51 Απ: τι λετε για το 40 ρισμα!!!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 1:40 pm
nikole20
Πανταχού παρούσα!
συμφωνουμε!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
marinaki <3 <3 έγραψε:να χαιρεσε το παιδακι σου..για να δουμε εγω δεν ξερω τι θα κανω οπως νιωσω εκεινη την στιγμη,θα κανω κ ας μου πουν οτι θελουν εν το μεταξυ ειναι κ ο αντρας μου του τυπου αυτου οτι οτι λενε η αλλοι να κανω,πιστευει στην χρουσουζια στο ματι ,σε ολα κ για το 40ρισμα μου λεει τι λες δεν θα βγεις ακου εκει μου το ειπε σημερα!!!κ του λεω α καλα πιστευει σε ολα σας λεω
Mama Pupa έγραψε:Lida κοπελα μου εχουμε ασχοληθει με το θεμα και εχουμε γραψει πριν καιρο την επισημη αποψη της εκκλησιας, μπορεις να το διαβασεις και συ στα προηγουμενα. Αυτο που σου ειπε ο ιερεας δεν ισχυει, αλλο η ευχη που διαβαζουν οταν γεννιεται το μωρο ή στις 8 μερες κι αλλο ο σαραντισμος που γινεται απαραιτητα στον ναο και στις 40 μερες ακριβως. ΜΙΣΟΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΣ δεν υπαρχει, προκειται για μια μεγαλη παρεξηγηση που εχει να κανει και με το οικονομικο θεμα.
bell έγραψε:Καλά το έχουμε ακούσει....
για τα ωύχια το ξέρατε ότι δεν κάνει να τα κόβουμε μέχρι το παιδί να βαπτιστεί;;;;
Φαντάζεστε; για μήνες τα νύχια άκοπα;
tatijana έγραψε:bell έγραψε:Καλά το έχουμε ακούσει....
για τα ωύχια το ξέρατε ότι δεν κάνει να τα κόβουμε μέχρι το παιδί να βαπτιστεί;;;;
Ναι να σφαχτουν τα μικρα μας,δε πανε καλα.....
bell έγραψε:tatijana έγραψε:bell έγραψε:Καλά το έχουμε ακούσει....
Ναι να σφαχτουν τα μικρα μας,δε πανε καλα.....
Μαζί με το τραπέζι της βάπτισης, κλείνεις και μια μανικιουρίστα για γαλικό στο μπεμπε, την οποία πληρώνει φυσικά η νονά
Mama Pupa έγραψε:Lida κοπελα μου εχουμε ασχοληθει με το θεμα και εχουμε γραψει πριν καιρο την επισημη αποψη της εκκλησιας, μπορεις να το διαβασεις και συ στα προηγουμενα. Αυτο που σου ειπε ο ιερεας δεν ισχυει, αλλο η ευχη που διαβαζουν οταν γεννιεται το μωρο ή στις 8 μερες κι αλλο ο σαραντισμος που γινεται απαραιτητα στον ναο και στις 40 μερες ακριβως. ΜΙΣΟΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΣ δεν υπαρχει, προκειται για μια μεγαλη παρεξηγηση που εχει να κανει και με το οικονομικο θεμα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης