926 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τετ Ιαν 25, 2012 12:51 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά του τα είπες!!!! Δεν κοιμούνται όλα τα μωρά παθαινοντας ναυτία! Εμένα ο δικός μου δεν είχε μάθει στο κουνημα και θυμωνε όπως και η δικιά σου. Ήθελε ηρεμία για να κοιμηθεί. Αλλά ξέχασα.... "κι αυτοί παιδιά μεγάλωσαν..."νατακως έγραψε:καλησπερα κι απο δω.
αυτο με το ριλαξ......τι να πω????
ηρθα να σας πω τον πονο μου, να ξεσπασω τα νευρα μου. στο φεις δεν μπορω, μπαινει και η κουνιαδα μου, μη δει τιποτα.
οπως σας εχω πει τον τελευταιο καιρο η μικρη μου δεν θελει να κοιμηθει και ολο γκρινιαζει. σημερα το απογευμα την ειχα βαλει στο κρεβατι. ηταν γκρινιαρα, αλλα την αφηνα να δω τι θα γινει. ερχεται ο πεθερος μου. κατευθιαν προς το δωματιο. "γιατι γκρινιαζει?" την προηγουμενη βδομαδα παλι τα ιδια μου ειχε κανει και του λεω μην πας και σε δει. σημερα δεν του το ξαναειπα, μη λεει οτι δεν τον αφηνω να δει και το μωρο. του ειπα να παει αν θελει. παει, τη σηκωνει τη φερνει στο σαλονι με την πιπιλα. καλως ή κακως εχω το βιτσιο να μη δινω στο μωρο πιπιλα. μονο οταν ειναι να κοιμηθει, δε θελω να τη μαθει, δικο μου κολλημα αυτο. τελος παντων.... εγω καθαριζα το παρκο. η μικρη γκρινιαζε κι αυτος τη βαρεθικε, τοσο κραταει η ορεξη του 5-10 λεπτα το πολυ. την ξαναπαει στο κρεβατι. σιγα μην κοιμοτανε ετσι που την εκανε. εγω καθομαι στην κουζινα με τα νευρα κροσια!!!! κουνουσε το κρεβατι τοσο πολυ!!!! η μικρη να εχει πλανταξει. ε! δεν αντεξα, παω τη σηκωνω, σταματησε η καλη μου. του λεω "εσενα αν σε κουνουσαν ετσι θα κοιμοσουν?" "ετσι κοιμομουν εγω, με κουνημα χαχαχαχα" (τα νευρα....!!!!!!)"ετσι? τοσο δυνατα?" και τι μου λεει ρε κοριτσια??????? "ηθελα να την ζαλισω!!!!" τον κοιταξα μονο!!!!! αυτο ηταν, σηκωθικε κι εφυγε. θα κανει παλι καμια 10 μερες να ερθει. μετα ειμαι κακια???? δε με νοιαζει, να μαθουν να φερονται.
σας ζαλισα, αλλα τα ειπα και ξεθυμανα. φυσικα τα ειπα και στον αντρα μου. μη παν και του κλαιγονται, τους προλαβαινω.
αντε φτανει. καληνυχτα σας.