Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
309 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 309 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

226Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Ιαν 12, 2012 1:40 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ!ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΥ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΖΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ 68 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 95 ΚΙΛΑ!ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μας πρεπει να μου καναν μεταμοσχευση στομαχου και δεν το ξερω δεν ειναι δικο μου αυτο χθες εκανα εμετο με τοση πιεση που εσπασε αγγειο απο το αριστερο μου ματι και ειναι κοκκινο με αιματακι εφτυνα και αιμα στον εμετο (συγνωμη μα που να τα πω)δεν κανω συχνα καθε 2μερες μια φορα μα με τοση δυναμη ποτε θα ηρεμησει εμενα το στομαχι μου;

mpekatsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια!! Εδώ είμαι κ εγώ!! Έχω ΠΗΤ 29/6 και βάσει αυχενικής είναι αγοράκι!!

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυγολεμονη έγραψε:καλημερα μας πρεπει να μου καναν μεταμοσχευση στομαχου και δεν το ξερω δεν ειναι δικο μου αυτο χθες εκανα εμετο με τοση πιεση που εσπασε αγγειο απο το αριστερο μου ματι και ειναι κοκκινο με αιματακι εφτυνα και αιμα στον εμετο (συγνωμη μα που να τα πω)δεν κανω συχνα καθε 2μερες μια φορα μα με τοση δυναμη ποτε θα ηρεμησει εμενα το στομαχι μου;

Αυγολεμόνη περαστικά το γρηγορότερο...είναι πολύ άσχημο ρε γμτ αυτό με το στομάχι...

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kastoria 7/6/2012 agori
stegia 12/6/2012 ?
aroma 4/7/2012 koritsi
kristi 10/7/2012 koritsi
frans 10/7/2012 agori
joannacuba 12/7/2012 agori
markella 13/7/2012 koritsi
kdeli 15\7\2012 ?
augolemoni 27/7/2012 ?
supermom 3/8/2012 ?
Ευάκι 12/7/2012 koritsi
katsaridoula ? ?
mpekatsa 29/6 αγόρι
Bebek6 28/7/2012 ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermom στις Δευ Ιαν 16, 2012 1:55 am, 2 φορές συνολικά

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="markella01"
Τα legofer παίρνω, πρωί βράδυ μου είπε ο γιατρός δεν ξέρω γιατί. [/quote]

μαλλον εχεις χαμηλο αιματοκριτη

Αυγολεμονη εγω μετα απο εμετο γεμιζα κοκκινιλες σε ολο μου το προσωπο.Να παρεις το γιατρο να του πεις για το αιμα.

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KALHMEROUDIA.........

Αυγολεμονιτσα μας......κουραγιοοο Crying or Very sad

τι κάνουνε οι υπόλοιπες μανούλες??

πάντως για κιλά .......μη μιλάτε....έβαλα 5-6 κιόλας...και μόλις μπήκα στην 15η βδομάδα Crying or Very sad
και δεν έχω κόψει και εντελώς το κάπνισμα.....αν το ειχα κόψει δλδ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ?????????????????????? Twisted Evil

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia. perastika augolemoni. telika pires to giatro gia to aima pou eides?
ego eimai mpoukomeni apo xthes... 2 fora stin egkumosuni kai koimamai agkalia me tin bazelini.
isopalia exoume mexri stigmis blepo.
exete paratirisei na ksexate pragmata?
ego pira ton giatro mou xthes gia ta apotelesmata tou aimatos kai mou eipe to apogeuma.. kai telika kateliksa na ton paro 10 to bradu pou eixe fugei apo to iatreio... elpizo na einai apo tin egkumosuni kai na min me exei episkeftei o germanos...

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannacuba tin idida aporia exo kai go... oxi gia ta kila alla gia to fai... poso tha etroga..

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ.......άστα Frans μου....και μένα όπως ξέρεις είναι η τρίτη εγκυμοσύνη και είμαι και 35 χρονών!!! δεν είμαι για βλακείες Crying or Very sad

στους δύο πρώτους έβαλα απο 30κιλάκια και τα χασα μέσα σε 3-4 μήνες όλα και κάτι παραπάνω μη σου πώ....τώρα ομως??????

ουφφφφφφφφ ΓΕΡΑ να είναι τα μωράκια μας και τα νεύρα μας....και ψωμολυσάμε μετά Wink

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πω πω Αυγολεμόνη δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάς! Θυμάμαι αυτές τις αναγούλες που είχα στον 2ο και στον 3ο και με πιάνει πανικός. Πόσο μάλλον εσύ που ταλαιπωρείσαι ακόμα.

Ο σίδηρός μου καλός ήταν και η φεριτίνη επίσης, όλες μου οι εξετάσεις καλές βγήκαν, δεν ξέρω γιατί ο σίδηρος εις διπλούν. Δε με απασχολεί κιόλας, γιατί πέρα από τη δυσκοιλιότητα καλό μου κάνει. Τα συμπληρώματα για εμάς τα παίρνουμε, τα μωρά μας παίρνουν ότι χρειάζονται από εμάς έτσι κι αλλιώς.

Όσο για τα κιλά....πονεμένη ιστορία...Δε θέλω να κάνω προβλέψεις, δε θέλω να σκέφτομαι πόσο παχαίνω, είναι μάλλον η πρώτη φορά στη ζωή μου που δε θέλω να ανέβω στη ζυγαριά γιατί φοβάμαι τί θα αντικρύσω...άλλα το φαί φαί.Πεινάω, πώς το λενε. Αμα δε φάω όταν πεινάω με πιάνει λιποθυμία.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι δεν πηρα το γιατρο γιατι ξερω πως ηταν απο τη πιεση απο το στομαχι δεν εχει σχεση με το μπεμπε εγω η χαζη που βαζω πιεση να τα βγαλω ολα και πινω και τα αντιεμετικα σκεψου να μην δηλαδη. Λετε να μαι τοσο ατυχη και να κανω εμετους μεχρι να γεννησω οπως εκανα στη κορη μου; ειπαμε θεε μου να με κανεις γυναικα μα τοση ορμονη πια! Τι ωραια που μπορειτε να πεινατε και να τρωτε εχω 6βδομαδες να νιωσω πεινα και να φαω κατι που να θελω τρωω γιατι πρεπει και κανενα φαι δεν θελω μονο τις πρωινες μου καπηρες

238Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιαν 13, 2012 2:43 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΥΠΟΜΟΝΗ..ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ 13 ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ..ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΖΗ...

mpekatsa

[quote="markella01"]

Ο σίδηρός μου καλός ήταν και η φεριτίνη επίσης, όλες μου οι εξετάσεις καλές βγήκαν, δεν ξέρω γιατί ο σίδηρος εις διπλούν. Δε με απασχολεί κιόλας, γιατί πέρα από τη δυσκοιλιότητα καλό μου κάνει. Τα συμπληρώματα για εμάς τα παίρνουμε, τα μωρά μας παίρνουν ότι χρειάζονται από εμάς έτσι κι αλλιώς.

Μαρκέλλα τα utrogestan τα συνεχίζεις?? εγώ ακόμη..τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό.να δούμε τι θα μου πει..

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KOΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

ΘΑ ΤΣΙΡΙΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Δεν αντέχω άλλο με αυτό το 3ο ζουζούνι μου........ΘΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΙ

1) Η Αυχενική μας εβγαλε την ψυχή, πήγαμε σε 2 εργαστήρια για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ρινικό οστό

2) Βγαίνει η PAPP-A αυξημένη...πηγα για λήψη τροφοβλάστη

3) ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ εχει μια υπερτροφία ίσως να έχω πάθει μόλυνση απο τη λήψη ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ....

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....

4)με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε οτι το νινί ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑ....που αν το χω κι εγω κι ο αντρας μου...ειναι ο.κ...αλλιώς ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 534787 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 10 534787

Θα πάμε την δευτέρα για ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ............και θα ξέρουμε ως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.........
+ οτι έχω συσπάσεις

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ Twisted Evil Twisted Evil

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ..................ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ..........ΓΙΝΕΤΑΙ??????????? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι σημαινει οτι εχει ενα παραπανω χρωματοσωμα??? τι μπορει να προκαλεσει?? κουραγιο κ υπομονη κ μη καπνιζεις πολυ, κριμα ειναι!!!

aroma

aroma
Joannakuba μου σε καταλαβαινω, κανε λιγο υπομονη κ προσπαθησε να μη συγχυζεσαι γιατι το νιωθει κ το μπεμπακι. Αστο καλο με αυτές τις εξετασεις πια, εκει που λες θα σε ανακουφισουν , σου φερνουν καινουρια αγχη. Στο τελος όμως όλα καλα θα πανε θα δεις... Η φυση φροντιζει οι νεες γενιες να εξελισσονται προς το καλυτερο. Το μωρακι σου θα είναι υγιες, θα δεις...Φιλια

markella01

markella01
Mpekatsa τα συνεχίζω κανονικά ένα κάθε οχτάωρο, την μείωσε τη δόση ο γιατρός.

Τζοάννα, τι λες τώρα? Κοίτα, προφανώς το μωράκι σας είναι μια χαρά, απλά όλες αυτές οι εξετάσεις γίνονται για να ξέρετε ακριβώς που πατάτε. Αν όντως υπάρχει μόλυνση από τη λήψη τροφοβλάστη αυτό θα έγινε από λάθος ανθρώπινο και θα πρέπει να αποδωθούν ευθύνες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τελειώσει σύντομα η περιπέτειά σας.
Σε ότι αφορά τις συσπάσεις θα προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμη και στην ανάγκη ο γιατρός σου θα σου δώσει αγωγή. Ψυχραιμία κορίτσι μου!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τζοαννα δυναμη για το παλικαρι σου δεν θα ναι τπτ θα το εχετε και οι δυο μην ανησυχεις χαλαρωσε σταματα το παλιοτσιγαρο χιλιαδες καπνισα κανενα δεν μου φερε λυση ουτε με βοηθησε ποτε ολα θα ειναι ενταξει χαλαρωσε για το αγορακι σου μην το αγχωνεις ειναι δυσκολο παιδακι απο τωρα αλλα το αξιζει

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joanna ti les? exo meinei me anoikto to stoma!! stin thesi sou tha ekana 10 paketa (i amuali!)... alla epeidi esu eisai sofron den tha ta kaneis... edaksei?

prospathise na iremiseis kai kleise ta matia sou, fadasou to lemonaki sou ugeies, zoiro kai xaroumeno. steiltou oli sou tin agapi. tha se kanei na nioseis kalutera...

koritsares skeftika na sas steio (se opoia thelei) ena cd pou kateuasa me diaskeui ton tragoudion ton beattles se nanourismata. mporo na sas to steilo me kapoion tropo apo do?

markella01

markella01
Δεν ξέρω τι χωρητικότητα έχουν τα προσωπικά μυνήματα εδώ άλλα η πιο εφικτή λύση μου φαίνεται να σπάσεις το cd σε tracks και να τα στείλεις ένα ένα μέσω e-mail.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο youtube δε μπορεις??

toutounaki

toutounaki
καλησπέρα! Έχω ήδη ένα γιο και είμαι υποψήφια μανούλα Αυγούστου με ΠΗΤ 05.08 ωστόσο λόγω προηγούμενης καισαρικής θα γεννήσω τέλη Ιουλίου. Θα τα λεμε λοιπόν... Very Happy

toutounaki

toutounaki
joannakuba διαβασα το μήνυμά σου και θα σου πω να κάνεις θετικές σκέψεις. Δε θα σου πω να μην ανησυχεις γιατι οποια απο μας και να ητανστη θεση σου θα ανησυχούσε, αλλά αφου ο ιδιος ο γιατρος σου θεωρει ότι ειναι μια τρισωμια που μπορει να εχεις και συ δε θα ειναι κατι το ανησυχητικο. Μη βαζεις το χειροτερο με το μυαλο σου κι αναστατωνεις το μωρο, πάρε την καλυτερη εκδοχη, όχι τη χειροτερη. Ολα να πανε καλα ευχομαι. Απο καρδιας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις