Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
418 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 418 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

51ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 6:51 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
bell έγραψε:
βανια έγραψε:Ξέρω πολλούς που πιστεύουν στον Δωθεκαθεισμό είναι η επιλογή τους προσωπικά δεν με ενοχλούν γενικότερα η φιλοσοφία τους είναι κοντά στην Αρχαία Ελλάδα και στους 12 θεούς του Ολύμπου . όλοι ξέρουν και μιλάνε αρχαία ελληνικά έχω γειτόνισσα η οποία έβαλε το παιδί της απο τα 5 να μάθει αρχαία ελληνικά , όπως νιώθει κανείς . Συγκεκριμένα η κοινότητα που ανέβασε τα συγκεκριμένα βίντεο έχει αυτή την φιλοσοφία .
http://www.labrys.gr/

Υπάρχει ένας γνωστός ο οποίος έχει φτιάξει μια πολυκατοικία στο Αιγάλεω (έμενα απέναντι ) η οποία είναι με έντονα τα στοιχεία του Δωδεκαθεισμού τώρα αν κάποιους τους ενοχλεί εκείνος το έχει καμάρι και έχει κάνει και άλλο ένα στην Εύβοια . Δείτε την φωτο του Αιγάλεω :http://www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2010/12/polykatoikia.jpg

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο;
ναι αυτό ! ο τύπος έχει ρίξει πολλή δουλειά και περνάνε απο κάτω και το χαζεύουν . Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος τα ΄΄εχει δώσει όλα τα διαμερίσματα τα οποία είναι προίκα για την κόρη του και το γιο του

Τι αηδια ειναι αυτο ρε παιδια? Οτι γουσταρει ο καθενας χτιζει πια,καμια συνοχη...το τελος της αρχιτεκτονικης ειναι αυτη η πολη. Shocked
Περι ανεξιθρησκιας..οσο δεν με ενοχλει ο αλλος και δεν προσβαλει την προσωπικοτητα μου θα στηριξω την επιλογη του.Για τον ισλαμισμο εχω μεγαλες ενστασεις,αφου ως γυναικα ειμαι Β κατηγοριας ανθρωπος. Περισσοτερο λοιπον με ενοχλει το Ισλαμ παρα το 12θεο

52ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 6:52 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:πωπω να μενεις σαυτην την οικοδομη! που να απλώσει κανεις την ταπεινη του μπουγάδα??? Razz
Εισαι καλα? Θα εχει 5-6 δουλους να πλενουν καλε στο πισω δωματιο και να απλωνουν μεσα.

53ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 6:53 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
βανια έγραψε:
bell έγραψε:
βανια έγραψε:Ξέρω πολλούς που πιστεύουν στον Δωθεκαθεισμό είναι η επιλογή τους προσωπικά δεν με ενοχλούν γενικότερα η φιλοσοφία τους είναι κοντά στην Αρχαία Ελλάδα και στους 12 θεούς του Ολύμπου . όλοι ξέρουν και μιλάνε αρχαία ελληνικά έχω γειτόνισσα η οποία έβαλε το παιδί της απο τα 5 να μάθει αρχαία ελληνικά , όπως νιώθει κανείς . Συγκεκριμένα η κοινότητα που ανέβασε τα συγκεκριμένα βίντεο έχει αυτή την φιλοσοφία .
http://www.labrys.gr/
συμφωνω και απο τοτε που διαβασα και καποια βιβλια για το ισλαμ ,τους απεχθανομαι θανασιμα ...οι ανθρωποι ειναι απανθρωποι ...

Υπάρχει ένας γνωστός ο οποίος έχει φτιάξει μια πολυκατοικία στο Αιγάλεω (έμενα απέναντι ) η οποία είναι με έντονα τα στοιχεία του Δωδεκαθεισμού τώρα αν κάποιους τους ενοχλεί εκείνος το έχει καμάρι και έχει κάνει και άλλο ένα στην Εύβοια . Δείτε την φωτο του Αιγάλεω :http://www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2010/12/polykatoikia.jpg

αυτο;
ναι αυτό ! ο τύπος έχει ρίξει πολλή δουλειά και περνάνε απο κάτω και το χαζεύουν . Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος τα ΄΄εχει δώσει όλα τα διαμερίσματα τα οποία είναι προίκα για την κόρη του και το γιο του

Τι αηδια ειναι αυτο ρε παιδια? Οτι γουσταρει ο καθενας χτιζει πια,καμια συνοχη...το τελος της αρχιτεκτονικης ειναι αυτη η πολη. Shocked
Περι ανεξιθρησκιας..οσο δεν με ενοχλει ο αλλος και δεν προσβαλει την προσωπικοτητα μου θα στηριξω την επιλογη του.Για τον ισλαμισμο εχω μεγαλες ενστασεις,αφου ως γυναικα ειμαι Β κατηγοριας ανθρωπος. Περισσοτερο λοιπον με ενοχλει το Ισλαμ παρα το 12θεο

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ.και απο τοτε που διαβασα καποια βιβλια για το ισλαμ "ναντια διχως τελος"και αλλα ,τους θεωρω απανθρωπους και δεν τους γουσταρω "το λεω ευγενικα"καθολουυυ

54ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 6:56 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:
koukida έγραψε:πωπω να μενεις σαυτην την οικοδομη! που να απλώσει κανεις την ταπεινη του μπουγάδα??? Razz

Αν είναι χλαμύδες ἐχει καλώς, ειδάλλως προτίμησε τη λύση του στεγνωτηρίου μην έχεις τίποτα φασαρίες και που να τα βάλεις με 12 ταυτόχρονα...
Razz Cool Laughing Laughing

χαχαχααα σωστη!! Razz Razz

55ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 6:57 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν τον δεις το συγκεκριμένο τύπο και την οικογένεια του τίποτα δεν μαρτυρά την καλή οικονομική κατάσταση που έχει - φαντάσου ζει στο Αιγάλεω μια περιοχή εργατική καλός άνθρωπος οικογενειάρχης αλλά απο γούστο ... άλλο πράγμα , είναι το ψώνιο του αυτό , της κόρης του που σήμερα είναι 20 χρονών οι φίλοι της έκαναν πλάκα . Ε βράδυ εγω προσωπικά δεν μπορούσα να το βλέπω μια ανατριχίλα με έπιανε

56ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:02 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ.και απο τοτε που διαβασα καποια βιβλια για το ισλαμ "ναντια διχως τελος"και αλλα ,τους θεωρω απανθρωπους και δεν τους γουσταρω "το λεω ευγενικα"καθολουυυ
Κι εμενα παντα μου προκαλουσε τρομο το Ισλαμ, το ομολογω. Ενω δεν εχει τις φοβερες διαφορες απο τον χριστιανισμο (στα θεμελιωδη εχουν πολλές ομοιοτητες, και εχουν τις κλασικες διαφορες στις αρχες του δογματος), εντουτοις, παιρνει ορισμενες εννοιες και τις τραβαει στα ακρα. Με απανθρωπο -κατα τη γνωμη μου- τροπο.

57ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:02 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει κ στο χωριο της γιαγιας μου ενα τερας παρομοιο,μικροτερων διαστασεων βεβαια.Εχει βαλει γυρω γυρω κατι Αφροδιτες αναγεννησιακες απο πηλο,αλλου εχει τον Απολλωνα απο γυψο να σαλαγανε τα γιδια κ τα προβατα Laughing Laughing
Οτι λαχει εμεις οι βλαχοι που λενε...στην κυριολεξια!

58ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:06 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Εχει κ στο χωριο της γιαγιας μου ενα τερας παρομοιο,μικροτερων διαστασεων βεβαια.Εχει βαλει γυρω γυρω κατι Αφροδιτες αναγεννησιακες απο πηλο,αλλου εχει τον Απολλωνα απο γυψο να σαλαγανε τα γιδια κ τα προβατα Laughing Laughing

που ειναι το χωριο σου???να στειλουμε τα καναλια!!!

59ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:11 am

antonia32

antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:Εχει κ στο χωριο της γιαγιας μου ενα τερας παρομοιο,μικροτερων διαστασεων βεβαια.Εχει βαλει γυρω γυρω κατι Αφροδιτες αναγεννησιακες απο πηλο,αλλου εχει τον Απολλωνα απο γυψο να σαλαγανε τα γιδια κ τα προβατα Laughing Laughing

θεα!θεα!

http://stardustwork.blogspot.com

60ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:14 am

bell

bell
Για να μην παρεξηγηθώ, τη φωτό την σήκωσα από δω:

http://www.spitoskylo.gr/2011/02/14/worst-ever/

61ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:21 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα να και ο δισκοβόλος στη Λούτσα!!! Razz
http://www.spitoskylo.gr/2011/12/28/loutsa/

62ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 7:33 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προφανώς είναι ο ίδιος αρχιτέκτονας ....

63ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:26 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!!

64ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:34 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πονέσαν τα ματάκια μου με αυτά που είδα! Laughing

65ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:35 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:βανια έγραψε:

Υπάρχει ένας γνωστός ο οποίος έχει φτιάξει μια πολυκατοικία στο Αιγάλεω (έμενα απέναντι ) η οποία είναι με έντονα τα στοιχεία του Δωδεκαθεισμού

Αυτήν εννοείς; Very Happy

OMG + 3LOL Shocked cyclops Shocked cyclops

βανια έγραψε:Όταν μιλάμε για Θρησκείες η δόγματα είναι λεπτές οι ισορροπίες , έχει δικαίωμα να είναι θετικός -αρνητικός -αδιάφορος να σχολιάσει η να μην σχολιάσει προσωπικά εμένα μου σπάνε τα νεύρα οι μάρτυρες του Ιαχωβά όλοι τους η θεωρία είναι τελείως αντίθετη από τα δικά μου τα Πιστεύω και ακόμα όταν μου χτυπάνε το κουδούνι για να αφήσουν διαφημιστικό κινδυνεύουν να φάνε καμιά γλάστρα στο κεφάλι ...

Και ξεκινανε με το: 'να σας κανουμε 1 ενημερωση..." Κατι σαν update για τη θρησκεια δηλαδη. Λες και ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι για να ενημερωσουν εμενα!

Χαχαχα καλη ερωτηση!

66ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:47 am

αγγελικημαρια

στο χωριο του αντρα μου οταν πανε ιαχωβαδες τρεχει καποιος κ ενημερωνει τον ιερεα κ εκεινος χτυπαει τη καμπανα με ρυθμο συναγερμου!

67ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:51 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:χαχα να και ο δισκοβόλος στη Λούτσα!!! Razz
http://www.spitoskylo.gr/2011/12/28/loutsa/

Υπεροχο,ο ανεμομυλος της Μυκονου λειπει για να σεταρει το γαλαζακι. affraid

68ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:52 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:στο χωριο του αντρα μου οταν πανε ιαχωβαδες τρεχει καποιος κ ενημερωνει τον ιερεα κ εκεινος χτυπαει τη καμπανα με ρυθμο συναγερμου!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

69ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:55 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:στο χωριο του αντρα μου οταν πανε ιαχωβαδες τρεχει καποιος κ ενημερωνει τον ιερεα κ εκεινος χτυπαει τη καμπανα με ρυθμο συναγερμου!

αλήθεια; Shocked

70ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 9:58 am

bell

bell

Σωστός ο πάτερ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

71ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 10:03 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:

Σωστός ο πάτερ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατί ρε κορίτσια; τι έχουν οι ιαχωβάδες; Shocked

72ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 10:05 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενταξει ρε σεις, δεν εχουν την βουβωνικη πανωλη οι Ιεχωβαδες, υποστηριζουν μια αιρεση. Δεχομαι οτι γινονται κάπως πιεστικοι μερικες φορες, αλλα στην τελικη αν δεν θελεις συζητηση κλεισε την πορτα. Αυτο με την καμπάνα μου φανηκε κάπως εξτρίμ...

73ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 10:10 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα
προσφατα- πριν τις γιορτες ημουν βολτα αργα το απογευμα - κ με σταματησαν 2 κυριες -φουλ μακιγιαζ με μακρυες φουστες κ κοτσο το μαλλι- ολο χαμόγελο -μαζι κ ενα κοριτσακι βγαλμενο απο το 'μικρο σπίτι στο λιβαδι'!
μου ειπαν- 'θα σας ενδιεφερε να μάθετε απο που προέρχεται ο ανθρωπος? έχετε μεταφυσικες ανησυχίες?' και ανοιξαν (κλασσικα) την τσαντα.
Τους είπα ευγενικά οτι εχω κατασταλάξει και δεν με απασχολει πια το θεμα
πηγε να μου ανοιξει κουβεντα η μια- αλλα της είπα οτι δεν με απασχολουν τετοια θέματα- και μου ειπε
'σας ευχαριστω πολυ για την ειλικρίνεια σας' εκλεισε την τσαντα και εφυγαν.
προφανως ηταν μαρτυρες του Ιεχωβα- ίσως κ κατι αλλο...
αλλα ενταξει -δεν με ενόχλησε το ότι με σταματησαν στο δρόμο. Very Happy

74ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 10:16 am

bell

bell
florentiab έγραψε:
bell έγραψε:

γιατί ρε κορίτσια; τι έχουν οι ιαχωβάδες; Shocked

Προσπαθούν να προσηλυτίσουν κόσμο και αν μη τι άλλο ενοχλούν με το να χτυπούν τις πόρτες των ανθρώπων.
Στο κάτω -κάτω πώς θα ανοίξεις σε έναν άγνωστο; Η καμπάνα λοιπόν προειδοποιεί.... ότι κυκλοφορούν άγνωστοι στο χωριό.

75ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........;  - Σελίδα 3 Empty Απ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ........; Τετ Ιαν 04, 2012 10:19 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ!ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις