26 Απ: Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω....... Τετ Δεκ 28, 2011 1:12 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω δεν θα άφηνα κανέναν να με εκμεταλευτεί ηθικά και πρακτικά!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Σωστό κι αυτό!Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα βιώματα του κι εγώ ακόμα κι έτσι δεν θα έσβησα τα λάθη μου. Για τη νονα σας τι να πω... Ίσως αυτό είναι περισσότερο δικό της λαθος παρά δικό σου. Απλά εμείς οι μαμαδες νιωθουμε αμέσως ενοχές για πράγματα που δεν προβλεψαμε.giorgina έγραψε:Συμφωνώ με κάποιες κοπέλες που γράφουν ότι μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε, αλλά γιατί να στενοχωριούνται τα παιδιά μας από λάθος επιλογές μας. Αυτές θα ήθελα να μπορούσα να αλλάξω, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές και ναι υπάρχουν στιγμές που έχω μετανιώσει.Ισως και να υπήρχαν σημάδια ότι θα κατέληγε έτσι(π.χ. για το θέμα της νονάς του μικρού μου) και να μην ήθελα να τα δω. Όχι ότι δε μιλάμε με την φίλη μου, όμως δεν είναι η νονά που εγώ είχα φανταστεί ότι θα ήταν.Για να πω και την αλήθεια, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα άλλαζα ένα-δύο ίσως και τρία πραγματάκια.Ακριβώς επειδή έχω διδαχτεί από τα λάθη μου!!!!
Kastallia έγραψε:Αν γυρνουσα το χρονο πισω,θα προσεχα πολυ τη συναναστροφη μου με ενα πολυ επικινδυνο ατομο πριν 15 χρονια...μου εκανε μεγαλο κακο που δεν ξεπερνιεται με τα χρονια και ειναι το μονο πραγμα που δεν εχω συζητησει στη ζωη μου με απολυτως κανεναν,γιατι δεν το αντεχω...μονο το εχω απωθησει τοσο βαθια στο μυαλο μου που το σκεφτομαι πια σαν να το ειδα σε τηλεοραση και οχι να το εζησα εγω!
Αν γυρνουσα το χρονο πισω,θα εδινα λιγοτερη σημασια σε καποιες καταστασεις που με πειραζαν παλιοτερα και αν τους ειχα δωσει την αληθινη τους μειωμενη αξια, θα ειχα περασει και καλυτερα!
Vivian έγραψε:natali-maria έγραψε:Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα...κρατούσα το μωράκι μου και θα είχα την δύναμη να αντιμετωπίσω όλους όσους ήταν ενάντια μου!
Γιαυτο σ΄αγαπαω!!!
ioanna85 έγραψε:Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω δε θα άλλαζα τίποτα γιατί ότι πέρασα με έκανε καλώς ή κακώς αυτό που είμαι σήμερα!!!Είμαι χαζοφιλότιμη και με έχουν πατήσει ουκ ολίγες φορές αλλά δεν θα το άλλαζα γιατί με αυτές τις επιλογές μου κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια...Ούτε αυτό που περνάω τώρα θα άλλαζα, χαίρομαι που έστω για λίγο είχα μια ζωούλα μέσα μου!
mamavivo έγραψε:αν γυρνουσα τον χρονο πισω θα ημουν 16,20 διπλα στον μπαμπα μου ,που ξεψυχησε και οχι στο γραφειο λεγοντας μεσα μου εχω χρονο.θα παω σε μια ωρα...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ...ΔΕΝ ΕΧΩ...
ποσο με πληγωνει αυτη η επιλογη μου.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης