851 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη #17 Παρ Δεκ 30, 2011 2:04 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τελικα το αποφασισα θα αυτοανακηρυχθω η σεφ του φορουμ....χιχιχιιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οταν μειναμε με τον σπυρο πρωτη φορα ,συγκατοικηση ,αγορασαμε φουρνακι με 2 ματακια.την 1η μερα εφτιαξα μακαρονια και σαλατα.την 2η εβαλα να στεγνωσω τις καλτσες,μετα το εκανα αποθηκη για τους λογαριασμους.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:μιλαμε για την πληρη αχρηστοσυνη ομως...αφου διαβαζω συνταγες και δεν καταλαβαινω τι θα κανω...ασε που βαριεμαι οικτρα ...grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
χαχαχαχα ημουν σιγουρη οτι θα εισαι δικη μου εσυ.
και βαριεμαι αλλα δεν το εχω κιολας ρε παιδι μου γενικοτερα στην μαγειρικη και την ζαχαροπλαστικη.
mamavivo έγραψε:οταν μειναμε με τον σπυρο πρωτη φορα ,συγκατοικηση ,αγορασαμε φουρνακι με 2 ματακια.την 1η μερα εφτιαξα μακαρονια και σαλατα.την 2η εβαλα να στεγνωσω τις καλτσες,μετα το εκανα αποθηκη για τους λογαριασμους.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:μιλαμε για την πληρη αχρηστοσυνη ομως...αφου διαβαζω συνταγες και δεν καταλαβαινω τι θα κανω...ασε που βαριεμαι οικτρα ...grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
και βαριεμαι αλλα δεν το εχω κιολας ρε παιδι μου γενικοτερα στην μαγειρικη και την ζαχαροπλαστικη.
ευτυχως που δουλευα σε εστιατοριο και πηγαινα σπιτι φαγητο.αυτο το εκανα απο το 1999 .ξαναμπηκα σε κουζινα πριν 2 χρονια.μπαινω βγαινω σφαιρα...βαριεμαι...
το μπαινω βγαινω σφαιρα σημαινει ενα φαγητο και τελος ..τσακ μπαμ..και το φαγακι βεβαια του παιδιου μου.ααααα σε αυτο προσεχω πολυ αν και τωρα ο διονυσης τρωει οτι και εμεις .grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:οταν μειναμε με τον σπυρο πρωτη φορα ,συγκατοικηση ,αγορασαμε φουρνακι με 2 ματακια.την 1η μερα εφτιαξα μακαρονια και σαλατα.την 2η εβαλα να στεγνωσω τις καλτσες,μετα το εκανα αποθηκη για τους λογαριασμους.grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:μιλαμε για την πληρη αχρηστοσυνη ομως...αφου διαβαζω συνταγες και δεν καταλαβαινω τι θα κανω...ασε που βαριεμαι οικτρα ...grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
ευτυχως που δουλευα σε εστιατοριο και πηγαινα σπιτι φαγητο.αυτο το εκανα απο το 1999 .ξαναμπηκα σε κουζινα πριν 2 χρονια.μπαινω βγαινω σφαιρα...βαριεμαι...
και τι τρωτε βρε;
mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
eirinifth έγραψε:γεια σας κοριτσια, μη στεναχωριέστε καλες μου μανουλες δωστε μου παραγγελιες θα τα κανω εγω για σας!!! το χω το χω το χω... μου αρεσει παρα πολυ και με χαλαρωνει εχω και αντρα σεφ οχι ψεμματα, σημερα ερχεται θα τον βαλω να βοηθησει τι τα εχει τα γαλονια........
αντε περιμενω παραγγελιες!!!!
grammatiki έγραψε:eirinifth έγραψε:γεια σας κοριτσια, μη στεναχωριέστε καλες μου μανουλες δωστε μου παραγγελιες θα τα κανω εγω για σας!!! το χω το χω το χω... μου αρεσει παρα πολυ και με χαλαρωνει εχω και αντρα σεφ οχι ψεμματα, σημερα ερχεται θα τον βαλω να βοηθησει τι τα εχει τα γαλονια........
αχ ρε γαμωτο ειμαστε μακρυα αλλιως θα σου ελεγα εγω.
eirinifth έγραψε:grammatiki έγραψε:eirinifth έγραψε:γεια σας κοριτσια, μη στεναχωριέστε καλες μου μανουλες δωστε μου παραγγελιες θα τα κανω εγω για σας!!! το χω το χω το χω... μου αρεσει παρα πολυ και με χαλαρωνει εχω και αντρα σεφ οχι ψεμματα, σημερα ερχεται θα τον βαλω να βοηθησει τι τα εχει τα γαλονια........
με κουριερ καλε μια σταλια δρομος ειμαστε..........
thequeen86 έγραψε:eirinifth έγραψε:grammatiki έγραψε:eirinifth έγραψε:γεια σας κοριτσια, μη στεναχωριέστε καλες μου μανουλες δωστε μου παραγγελιες θα τα κανω εγω για σας!!! το χω το χω το χω... μου αρεσει παρα πολυ και με χαλαρωνει εχω και αντρα σεφ οχι ψεμματα, σημερα ερχεται θα τον βαλω να βοηθησει τι τα εχει τα γαλονια........
xaxaxaxxaxaxxaaxaxaxaxxax
eirinifth έγραψε:thequeen86 έγραψε:eirinifth έγραψε:grammatiki έγραψε:eirinifth έγραψε:γεια σας κοριτσια, μη στεναχωριέστε καλες μου μανουλες δωστε μου παραγγελιες θα τα κανω εγω για σας!!! το χω το χω το χω... μου αρεσει παρα πολυ και με χαλαρωνει εχω και αντρα σεφ οχι ψεμματα, σημερα ερχεται θα τον βαλω να βοηθησει τι τα εχει τα γαλονια........
xaxaxaxxaxaxxaaxaxaxaxxax
να μην αλληλοϋποστηριζόμαστε??? αλίμονο........!!!!
supermom έγραψε:[mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:
Τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
Θέλετε να γίνουμε 3; Ο καθημερινός μου εφιάλτης είναι τι τρώμε πάλι σήμερα; ή φτου....και σήμερα πρέπει να φάμε;
Για γλυκά δε, δεν το συζητώ...
tatijana έγραψε:supermom έγραψε:[mamavivo έγραψε:ειμαστε 2 γραμματικη αχαχχαχαχαχαααgrammatiki έγραψε:
Τελικα ειστε ολες χρυσοχερες και νοικοκυρες οχι σαν εμενα την αχρηστη που τα παιρνω ολα ετοιμα
Θέλετε να γίνουμε 3; Ο καθημερινός μου εφιάλτης είναι τι τρώμε πάλι σήμερα; ή φτου....και σήμερα πρέπει να φάμε;
Για γλυκά δε, δεν το συζητώ...
Να γίνουμε 4 κορίτσια;Να ναι καλα μανούλα κ άντρας...Αλλα άμα χρειαστεί ξέρω να κάνω κ τα παστιτσια μου κ τα διάφορα όχι πολυ δύσκολα....Αλλα βαριεμαι θανάσιμα.Γιατί να μη μοιασω λιιιιιιιγο στην μάνα μου;
Mama Pupa έγραψε:Δεν μου αρεσει η κουζιναααααααα!!!!!Προτιμω αλλα δωματια!!!Χι!Χι!Χι!
tatijana έγραψε:Mama Pupa έγραψε:Δεν μου αρεσει η κουζιναααααααα!!!!!Προτιμω αλλα δωματια!!!Χι!Χι!Χι!
Εσένα θα μπω στο πισι μου κ θα βγω απο το δικο σου να αρπξω την ομορφαδα σου που μου την στολισες αη μπιλι....κ του χρόνου Δήμητρα κ μη σε νοιάζει τίποτα...
Γραμματική ναι πιάνει το χέρι μου απλά καλύτερα να με μαστιγωσεις παρα να μαγειρεψω....εκτός απο του γιου μου.
tatijana έγραψε:
Να γίνουμε 4 κορίτσια;Να ναι καλα μανούλα κ άντρας...Αλλα άμα χρειαστεί ξέρω να κάνω κ τα παστιτσια μου κ τα διάφορα όχι πολυ δύσκολα....Αλλα βαριεμαι θανάσιμα.Γιατί να μη μοιασω λιιιιιιιγο στην μάνα μου;
Mama Pupa έγραψε:Δεν μου αρεσει η κουζιναααααααα!!!!!Προτιμω αλλα δωματια!!!Χι!Χι!Χι!
eirinifth έγραψε:μανουλιτσες μου γλυκες καλες μαγειρισες ειμαστε ολες λιγο πολυ, εδω μαγειρεψαμε τοσο ομορφα και γλυκα παιδακια
αφου καταφθανει ο συζηγος σε λιγακι και θα την κανουμε για αλλα μερη σας φιλω γλυκα γλυκα να περασετε μια υπεροχη πρωτοχρονιά να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας, οσες περιμενουν το δικο τους με το νεο ετος τους ευχομαι οτι καλυτερο και με το καλο και ολες οι ευχες σας να πραγματικοτητα μεσα στο 2012!!!! Φιλια και καλη πρωτοχρονια!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης