Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

51Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Σαβ Δεκ 31, 2011 11:23 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!! ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

52Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Σαβ Δεκ 31, 2011 11:33 pm

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σευχαριστω Αγγελικημαρια μου, κι εσυ να χαιρεσαι την μπουμπου σου την ομορφη!!!!

Περασατε καλα?

Εσενα η μικρη σου ποτε γεννηθηκε?

53Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 12:26 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημεραααααααααααααααααα
καλη χρονια να εχουμε!!!!!!!!! να ειναι καλα τα μικρα μας.
πουπα .... μηνογεννεθλια????!!!!!! να τη χαιρεσε την πουπιτσα σου.
τελικα νομιζω ακυρος ο συναγερμος με το δοντι. στο φως της ημερας σημερα δεν εχει τιποτα. γιατι αυτη η γκρινια και η αφαγια.....????? ετσι θα μας παει ο καινουριος χρονος????
σας φιλω. παω να πιω το καφεδακι μου. τα λεμε αργοτερα.

54Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 12:31 am

αγγελικημαρια

καλα περασαμε ,ησυχα...στις 6 ιουλιου γεννηθηκε. καλο καφε νατασα!

55Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 12:32 am

αγγελικημαρια

Απο που να αρχισω!Το 2011 εμαθα οτι ειμαι εγκυος, ειχα μια τελεια
εγκυμοσυνη , γεννησα το πιο ομορφο και εξυπνο παιδι(κουκουβα!)η ζωη μου
αλλαξε προς το καλυτερο...Εγινα καλυτερος ανθρωπος!Αλλα καποιοι με
αφησαν...απομακρυνθηκαν λες και το οτι εκανα παιδι ηταν το τελος μιας
ζωης.Μοναξια, προσπαθειες να μπω στο προγραμμα των φιλων που με αφηνουν,
δε μπορουσα να το χωνεψωΣε συνδυασμο με μια υπεροχη επιλοχεια φαση δε
το αντεχα!.Μα ειναι δυνατον να μεγαλωσαμε μαζι με καποια ατομα κ
τωρα αντι να ειναι πιο κοντα μου τι κανουν?με αφηνουν!γιατι? επειδη δε
μπορω να βγω για καφε, επειδη δε μπορω να μιλαω με τις ωρες στα
τηλεφωνα, επειδη το μονο που με νοιαζει ειναι αν φαει το παιδακι μου, αν
κανει κακακια, τι χρωμα ειναι τα κακακια, αν κλαψει στο εμβολιο κτλ.Ε
τι να κανω!αφου αυτη ειναι η ζωη μου ολη!να προσποιουμαι για να μη τους
χασω?Ε δε σφαξαμε! εκει που ειναι ημουν κ εδω που ειμαι ευχομαι να
ερθουν συντομα και τοτε θα καταλαβουν. Και ξαφνικα το eimai
mama!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ! Ετσι ονομαζεται η παρεα μου πλεον!ειναι
δυνατον να μην εχεις δει απο κοντα καποια ατομα κι ομως να τα θεωρεις
τοσο δικα σου?να τα εμπιστευεσαι, να στεναχωριεσαι οταν εχουν ενα
προβλημα,να σπευδουν να σε παρηγορησουν οταν δεν εισαι καλα , να
αισθανεσαι την αναγκη να μαθεις νεα τους ?Κ ομως ειναι! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ! ενα ξεχωριστο ευχαριστω στη μαμα μαρια που
μας εχει βοηθησει τοσο πολυ, μας εχει λυσει καθε απορια!ευχομαι να ειναι
ολες οι μανουλες και ολα τα παιδακια καλα!να εχουμε ολη υγεια και ολοι
να αποκτησουν μια παρεα σαν τη δικη μου!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΑΜΑ ΑΛΙΚΗ

56Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 12:34 am

αγγελικημαρια

το παραπανω κειμενο το εστειλα χθες στην ολιβια αλλα επειδη δε ξερω ποτε κ αν το δημοσιευσει σας το βαζω εδω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

57Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 1:03 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο κοριτσακι μου που σκεφτεσαι ετσι! Οποιος ειναι πραγματικα φιλος δε φευγει απο κοντα μας επειδη αλλαξε η ζωη μας με ενα μωρακι που ηρθε! Βεβαια η αληθεια ειναι πως οποιος δεν ειναι γονιος και δη μανουλα, δεν μπορει να καταλαβει πώς αλλαζουν ολα με τον ερχομο ενος παιδιου, τις προτεραιοτητες, τις ανησυχιες. Γιαυτο και οταν γινεσαι γονιος οι παρεες διαμορφωνονται αλλιως, αναζητας εκ των πραγματων ανθρωπους με τα ιδια ενδιαφεροντα.
Πραγματικα, ειναι αξιο λογου πώς άγνωστες μεταξύ μας αναπτύξαμε τέτοια φιλια και βγάζουμε καθε φορα τα εσωψυχά μας και στηριζουμε και βοηθάμε η μια την αλλη....
Μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να συναντιομασταν κιολας!!!!
Κι εγώ σας ευχαριστώ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΟλΥΥΥΥΥ για τη στήριξή σας σε μια ιδιαιτερα δυσκολη για μενα περιοδο της ζωης μου....... Very Happy Very Happy Very Happy

58Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 1:45 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε ρε ...με συγκίνησες πρωι πρωι! Και αρχή του χρόνου!!
Φοβερό το κείμενο σου! Πόσες αλήθειες μαζεμένες! Είναι όντως απίστευτο! Να μην γνωριζόμαστε και λέμε τόσα μεταξύ μας!Εμένα πάντως μου έχετε γίνει καθημερινή συνήθεια! Ακόμα κ τώρα που δεν προλαβαίνω να γράφω τόσο συχνά,μπαίνω να σας διαβάσω οπωσδήποτε!

Λοιπόν,λέω το καλοκαίρι να κανονίσουμε ομαδική εκδρομούλα! ή το πάσχα! Να ψήσουμε όλες μαζί αρνί!!

59Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 1:50 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α!Ξέχασα! Πούπα να χαίρεσαι τη μικρή σου! Γερή,δυνατή και πάντα ευτυχισμένη να είναι!
εγώ γέννησα στις 14,είναι το πιο μικρό?!

60Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 2:14 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κ καλη χρονιαααααααααα!!!!!
υγεια,ευτυχια σε ολες μου τις καινουργιες φιλες...οντως πιο πολλα ξερετε εσεις για μενα απο τον καθενα.....συναντηση επιβαλλεται...πουπα HAPPY MONTHLYBIRTHDAY!!!!!!!!!!
μαλλον το δικο μου ειναι το μικροτερο γεννηθηκαμε 22 ιουλιου...φιλακια πολλα σε ολες!!!

61Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 2:15 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα κ αλικη.... WOW!!!!

62Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 2:17 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dora. έγραψε:Α!Ξέχασα! Πούπα να χαίρεσαι τη μικρή σου! Γερή,δυνατή και πάντα ευτυχισμένη να είναι!
εγώ γέννησα στις 14,είναι το πιο μικρό?!

Ευχαριστω Ντορακι, ευχαριστώ Νατάσα,ευχαριστώ Σασσα, σας ευχαριστώ όλες! Ναι, νομιζω οτι η δικια μου ειναι η ...πιο μεγαλη!!!Εκανε την αρχη με το που μπηκε ο Ιουλιος! Και σημειωτέον, 1η Ιουλίου μου είχε δώσει ημερομηνια τοκετου ο γυναικολογος-θεος που εχω!!! Ουτε με ραντεβου!!! Χα!Χα!
Σασσα το δικο σου ειναι η το πιο νινακι νομιζω!!!

Αχ! μακαρι να συναντιομασταν ολες! Να πηγαιναμε μια εκδρομουλα!!!!

63Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 3:17 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή χρονιά και καλημέρα δοκίμασε μου!
Μπήκα στα γρήγορα να πω ένα γεια! Πουπα να χαιρεσαι το κορίτσι σου!
Ο νέος χρόνος με βρήκε στο μπάνιο! Ο Γιαννάκης 3 λεπτά πριν την αλλαγή τα κανε και δεν ήθελα να το βρει το νέο έτος χ€σμενο!!!!!
Γουρι, χαχαχαχα!
Έχω και ένα ευχαριστο! Γέννησε 1 ξαδέρφη του άντρα μου χθες βράδυ στις 12:30!

64Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 3:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικακι να είσαι καλά κοπέλα μου, με συγκινησεςκι εμένα! I love you

65Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 3:22 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Καλή χρονιά και καλημέρα δοκίμασε μου!
Μπήκα στα γρήγορα να πω ένα γεια! Πουπα να χαιρεσαι το κορίτσι σου!
Ο νέος χρόνος με βρήκε στο μπάνιο! Ο Γιαννάκης 3 λεπτά πριν την αλλαγή τα κανε και δεν ήθελα να το βρει το νέο έτος χ€σμενο!!!!!
Γουρι, χαχαχαχα!

Μαρακι καλη σου χρονια και ευχαριστω πολύ! Να χαιρεσαι τον μικρο Γιαννακη! Ελπιζω να προλαβατε να πλυθειτε κι η αλλαγη του χρονου να σας βρηκε ...αλλαγμενους και χωρις κακακια!!! Χα!Χα!Χα!

66Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 3:26 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να τον ντύσω δεν προλαβα μόνο,χαρά!

67Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 4:06 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να'μαι παλιιιιιιιι.
αλικακι νομιζω εγραψες τις σκεψεις ολων μας. μπραβο καλη μου. εχεις δικιο σε ολα!!!!!
βρε τον Γιαννακη.... στις 12 παρα βρηκε να τα κανει????!!!! γουρι Μαρια, γουρι!!!!
δε σας ειπα.... ετυχα το φλουρι!!!!! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 328109 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 328109 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 328109 επιτελους!!!! για να δουμε... θα ειναι η χρονια μου?????
παω να δω το φαγητο. θα φαμε σπιτακι μας μονοι μας.
χθες ηταν η καλυτερη Πρωτοχρονια. ο νεος χρονος μας βρηκε αγκαλια και τους 3 στο σπιτακι μας.

68Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 4:23 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο βρε Νατασουλα!!!Δεν υπάρχει καλύτερη Πρωτοχρονια απο την οικογενεια που για πρωτη φορα γιορταζει μεγαλυτερη κατα ενα μελος! Μεγαλη ευτυχια φετος που στο τραπεζι ηταν και ενα καρεκλακι διπλα μου και δυο μικρα μαλακα χερακια που κρατουσαν ενα πλαστικο κουταλακι και το χτυπουσαν με δυναμη και δυο χειλακια που γελουσαν και δυο ματακια ολο γλυκα και που μας κοιτουσαν και γεμιζαν τις καρδιες μας ΑΓΑΠΗ!!!!!
Κι ας μην ηταν ο μπαμπας μας, το νινι μου έφτανε να κανει αυτην την Πρωτοχρονια την αρχη μιας νεας ζωης, πιο γεματης, πιο ουσιαστικης, πιο ανθρωπινης.....

69Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 4:52 am

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάρες μου καλημέρα Χρόνια πολλά να έχουμε μια υπέροχη χρονιά με τα νινάκια μας, που είναι τα πιο όμορφα!Pupa μου να τη χαίρεσαι να είναι πάντα γερή και κοντά σε ανθρώπους που την αγαπούν!Αγγελική μου πολύ συγκινητικό το μην.Και εγώ πλέον σας θεωρώ παρεούλα μου... Μπαινώ να μάθω τι κάνετε και ας μην προλαβαίνω να γράψω..........Βιάζομαι τώρα θα τα πούμε μετά.. Πάμε για καφεδάκι!
Α!εγώ γέννησα 9/7 και κάπια άλλη τότε έτσι;Δε θυμάμαι όμως πια...sorry...

70Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 5:39 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Περσυ τετοιο καιρο κουκλες αναρωτιωμασταν το φυλο τους ,θυμαστε??

Μπενω σκαστη να μοιραστω τη χαρα μο
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ Εβγαλε δοντακιιιιιι Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 215994 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 328109

WOW???

Μου το ειπε το πρωι ο αντρας μου οτι κατι τον γρατσουνησε οπως του πιπιλαγε το δαχτυλο και τον κοριοδευα,ΚΙΩΜΟς κοριτσιααα εωγαλε δοντακι απο κατω.
Ειμαστε 6 ΠΑΡΑ 12 μερες.

Δεν προλαβενω να πω αλλα περιμενω κοσμο και αοκαμ κανω ετοιμασεις.

φιλακια κοπελουες μου

71Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 6:53 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη χρονια κοριτσια.εμενα γεννηθηκε 23 ΙΟΥΝΙΟΥ.

72Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 7:18 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε δεν το πιστευωωωωωω...νουμερο 4 καναμε κοριτσια?δεν πιανομαστε...... Shocked,αν και εγω ψιλοχαθηκα λιγο...
καλε ξεχαστηκα,καλη χρονια κοριτσιαααααααααα!και αυτη την χρονια εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας!τα αγγελουδια μας μας επιφυλασσουν μεγαααααλες εκπληξεις!δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,αλλα θα επιστρεψω συντομα και θα μαθω οσα περισσοτερα νεα σας μπορω...φιλια πολλα σε σας και στα πατουσακια των μωρων σας!

73Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 1:27 pm

αγγελικημαρια

dora. έγραψε:
Λοιπόν,λέω το καλοκαίρι να κανονίσουμε ομαδική εκδρομούλα! ή το πάσχα! Να ψήσουμε όλες μαζί αρνί!!
ΑΧ τι να κανουμε που πιασαμε ολες τις ακρες της ελλαδας!μακαρι να βολεψει καποια στιγμη!
MariaM έγραψε:Καλή χρονιά και καλημέρα δοκίμασε μου!
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ!

νατακως έγραψε:
δε σας ειπα.... ετυχα το φλουρι!!!!.
αντε τυχερη!!!σε μας το ετυχε ο αντρας μου...
Mama Pupa έγραψε:
Κι ας μην ηταν ο μπαμπας μας, το νινι μου έφτανε να κανει αυτην την Πρωτοχρονια την αρχη μιας νεας ζωης, πιο γεματης, πιο ουσιαστικης, πιο ανθρωπινης.....
μακαρι να λογικευτει...αλλα κ αν οχι ειμαι σιγουρη οτι θα σταθεις κ μανα κ πατερας στο παιδακι σου

Veraki έγραψε:Εβγαλε δοντακιιιιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

WOW???
ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

74Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 1:50 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βερακι μου τι κανεις;;
Σε καταλαβαινω κ εγω απο κουραση αλλο τιποτα.
Fofi πιστευω οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε ΠΟΛΥ ανθεκτικες τελικα,αν εβαζες εναν αντρα να κανει ΟΟοολα αυτα που κανουμε ειδικα αυτες τις μερες τις γιορτινες,δεν το συζητω ή που θα τα ειχε κανει σΚ@Τ@ ή καθολου.ΜΠΡΑΒΟ μας θελω να πω .και επιτελους τελιωσε θελω να πω επεισης Laughing ολες αυτες τις μερες ημουν στην τσιτα να ειναι ΤΕΛΕΙΟ το σπιτι γτ ειχα σχεδον καθε μερα κοσμο.τωρα θα το αφησω να πιασει μια ικανοποιητικη μπιχλα, να ξεκουραστω

Mama Pupa διαβασα επιτελους τα καμοματα του αντρα σου και απλα θελω να ευχηθω καλα ξεμπερδεματα,να βρισκεις κουραγιο το χαμογελου του αγγελου σου .εσυ ξερεις πως νιωθεις για εκεινον,εγω προσωπικα δεν θα τον ηθελα πλαι μου,του πεφτεις ΠΟΛΥ κοπελα μου!!

νατακως και εγω πετυχα το φλουρι ΚΑΙ περσυ! Laughing

Αγγελικουλα ζαχαρη, Αγγελικουλα μελι
Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 417472 το πρωι το νιωθαμε μονο ,τωρα πριν κοιμηθει τσιριζε και εκανε χαρουλες και καταφερα να το ΔΩ κιολλας,ειναι τετραγονισμενο οχι μυτερο,για καποιο λογο περιμενα οτι θα ειναι μυτερο. scratch

Διαβασα που ελεγες για τις φιλες και τις περεες σου,ασχημο πολυ ε!?οταν θα καταλαβουν ποσο μεγαλο λαθος κανουν...αχ θα ναι αργα,θα επρεπε να συμετεχουν στη καινουργεια σου ζωη,οταν θα ερθουν στη θεση σου(να κανουν παιδια) τοτε θα μετανιωσουν που δεν ''ζησανε'' περισοτερο το δικο σου ζουζουνι,ειναι πιο ομορφα και πιο συμαντικα αυτα που κανεις εσυ ομως,μεγαλωνεις ενα παιδι ,εχεις στα χερια σου μια ζωη!!!οποτε ΕΝςΕΙΤΕ νοιαζεσε για τι χρωμα εχουν τα κακακια του,ποσο ΑΝ εφαγε και ολα αυτα.Ετσι ηθελα να τα πω, να σου μιλησω.Ποσο ωραια θα ηταν να ειχες παρεα εκει κοντα μια απο εμας ε?που συμβαδιζουν οι ζωες μας.

Αχ ας παω καλητερα νανακι να ξεκουραστω να με φρεσκια φρεσκια για το μικρο μ αντρουκο αυριο flower

καληνυχτα μανουλιτσες

75Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 3 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 01, 2012 2:28 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:

Veraki έγραψε:Εβγαλε δοντακιιιιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

WOW???
ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μπραβοοοοοο! Ωραιο δωρο εφερε ο Αη Βασιλης σε εσας!

Ειναι το δευτερο δοντακι της παρεας! Το πρωτο το ειχε βγαλει το ζουζουνακι της Ζουζους-Μαριας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις