Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΥΣΑ μου........κι εγω παιρνάω κάτι τέτοιες φάσεις με τον άντρα μου...και να σου πώ κάτι...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, έχουν διαφορετικό τρόπο διαπαιδαγώγησης, εμας που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ όμως....ΜΑΣ ΥΨΩΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΑΚΙ... Wink

Κι εγώ εχθές το μεσημέρι "σκοτώθηκα" με τον άντρα μου (παρότι είχε δίκιο) για τον ΤΡΟΠΟ που μίλησε στον μεγάλο μας.....

1002Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 41 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Φεβ 13, 2012 2:41 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηγα το πρωι στον γιατρο να δω επιτελους το μωρακι μου!πως μεγαλωσε ετσι!ειχα να το δω ενα μηνα!350 γρ. ειναι και ψηλη μου ειπε!ολα καλα.μου εβαλε και λιγο χερι για τα δικα μου κιλα Crying or Very sad αλλα εχει δικιο ο ανθρωπος!τωρα ανυπομονω για την β επιπεδου.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Σας αγαπώ!!!!

Μπράβο ρε κορίτσια, καταφέρατε να με αποφορτίσετε...μπράβο σας, δεν είναι εύκολο για μένα αυτο , είμαι σα χαρακτήρας μπαρούτι, άλλα με κάνατε να ξεχαστώ.

Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπήκαμε στον 5ο μήνα. Σαν χτες ήταν που έλεγα "αντε και η 7η εβδομάδα, άντε και η 8η" και πάει λέγοντας.
καλημερα σε ολα τα κοριτσια και τα μωρακια μας!! κι εγω αυτο σκεφτομαι Μαρκελλα,που ελεγα 5η,6η,κοκ βδομαδα κ τωρα ειμαι 17η! λοιπον,να ξερεις δεν εισαι η μονη, εγω εχθες τα πηρα παρα πολυ ασχημα με τον δικο μου αλλα τρομαρα μου δε μιλαω να μην τσακωνομαστε και στεναχωριεμαι εγω γιατι φοβαμαι να μιλησω. αι στο καλο..
επισης σημερα πηγα στο γιατρο για υπερηχο, μαλλον κοριτσακι μου ειπε αλλα μου ειπε κατι που με προβληματισε για τη γεννα,οτι δε θα εχει μαια στον τοκετο,τωρα αυτο πως να το παρω?????

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki ennoeite oti an thelei kai to paidi tha gnorisei kai ta dunata mou tha balo na exoun tin kaluteri sxesi.
bebek mipos apla sou eipe oti esu prepei na breis maia? giati apo oti ksero merikoi giatroi exoun tin diki tous alloi pali oxi.

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ah!! kai kalimeres koritsares!!
simera paragkeila apo to maria evita ena mousiko medagion agkumosunis os doro gia to moro kai gia mena gia tin auriani imera (upotithetai oti tha erthei aurio). kserete an odos kanei douleia?

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
frans δε ξερω καμια που να εχει αλλα δοκιμασε το κ πες μας εντυπωσεις.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:toutounaki ennoeite oti an thelei kai to paidi tha gnorisei kai ta dunata mou tha balo na exoun tin kaluteri sxesi.
bebek mipos apla sou eipe oti esu prepei na breis maia? giati apo oti ksero merikoi giatroi exoun tin diki tous alloi pali oxi.
αααχ!! δεν καταλαβα..θα τον ρωτησω τον αλλο μηνα που θα ξαναπαω. αν δεν εχει λετε να παω σε καποιον που εχει? γιατι αν εγω κανω πανω απο 10 ωρες να γεννησω σιγα μην περιμενει αυτος,για καισαρικη το κοβω αν ειναι μονος του..

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mporeis na ton rotiseis an mporeis na exeis diki sou maia.den exeis kamia gnosti?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans μου δεν εχω γνωστη μαια αλλα εχω δει κι εναν αλλο γιατρο μια φορα που ειναι η γυναικα του μαια και παιρνει και λιγοτερα χρηματα.αν δεν μπει το λητω στον εοπυ ελεγα να παω στον δευτερο αλλα τωρα το σκεφτομαι πιο εντονα να αλλαξω γιατρο.

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια μου.
Δεν είμαι σε φάση να γράψω, μπήκα μόνο να σας πω ένα γεια.

Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα ψυχολογικά και να τα πούμε πιο καλά.
Φιλιά σε όλες.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλια μαρκελλα και γρηγορα ολα καλα σου ευχομαι! Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 41 417472

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοιλιτσες και μπεμπε τι κανετε? μαρκελλα εδω ειμαστε ! οτι και να ναι ομως καθε μερα ειναι διαφορετικη το επομενο λεπτο παλι διαφορετικο δεν αξιζει αν δεν περασαμε καποια ωρα καλα να μαραζωνουμε το μπεμπε μας τπτ δεν αξιζει να περνα στην κοιλιτσα το λεω για να το ακουω και εγω.
ακομα δεν το ενιωσα ειμαι να σκασω ποτε?? κατι πολυ ελαφρια νιωθω για 1-2δευτερολεπτα αλλα μπορει να ναι και απο την αγωνια μου ξερω εγω.
bebek εχουν σταματησει οι εμετοι? εμενα με το που ξαναρχισα τα φαρμακα προς το παρον δεν ξανακανα αντε παναγια μου να τελειωσαν την τελευταια φορα περασμενη βδομαδα ξανα εσπασε αγγειο στο ματι ε καλα πρεπει να ναι η πεμπτη φορα σαν τον βρυκολακα ειμαι και απο την πιεση το προσωπο μου ειχε κατι ελαφρυες κοκκινηλες δεν θελω να ξανακανω μακαρι να τελειωσαν

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλημερα!!!!
Εγω απο χθες αρχισα να τον νιωθω πολυ εντονα που κουνιεται, καμια σχεση με πριν που ειχα σουβλιες κ καταλαβαινα, ταρακουναει ολη την κοιλια μου Very Happy Very Happy
ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!
Σας φιλω!!!

markella01

markella01
Καλημέρα κορίτσια μου.
Σήμερα είμαστε λιγάκι καλύτερα με το σύζυγο, μιλήσαμε αρκετά χτες, εντάξει, είμαι λίγο κρύα ακόμα άλλα θα συνέλθω.
Χτες το βράδυ που κλωτσούσε το μωρό του έβαλα το χέρι στην κοιλιά μου και μια δυνατή την κατάλαβε κι αυτός, μόνο που μου είπε ότιίσα που την ένιωσε...Αργότερα είχε τα ποδαράκια του προς τα κάτω και με κλωτσούσε και ένιωθα να τσούζει η ουροδόχος κύστη μου. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό άλλα έτσι ένιωθα.

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:ΚΑλημερα!!!!
Εγω απο χθες αρχισα να τον νιωθω πολυ εντονα που κουνιεται, καμια σχεση με πριν που ειχα σουβλιες κ καταλαβαινα, ταρακουναει ολη την κοιλια μου Very Happy Very Happy
ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!
Σας φιλω!!!

Kastoria δεν είναι τέλειο?? Κι εμένα μου δίνει κάτι δυνατές...που χθες λέω στον άντρα μου:"Νομίζω οτι βλέπω να κουνιέται η κοιλιά μου όταν με κλωτσάει" και μου λέει "σιγά-σιγά θα μας πεις οτι σου μίλησε κιόλας!" Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 41 328109
Αχ! Μακάρι να ναι καλά τα μικρούλια μας! Πότε έχετε ραντεβού με τον γιατρό? εμείς μέχρι τις 10/03/12 πρέπει να χω κάνει καμπύλη ζαχάρου και την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού...
Καμμιά να με προετοιμάσει για την καμπύλη ζαχάρου??? πολύ αηδία? πείτε...

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελεια ειναι κι εγω τη βλεπω που κουνιεται!!!!χαχαχαχαχα!!!
εγω την Παρασκευη θα παω στη γιατρο οποτε τοτε θα μου πει ποτε να παω για καμπυλη!!!
Για την ωρα ψαχνουμε καροτσι να παρουμε, ειμαστε λιγο αναποφασιστοι ολα μας αρεσουν!!! εσεις ξεκινησατε ψωνια??

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsares kalimera!
kai xronia polla!!
molis mas irthe to doro mas. einai polu telio! bgazei odos ixous metalofonou!!!
elpizo odos na t akouei kai i mpempa! pirame auto me ton ilio oste otan me to kalo gennithei na tis to xariso (leo na tin bgalo iliaxtida)

toutounaki

toutounaki
frans έγραψε:koritsares kalimera!
kai xronia polla!!
molis mas irthe to doro mas. einai polu telio! bgazei odos ixous metalofonou!!!
elpizo odos na t akouei kai i mpempa! pirame auto me ton ilio oste otan me to kalo gennithei na tis to xariso (leo na tin bgalo iliaxtida)

Αχ Φρανς, με συγκινησες!!! Αληθεια!!!! Αν ειναι να παρω κι εγω για τη δικη μου μπουμπου:-)
Κοριτσια μου καλησπερα, εδω ειμαι, ειμαι καλα αν και εχω τα... ψυχολογικα μου γιαυτο δεν μπορουσα να γραψω (Χρυσα μου γλυκια με καταλαβαινεις Wink )
Ευχομαι σε ολες ολα τα καλα και γερα, με τσαμπουκα!
Σας φιλω!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki einai sto maria ebita pou diafimizei dipla. xthes to paragkeila kai simera irthe. emena m arese polu o ixos tou einai toso glukos pou mou thimixei neraidoules. pisteuo oti aksize ta lefta tou.
toutounaki kai xrusa ola tha perasoun, tha ta thimaste kai tha gelate agkalia me tous antres sas! min skate!!
opote ekneurizomai i thimono kleino ta matia kai propatho na do tin mpempa. molis tin do ola exoun perasei....

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:τελεια ειναι κι εγω τη βλεπω που κουνιεται!!!!χαχαχαχαχα!!!
εγω την Παρασκευη θα παω στη γιατρο οποτε τοτε θα μου πει ποτε να παω για καμπυλη!!!
Για την ωρα ψαχνουμε καροτσι να παρουμε, ειμαστε λιγο αναποφασιστοι ολα μας αρεσουν!!! εσεις ξεκινησατε ψωνια??

Αχ! επιτέλους! Δεν είμαι τρελή, ούτε ανυπόμονη, απλά κουνιέται η κοιλιά!!!
Αντε ωραια να μου γραψεις ποτε θα σου πει για καμπυλη ζαχαρου..
Αχ ναι αρχίσαμε ψώνια, σιγά-σιγά να σβήνω πράγματα από τη λιστα. Σκέφτηκα να μην τα πάρω όλα μαζί και που θα βρω τόσα λεφτά? Μαζεύω ένα ποσό και το ξοδεύω! Εχω πάρει αποστειρωτή, ενδοεπικοινωνία, 1 σετ τεσσάρων μπιμπερό, 1 μαξιλαρι εγκυμοσυνης απο amazon.uk πολύ καλές τιμές τον Γενάρη με τις εκπτώσεις και έχω πάρει και 1 πετσετομπουρνουζάκι(ζαρα), πανακια για ρεψιμο(ικεα) και σετ φορμακια(mothercare). Το καρότσι το παραγγείλαμε εδω και μια βδομάδα αλλα επειδή ειναι σε έλλειψη θα ρθει σε κανα μηνα, αλλά δεν βιάζομαι και ελπίζω ούτε και η μικρή μου να βιαστεί! Αλλά με το καρότσι δυσκολέυτηκα πάααααρα πολύ μεχρι να καταληξω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GeorgiaSakis στις Τρι Φεβ 14, 2012 6:43 am, 1 φορά

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
frans έγραψε:
opote ekneurizomai i thimono kleino ta matia kai propatho na do tin mpempa. molis tin do ola exoun perasei....

Πολύ γλυκό αυτό Frans! Με γειά το μενταγιόν και με το καλό να το χαρίσεις στην μικρούλα σου!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι καροτσι πηρες??? απο το αμαζον???εμεις δε ξερουμε ποιο να διαλεξουμε....
εμεις πηραμε την προικα του μωρου( φανελακια φορμουλες σεντονακια σελτεδακια καλτσουλες) στα mothercare δε πηγα αλλα οταν ημουν Θεσ/νικη πηγα Prenatal ψωνισα, καλες τιμες!!!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:τι καροτσι πηρες??? απο το αμαζον???εμεις δε ξερουμε ποιο να διαλεξουμε....
εμεις πηραμε την προικα του μωρου( φανελακια φορμουλες σεντονακια σελτεδακια καλτσουλες) στα mothercare δε πηγα αλλα οταν ημουν Θεσ/νικη πηγα Prenatal ψωνισα, καλες τιμες!!!

Μαρεσαν πολυ τα prenatal. Πήγα πρόσφατα. Στάμπαρα κάτι πραγματάκια να πάρω.. Καρότσι,ε? Αχ! Λοιπόν είδαμε με τον άντρα μου πάρα πολλά καρότσια στο ιντερνετ...Εγώ δεν ήθελα να δώσω τρελά λεφτά για καρότσι (κατηγορίας i-candy, stokke,κλπ που κάνουν 1000ευρω+), οπότε μάλλον κατέληγα σε κάποιο τύπου quinny buzz από εξωτερικό. Το οποίο όμως site τελικά δεν έστελνε Ελλάδα και εγκατέλειψα. Οπότε ειπαμε να παμε να τα δουμε κι απο κοντα Θεσσαλονίκη και φυσικα ο αντρας μου κολλησε με το stokke!!!! Εκανε σα παιδάκι, τετοιο καροτσι δεν υπάρχει, το μυαλο μου ειναι κολλημενο εκει και τετοια. Και έπεισε την γιαγιά μου να μας το πάρει δώρο!!!!χαχαχαχαχα! Τελικά το παραγγείλαμε απο το allouete! Τώρα βλέπουμε για κρεβάτι και μας άρεσε ενα απο τα mothercare(σχετικά οικονομικό) οπότε άντε συμψηφίζεται!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα παρω λικνο για να χωραει διπλα μου και να μπορω να το βγαζω κ στο καθιστικο να τον εχω μαζι μου!!!
πολυ αγχος παντως!!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛ 50 Κ 51 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ??????

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις