276 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 11:16 am
Sof
Πανταχού παρούσα!
οχι δεν εχουμε απεργια τι γαλα πινετε????εμεις πινουμε NOVALAC IT 1 τωρα πηραμε!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fofi έγραψε:οποια μας θελει για γαμπρο γιατι ξεμειναμε εμεις.Δεν εχουμε προικα ομως αν τυχει να εχει η νυφη καλοδεχουμενη..
αγγελικημαρια έγραψε:τωρα να σας πω τι σκεφτομαι...οταν θα κανει μηχανογραφικο η κορη μου δε θα εχω προβλημα να δηλωσει σχολες αθηνας-χαλκιδας-πατρας γιατι θα ξερω οτι θα ειστε εσεις(αλλιως τοσο μακρια δε τη στελνω) κ θα χει κ τα παιδακια σας παρεα...
αγγελικημαρια έγραψε:τσιπη η φαρμακοποιος με ρωταει ποιο neocate ειναι ακριβως?παιζει λεει να το εχει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sassaX στις Τετ Ιαν 18, 2012 11:00 am, 1 φορά
tsiph έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:τσιπη η φαρμακοποιος με ρωταει ποιο neocate ειναι ακριβως?παιζει λεει να το εχει
Το πρώτης βρεφικής ηλικίας ένα κίτρινο
tsiph έγραψε:Δυστυχώς Αγγελική μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... Δεν υπάρχει στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία έχουν απεργία. Μόνο 2 είναι ασφαλείας και θα πάει να ρωτήσει. Τελευταία λύση αύριο να πάρω την παιδοαλλεργιολόγο μήπως υπάρχει κανένα κουτί στο νοσοκομείο. Τι θα κάνω κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.... Και αύριο είναι αργία... Και να βρεθεί το γάλα σε άλλη πόλη πως θα φτάσει σε μένα;
αγγελικημαρια έγραψε:tsiph έγραψε:Δυστυχώς Αγγελική μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... Δεν υπάρχει στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία έχουν απεργία. Μόνο 2 είναι ασφαλείας και θα πάει να ρωτήσει. Τελευταία λύση αύριο να πάρω την παιδοαλλεργιολόγο μήπως υπάρχει κανένα κουτί στο νοσοκομείο. Τι θα κάνω κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.... Και αύριο είναι αργία... Και να βρεθεί το γάλα σε άλλη πόλη πως θα φτάσει σε μένα;
καλα πλακα κανεις???αν βρισκαμε εδω στη χειροτερη θα εφτανε αυριο αργα με το κτελ απο θεσνικη.μην απελπιζεσαι,αν ηταν πιο νωρις θα σου ελεγα να την παρεις τωρα να ηρεμησεις. λογικα θα εχει στο νοσοκομειο.μπορει να σου πει να δωσεις αλλο μη στεναχωριεσαι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης