Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
712 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 712 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

276Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:16 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι δεν εχουμε απεργια τι γαλα πινετε????εμεις πινουμε NOVALAC IT 1 τωρα πηραμε!!!!!!!!!

277Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:19 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α ωραια τα βλεπω με μια χρονοκαθυστερηση!!!!
κι εγω δεν στενοχωριεμαι Αλικη θα σας τον στειλω φανταρο!!!!!!χαχαχαχα!!!!

278Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:20 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια το γάλα μας δεν υπάρχει στο φαρμακείο εύκολα πρέπει νατο παραγγείλει ο φαρμακοποιός στη φαρμακαποθήκη. Εδώ έχει τελειώσει και από τις φαρμακαποθήκες και η εταιρεία που το βγάζει ανοίγει δευτέρα πάλι... Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 534787

279Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:27 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τσιπη η φαρμακοποιος με ρωταει ποιο neocate ειναι ακριβως?παιζει λεει να το εχει

280Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:32 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια.
πολλα διαβασα, λιγα θυμαμαι.... Embarassed Embarassed
περαστικα στις αρρωστες. ζουζου με γεια το δοντακι. πηρε φορα η μικρη, μπραβο!!!!!
τσιπη ευχομαι να βρεις γαλατακι. οπως ειπες, παρε τηλ. την παιδιατρο να σου πει τι να κανεις.
φωφη κουκλος και ο δικος σου.
το "ζουζουνα" θα το αφησω ασχολιαστο..... δηλαδη αν κανεις κοριτσι πως θα το φωναζει????? "παλικαρι μου"????!!!!!
τα προξενια βλεπω... πανε κι ερχονται. αλικη δε μας τα λες καλα... σε ποσα ταμπλο το παιζεις????!!!!
διαβαζοντας τι περνατε τα βραδια ενιωσα πολυ τυχερη. η δικια μου ειναι οοοοοοοοοοοοολη μερα μεσα στη γκρινια αλλα ευτυχως το βραδυ κοιμααααααααααααααται!!!!!! να μη τη ματιαξω κι εχω κι εγω τα ιδια....
αλικη ποτε παρηγγηλες την αφισα? εγω παρηγγειλα τα ημερολογια στις 27 ή 28 και ακομα αφαντα.....
να ρωτησω και κατι ασχετο? μεχρι ποτε δε βγαζουμε φωτο με φλας?

281Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:44 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας διάβασα μια στα γρήγορα (θα φύγουμε να πάμε σε κάτι φίλους στον 4ο για να παίξουμε ένα καινούργιο επιτραπέζιο που αγόρασαν)

Έχω να πω τα εξής:
fofi έγραψε:οποια μας θελει για γαμπρο γιατι ξεμειναμε εμεις.Δεν εχουμε προικα ομως αν τυχει να εχει η νυφη καλοδεχουμενη..

Εμείς τι κάνουμε εδώ?!μπρίκια κολλάμε?! Επειδή δε μιλάμε κ είμαστε ήσυχα κορίτσια?! Είστε κ πρώτο μπόι αν θυμάμαι καλά! Προίκα δεν θέλουμε,Θα της αφήσει ο μπαμπάς της το σπίτι λέει !

αγγελικημαρια έγραψε:τωρα να σας πω τι σκεφτομαι...οταν θα κανει μηχανογραφικο η κορη μου δε θα εχω προβλημα να δηλωσει σχολες αθηνας-χαλκιδας-πατρας γιατι θα ξερω οτι θα ειστε εσεις(αλλιως τοσο μακρια δε τη στελνω) κ θα χει κ τα παιδακια σας παρεα... Sad Sad Sad Sad

Πραγματικά είσαι τρελή !!

Όσο για το ζουζούνα πραγματικά τι να πω?! Shocked

282Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:47 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ! Γιατι δε βγαζουμε φωτο με φλας?Η δικια μου κλεινει τα ματακαι με το που πιανω τη μηχανη στο χερι!Tsiph μου να ψαξω αυριο κι εγω για γαλα μηπως το βρω πουθενα?????? αν και αυτο το φερνουν μονο κατοπιν παραγγελιας.

283Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:49 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια ΚΑΙ απο δω!

Ξανθη δεν μπορει να εμεινε ολη η Πατρα χωρις φαρμακειο, ολο και καποιος χριστιανος θα εχει μεινει,υπομονη και παρε ενα ενα τα φαρμακεια.

Φοφη με τρελενει η ''μπουζα'' του πεδαρου, γιατι μωλε το καμενο ειναι ετοιμο ζα κλαμα?

Για κακα,φρουτοκρεμες,γαλα στο στηθος που λεγατε, μακαρι να ειχα γνωμη να την ελεγα.

Σασσα καλα ξεμπερδεματα με τον Xman!!!Τους αλητες!τους σιχενομε κατι τετοιους!μα πως στο καλο σε βρηκε?και εσυ βαλε κανα αλο Nickname οχι καπιο γνωστο.Κοριτσια δεν ξερω γτ αλλα εκανα εικονα να βλεπουν οι πρωην του Βασιλη τον μπεμπη μου Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 654655 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 654655 Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 654655 ΠΟ ΠΟ ουτε τα ματια τους δεν θελω πανω του.(ειμαι λιγο κτιτηκη και ζηλιαρα?)

Ρε κοριτσια κατι δεν κανω σωστα δεν μπορει,εσεις πως προλαβενετε :Μωρο,forum,facebook,φαι,αντρα,νοικοκυρειο, εγω παντα στο τελος ειμαι ,τι δεν κανω καλα...? scratch

284Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:53 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α να προσθεσω τωρα που ειδα της Πουπα το μνμ. ΔΗΛΩΝΩ ασχετη!!!!ουτε εγω ηξερα για το φλας!δεν μου το ειχε πει ποτε κανεις!πανε τα ματακια του μωρου???οχι γτ οταν ροταω σαν τον μλκ τον παιδιατρο :ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩωωωωωω!!!??? εχω λογο που το ροταω!

285Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:57 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βερακι κι εγω μαζι σου... δεν προλαβαινω. απλα εμενα εχει το καλο και κοιμαται νωρις. 7-8 στο κρεβατι. ετσι εχω και λιγες ωρες για μενα. γιατι κατα τα αλλα. ισα που προλαβα να μαγειρεψω σημερα, και αδικα... αλλα ας μη το θυμαμαι καλυτερα!!!!!!
για το φλας κι εγω εδω απο τα κοριτσια το ειχα μαθει. καλα αν περημενεις απαντηση στο "τι να προσεχω?"..... πρεπει να ρωτας συγκεκριμενα....

286Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:59 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:τσιπη η φαρμακοποιος με ρωταει ποιο neocate ειναι ακριβως?παιζει λεει να το εχει

Το πρώτης βρεφικής ηλικίας ένα κίτρινο

287Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:03 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμας την κρητικοπουλα μου δεν μας θελει κανενας?! Crying or Very sad που θα γινει ψηλη σαν τον Ψηλορειτη!
βερακι φλας εχω αρχισει κ χρισιμοποιω κανα μηνα τωρα Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 272517
εμας παλι καλα ηρθαν προχτες τα γαλατα που παραγγειλα απι ιντερνετ ε δεν λεει πανακριβα τα εχουν εδω!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sassaX στις Τετ Ιαν 18, 2012 11:00 am, 1 φορά

288Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:04 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εμενα ετσι Νατασα μου ,7-8 ειναι νανι,σημερα παντος εχω τρομαξει λιγο,δεν ξερω τι εγινε, αλλα κοιματε συνεχεια,φοβαμε μηπως τον περιτρυγυριζει καμια γριπη,πρωτη φορα τετοιο υπνο,θα διξει...αλα τουλαχιστον ευκαιρια τελειωσα ολο το σπιτι εκρεμοτητες.

Για το φλας, μαλλον δεν το προσεξα στο forum ,στεναχωρηθηκα ομως,γτ ειναι βλακεια να παθει κατι το μωρο μου απο την αγνοια μου.

Ηθελα να σχολιασω και για την πεθερα σου Ξανθη!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να μιλησει απο 5 μηνων!!!!το μωρο θα ειπε ''μπλα μπλα μπλα'' και αυτη το ειδε για πρυτανικη διαλεξη!

289Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:04 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατάκως έχουν απεργία τα φαρμακεία εδώ και τα ασφαλείας δεν το έχουν. Είναι ειδικό γάλα 60 ευρώ το κουτί άρα τοφαρμακείο δεν το φέρνει αν δεν υπάρχει πελάτης τακτικός να το παίρνει. Λέω να μη σκάσω άλλο σήμερα να σκάσω και από αύριο πάλι...

290Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:05 pm

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:τσιπη η φαρμακοποιος με ρωταει ποιο neocate ειναι ακριβως?παιζει λεει να το εχει

Το πρώτης βρεφικής ηλικίας ένα κίτρινο

οχι δε τοχει .μου ειπε οτι εχει το αλλο(μαλλον θα εννοουσε για μετα τους εξι μηνες) αφου εδω στο κουτσοχωρι εχουν εστω κ αυτο θα βρεις σιγουρα!ο λευτερης στο αυτοκινητο και ξεκιναει ερευνα!)ασε που ηγιατρος θα σου βρει λυση.μην αγχωνεσαι!ο δε γιαννης πηρε ενα φιλο μας κουριερ και τον ρωτησε ποτε μπορει να φτασει Very Happy
αυτο με το φλας εμενα μου το ειπαν στην κλινικη.

291Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:14 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δυστυχώς Αγγελική μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... Δεν υπάρχει στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία έχουν απεργία. Μόνο 2 είναι ασφαλείας και θα πάει να ρωτήσει. Τελευταία λύση αύριο να πάρω την παιδοαλλεργιολόγο μήπως υπάρχει κανένα κουτί στο νοσοκομείο. Τι θα κάνω κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.... Και αύριο είναι αργία... Και να βρεθεί το γάλα σε άλλη πόλη πως θα φτάσει σε μένα;

292Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:27 pm

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:Δυστυχώς Αγγελική μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... Δεν υπάρχει στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία έχουν απεργία. Μόνο 2 είναι ασφαλείας και θα πάει να ρωτήσει. Τελευταία λύση αύριο να πάρω την παιδοαλλεργιολόγο μήπως υπάρχει κανένα κουτί στο νοσοκομείο. Τι θα κάνω κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.... Και αύριο είναι αργία... Και να βρεθεί το γάλα σε άλλη πόλη πως θα φτάσει σε μένα;

καλα πλακα κανεις???αν βρισκαμε εδω στη χειροτερη θα εφτανε αυριο αργα με το κτελ απο θεσνικη.μην απελπιζεσαι,αν ηταν πιο νωρις θα σου ελεγα να την παρεις τωρα να ηρεμησεις. λογικα θα εχει στο νοσοκομειο.μπορει να σου πει να δωσεις αλλο μη στεναχωριεσαι

293Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:28 pm

αγγελικημαρια

θα βρουμε λυση!ελα οι αθηναιες να βγουν στα φαρμακειαα!!!!!!!!

294Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:32 pm

αγγελικημαρια

αγγελικημαρια έγραψε:
tsiph έγραψε:Δυστυχώς Αγγελική μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... Δεν υπάρχει στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία έχουν απεργία. Μόνο 2 είναι ασφαλείας και θα πάει να ρωτήσει. Τελευταία λύση αύριο να πάρω την παιδοαλλεργιολόγο μήπως υπάρχει κανένα κουτί στο νοσοκομείο. Τι θα κάνω κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.... Και αύριο είναι αργία... Και να βρεθεί το γάλα σε άλλη πόλη πως θα φτάσει σε μένα;

καλα πλακα κανεις???αν βρισκαμε εδω στη χειροτερη θα εφτανε αυριο αργα με το κτελ απο θεσνικη.μην απελπιζεσαι,αν ηταν πιο νωρις θα σου ελεγα να την παρεις τωρα να ηρεμησεις. λογικα θα εχει στο νοσοκομειο.μπορει να σου πει να δωσεις αλλο μη στεναχωριεσαι

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ!ΗΡΕΜΗΣΕ!

295Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:36 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τσιπη μου παρε νωρις νωρις την παιδιατρο να ψαξετε σε νοσοκομειο.Κ εμενα σε μερικα τηλ που πηρα σε εφημερευον μου ειπαν πως αυτο θελει παραγγελια.
Οσο για το φλας κ εμεις χωρις τον βγαζουμε ακομα κ θελω να ρωτησω τον παιδιατρο την Δευτερα που θα ερθει.

Οσο για το υψος μας ναι ειμαστε πρωτο μποι τον περασμενο μηνα 70 εκ κ εχουμε παρει σιγουρα. Για το βαρος ειμαστε αδυνατουληδες. Αλικακη κ εγω θα στον στειλω φανταρακο οσο για την νυφη μου κ εγω εννοειτε θα την πω την γνωμη μου αυτος δεν ξερω αν θα την ακουσει.Dora μου κ εσυ στα υποψην η πουπα δεν λεει τιποτα την εχεις λογοδωσει εσυ;

296Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:38 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη μου δεν υπάρχει άλλο γάλα να πάρει τα υπόλοιπα τον πειράζουν. Μίλησα με μια συνάδελφο της μαμάς μου που δουλεύει ο γιος της σε φαρμακαποθήκη. Δύσκολα θα βρω εδώ... Αυτή που δουλεύει αυτός πάντως δεν έχει...

297Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:40 pm

irene12

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν κάνει να βγάζουμε φωτος με φλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δεν το ήξερα.....................Τώρα θα τρελάθω.............έχει πάρα πολλές το ζουζούνι μου..............Τη βγάζω μέρα παρα μέρα αν όχι κάθε μέρα..............Τώρα;Μήπως να πάμε από Δευτέρα σε οφθαλμίατρο;Σοβαρά τώρα αγχώθηκα πολύ!Tsiph μην αγχώνεσαι θα ρωτήσω αύριο και εγώ εδώ μήπως το βρώ..αν όχι θα σου βρει λύση η γιατρός...
Και εμείς ελεύθερες είμαστε ακόμα...κανείς δε μας θέλει;;;;Πάω για ταιωιούλα με τον αντρούλη μου...Αν δεν ξυπνήσει πάλι η αγαπούλα μου...Καληνύχτα κορίτσια...

298Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:42 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
60 ευρω το κουτι?!ο Χριστος κ η Παναγια ξυσματα χρυσου εχει μεσα???!!!
φωφη ξεχασα να σχολιασω τον λεβεντη τον καμαρωτο !φτου του αγαπη μια γλυκα ειναι
.....

299Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:42 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tsiph μου ειναι γαλαζιο; το βρηκαμε;

300Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 12 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:43 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γρηγορα κλεινει στις 11 θα το προλαβουμε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις