226 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη #17 Πεμ Δεκ 22, 2011 1:09 am
andith
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:δενα ξερω αν παιζει ρολο στην αναπτυξει του μωρου,απο τον προιγουμενο μηνα το μωρο πειρε τα μισα ηταν 415 γραμμαρια κ χθες ηταν 834 γρ. μας εκανε κ 3d φωτογραφια κ μας εδωσε κοπικε η ψυχει μου ειδα το προσωπακη του κ μοιαζει τον αντρα μου απο χθες το κραταω αγκαλια κ μιλαω στην φωτογ.αυριο τελειωνει οτι κ να ειναι κ δεν μπορω εχω σκασει μου ρχετε κ κλαιω συνεχεια ,η γιατρος το ειδε μια χαρα το μωρο που μου εκανε αμνιοπαρ κ το υγρο που πειρε ειπε ηταν καθαρο σαν χρωμα ,οφ θεε μου βοηθησε με κ μενα κ ολα τα πεδακια κ της μανουλες σαν εμενα.... μου εδωσε αντιβιωση ΑΜΟΧΙΛ K YOUTOPARandith έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:σ ευχαριστω πολυ αυτο ευχομαι κ εγω εδω κ λιγες μερες τπτ αλλο δεν θελω αυτη τι στιγμη μονο αυτο κ παλι ευχαριστω κ μονο κ μονο η σκεψη σου..mamageorge έγραψε:Συνήθως διαβάζω και δεν συμμετέχω πολύ,αλλά διαβάζοντας το μήνυμά σου θέλησα να σου γράψω 2 λέξεις...(τι να σου κάνουν οι λέξεις θα μου πεις )marinaki <3 <3 έγραψε:eimai XALIA me oli ti shmasia tis leksis den kserw ti me perimenei alla k an pragmatikh ginei ayto pou eipe h giatros den kserw ti tha kanw pws tha antekso,ekana amnioparakentisei k thn paraskyei pernw t apotelesmata an einai xalia tha anagkasto na apoxwristo to mpempi mou den antexo gamwtooooooo koritsia ti na kanw pws tha thn palepso!!!an apo to problhma poy bghke exei kapoion syndromo tha xreiastei an moy to paroyn tha exei problhmata sto mellon den to pisteyw thee moy boitha meeee den thelo oyte ston xeirotero exthro moy panagia moy boitha me na bgoyn kala,k meta mono en ampalonaki tha xreiastei an bgei katharo ayth!!! eimai se allo kosmo ayti ti stigmh klaiw k thelo na fwnakso me oli tis dynamh tis psixeis moy ena GIATIIIIIIIIIIIII
Εύχομαι απο την καρδιά μου μέσα να είναι όλα καλά με το μωράκι σου και αυτή να είναι η τελευταία αγωνία που περνάς......Θα προσέυχομαι για σένα και το μωράκι σου και ας μην σε γνωρίζω.........όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου......Ο Θεός είναι μεγάλος
Μαρινακι μου ηρεμησε!ολα καλα θα ειναι πιστευω,τα συνδρομα συνηθως φαινονται κ στην αναπτυξη του εμβρυου, ξερω πως νιωθεις,ειχα κανει κ γω αμνιοπαρακεντηση,παρε βαθιες ανασες και σε 2-3 μερες που θα βγει ο καρυοτυπος θα ηρεμησεις!
Φιλακια και πολλες αγκαλιτσες σου στελνω!!παρε την αντιβιωσουλα σου,ξαπλωσε κλεισε τα ματια κ πες: ολα καλα θα πανε,ο μπεμπης μου θα ειναι τελειος τελειος τελειος!!
το βαρος παντος που γραφεις μια χαρα ειναι!