Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
194 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 194 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε παλι τα ιδια!!!!!

εγω κοριτσια περασα και τα 2 γεννησα στο αρεταιειο και το 2006 δεν την ειχα μαζι μου τη Φωτεινη..τα ειχανε τα μωρακια τοτε ολα μαζι σε ενα θαλαμο και πηγαιναμε εμεις καθε 3 ωρες για να τα ταισουμε,υπηρχε μια ειδικη αιθουσα θηλασμου κι εκει ολες οι μανουλες θηλαζαμε τα μικρα δεν ερχοταν σε επαφη με κανεναν αλλον αυτες τις 4 μερες..ομως πολλες φορες οταν πηγαινα εβρισκα τη μικρη ταισμενη με μπουκαλι και αυτο δεν μου αρεσε καθολου πολλες φορες τους ειπα να μην την ταιζουν κι ομως δεν με ακουγε κανεις...στη μικρη τωρα το 11 αλλαξανε τα πραγματα και την ειχα μαζι μου και ομολογω πως μου αρεσε περισσοτερο γιατι ηξερα ποτε ετρωγε πως ετρωγε και γενικα ειχα ολοκληρωμενη εικονα χωρις καμια παρεμβολη! θηλασα τα παιδια μου 40 μερες και τα 2 και σταματησα λογω ΓΟΠ ... η ουσια ειναι μια και θα το ξαναπω

το να λες το ιδανικο και να το υποστηριζεις,ασχετα αν δεν το εχεις εφαρμοσει η ιδια δεν σε κανει παντογνωστη αλλα αντιθετως ειλικρινη και ρεαλιστη θα ελεγα...το ιδανικο ειναι να εχεις το μωρο μαζι σου και να το θηλασεις απο την πρωτη στιγμη τωρα το τι θα κανει η καθε μανουλα ειναι διακαιωμα της η μητροτητα δεν μετριεται δεν λες εγω ειμαι πιο πολυ μανα απο σενα ομως δικαιωμα μου ειναι και μενα να λεω αυτο που ειναι σωστο ειτε αρεσει ειτε δεν αρεσει...

και ναι τυχαινει να ειμαι και πρωταγωνιστρια τι να κανω! βαρεστε με!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:την ιστορια ανυιπαραθετοντας και παραφραζοντας τα δικα μου μηνυματα δεν την ξεκινησα εγω ουτε απειλησα.γιατι νοιωσατε οτι απειληθηκατε?οι ερευνες,οι θεωριες και οι διαπιστωσεις απεχουν απο την πραξη.το οτι η αποψη σου ειναι εμπεριστατωμενη,δε σημαινει οτι ειναι και σωστη η οτι η εφαρμογη της εχει τον ιδιο αντικτυπο σε μενα.οταν γεννησε μια κοπελα ηταν καλα φαινομενικα για ολους,μανουλα εγινε,να μην ηταν χαρουμενη?οταν τη ρωτησε στενο της προσωπο πως νοιωθει ειπε οτι αν ειχε εκεινη τη στιγμη το μωρο στα χερια της θα το πουλαγε....!και αν το σκοτωνε?το οτι ηταν μακρια της για λιγο μεχρι να ξελαμπικαρει το κεφαλι της ηταν σωτηριο?τι?αν επιμενω για ρουμ ιν?τι?ειναι σοκαριστικο?το οτι ειμαι ανωνυμη δε σημαινει οτι τα βγαζω ολα στη φορα για να δικαιολογισω αποψεις.βγαλτε συμπερασματα τωρα εσεις που πιστευετε τι τα ξερετε ολα.να σας πληροφορισω οτι κανενας δεν καταλαβε τιποτα η κοπελα συνηλθε και το θεμα θαφτη.κε εκει.δεν εχω τιποτα αλλο να πω

Παραληρεις, χωρις λογο.Ειναι σχεδον ακαταληπτα τα οσα γραφεις.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την ιστορια ανυιπαραθετοντας και παραφραζοντας τα δικα μου μηνυματα δεν την ξεκινησα εγω ουτε απειλησα.γιατι νοιωσατε οτι απειληθηκατε?

Αν σε βολευει να νομιζεις οτι απειλουμαστε απο κατι τετοια, οκ, μεινε με την αποψη αυτη. Όπως κι εσυ, ετσι κι εμεις, οταν διαφωνουμε με κατι, το λεμε. Αλλά προφανως, αυτος που κανει τον περισσοτερο θορυβο ειναι συνηθως αυτος που δε λεει τιποτα. Και που φυσικα δεν εχει καταλαβει και τιποτα...

οι ερευνες,οι θεωριες και οι διαπιστωσεις απεχουν απο την πραξη.το οτι η αποψη σου ειναι εμπεριστατωμενη,δε σημαινει οτι ειναι και σωστη η οτι η εφαρμογη της εχει τον ιδιο αντικτυπο σε μενα. οταν γεννησε μια κοπελα ηταν καλα φαινομενικα για ολους,μανουλα εγινε,να μην ηταν χαρουμενη?οταν τη ρωτησε στενο της προσωπο πως νοιωθει ειπε οτι αν ειχε εκεινη τη στιγμη το μωρο στα χερια της θα το πουλαγε....!και αν το σκοτωνε?το οτι ηταν μακρια της για λιγο μεχρι να ξελαμπικαρει το κεφαλι της ηταν σωτηριο?τι?αν επιμενω για ρουμ ιν?τι?ειναι σοκαριστικο?το οτι ειμαι ανωνυμη δε σημαινει οτι τα βγαζω ολα στη φορα για να δικαιολογισω αποψεις.

Σου ειπε καλε κανεις να επιμεινεις για το ρουμ-ιν???? Διαβαζεις πριν απαντησεις? Ξεκολλα, κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να το κανεις, πωωωωωωωωωω....

βγαλτε συμπερασματα τωρα εσεις που πιστευετε τι τα ξερετε ολα.
Πώς να το κρυψωμεν άλλωστε... Οι φωτεινοι παντογνωστες ειμαστε καλε. Λαμπουμε απο μακρια.

να σας πληροφορισω οτι κανενας δεν καταλαβε τιποτα η κοπελα συνηλθε και το θεμα θαφτη.κε εκει.δεν εχω τιποτα αλλο να πω
Η όλη ιστορια που βαζεις ειναι εντελως, μα εντελως, και πιο εντελως δε γινεται ΑΣΧΕΤΗ. Μπορω να σου πω, ας αντιλογο το οτι μια φορα ενα δωματιο νεογνων ειχε πιασει φωτια, και οσες ειχαν τα μωρα τους στο δωματιο τους την εβγαλαν καθαρη, ενω τα μωρα που ηταν στο θαλαμο νεογνων υπεστησαν εγκαύματα. Αλλά ειναι εντελως ηλιθιο να το χρησιμοποιησω σαν επιχειρημα για το ρουμινγκ-ιν. Όπως και η δικη σου ιστορια.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η σιωπη μου προς απαντηση σας και οχι γιατι δεν εχω κατι να πω αλλα γιατι απαξιω.εισαστε κλικα.η ιστορια μιλα για επιλοχειο καταθλιψη αλλα εσεις ειστε αλλου.

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια άσχετο αλλά εγώ αν δεν ήμουν με άλλες δυο κοπέλες στο δωμάτιο εκ των οποίων η μία είχε κάνει πρόωρα δίδυμα με καισαρική και πήγαινε αυτή και τα έβλεπε αλλού και η άλλη δίπλα μου με φυσιολογικό όλα οκ, ίσως και να το κρατούσα το μωρό δίπλα μου, αλλά δεν ήθελα και να ενοχλώ με τα κλάματα της μικρής μου το βράδυ να σας πω την αλήθεια..Πάντως και σε θάλαμο νεογνών να είναι το μωρό σου, μπορείς αν θες να το κρατήσεις παραπάνω μαζί σου εφόσον το πεις στη νοσοκόμα...εγώ έτσι έκανα..

Όσον αφορά το θηλασμό, δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκε καν εδώ αλλά είναι καθαρά προσωπικό θέμα της καθεμίας και όντως και εμένα με εκνευρίζουν αυτές οι ταλιμπάν του θηλασμού όπως είπε η κουκίδα, είχε μία δίπλα της(στο 2ο εκείνη) ειδικά η αδερφή μου που ήταν πρωτομανούλα και την άγχωσε πολύ επειδή έδωσε συμπλήρωμα κανά δυο φορές επειδή δεν χόρταινε το μωρό... είχε και τον άντρα της να την πρήζει από πάνω να θηλάσει και κόντεψε να πάθει επιλόχεια κατάθλιψη...

Άλλες τα καταφέρνουν με λίγη προσπάθεια άλλες με πολύ, και άλλες τα παρατάνε όπως έκανα εγώ και το σκυλο μετάνιωσα βέβαια αλλά τι να κάνεις δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:εισαστε κλικα

Ειμαστε.Η αληθεια να λεγεται.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:Η σιωπη μου προς απαντηση σας και οχι γιατι δεν εχω κατι να πω αλλα γιατι απαξιω.εισαστε κλικα.η ιστορια μιλα για επιλοχειο καταθλιψη αλλα εσεις ειστε αλλου.

Πού ακριβως ειναι η σιωπή? Σε αυτο το ποστ??? Αυτοαναιρεισαι κοπελια. Όπως ειδες, δεν απαξιεις καθολου...

Ειτε με επιλοχειο ειτε χωρις, δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν επιχειρημα για να αντιταθεις στο ρουμ-ιν. Δεν ειναι επιχειρημα. ΞΕΚΟΛΛΑ, στο ξαναειπα, δεν μιλαμε για υποχρεωτικη τακτικη, την εφαρμοζεις αν θες, αν οχι, χαιρετισματα.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:Η σιωπη μου προς απαντηση σας και οχι γιατι δεν εχω κατι να πω αλλα γιατι απαξιω.εισαστε κλικα.η ιστορια μιλα για επιλοχειο καταθλιψη αλλα εσεις ειστε αλλου.

εισαι πραγματικα πολυ αδικη ...δεν ειπε κανενας τιποτα για να μιλας με αυτον τον τροπο ... ενα θεμα ανοιγεται για να ανταλλαζουμε αποψεις αλλοι θα συμφωνουν αλλοι θα διαφωνουν η δικη σου η σταση ομως ειναι περα για περα επιθετικη...

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί το τραβάτε έτσι ρε κορίτσια; Τη γνώμη μας για το rooming-in ρώτησε η baby-m....
Κάθισα και διάβασα από την αρχή όλα τα post. Οι περισσότερες έχουν δηλώσει ότι δεν το κάναν η κάθε μία για τους λόγους της. Εγώ αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω και άλλο παιδάκι, δεν θα διαλέξω το rooming-in γιατί θα είναι άλλη μια καισαρική και έχω άσχημη εμπειρία. Δεν θα το κάνω ακόμη επειδή δεν έχω την δυνατότητα να πληρώσω μονόκλινο για να τα βρω όπως τα θέλω όπως μου πρότειναν σε κάποιο άλλο forum.
Αυτό που λέμε στην φίλη μας που ρώτησε την γνώμη μας είναι μακάρι να πάνε όλα τέλεια και να το καταφέρει, αλλά αν δεν νοιώσει καλά με το να κρατήσει το μωρό της μαζί για τον όποιο λόγο και είναι πολύ αυτοί οι λόγοι δυστυχώς(δεν το λέω εγώ κάντε τον κόπο και διαβάστε το θέμα από την αρχή) δεν χάλασε ο κόσμος ούτε το μωρό θα πάθει τα ψυχολογικά του μέσα στο ψυχρό δωμάτιο με τα πυρεξάκια που όλο το βράδυ κλαίνε απεγνωσμένα όλα τα μωρά μαζί!!!! Έλεος ρε κορίτσια πολλά θρίλερ βλέπετε...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε:Γιατί το τραβάτε έτσι ρε κορίτσια; Τη γνώμη μας για το rooming-in ρώτησε η baby-m....
Κάθισα και διάβασα από την αρχή όλα τα post. Οι περισσότερες έχουν δηλώσει ότι δεν το κάναν η κάθε μία για τους λόγους της. Εγώ αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω και άλλο παιδάκι, δεν θα διαλέξω το rooming-in γιατί θα είναι άλλη μια καισαρική και έχω άσχημη εμπειρία. Δεν θα το κάνω ακόμη επειδή δεν έχω την δυνατότητα να πληρώσω μονόκλινο για να τα βρω όπως τα θέλω όπως μου πρότειναν σε κάποιο άλλο forum.
Αυτό που λέμε στην φίλη μας που ρώτησε την γνώμη μας είναι μακάρι να πάνε όλα τέλεια και να το καταφέρει, αλλά αν δεν νοιώσει καλά με το να κρατήσει το μωρό της μαζί για τον όποιο λόγο και είναι πολύ αυτοί οι λόγοι δυστυχώς(δεν το λέω εγώ κάντε τον κόπο και διαβάστε το θέμα από την αρχή) δεν χάλασε ο κόσμος ούτε το μωρό θα πάθει τα ψυχολογικά του μέσα στο ψυχρό δωμάτιο με τα πυρεξάκια που όλο το βράδυ κλαίνε απεγνωσμένα όλα τα μωρά μαζί!!!! Έλεος ρε κορίτσια πολλά θρίλερ βλέπετε...

σε ξαναρωταω ρε συ astero2000...αφου εκατσες και τα διαβασες ολα,ποιος ειπε οτι θα παθουν ψυχολογικα τα μωρα? Η οτι δεν θα κανει οτι θελει μια μανα..προσωπικα το τραβηξα ή "τσιμπησα" οπως ειπωθηκε γιατι με ειρωνευτηκε αλλο μελος,δικαιωμα μου δεν ειναι να υπερασπιστω την γνωμη μου (και χωρις να προσβαλλω πραγμα δυσκολο οταν σε ειρωνευονται)?

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε:..δεν χάλασε ο κόσμος ούτε το μωρό θα πάθει τα ψυχολογικά του μέσα στο ψυχρό δωμάτιο με τα πυρεξάκια που όλο το βράδυ κλαίνε απεγνωσμένα όλα τα μωρά μαζί!!!! Έλεος ρε κορίτσια πολλά θρίλερ βλέπετε...
Ουτε αυτο ειπαμε... Το οτι δεν θα χαλασει ο κοσμος αν δεν εχεις ρουμ-ιν δεν το αμφισβητησε ΚΑΜΙΑ. Ουτε οτι το μωρο θα παθει κοκομπλοκο αν δεν ειναι με τη μανα του 24/7. Γιατι νομιζετε οτι σας το παρουσιαζουν σαν σαν υποχρεωτικο?
Ξεκολληστεεεεεε... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astero2000 έγραψε:Γιατί το τραβάτε έτσι ρε κορίτσια; Τη γνώμη μας για το rooming-in ρώτησε η baby-m....

ρε συ astero δεν ειπε κανενας πως η επιλογη σου ειναι λαθος οπως λες εσυ τη γνωμη σου ετσι λεμε κι εμεις τη δικια μας! εγω εχω ζησει και τα 2 .. βαλε στο google τι προτεινεται πως ειναι καλυτερο και θα δεις..αυτο ειπαμε δεν ειπαμε να κανει καποιος αυτο που λεμε...αποψεις ανταλλαζουμε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε διαλογο?

(rooming-in). Η πρακτική αυτή έχει ευεργετική επίδραση στην ευόδωση του δεσμού μητέρας - νεογνού, του μητρικού θηλασμού κλπ.

δηλαδη να μην πω πως αυτο ειναι το ιδανικο αφου το πιστευω???

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλιστα!! Σημερα στο φορουμ μαθαμε οτι οι ''πρωταγωνιστριες'' ειναι ''φωτεινοί παντογνώστες''
και οτιυπαρχουν κλικες!!

Τελεια μπραβο! Μεσα στο θεμα οπως παντα!!!

Maya

Maya

Στην επαρχια δεν εχουμε εναλλακτικη απο το rooming in ευτυχως γιατι θα τους 'ειχα φαει ζωντανους'
5 μερες μετα απο καισαρικη, ειχα το μωρο κολλημενο επανω μου, θηλαζα καθε 1-2-3 ωρες, οσο ηθελε και δε μπορουσα να το αποχωριστω με τιποτα. Πονουσα αφορητα απο την επισληριδιο, απο την ψυξη που ειχα παθει, ερχοταν κοσμος επισκεψεις, αλλα εγω εκει, με το μωρο κολλημενη!!! Ειχα ριξει τοσο υπνο πριν γεννησω που στο μαιευτηριο δεν εκλεινε το ματι με τιποτα.
Τωρα με αγχωνει τι θα γινει με τα διδυμα σε περιπτωση που βγουν προωρα και πρεπει να πανε σε θερμοκοιτιδα. Θα τα παρουν απο την ιδιωτικη κλινικη για νοσοκομειο μαλλον. Εχω δηλωσει απο τωρα μην κανουν κανα αστειο γενικα, αλλα ετσι και το κανουν, να μου βρουν κρεββατι κι εμενα διπλα γιατι αλλιως, χειρουργημενη ξεχειρουργημενη, θα κατοικοεδρευσω διπλα στις θερμοκοιτιδες. Το θεωρω αδυνατο για μενα να ειναι αλλου τα μωρα κι αλλου εγω να κοιμαμαι ησυχη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maya στις Κυρ Δεκ 18, 2011 2:35 pm, 1 φορά

Maya

Maya
Επισης τωρα θυμηθηκα οτι με ειχαν πειραξει και τα ορμονικα και εκλαιγα απο το πρωι ως το βραδυ, ετσι, χωρις λογο.. Very Happy Very Happy

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
baby-m έγραψε:μανουλες ήθελα να σας ρωτησω τι γνώμη έχετε για την παραμονή του μωρού εντός του δωματίου στο μαιευτήριο! Και αναφέρομαι πιο συγγεκριμένα για το μαιευτήριο Ιασώ.
Εχω ακούσει πως δεν ειναι και πολυ καλη εμπειρία αλλα δεν θελω να το πιστεψω! Επειδη λεει εχεις την ταλαιπωρια της γεννας θες λιγακι να χαλαρωσεις και με το μωρο εντος ειναι αδυνατο!Θα με ενδιέφερε η γνωμη και η αποψη καποιας μανουλας που να το εχει ζησει.Αυτο που εμενα με ανησυχει δεν ειναι αν θα χαλαρωσω μετα τη γεννα αλλα το γεγονος τον συνεχωμενων επισκεπτων στα δωματια!!Θεωρω πως μεσα στο θαλαμο ειναι πιο προσταυμένα δεν ξερω ισως να κανω και λαθος!

Mωράκια πλάι στην μανούλα!! - Σελίδα 4 265569

Κοιτα , μπορεις να το ζητησεις και αν δεις οτι δυσκολευεσαι και χρειαζεσαι βοηθεια δεν θα σου πουνε οχι. Και γω στο ΙΑΣΩ γεννησα και γνωριστηκα με μια κοπελα στο διαδρομο που ειχε ζητησει rooming in, αλλα επειδη εκανε καισαρικη δεν αντεχε απο τους πονους και οι μαιες την εξυπηρετησαν παρα πολυ.
Εγω δεν το επιχειρησα καν. Το πρωτο μου μωρο δυστυχως το εχασα, το δευτερο , μπηκε θερμοκοιτιδα 13 μερες και το τριτο δεν ηθελα να το εχω μαζι μου συνεχεια.Ηταν και η καισαρικη στη μεση και ημουν αρνητικη απο την αρχη.
Με καισαρικη ειναι λιγο δυσκολο , σιγουρα ομως οχι ακατορθωτο.
Ασε να δεις που θα σε παει το πραγμα. Μη ζοριζεις τον εαυτο σου.
Θα ζοριστεις ουτως η αλλως πολυ μετα, με το μωρο στο σπιτι χιχιχι.
Φιλακια

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Μαλιστα!! Σημερα στο φορουμ μαθαμε οτι οι ''πρωταγωνιστριες'' ειναι ''φωτεινοί παντογνώστες''
και οτιυπαρχουν κλικες!!

Βιβιαν ποτε με το καλο?Τωρα κοντα δεν περιμενεις την κορη?

Maya έγραψε:-Αγνοω τα παρελειπομενα και απαντω στο θεμα-

Στην επαρχια δεν εχουμε εναλλακτικη απο το rooming in ευτυχως γιατι θα τους 'ειχα φαει ζωντανους'
5 μερες μετα απο καισαρικη, ειχα το μωρο κολλημενο επανω μου, θηλαζα καθε 1-2-3 ωρες, οσο ηθελε και δε μπορουσα να το αποχωριστω με τιποτα. Πονουσα αφορητα απο την επισληριδιο, απο την ψυξη που ειχα παθει, ερχοταν κοσμος επισκεψεις, αλλα εγω εκει, με το μωρο κολλημενη!!! Ειχα ριξει τοσο υπνο πριν γεννησω που στο μαιευτηριο δεν εκλεινε το ματι με τιποτα.
Τωρα με αγχωνει τι θα γινει με τα διδυμα σε περιπτωση που βγουν προωρα και πρεπει να πανε σε θερμοκοιτιδα. Θα τα παρουν απο την ιδιωτικη κλινικη για νοσοκομειο μαλλον. Εχω δηλωσει απο τωρα μην κανουν κανα αστειο γενικα, αλλα ετσι και το κανουν, να μου βρουν κρεββατι κι εμενα διπλα γιατι αλλιως, χειρουργημενη ξεχειρουργημενη, θα κατοικοεδρευσω διπλα στις θερμοκοιτιδες. Το θεωρω αδυνατο για μενα να ειναι αλλου τα μωρα κι αλλου εγω να κοιμαμαι ησυχη.

Ολα καλα θα πανε Maya! Γιατι να μπουνε θερμοκοιτιδα τα μικρα σου ρε συ? Think pink!Εισαι και εμπειρη μαμα, θα τα καταφερεις μια χαρα Smile

Maya

Maya
Ασε λιτσακο εχουμε πολλα 'θεματακια' που ελπιζω να ειναι σεναρια που δε θα συμβουν. Θα στα πω σε πμ καποια στιγμη..

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Maya μου σου ευχομαι πραγματικα να μην χρειαστουν να μπουν θερμοκοιτιδα. Αλλα επειδη το εχω ζησει, δεν θα μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα δυστυχως.Εγω εκλαιγα καθε βραδυ μακρια του και με επαιρνε ο υπνος απο το πολυ κλαμα. Οι κοπελες διπλα μου, κλαιγανε και αυτες.
Μην αγχωνεσαι, αρκει να ειναι καλα τα μωρακια σου και οταν θα τα παρεις στο σπιτι θα τα χορτασεις φιλακια και χαδακια.Πιστεψε με , αρκει να ειναι καλα και ολα γινονται.
Συγνωμη αν ακουγομαι καπως , αλλα επειδη εχασα το πρωτο μου μωρακι, θεωρω πιο σημαντικο απ ΟΛΑ να ειναι καλα το μωρο και να το παρεις σπιτι μαζι σου.Μονο αυτο

Maya

Maya
ksapphire έγραψε:

Maya μου σου ευχομαι πραγματικα να μην χρειαστουν να μπουν θερμοκοιτιδα. Αλλα επειδη το εχω ζησει, δεν θα μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα δυστυχως.Εγω εκλαιγα καθε βραδυ μακρια του και με επαιρνε ο υπνος απο το πολυ κλαμα. Οι κοπελες διπλα μου, κλαιγανε και αυτες.
Μην αγχωνεσαι, αρκει να ειναι καλα τα μωρακια σου και οταν θα τα παρεις στο σπιτι θα τα χορτασεις φιλακια και χαδακια.Πιστεψε με , αρκει να ειναι καλα και ολα γινονται.
Συγνωμη αν ακουγομαι καπως , αλλα επειδη εχασα το πρωτο μου μωρακι, θεωρω πιο σημαντικο απ ΟΛΑ να ειναι καλα το μωρο και να το παρεις σπιτι μαζι σου.Μονο αυτο

Σε ευχαριστω πολυ!!! Ποσο δικιο εχεις!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Vivian έγραψε:Μαλιστα!! Σημερα στο φορουμ μαθαμε οτι οι ''πρωταγωνιστριες'' ειναι ''φωτεινοί παντογνώστες''
και οτιυπαρχουν κλικες!!

Βιβιαν ποτε με το καλο?Τωρα κοντα δεν περιμενεις την κορη?

Μικρε φωτεινουλη την τριτη γενναωωω!!!

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θελω να ευχαριστησω (οσο ειναι καιρος) ολες εκεινες τις μανουλες που μου απαντησαν και μου αφιερωσαν λιγο χρονο για να με βοηθησουν εγω προσωπικα σεβομαι καθε αποψη και πολυ λυπαμαι που "καπως" ξεφυγε το θεμα!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
baby-m έγραψε:Να ρωτησω κατι ακόμα αν και λιγο ασχετο.....και μην γελασετε σας παρακαλω ...οι μανουλες που ειχατε αφησει σπιτι αλλο παιδακι πως νιωθατε?? Εγω νομιζω πως δεν θα αντεξω μακρυα του...θα ειναι η πρωτη φορα που θα τον αφησω μονο του!!

Γιατι να γελασουμε? Και γω το ιδιο ενιωθα οταν αφησα το αγορακι μου , πρωτη φορα μετα απο 24 μηνες για 5 μερες. Ενιωθα χαλια το βραδυ πριν το ραντεβου μου.
Οταν γεννησα την κορουλα μου αμεσως η αγαπη μου μοιραστηκε στα δυο. Κυριολεκτικα.
Μου ελειπε πολυ ο μικρος αλλα ειχα και καποια αλλη να σκεφτομαι Mωράκια πλάι στην μανούλα!! - Σελίδα 4 536304

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ksapphire έγραψε:
baby-m έγραψε:Να ρωτησω κατι ακόμα αν και λιγο ασχετο.....και μην γελασετε σας παρακαλω ...οι μανουλες που ειχατε αφησει σπιτι αλλο παιδακι πως νιωθατε?? Εγω νομιζω πως δεν θα αντεξω μακρυα του...θα ειναι η πρωτη φορα που θα τον αφησω μονο του!!

Γιατι να γελασουμε? Και γω το ιδιο ενιωθα οταν αφησα το αγορακι μου , πρωτη φορα μετα απο 24 μηνες για 5 μερες. Ενιωθα χαλια το βραδυ πριν το ραντεβου μου.
Οταν γεννησα την κορουλα μου αμεσως η αγαπη μου μοιραστηκε στα δυο. Κυριολεκτικα.
Μου ελειπε πολυ ο μικρος αλλα ειχα και καποια αλλη να σκεφτομαι Mωράκια πλάι στην μανούλα!! - Σελίδα 4 536304

συμφωνω ετσι ακριβως εγινε και με μενα...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν ειχα κάποιο θεμα να αφησω τον μεγαλο οταν πηγα να γεννησω τον μικρο. Ηταν και πανω απο 2μισι χρονων, ψιλο-καταλαβαιινε, δεν ειχε ιδιαιτερο προβλημα αυτος, ουτε κι εγω, διοτι οουτως ή άλλως πηγα για εναν απλο υπερηχο και με κρατησαν. Τελοσπαντων, ο μικρουλης μου γεννηθηκε στις 23 Μαρτιου και ενιωσα σαν να τον ερωτευτηκα, τοσο που αρχισα να νιωθω τυψεις που δεν μου ελειπε ο Αλέξανδρος( Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ). Την 25η Μαρτιου εγω ημουν ακομα μεσα στην κλινικη και ο μπαμπας μου πηρε τον Αλεξανδρο και πηγαν στην παρελαση. Κι ενα τοπικο καναλι απλα έδειξε ένα πλανο του, ηταν ντυμενος ομορφα, με το σημαιακι του και κοριτσια μολις τον ειδα στην τηλεοραση στο δωματιο της κλινικης με επιασαν κατι κλαματα, μιλαμε αναφυλλητα.. εκει καταλαβα οτι πλέον εχω δυο παιδια. όσο για την αγαπη, μοιραζεται και πολλαπλασιαζεται ταυτοχρονα. Θα το δεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις