301 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 12:47 pm
sassaX
Πανταχού παρούσα!
τσιπη αυριο ειναι κλειστα τα κουριερ να στο στειλω να το παραλαβεισ σαββατο ποσο σου εχει μεινει?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sassaX έγραψε:επαιρνα τηλ αυτο στην κορινθου εσυ του μιλουσεσ κ ηταν κατειλλημενο?
θα το βρουμε dont worry xxx ονειρα γλυκααγγελικημαρια έγραψε:μακαρι να το βρεις σασσα!με το κτελ μη το σκεφτεσαι θα φτασει εγκαιρως!καληνυχτα!!!φιλακια!
Sof έγραψε:δεν ηθελε να πιει το γαλα του με τιποτα!!!!!μολις τον πηρα εγω το ρουφηξα!!!!!ακουστε και το κουφο!!!!!πεταγετε η πεθερα μου κ λεει:γιατι ζουζουνα μου αφου εγω θα σε εχω περισσοτερο!!!!!
της λεω 1ον δεν ειναι ζουζουνα!!!!!ειναι αγορακι!!!!!!
και 2ον εγω που θα μαι καλε?στο ταμ τουμ για αρκουδες!!!!!!δεν πηρα απαντηση!!!!!
Sof έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ?????Ε ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ολο το θαρρος αλλα το χει χασει η δικια σου!
χααααααααααααααααααααα!!!!το εχω διαβασει 10 φορες κ ακομα γελαω!!!!!!!!πες τα γιατι εγω τα λεω κ δεν με ακουνε!!!!!!θα τον εχει περισσοτερο γιατι θα παω για δουλεια!!!!!!!!ρε καμερες θα βαλω σε ολο το σπιτι!!!!
zouzou11 έγραψε:Sof έγραψε:zouzou11 έγραψε:τιιι?μονο καμερες????και κοριους παρακαλω για να ακους τι του λεει.ρε που θα πει το αγορι μας το ομορφο ζουζουνα.ακου εκει.ααααα τωρα τα πηρα σορυ κιολας.
αστα!!!!της λεω αν δεν σου βγαινει πες τον απλα μπεμπη!!!!καλυτερα να τον παρω μαζι μου!!!!
το βαφτησατε?γιατι να μη της βγει?και της δικιας μου τις πρωτες μερες μετα τη βαφτηση δε της εβγαινε αλλα της τα ειπα ενα χερακι και τωρα λεει το ονομα και βαζει και ενα μου απο πισω.δικο σου ειναι μαρη?εγω τα τραβηξα ολα για να τη λες εσυ μου?αιντε τωρα αρχιζω και τα παιρνω.δε λεω αλλα.
αγγελικημαρια έγραψε:μα δε μπορω να το χωνεψω!εμ θα παρει το ονμα του αντρα της εμ δε το φωναζει με το ονοματακι του!
Αχ δεν προλαβα να τον δω εγω!fofi έγραψε:ε οχι κ του δρομου,θα μας δει η κορη σου κ θα διαλεξει πρεπει να εχει επιλογες εκτος αν την εταξες.Εμεις σπιτια δεν χαλαμε. Μου λενε ολοι οτι ειναι ιδιος εγω κ ο μπαμπας αυτο λεει.Αυτες οι ματαρες ομως που εχει με τρελαινουν,δικα μου κ αυτα.
Αλικακι αυτο το ακουσα!αγγελικημαρια έγραψε:fofi έγραψε:ε οχι κ του δρομου,θα μας δει η κορη σου κ θα διαλεξει πρεπει να εχει επιλογες εκτος αν την εταξες.Εμεις σπιτια δεν χαλαμε. Μου λενε ολοι οτι ειναι ιδιος εγω κ ο μπαμπας αυτο λεει.Αυτες οι ματαρες ομως που εχει με τρελαινουν,δικα μου κ αυτα.
οχι ταμενη δε την εχω! θα αποφασισει εκεινη οπως λες αλλα κ εγω θα τη πω τη γνωμη μου! μα πραγματικα η ομοιοτητα ειναι ολοφανερη(οχι σαν της μαριας )
αγγελικημαρια έγραψε:τωρα να σας πω τι σκεφτομαι...οταν θα κανει μηχανογραφικο η κορη μου δε θα εχω προβλημα να δηλωσει σχολες αθηνας-χαλκιδας-πατρας γιατι θα ξερω οτι θα ειστε εσεις(αλλιως τοσο μακρια δε τη στελνω) κ θα χει κ τα παιδακια σας παρεα...
Sof έγραψε:α ωραια τα βλεπω με μια χρονοκαθυστερηση!!!!
κι εγω δεν στενοχωριεμαι Αλικη θα σας τον στειλω φανταρο!!!!!!χαχαχαχα!!!!
sassaX έγραψε:εμας την κρητικοπουλα μου δεν μας θελει κανενας?! που θα γινει ψηλη σαν τον Ψηλορειτη!
βερακι φλας εχω αρχισει κ χρισιμοποιω κανα μηνα τωρα
βρε ο πρωην κ το κινητο βρηκε κ στελνει αραια κ που κανα μην...εντωμεταξυ εχει χασει επεισοδια δεν πρεπει να ξερει πως εχω παιδι τωρα...τεσπα γραμμενος ο ψυχακιας...
εμας παλι καλα ηρθαν προχτες τα γαλατα που παραγγειλα απι ιντερνετ ε δεν λεει πανακριβα τα εχουν εδω!
sassaX έγραψε:a ktel!το πρωι μιλαμε ,ναι αθηνα ειμαι σου δωσω κ κινητο μου αν θες σπιτι θαμαι ολο το πρωι κ θα παρω τηλ στα ανοιχτα, απλα παρε κ συ κ ενημερωσε με
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης