526 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 09, 2012 11:08 pm
fofi
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες!
Πουπα πως ειστε σημερα;
Πουπα πως ειστε σημερα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έτσι ακριβώς είναι κ μάλιστα η δικη μου αν δεν την πάρω πίσω παίρνει εκείνη να δει πως παει σε περίπτωση που έχουμε κάτιzouzou11 έγραψε:α ξεχασα φωφη ειναι πολυ σημαντικο ο παιδιατρος να το βρισκεις οποτε το χρειαστεις.εμας ευτυχως δεν ειναι ετσι σηκωνει παντα τα τηλεφωνα παιρνει πισω αν δε το σηκωσει και πανω απο ολα ποτε δε μου εχει δειξει οτι ενοχλειται που την παιρνω.ισα ισα που μου λεει και μονη της να την ξαναπαρω αν δω κατι.
fofi έγραψε:Ξεκιναμε την φρουτοκρεμα σημερα αρχιζουμε με αχλαδι.Παω να δοκιμσω να δω πως θα βγει.
sassaX έγραψε:Έτσι ακριβώς είναι κ μάλιστα η δικη μου αν δεν την πάρω πίσω παίρνει εκείνη να δει πως παει σε περίπτωση που έχουμε κάτιzouzou11 έγραψε:α ξεχασα φωφη ειναι πολυ σημαντικο ο παιδιατρος να το βρισκεις οποτε το χρειαστεις.εμας ευτυχως δεν ειναι ετσι σηκωνει παντα τα τηλεφωνα παιρνει πισω αν δε το σηκωσει και πανω απο ολα ποτε δε μου εχει δειξει οτι ενοχλειται που την παιρνω.ισα ισα που μου λεει και μονη της να την ξαναπαρω αν δω κατι.
Κ γω αυτο κατάλαβα!!!Veraki έγραψε:Α!!! να το διαβαζεις ενωεις Μαρια?? LOL τι χαζη που ειμαι,σκεφτηκα να το γραψεις
Veraki έγραψε:ιιιιιιιιιιιιιιιιι ΤΙ ΒΙΒΛΙΙΙΟ??? τρελανε μας!!!το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
sassaX έγραψε:Κ γω αυτο κατάλαβα!!!Veraki έγραψε:Α!!! να το διαβαζεις ενωεις Μαρια?? LOL τι χαζη που ειμαι,σκεφτηκα να το γραψεις
Veraki έγραψε:ΧΧΧμμμμ ενδιαφερον...και χερομε ιδετερα που απο οτι καταλαβα εχεις διαβασει Twilight.ΕΡΩΤΑΣ???ΤΡΕΛΟΣ?? για κανα χρονο ελεγα στον αντρα μου: ΑΥΤΟΣ ειναι αντρας!!!κοιτα να μαθενεις!!!
Ε μετα βγηκε η ταινια και ξενερωσα υσηχασε και ο Βασιλης
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης