφου το ιδιο λεμε ολες ρε κοριτσια!
Μπεμπινι γιατι τοση εμπαθεια με τη Λιτσα? Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την koukida στις Κυρ Δεκ 18, 2011 10:34 am, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
εσενα παντως σε πουλαωjavascript:emoticonp('Twisted Evilοτι ειχα να πω και οτι εχω να πω θα το λεω και σε οτι δε συμφωνω και θεωρω οτι ειναι λαθος θα το λεω και ας χαλιεσαι.θελεις να ακουσεις κατι συγκεκριμενο?οσο για την εξυπναδα μου δε σου κανω τη χαρη να στη πουλησω. κουλαρε παντογνωστη![/quote]

Οτι πεις.Πες το ομως...με μενα τα βαζεις,αλλα δεν γραφεις ποιο ειναι το λαθος που εγραψα.Κ λογικα κολλαω,αφου το στρεφεις σε μενα το σχολιο σου.
Εχεις εμπαθεια μαζι μου για καποιο λογο? Γιατι κι αλλες εχουν παρομοια γνωμη αλλα δε βλεπω να τις σχολιαζεις. Rolling Eyes

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από πότε η ειρωνεία αποτελεί δείγμα υγιούς διαλόγου;

Πουθενά δεν είδα καμία να κατακρίνει κάποια άλλη επειδή δεν έκανε ή έκανε κάτι. Ούτε η Νένα ούτε η Κουκίδα είχαν τα μωρά τους μαζί τους όπως είπαν και οι δύο αλλά ξέρουν ότι βάσει ερευνών και μελετών αυτό είναι το καλύτερο. Άλλο που δεν μπόρεσαν να το εφαρμόσουν.

Πού είναι το παράλογο;

Όσο για το αν κάποιες είναι απόλυτες, όταν μιλάνε εμπεριστατωμένα καλά κάνουν και είναι! Κάποια πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς, πώς να το κάνουμε τώρα;;

Κι εγώ ξέρω πως αν τρώω όλη μέρα θα γίνει 800 κιλά και αυτό θα είναι λάθος. Δε σταματάω όμως να τρώω. Αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή το κάνω εγώ είναι σωστό; Ή δικαιολογούμαι επειδή είμαι εγώ;;;

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

Όσο για το αν κάποιες είναι απόλυτες, όταν μιλάνε εμπεριστατωμένα καλά κάνουν και είναι! Κάποια πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς, πώς να το κάνουμε τώρα;;

Κι εγώ ξέρω πως αν τρώω όλη μέρα θα γίνει 800 κιλά και αυτό θα είναι λάθος. Δε σταματάω όμως να τρώω. Αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή το κάνω εγώ είναι σωστό; Ή δικαιολογούμαι επειδή είμαι εγώ;;;
ναι μωρε..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την ιστορια ανυιπαραθετοντας και παραφραζοντας τα δικα μου μηνυματα δεν την ξεκινησα εγω ουτε απειλησα.γιατι νοιωσατε οτι απειληθηκατε?οι ερευνες,οι θεωριες και οι διαπιστωσεις απεχουν απο την πραξη.το οτι η αποψη σου ειναι εμπεριστατωμενη,δε σημαινει οτι ειναι και σωστη η οτι η εφαρμογη της εχει τον ιδιο αντικτυπο σε μενα.οταν γεννησε μια κοπελα ηταν καλα φαινομενικα για ολους,μανουλα εγινε,να μην ηταν χαρουμενη?οταν τη ρωτησε στενο της προσωπο πως νοιωθει ειπε οτι αν ειχε εκεινη τη στιγμη το μωρο στα χερια της θα το πουλαγε....!και αν το σκοτωνε?το οτι ηταν μακρια της για λιγο μεχρι να ξελαμπικαρει το κεφαλι της ηταν σωτηριο?τι?αν επιμενω για ρουμ ιν?τι?ειναι σοκαριστικο?το οτι ειμαι ανωνυμη δε σημαινει οτι τα βγαζω ολα στη φορα για να δικαιολογισω αποψεις.βγαλτε συμπερασματα τωρα εσεις που πιστευετε τι τα ξερετε ολα.να σας πληροφορισω οτι κανενας δεν καταλαβε τιποτα η κοπελα συνηλθε και το θεμα θαφτη.κε εκει.δεν εχω τιποτα αλλο να πω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις