Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
428 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 428 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aparadekta pragmata! An den exeis nihia na xisteis pou lene..Mallon eprepe na ginoume manikiourist!xaxaxa! Telika na maste kala na doulevoume mexri telous, me tin koilia sto stoma, mpas kai vgaloume kana fragko na prosferoume i kathemia afto pou mporei sto paidaki tis. Oso gia tis anerges, makari na ipirxe kratos kai na proevlepe giafto alla...den iparxei!!Na nai kala oi agapimenoi mas koritsia na mas stirizoun opos mporoun!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω kdeli ο γιατρος μου ειναι στο λητω και ενας αλλος που με ειδε ειναι στο μητερα και ελπιζω να προλαβω το εοππυ.

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:δεν ξερω kdeli ο γιατρος μου ειναι στο λητω και ενας αλλος που με ειδε ειναι στο μητερα και ελπιζω να προλαβω το εοππυ.

τι ειναι??????

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω αν το εξηγω σωστα οποια ξερει να με διορθωσει,τα ταμεια συγχωνευονται και γινονται ενα το εοππυ για φαρμακα, περιθαλψη,κλπ. λοιπον καλυπτει στις ιδιωτικες κλινικες τη γεννα εκτος το ποσο που θα δωσεις εσυ στο γιατρο σου(1500-2000Ε) και το δωματιο που θες(νομιζω 3 κλινο 300Ε, 4κλινο 200Ε.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας πω τα νεα μου τωρα που γυρισα απο ενδικρινολογο!
Το θεμα δεν ηταν τελικα η προλακτινη που ηταν ανεβασμενη, ισα ισα που ειναι φυσιολογικο μου ειπε, το θεμα ειναι ο θυροειδης. εγω που λετε δεν ειχα ποτε μου θυροειδη, οταν εκανα προγεννετικο ελεγχο ηταν γυρω στο 3 απολυτα φυσιολογικο στις χθεσινες εξετασεις ανεβηκε στο 4,5 που δεν ειναι φυσιολογικο, βεβαια η ανωτατη τιμη ειναι 5 αλλα παλι ειναι επικυνδινο που ανεβηκε τοσο.
Μου ειπε που λετε οτι αυτο μπορει να οφειλεται σε αγχος στρες και νευρα, πραγματα στα οποια υπαρχει η φωτο μου διπλα στο λεξικο.
Μου ειπε να ηρεμησω κ επειδη εχω αγορι η τεστοτερονη μου ειναι μεγαλυτερη και να τους γραφω ολους και να μη δινω σημασια σε κανεναν παρα μονο στο γιο μου γιατι επηρεαζεται απο τη δικη μου κατασταση και θα βγει νευρικο.40 λεπτα μου μιλουσε η γυναικα κ μου εξηγουσε κ με εβαλε να κανω κ αλλες εξετασεις!!
Αυτα τα ολιγα!!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:δεν ξερω αν το εξηγω σωστα οποια ξερει να με διορθωσει,τα ταμεια συγχωνευονται και γινονται ενα το εοππυ για φαρμακα, περιθαλψη,κλπ. λοιπον καλυπτει στις ιδιωτικες κλινικες τη γεννα εκτος το ποσο που θα δωσεις εσυ στο γιατρο σου(1500-2000Ε) και το δωματιο που θες(νομιζω 3 κλινο 300Ε, 4κλινο 200Ε.

σε ευχαριστω.....καθε μερα τα αλλαζουν και τα κανουν σκ@τ@!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil
πριν ενα μηνα ρωταω στο ελενα για την γεννα κ μου λενε σε λουξ δωματιο με τεβε πληρωνω μονο 40-50 ευρω εγω κ τα υπολοιπα τα καλυπτει το τεβε.....
προχθες ρωταει η αδερφη μου ,επισης τεβε ,και της λενε 1700 και θα παρει κατι πισω απο το τεβε...αλλα τα 1700 τα πληρωνουμε επι τοπου...βαλε κ αμοιβη γιατρου... Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α.....τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:Να σας πω τα νεα μου τωρα που γυρισα απο ενδικρινολογο!
Το θεμα δεν ηταν τελικα η προλακτινη που ηταν ανεβασμενη, ισα ισα που ειναι φυσιολογικο μου ειπε, το θεμα ειναι ο θυροειδης. εγω που λετε δεν ειχα ποτε μου θυροειδη, οταν εκανα προγεννετικο ελεγχο ηταν γυρω στο 3 απολυτα φυσιολογικο στις χθεσινες εξετασεις ανεβηκε στο 4,5 που δεν ειναι φυσιολογικο, βεβαια η ανωτατη τιμη ειναι 5 αλλα παλι ειναι επικυνδινο που ανεβηκε τοσο.
Μου ειπε που λετε οτι αυτο μπορει να οφειλεται σε αγχος στρες και νευρα, πραγματα στα οποια υπαρχει η φωτο μου διπλα στο λεξικο.πιστεψε με δεν θα ειναι μονο η δικη σου φωτο!!!!!!!Μου ειπε να ηρεμησω κ επειδη εχω αγορι η τεστοτερονη μου ειναι μεγαλυτερη και να τους γραφω ολους και να μη δινω σημασια σε κανεναν παρα μονο στο γιο μου γιατι επηρεαζεται απο τη δικη μου κατασταση και θα βγει νευρικο.40 λεπτα μου μιλουσε η γυναικα κ μου εξηγουσε κ με εβαλε να κανω κ αλλες εξετασεις!!
Αυτα τα ολιγα!!

προσπαθησε να ηρεμησεις.........πριν κανεις κατι να σκεφτεσαι πρωτα το ζουζουνι σου......το ξερω οτι αν σου σπανε οι υπολοιποι τα νευρα....στην κατασταση μας πως να μπορεσεις να εισαι ηρεμη?????????!!!!!!!!!!!!μην νομιζεις ...τα λεω για να τα ακουω κ γω....... Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 28 654655 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 28 654655 Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 28 654655

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
annou έγραψε:
markella01 έγραψε:Κορίτσια , εγώ δεν συμπληρώνω τα 200 ένσημα οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσω μόνη μου το νοσοκομείο. Εκτός αν ισχύει κάτι άλλο και δε μου το λένε για να μου κανουν έκπληξη! Εχω μεν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το ΙΚΑ μέχρι του χρόνου λόγω της επιδοτούμενης ανεργίας , άλλα δε μου είπαν τίποτα σχετικά με το ότι θα πληρώσει το ΙΚΑ τα 900 ευρώ του νοσοκομείου. Μακάρι να γινόταν έτσι, αν και δε θέλω να ελπίζω πια τίποτα γιατί θα απογοητευτώ!

Τα 900ευρώ θα τα πάρεις αφού γεννήσεις οπωσδήποτε άσχετα απο ένσημα και ανεργία.Μόλις γεννήσεις θα πάει ο άντρας σου με ένα χαρτί που θα σου δώσουν και θα τα πάρει-απλά θα πρέπει να του έχεις κάνει εξουσιοδότηση για να μην ταλαιπωρείσαι εσύ.Είμαι στην ίδια κατάσταση με εσένα και γι αυτό τα ξέρω.Στο ΙΚΑ ήταν αγενέστατοι και με 1000 ζόρια μου είπαν 5 πράγματα και επικοινώνησα μέσω εμαιλ με τα κεντρικά του ΙΚΑ και με πήραν τηλ και μου τα εξήγησαν.Επίσης στο γεννεσις στην Θεσσαλονίκη έχει ειδική προσφορά για τους ανέργους.Δες μήπως στη κλινική που θα γεννήσεις έχει κανένα πρόγραμμα για ανέργους.

Μακάρι να είναι έτσι, θα επικοινωνήσω κι εγώ με τα κεντρικά του ΙΚΑ γιατί κι εγώ νομίζω δε θα βγάλω άκρη με αυτούς εδώ. Να γλιτώσουμε τουλάχιστο αυτό ρε γαμώτο.

markella01

markella01
Κορίτσιαααααα!
Επιτέλους ο γιός μου έκανε αισθητή την παρουσία του σήμερα το μεσημέρι!
Ήμουν όρθια μπροστά στο μπαμπά μου που είχε αγκαλιά τον δίχρονο ανηψιό μου και μου χαιδεύαν την κοιλιά...εν τω μεταξύ είχα δει κάτι ηπειρώτικα τραγούδια στην ΕΤ1 και με είχαν πάρει τα ζουμιά γιατί τρελαίνομαι για την παραδοσιακή μουσική και εκεί που με πιάναν την κοιλιά μου κάνει μια σπρωξιά ο μικρός που φώναξα...περίμενα κάτι πιο μαλακό άλλα αυτό το κατάλαβα πολύ έντονα. Κόντεψαν να με ξαναπάρουν τα κλάματα. Δεν τον ξανάκουσα από κείνη τη στιγμή άλλα το περιμένω πώς και πώς, ήταν τέλειο!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Κορίτσιαααααα!
Επιτέλους ο γιός μου έκανε αισθητή την παρουσία του σήμερα το μεσημέρι!
Ήμουν όρθια μπροστά στο μπαμπά μου που είχε αγκαλιά τον δίχρονο ανηψιό μου και μου χαιδεύαν την κοιλιά...εν τω μεταξύ είχα δει κάτι ηπειρώτικα τραγούδια στην ΕΤ1 και με είχαν πάρει τα ζουμιά γιατί τρελαίνομαι για την παραδοσιακή μουσική και εκεί που με πιάναν την κοιλιά μου κάνει μια σπρωξιά ο μικρός που φώναξα...περίμενα κάτι πιο μαλακό άλλα αυτό το κατάλαβα πολύ έντονα. Κόντεψαν να με ξαναπάρουν τα κλάματα. Δεν τον ξανάκουσα από κείνη τη στιγμή άλλα το περιμένω πώς και πώς, ήταν τέλειο!
αααααχχχ!!! μπραβο μαρκελλα!!! πολυ χαιρομαι!! και στα δικα μας!!!! ποσων εβδομαδων εισαι?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ok markella!τωρα το ειδα! 16μιση εβδομαδων!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:Να σας πω τα νεα μου τωρα που γυρισα απο ενδικρινολογο!
Μου ειπε που λετε οτι αυτο μπορει να οφειλεται σε αγχος στρες και νευρα, πραγματα στα οποια υπαρχει η φωτο μου διπλα στο λεξικο.
Μου ειπε να ηρεμησω κ επειδη εχω αγορι η τεστοτερονη μου ειναι μεγαλυτερη και να τους γραφω ολους και να μη δινω σημασια σε κανεναν παρα μονο στο γιο μου γιατι επηρεαζεται απο τη δικη μου κατασταση και θα βγει νευρικο.40 λεπτα μου μιλουσε η γυναικα κ μου εξηγουσε κ με εβαλε να κανω κ αλλες εξετασεις!!
Αυτα τα ολιγα!!

Καστοριά υπομονή! Πως θα τα καταφέρουμε να μην δίνουμε σημασία? Υπομονή! Αν ισχύει πάντως αυτό που σου είπε, την βλέπω την δικιά μου να βγαίνει νευρική..ωχ!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολο το σ/κ προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη παντως, σημερα πηγα με ξανατρυπησαν για πιο εξειδικευμενες εξετασεις, σουρωτηρι εγινε το χερακι μου κ σιχαινομαι τις βελονες!!! anyway ανυπομονω να ρθει η Πεμπτη για τη β επιπεδου, να δω το ζουζουνακι μου!!!

Καλη βδομαδα να εχουμε!!!!

eleni2526

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni2526 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΕΠΙΣΗΣ Very Happy Very Happy

και απο μένα....ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΚΑΣΤΟΡΙΑ μου...............ηρεμία καλή μου....όσο γίνεται αυτό βεβαια Wink

Χρύσα.....φιλούρες στο γίοκα στην κοιλίτσα....

Εμεις...........ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ Shocked

Μια είμαι ΔΥΝΑΤΗ......μια με πιανουν κάτι νευρα....ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΟΝΗ...και βλέπουμεεεε

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μας!! αντε να περασουν κι αυτη τη βδομαδα τα κρυα και να ανοιξει λιγο ο καιρος!!!! Smile Smile Smile

aroma

aroma
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κοριτσια κ καλή μας εβδομάδα!!!
Μαρκέλλα τι καλά που το ένοιωσες έτσι! Εμενα η κοκετα δε μου ξαναεδωσε σημαδι Crying or Very sad τι θέλει μηπως πάλι κομμωτηριο??? confused confused confused

toutounaki

toutounaki
Καλημερα καλή βδομαδα!
Καστοριά μου, εμένα δε μου φαινεται να εχεις λόγους ανησυχιας, ειλικρινά! Κακώς σε τρυπάνε!
Χρύσα μπράβο! Και στα δικά μας!
aroma τουλαχιστον εσενα "μιλησε" στο κομμωτηριο! Εμένα η δικιά μου, ούτε φωνη ουτε ακροαση! Τεμπέλα μου φαινεται!
joanna μου υπομονη (ξερω... εχεις ηδη κανει πολλή, αλλα τί άλλο να πω!)Εχεις θετικη ενεργεια αφθονη και αυτο θα φανει!
Φιλακια σε ολες!

markella01

markella01
Γειά σας και σήμερα κορίτσια...
Σήμερα κλείνω τη 17η εβδομάδα αισίως. Το νινί δεν ξέρω πότε θα κάνει αισθητή ξανά την παρουσία του, πάντως δε με αγχώνει καθόλου.

Σε ότι αφορά το mail που έστειλα στο ικα σχετικά με την πληρωμή ή όχι των χρημάτων για τα έξοδα του τοκετού στο νοσοκομείο, παρόλο που λόγω ενσήμων δε δικαιούμαι επίδομα τοκετού, το παραπέμψαν στο αρμόδιο τμήμα και περιμένω απάντηση. Αν δεν την έχω μέχρι τέλος της εβδομάδας (δε μου φαίνεται καθόλου απίθανό , γιατί στην Ελλάδα ζούμε), θα τους ξαναενοχλήσω.

Σήμερα είμαι πολύ τσατισμένη από τη μία γιατί μάλωσα με τον άντρα μου, άλλα πολύ χαρούμενη από την άλλη γιατί έμαθα πως ο γιος μιας φίλης μου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που ήταν το όνειρό του!Κλαίγαμε μαζί με τη φίλη μου (και πρώην συνάδελφο) στο τηλέφωνο!

Εύχομαι να είστε όλες καλά, Τζοαννάκι μου λίγη υπομονή ακόμα κορίτσι μου, είναι λογικές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις, εδώ είμαστε εμείς, εντάξει? Μπες και μίλα είτε είσαι καλά είτε όχι, για να το βγάζεις από μέσα σου.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο ρε τζοαννα αυτη εισαι μια δυναμη. Μαρκελα τελεια αχ τι ωραια που τα νιωσατε. Καστορια υπομονη να μαςτα πεις ολα. Χαλια το σαββατοκυριακο μου αρρωστος ο αντρας μου και εγω μες την καουρα και την αναγουλα και μετα εμετο και τις 2μερες και ακομα ολιγον κρυολογιμενη ακομα.το πηρα αποφαση μετα τον ιουλη θα σταματησουν να μη περιμενω πριν α ρε μπεμπε τι κανεις. Σημερα ειναι μεσα απο τις 4 το πρωι να γεννησει η γυναικα του ανιψιου του αντρα μου. Ανυπομονουμε να δουμε μωρακι μεχρι το βραδυ μακαρι θελω να παω να δω αγγελακια στα κρεβατακια τους

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:μπραβο ρε τζοαννα αυτη εισαι μια δυναμη. Μαρκελα τελεια αχ τι ωραια που τα νιωσατε. Καστορια υπομονη να μαςτα πεις ολα. Χαλια το σαββατοκυριακο μου αρρωστος ο αντρας μου και εγω μες την καουρα και την αναγουλα και μετα εμετο και τις 2μερες και ακομα ολιγον κρυολογιμενη ακομα.το πηρα αποφαση μετα τον ιουλη θα σταματησουν να μη περιμενω πριν α ρε μπεμπε τι κανεις. Σημερα ειναι μεσα απο τις 4 το πρωι να γεννησει η γυναικα του ανιψιου του αντρα μου. Ανυπομονουμε να δουμε μωρακι μεχρι το βραδυ μακαρι θελω να παω να δω αγγελακια στα κρεβατακια τους
α ρε αυγολεμονη!! κι εγω εχω ακομα εμετους και ανακατοσουρες..δε μπορω..εχουν μειωθει καπως αλλα ....

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsares!mprabo xrusa, euxomai grigora na rthei ki pomeni klotsia! olo to sabbatokuriako pethana apo tin monaksia pou den eblepa munimata...
joannacuba bdomada akoma upomoni... krata gera, ola kala tha einai tha deis kai tha klaime oles mazi apo xara...
ego to aisthanomai mia fora tin mera kai an, einai fusiologiko?
filia se oles Εγκυούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012 Νο2 - Σελίδα 28 215994

SKATZOXOIROULA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕς ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΜΩς.ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ.ΜΙΑς ΚΟΡΗς 11 ΕΝΟς ΑΓΟΡΙΟΥ 8 ΕΝΟς ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΙΟΥ 5 ΚΑΙ ΕΝΟς ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΙΟΥ 1 ΕΤΟΥς ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΓΥΟς ΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ 5ο ΜΩΡΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ .ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς ΑΥΧΕΝΙΚΗς 1ΠΡΟς 650 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΜΑΙ.ΑΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΣΑς ΦΙΛΩ I love you

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταρχήν Respect 4 παιδάκια? και πας για 5ο!! Πραγματικά σου αξίζει ένα μπραβο κοπέλα μου!Τώρα...

Απο αυτά που έχω διαβάσει δν είναι και τόσο τραγικό το 1 προς 650 ώστε ντε και καλά να πρέπει να κάνεις αμνιο!επίσης είσαι πολύ μικρή για να το κανεις λογο ηλικίας ..μαζι με την παπ -α δν ανέβηκε κι άλλο αυτό το νούμερο ή μαζι με αιματος και με την αυχενική είναι τόσο?
Απο εκεί και μετά είναι ΑΠΕΙΡΕΣ οι περιπτώσεις όπου έκαναν αμνιοπαρακεντηση και τελικά βγήκαν πολύ καλά τα αποτελέσματα!!Δν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι αν χρειαστεί να την κάνεις!Απλά να πας σε γιατρό που είναι πιστοποιημένος γι αυτη τη δουλεια!Ρώτα και άλλον γιατρό πάντως γιατι δν ξέρω..μου φαίνεται αρκετά μεγάλο νούμερο για να το θεωρεί απαραίτητο να κάνεις!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις