1 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Παρ Δεκ 30, 2011 9:37 am
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
αγγελικημαρια έγραψε:με γεια μας!!!σασσα νεο θεμα μπορεις κ εσυ νανοιξεις αν θελεις πχ να ρωτησεις κατι που δεν υπαρχει σε αντιστοιχο θεμα, αν εχεις να θεσεις θεμα προς συζητηση κτλ
αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον κοριτσια εμεις ακομα κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο επειδη ο μπαμπας μας δε μπορει να την αποχωριστει ακομα!καταλαβαινετε τι κολλημα εχει ετσι???μαρια στο φωτομπουκ ειχες βαλει κ στο οπισθοφυλλο φωτο?αν ναι πως?
sassaX έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:με γεια μας!!!σασσα νεο θεμα μπορεις κ εσυ νανοιξεις αν θελεις πχ να ρωτησεις κατι που δεν υπαρχει σε αντιστοιχο θεμα, αν εχεις να θεσεις θεμα προς συζητηση κτλ
a νομιζα μονο η βιβιαν κ η ολιβια μπορουν να ανοιξουν καπου ετσι νομιζω ειχα διαβασει ...μαλιστα,μια χαρα λοιπον!
Χαχαχα! Κι εσυ μπορεις! Εφτασα τα 5000 ε; Ουτε που το καταλαβα!sassaX έγραψε:μαλιστα ε εσεις οι παλιες τα κανονιζετε αυτα!βρε μαρακι 5000 μηνυματα ?!τωρα το προσεξα!!πωπω παλια καραβανα!!πρεπει να ανακαλυψες το φορουμ απο την πρωτη μερα που ανοιξε!!
MariaM έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:λοιπον κοριτσια εμεις ακομα κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο επειδη ο μπαμπας μας δε μπορει να την αποχωριστει ακομα!καταλαβαινετε τι κολλημα εχει ετσι???μαρια στο φωτομπουκ ειχες βαλει κ στο οπισθοφυλλο φωτο?αν ναι πως?
Κανονικα Αλικακι μου την τραβας και την αφηνεις!sassaX έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:με γεια μας!!!σασσα νεο θεμα μπορεις κ εσυ νανοιξεις αν θελεις πχ να ρωτησεις κατι που δεν υπαρχει σε αντιστοιχο θεμα, αν εχεις να θεσεις θεμα προς συζητηση κτλ
a νομιζα μονο η βιβιαν κ η ολιβια μπορουν να ανοιξουν καπου ετσι νομιζω ειχα διαβασει ...μαλιστα,μια χαρα λοιπον!
Εμεις μπορουμε να ανοιγουμε θεματα αλλα οχι να τα κλειδωνουμε! Αλικη, εστειλες πμ στη Βιβιαν να το κλειδωσει;
tatijana έγραψε:Χαλοου....Κι απο μενα...
fofi έγραψε:γεια σας κοριτσια!!Χρονια Πολλα. Γυρισαμε κ εμεις.
Νεα σελιδα, ρε κοριτσια σας εχασα τοσες ημερες μου λειψατε.
Καλοσοριζω κ εγω τα νεα μελη.Να σας ζησουν τα νινακια σας.
Ο μικρος μου εχει ζωηρεψει παρα πολυ δεν ειναι να τον αφηνω απο τα ματια μου.
Εχουμε δυο ημερες που τρωμε κρεμα κ εχει πολυ πλακα.Σημερα τον βαλαμε πρωτη φορα στο παρκο του κ ξετρελαθηκε,ελπιζω να μην το βαρεθει γρηγορα. Το καλυτερο ειναι οτι πλεον δεν βγαζει καθολου γαλα ουτε σαλιαρα δεν του βαζω οταν πινει κ σταματησαμε κ το epadoren.Εχω χαρει παρα πολυ.Διαβασα αρκετες σελιδες καλα ειστε σε γενικες γραμμες ολες.
Πουπα ευχομαι ειδικα σε σενα κ την οικογενεια σου να συμβει οτι ειναι καλυτερο για σενα κ το παιδακι σας.Με αγγιξε πολυ η ιστορια σου.
Mama Pupa έγραψε:fofi έγραψε:γεια σας κοριτσια!!Χρονια Πολλα. Γυρισαμε κ εμεις.
Νεα σελιδα, ρε κοριτσια σας εχασα τοσες ημερες μου λειψατε.
Καλοσοριζω κ εγω τα νεα μελη.Να σας ζησουν τα νινακια σας.
Ο μικρος μου εχει ζωηρεψει παρα πολυ δεν ειναι να τον αφηνω απο τα ματια μου.
Εχουμε δυο ημερες που τρωμε κρεμα κ εχει πολυ πλακα.Σημερα τον βαλαμε πρωτη φορα στο παρκο του κ ξετρελαθηκε,ελπιζω να μην το βαρεθει γρηγορα. Το καλυτερο ειναι οτι πλεον δεν βγαζει καθολου γαλα ουτε σαλιαρα δεν του βαζω οταν πινει κ σταματησαμε κ το epadoren.Εχω χαρει παρα πολυ.Διαβασα αρκετες σελιδες καλα ειστε σε γενικες γραμμες ολες.
Πουπα ευχομαι ειδικα σε σενα κ την οικογενεια σου να συμβει οτι ειναι καλυτερο για σενα κ το παιδακι σας.Με αγγιξε πολυ η ιστορια σου.
Fofi μου να εισαι καλα κοριτσακι μου και να χαιρεσαι το παιδακι σου! σευχαριστω για τις ευχες σου μεσα απτην καρδια μου. Αν ολες οι ευχες σας για μενα συγκεντρωθουν και πιασουν μπορει και για μας αυτη η χρονια να φερει καλυτερες μερες και ισως τον μπαμπα μας με νεα μυαλα!
Mama Pupa έγραψε:tatijana έγραψε:Χαλοου....Κι απο μενα...
Το κοιμισες το νινι Τατιανα μου? Εμενα ξεραθηκε το ερμο!!!
tatijana έγραψε:Mama Pupa έγραψε:tatijana έγραψε:Χαλοου....Κι απο μενα...
Το κοιμισες το νινι Τατιανα μου? Εμενα ξεραθηκε το ερμο!!!
Ναι απο τις 8 κοιμαται...Αλλα δυο νυχτες τωρα μου ξυπναει στις 2 για γαλα....τι κουφο ειν'τουτο?Δε ξερω...
Mama Pupa έγραψε:Αν απαντησω οτι τον αγαπαω, θα ειμαι ηλιθια μετα απο ο,τι μου εχει κανει. Ισως αγαπαω τις καλες στιγμες του, αυτο που νομιζα οτι ηταν. Ισως τον αγαπαω ακομη...
Veraki έγραψε:Ας χερετησω και εγω στο 4 και τα ξαναλεμε στο 5 με τετοιουσ ρυθμους που γραφετε
Υπνος μπρουμυτα διαβαζω,παρκο διαβαζω,η Mama Pupa εχει ιστορια διαβαζω,(θα την ψαξω μετα να σε γνωρισω καλητερα)
Αλικηηηηηηηηηηηηηη
Μαριααααααααααα
Ειμαι κουρασμενη το δωλιο,ξοιπναει ισως και 2 φορες τη νυχτα
αααχχχ θα δω τι θα κανω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης