901 ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τετ Φεβ 08, 2012 4:31 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο joannakuba!!αντε να ηρεμησεις απο δω και περα!ντουρασελ αυτο το μωρο!bebek εγω το νιωθω συνεχεια δεξια οτι ειναι το μωρο και οταν ψηλαφιζω εκει ειναι πιο σκληρο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ Κristi ετσι κι εγω! εκει το νιωθω πιο σκληρο και ειδικα οταν ξαπλωνω το καταλαβαινω καλυτερα! αχ τα μπεμπεδακια μας θα ναι!! φιλακια και ευχαριστω!!KRISTI 1 έγραψε:μπραβο joannakuba!!αντε να ηρεμησεις απο δω και περα!ντουρασελ αυτο το μωρο!bebek εγω το νιωθω συνεχεια δεξια οτι ειναι το μωρο και οταν ψηλαφιζω εκει ειναι πιο σκληρο!
kastoria έγραψε:joannakuba ελπιζω να ηταν το τελευταιο και απο δω κ περα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!!
Το μωρακι σου θελει να ζησει και ειναι κ μοναδικο!!!!
Χαιρομαι παρα πολυ και ηρθε καιρος να κοψεις κ το τσιγαρο...macgyver και μαυρος δε λεει!!!Πολλα φιλια!!!
joannakuba έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Επιτέλους, μετά απο συζητήσεις, σκέψεις συνδιαλέξεις κλπ κλπ κλπ κλπ...
αποφασίσαμε οτι η ΚΥΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Αυτό που εχει ο μαγκαιβερ το έχουν άλλοι ΔΕΚΑ ανθρωποι ΜΟΝΟ στο κόσμο, οι οποίοι ειναι ΥΓΙΕΙΣ. Ειναι ενα σωματίδιο στο DNA το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ και άρα δεν μπορεί να παραμορφώσει ή να αλλοιωσει ΚΆΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ DNA
Θα συνεχίσουμε με ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ σχολαστική....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...δίοτι ειναι ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΣΠΑΝΙΟ, που είναι στις "γκρίζες" ζωνες της γεννετικής και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!
Σας ευχαριστώ ολες για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση....
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ μας να έχει ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Καλως ηρθες evita εισαι ηδη στη λιστα οπως βλεπειςevita24 έγραψε:καλημερα εγκυουλες! συμπληρωστε και εμενα στη λιστα πητ 10/6 αγορακι.
joannakuba έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Επιτέλους, μετά απο συζητήσεις, σκέψεις συνδιαλέξεις κλπ κλπ κλπ κλπ...
αποφασίσαμε οτι η ΚΥΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Αυτό που εχει ο μαγκαιβερ το έχουν άλλοι ΔΕΚΑ ανθρωποι ΜΟΝΟ στο κόσμο, οι οποίοι ειναι ΥΓΙΕΙΣ. Ειναι ενα σωματίδιο στο DNA το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ και άρα δεν μπορεί να παραμορφώσει ή να αλλοιωσει ΚΆΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ DNA
Θα συνεχίσουμε με ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ σχολαστική....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...δίοτι ειναι ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΣΠΑΝΙΟ, που είναι στις "γκρίζες" ζωνες της γεννετικής και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!
Σας ευχαριστώ ολες για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση....
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ μας να έχει ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
markella01 έγραψε:Αμα ο άντρας σου αισθάνεται λίγο καλύτερα πρέπει να σε φροντίσει λιγάκι...Τι στο καλό, εγκυος είσαι. Κάνε υπομονή κορίτσι μου και εύχομαι να περάσει χωρίς να ακουμπήσει.
toutounaki έγραψε:Περαστικα supermom! Και ναι εχει δικιο η markella ο συζυγος πρεπει να φροντισει και σενα και τη μκρη. Πως το κανεις εσυ ολο τον υπολοιπο καιρο; Τωρα δικαιουσαι και συ λιγη φροντιδα! Και για σενα και για το μωρακι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης