551 Απ: ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ #2 Πεμ Μάης 03, 2012 8:57 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι χαρακτηριστικο του φασισμου να γινονται εξιλαστηρια θυματα οι αδυναμοι, και οχι αυτοι που πραγματικα φταινε.
Και μη μου πει καμια οτι η ρωσιδα και η καθε ρωσιδα/ελληνιδα/βουλγαρα/σενεγαλεζα δεν χρησιμοποιηθηκαν σαν αποδιοπομπαιοι τραγοι. Για να τονωθει το κοινωνικο μας φρονημα και να νιωσουμε περηφανοι που δεν ανηκουμε σε μια απο αυτες τις απεχθεις -sacre bleu!!!!- κατηγοριες του περιθωριου. Για να κουνησουμε το δαχτυλο με ανωτερωτητα και να πουμε "τα ηθελε και τα επαθε". Μας ανεβαζει την Φαρισαϊκή μας αυτοεκτιμηση το να μηνε ιμαστε σαν αυτους τους αποκληρους της μοιρας. Εγω αυτο καταλαβα απο τα περισσοτερα γραφομενα.
Το τυχαρπαστο που εγραψε για λογοκρισια δεν θα το αναφερω καν. Ο καθενας πορευεται με οσο εχει..
Και μη μου πει καμια οτι η ρωσιδα και η καθε ρωσιδα/ελληνιδα/βουλγαρα/σενεγαλεζα δεν χρησιμοποιηθηκαν σαν αποδιοπομπαιοι τραγοι. Για να τονωθει το κοινωνικο μας φρονημα και να νιωσουμε περηφανοι που δεν ανηκουμε σε μια απο αυτες τις απεχθεις -sacre bleu!!!!- κατηγοριες του περιθωριου. Για να κουνησουμε το δαχτυλο με ανωτερωτητα και να πουμε "τα ηθελε και τα επαθε". Μας ανεβαζει την Φαρισαϊκή μας αυτοεκτιμηση το να μηνε ιμαστε σαν αυτους τους αποκληρους της μοιρας. Εγω αυτο καταλαβα απο τα περισσοτερα γραφομενα.
Κι εγω καταλαβαινω τι λες, αλλά απο τη στιγμη που θα τιμωρηθει ο "εγκληματιας" (το βαζω σε εισαγωγικα γαιτι δεν θεωρω εγκληματια καποιον που κλεβει για να φαει και για να ταϊσει τα παιδια του), δεν υπάρχει λόγος να διαπομπευθει. Ειδικα με τον τροπο που εγινε η όλη διαδικασια στο συγκεκριμενο θεμα. Μονο κανιβαλισμο μπορω να το χαρακτηρισω.και γω αν δεν εχω να φαω και παω και κλεψω μια απο τις κωλοτραπεζες,η απο εναν πολιτικο που τα χει φαει,θα δικαστω και θα δημοσιοποιηθουν τα στοιχεια μου,γιατι θα εχω διαπραξει εγκληματικη πραξη.
Το τυχαρπαστο που εγραψε για λογοκρισια δεν θα το αναφερω καν. Ο καθενας πορευεται με οσο εχει..