826 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη #17 Πεμ Δεκ 29, 2011 1:33 pm
elena25
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Γεωργία!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cinderella έγραψε:πρέπει να σηκωθώ να κάνω βαλίτσες για Τρίκαλα και βαριέμαι..(όχι να ετοιμάσω, να πάω.. )! Δεν την μπορώ την κάργια, ρε γαμ@το...(την πεθερά, καλέ!).. είναι κ το μωρό στα πρόθυρα ίωσης, αλλά τίποτα τίποτα δε μας σταματά. Γκρρρρρρρρρ
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!
grammatiki έγραψε:βαριεμαι απιστευτα στη δουλεια .το μονο θετικο ειναι οτι την αλλη βδομαδα εχω αδεια επιτελους.
florentiab έγραψε:grammatiki έγραψε:βαριεμαι απιστευτα στη δουλεια .το μονο θετικο ειναι οτι την αλλη βδομαδα εχω αδεια επιτελους.
και εγώ βαριέμαι. δεν έχω καθόου δουλειά και δεν περνάει η ώρα. και δυστυχώς την επόμενη εβδομάδα θα δουλεύω
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΑΝΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011 ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!grammatiki έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΑΝΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011 ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !
καλημερα και σε εσενα.περνανε τα ρημαδια αστα
mariloy έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!grammatiki έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΑΝΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011 ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !
καλημερα και σε εσενα.περνανε τα ρημαδια αστα
κοριτσια κανονιζουμε καμια συναντηση εμεις στην αθηνα για τον καινουργιο χρονο ?stefanakos έγραψε:καλημερα τι κανετε ? τωρα πινω το καφεδακι μου και μετα θαν παω στο μαρκετ να ψωνισω, θελω να φτιαξω βασιλοπιτα σημερα πρωτη φορα να δουμε πως θα βγει ?
καλημερα και εγω αυτο θα κανω για να μην τα εχω ολα αυριο, θα ερθουν αυριο στο σπιτι για την παραμονη η αδερφη μου και ο ανιψιος μου.Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!τι κανετε?κι εγω λεω να κανω τη βασιλοπιτα σημερα και απο αυριο τα μαγειρεματα!!!!!!!πολυ χαιρομαι που μπαινει ο γεναρης!!!!!!εχω και γενεθλια και γιορτη!!!!!!!!ειναι ο μηνας μου!!!!!
ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
καμια δεν ειναι αχρηστη μονο χρονο να εχεςι και ενα καλο βιβλιο συνταγων... υπαρχουν και τα διαφορα σαιτ με συνταγες βεβαια... μονες μας πως ?....grammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
μιλαμε για την πληρη αχρηστοσυνη ομως...αφου διαβαζω συνταγες και δεν καταλαβαινω τι θα κανω...ασε που βαριεμαι οικτρα ...grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
χαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι θα εισαι δικη μου εσυ.
mamavivo έγραψε:μιλαμε για την πληρη αχρηστοσυνη ομως...αφου διαβαζω συνταγες και δεν καταλαβαινω τι θα κανω...ασε που βαριεμαι οικτρα ...grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
χαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι θα εισαι δικη μου εσυ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης