Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
351 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 351 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 44]

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

Με τον αντρα μου ας πουμε οτι τα βρηκαμε, ηρθε εκεινος για αγκαλια εχθες οταν αλλαζα την μικρη αλλα εγω δεν ξεχασα οτι μου μιλησε ασχημα.
Και τι γυρναει και λεει? εγω κανω πισω ενω δεν πρεπει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 606100

Δεν ξερω αν το εχει μονο αντρας μου αυτο το προβλημα...ξερετε τι κανει? αν σε δει οτι δεν εισαι καλα ή οτι εχεις νευρα και φερεσαι αναλογα και οχι οπως θελει τοτε αρχιζει και στην λεει και σε τσιτωνει ακομα περισσοτερο!!!! Ειναι απιστευτο!!!!!

Αλλα καταλαβα απο που το πηρε αυτο, απο τον πεθερο μου μην χ@σω τα ιδια σκ@τα ειναι. Χτυπησε η πεθερα μου το κεφαλι της στο ντουλαπι που ξεχασε ανοιχτο και οταν σηκωθηκε την εφαγε και ο πεθερος τι εκανε? δεν φτανει ο πονος που ειχε της την ελεγε απο πανω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 606100 ελα Χριστε και Παναγια!!!!! Που εχω μπλεξει Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 585182

Οταν μου απαντατε σε αυτα που σας γραφω να ξερετε οτι σας διαβαζω και σας ευχαριστω παρα πολυ αλλα με το Βιολεττακι μονο να διαβασω προλαβαινω και αυτο με το ζορι δεν ειναι ευκολο να γραφω,τωρα ευτυχως παιζει στο δωματιο της.

Σας αγαπω πολυ!!!! Α! και ξεχασα να καλωσορισω τα καινουργια κοριτσια μας.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμενα αν κανω κατι "χαζο" και να χτυπήσω π.χ. οπως η πεθερα σου, ακομη κι αν τσατιστώ θα με κοροϊδέψει η θα μου την πει και θα συγχυστώ περισσότερο! Αλλα αν ειμαι τσατισμενη για αλλο λογο πιο σοβαρο, θα κανει την κοτα για να μη μαλώσουμε..γενικα δν ειναι τυπος που συζητάει ..αφου ωρες ωρες αναρωτιέμαι "μα,δν τον απασχολεί τιποτα??" η αν θελω εγω να συζητησουμε κατι με το ζορι τον βαζω κατω να πουμε 2 κουβεντες...γενικα με τα σοβαρα δν τα παει καλα, αλλα πρεπει να τα λεμε κι αυτα, τι να κανουμε? Rolling Eyes

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστα ρε Ελλη μου, εμενα δεν νομιζω οτι κανει πουθενα πισω!!!!

Εχθες μου χυθηκε η κρεμα γαλακτος και γινανε ολα κ@λος και λεω γαμ@τη την τυχη μου ρε π@ουστη μου και μου λεει τι κανεις μωρε? και του λεω εγω τι κανω? και τι γυρναει και μου λεει??????????????? αυτο να το θυμασε (επειδη του μιλησα αποτομα) και μετα μου λεει μην μου μιλησεις για υπολοιπο της ημερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 679259
α! και σημερα ξεκιναω διαιτα και καντε μια ευχη να μην τα παρατησω παλι και να καταφερω να πειθαρχησω!!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μουουουουου!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 θα πάμε σε λίγο να τη δούμε στο μαιευτήριο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109
ΘΕΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ....... θα με πάρουν τα ζουμιάααααααα ολοκαινούργιο μικρό μπεμπάκι!!! ..και είναι και το πρώτο τους!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ενας ακόμα μπέμπης ήρθε στη ζωή!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994

siren γλυκιά μου.. είναι δύσκολο ποράγμα οι σχέσεις και η επικοινωνία.. να ξέρεις όταν δίνεις τόπο στην οργή κερδίζεις δεν χάνεις και που στο "χτυπάει" αυτός ρίχνει το επίπεδο γιατί δεν έχει τι να πει.. κορίτσια οι άντρες δεν έχουν συναισθηματικό IQ και δεν ξέρουν καμια φορά πως να χειριστούν την κατάσταση.. δεν είναι σαν και εμάς... η αδυναμία θέλει κατανόηση και ο παραλογησμός αδιαφορία!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Μαρινα τι καλα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 αντε με το καλο να το χαρουν!!!!

Ελευθερια μου πολυ ευαισθητος σου βγηκε μου φαινεται, που τον πειραξε αυτο το πραγμα!!! Εμεις δν μαλωνουμε σχεδον ποτε πια... εχω μαθει να κανω υπομονη με τα περισσοτερα..και περισσοτερο ηρωα θεωρω τον αντρα μου ωρες ωρες που με αντεχει χωρις να θυμωνει η χωρις να μου το δειχνει, ενω μετα απο καποια ωρα κουραζω ακομη και τον ιδιο μου τον εαυτο και καταλαβαινω οτι ειναι βλακεια να εχω πχ. νευρα για κατι χαζο!

Βαλε ενα κοντινο στοχο για να μπορεις να τον πραγματοποιησεις και να χαρεις για να σου δωσει κινητρο να συνεχισεις!!Καλη επιτυχια στην διαιτα σου ...αλλα αν μπαινεις εδω που ολο για pig νιες μιλαμε δν σε βλεπω καλα!!χιχιχι

pipi

pipi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια και απομενα...χαμενη λιγο αλλα ειμαι εδω και σας διαβαζω...Λοιπον ενα πολυ ευχαριστο που μαθαμε προχτες ειναι οτι η κουμπαρα μου ειναι εγκυος...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???? ΣΕ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑ!!!! Θα τρελαθω,ειμαι τοσο χαρουμενη..προσπαθουσαν και εκεινοι εδω και 2,5 χρονια χωρις αποτελεσμα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ο γιατρος της της εδωσε τα clomifen για να της κατεβουν περισσοτερα ωαρια και εγινε το θαυμα και επιασε διδυμα..και τωρα στις 21 κλεινει τον 2 μηνα της....Οσο αφορα εμενα συνεχιζω ακομα τα dostinex λογο της προλακτινης αν θυμαστε και περιεμνω την κυρια γυρω στις 18/01... στις 30/01 εκκεισα ραντεβου με τον γυναικολογο για τεστ παπ και οτι χρειαζεται.και αυριο εκλεισα ραντεβου με τον μικροβιολογο να κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμα και οταν και αν αδιαθετησω και γω θα παω να κανω μια σαλπιγγογραφια γιατι θελω και γω να γινω μανουλα και να ειμαστε και οι δυο μας φουσκωμενες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Αυτα απο μενα κοριτσια ....καλημερα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pipi έγραψε:Καλημερα κοριτσια και απομενα...χαμενη λιγο αλλα ειμαι εδω και σας διαβαζω...Λοιπον ενα πολυ ευχαριστο που μαθαμε προχτες ειναι οτι η κουμπαρα μου ειναι εγκυος...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???? ΣΕ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑ!!!! Θα τρελαθω,ειμαι τοσο χαρουμενη..προσπαθουσαν και εκεινοι εδω και 2,5 χρονια χωρις αποτελεσμα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ο γιατρος της της εδωσε τα clomifen για να της κατεβουν περισσοτερα ωαρια και εγινε το θαυμα και επιασε διδυμα..και τωρα στις 21 κλεινει τον 2 μηνα της....Οσο αφορα εμενα συνεχιζω ακομα τα dostinex λογο της προλακτινης αν θυμαστε και περιεμνω την κυρια γυρω στις 18/01... στις 30/01 εκκεισα ραντεβου με τον γυναικολογο για τεστ παπ και οτι χρειαζεται.και αυριο εκλεισα ραντεβου με τον μικροβιολογο να κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμα και οταν και αν αδιαθετησω και γω θα παω να κανω μια σαλπιγγογραφια γιατι θελω και γω να γινω μανουλα και να ειμαστε και οι δυο μας φουσκωμενες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Αυτα απο μενα κοριτσια ....καλημερα...

Συγχαρητηρια για την κουμπαρα σου.. Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 50580 το αξιζει να το χαρει διπλα κιολας, γιατι φανταζομαι τις στεναχωριες 2μιση χρονια τωρα!!εδω ουτε μισο χρονο δν προσπαθουμε και πεφτουμε στα πατωματα καθε φορα!!
Σου ευχομαι κοπελιτσα να μην χρειαστει να κανεις τπτ απο αυτα και να μην ερθει η ακατονομαστη και να φουσκωσετε παρειτσα με την φιλη σου οπως θες!!! Very Happy Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε?εγώ καθάρισα το σπιτάκι μου και τώρα μπορώ ν'απολαύσω ο καφεδάκι μου Smile

Μαρίνα μου να σας ζήσει!!!και σύντομα μ'ένα δικό σου Very Happy
Ελευθερία μου μην σκας! κι εμένα έτσι είναι!αγύριστο κεφάλι!!μπορεί να μείνει θυμωμένος μερες ενώ φταίει αλλά δεν το παραδέχεται...κι όταν καταλάβει ότι έχει άδικο έρχεται με χαμόγελα,αγκαλίτσες και φιλάκια...και πριν τον συγχωρήσω του τα "κοπανάω" κανονικά αλλά με το γάντι! Very Happy

Έλλημου ελπίζω να μην την άρπαξες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 536304

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472 στις υπόλοιπες

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pipi έγραψε:Καλημερα κοριτσια και απομενα...χαμενη λιγο αλλα ειμαι εδω και σας διαβαζω...Λοιπον ενα πολυ ευχαριστο που μαθαμε προχτες ειναι οτι η κουμπαρα μου ειναι εγκυος...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ???? ΣΕ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑ!!!! Θα τρελαθω,ειμαι τοσο χαρουμενη..προσπαθουσαν και εκεινοι εδω και 2,5 χρονια χωρις αποτελεσμα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ο γιατρος της της εδωσε τα clomifen για να της κατεβουν περισσοτερα ωαρια και εγινε το θαυμα και επιασε διδυμα..και τωρα στις 21 κλεινει τον 2 μηνα της....Οσο αφορα εμενα συνεχιζω ακομα τα dostinex λογο της προλακτινης αν θυμαστε και περιεμνω την κυρια γυρω στις 18/01... στις 30/01 εκκεισα ραντεβου με τον γυναικολογο για τεστ παπ και οτι χρειαζεται.και αυριο εκλεισα ραντεβου με τον μικροβιολογο να κανει ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμα και οταν και αν αδιαθετησω και γω θα παω να κανω μια σαλπιγγογραφια γιατι θελω και γω να γινω μανουλα και να ειμαστε και οι δυο μας φουσκωμενες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 Αυτα απο μενα κοριτσια ....καλημερα...

Καλημέρα κορίτσι! χιχιχι εμένα η δικιά μου κουμπάρα μόλις γέννησε εσένα έμεινε εγκυος και διπλή χαρά, μπράβοοο!!!!! Very Happy Very Happy

Θα συμφωνίσω με την Έλλη μακάρι να μη χρειαστεί τίποτα απο αυτά αλλα και να χρειαστεί εύχομαι όλα να πάνε καλά!
..και για την πληροφορία: μετά την σαλπιγγογραφία αυξάνονται οι πιθανότητες σύλληψης!!!! Very Happy Very Happy

Καλημέρα Εύη!! Απο το στόμα σου κοπελιά και στου Θεού, στου πελαργού, και σε όπου άλλου βοηθάει το αυτί!!! χιχιχιχι Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ηρθα κ εγωωωωω πηγα στο μικροβιολογικο το πρωι και αργησα να μπω γιατι ο αντρας μου ειχε κανει καταληψη στο λαπτοπ Smile ποιες ειναι εδω ????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

πολλά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 50580 για την κουμπάρα σου!!!!άντε και στα δικά μας γρήγορα όλες!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:καλημερα ηρθα κ εγωωωωω πηγα στο μικροβιολογικο το πρωι και αργησα να μπω γιατι ο αντρας μου ειχε κανει καταληψη στο λαπτοπ Smile ποιες ειναι εδω ????

καλημέρα αγάπη Very Happy παρούσα!
πότε θα πάρεις τ'αποτελέσματα?όλα καλά εύχομαι!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
αγαπη έγραψε:καλημερα ηρθα κ εγωωωωω πηγα στο μικροβιολογικο το πρωι και αργησα να μπω γιατι ο αντρας μου ειχε κανει καταληψη στο λαπτοπ Smile ποιες ειναι εδω ????

καλημέρα αγάπη Very Happy παρούσα!
πότε θα πάρεις τ'αποτελέσματα?όλα καλά εύχομαι!

σε ευχαριστω ευη μου σε λιγο θα παω να τα παρω οποτε θα βγω παλι και θα τα πουμε αργοτερα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Ευη και αγαπη!!!
Ευη μου κι εγω το ελπιζω να μην αρρωστησα γιατι πρωτη φορα μενω τοσο καιρο καλα τον χειμωνα..συνηθως με τα πρωτα κρυα πεφτω κατω κι εγω!
Αγαπη ελπιζω να παρεις συντομα τα αποτελεσματα και να περασει γρηγορα ολο αυτο!! (ποσο θα θελα να σε περναν και να σου ελεγαν "δν εχετε τιποτα κυρια μου, ειστε απλα εγκυος!" δν θα ηταν τελεια???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 669659 )

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Kαλημερα Ευη και αγαπη!!!
Ευη μου κι εγω το ελπιζω να μην αρρωστησα γιατι πρωτη φορα μενω τοσο καιρο καλα τον χειμωνα..συνηθως με τα πρωτα κρυα πεφτω κατω κι εγω!
Αγαπη ελπιζω να παρεις συντομα τα αποτελεσματα και να περασει γρηγορα ολο αυτο!! (ποσο θα θελα να σε περναν και να σου ελεγαν "δν εχετε τιποτα κυρια μου, ειστε απλα εγκυος!" δν θα ηταν τελεια???? Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 669659 )

χαχαχαχα μακαρι ελλη μου αλλα αυτο το γλυκο δεν εχει γινει ακομα κ εγω θα το ειθελα αλλα οκ δεν πειραζει ουτως η αλλως ανηκω στο γκρουπακι με αυτες που αδιαθετουν 16 ιανουαριου ευχομαι στις αλλες να μην ερθει η κοκκινη για 9 μηνες

441Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Ιαν 09, 2012 2:44 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ε?ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα πες οτι θες εσυ, αν δν μου πεις οτι αδιαθετησες εγω θα ελπιζω και για σενα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!
rinamar να σας ζήσει το κουμπαράκι!!!χαχαχα!!

evi27Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472

pipi με το καλό όλα καλά να της πάνε!!! και στα δικά μας!!!

boubou ελπιζω να μην εισαι αρρωστούλα!!!

siren καλή επιτυχία με την διαιτα, εγω ολο λεω ότι θα κάνω αλλα εχω αδυναμιες και όλο τρωω.... Embarassed . Μην ανησυχείς για τον άντρα σου, όλοι τα ιδια είναι. Εμενα είναι κατι ώρες που ενω μιλάει αυτός ακουω τη φωνη της πεθερας...σαν να εφτυσε στο στομα του που λένε.

αγαπη εν αμονη των αποτελεσματων

Βρε κοριτσια αλήθεια χαίρομαι για τις κουμπαρουλες αλλα κι εγω κουμπαρα καποιας ειμαι και προκοπη δεν βλεπω...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καλα πες οτι θες εσυ, αν δν μου πεις οτι αδιαθετησες εγω θα ελπιζω και για σενα!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472

σε λατρευω Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472 ηλπιζε εσυ για μενα παω τωρα να παρω τα αποτελεσματα μακαρι να μην εχω τιποτα κακο μονο αυτο θελω θα τα πουμε σε λιγο για να σας ενημερωσω φιλακια Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλημέρα!!!!
rinamar να σας ζήσει το κουμπαράκι!!!χαχαχα!!

Βρε κοριτσια αλήθεια χαίρομαι για τις κουμπαρουλες αλλα κι εγω κουμπαρα καποιας ειμαι και προκοπη δεν βλεπω...

χαχαχαχαχα!!! και εγωωωωω είμαι κουμπάρα της κουμπάρς της κουμπάρας μου ρε γμτ!!!!! χιχιχ Very Happy

αγάπη μου εύχομαι να μην είναι τίποτα και να είναι όλα ΟΚ τα αποτελέσματα σου Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 35468

Λοιπόν σας φιλώ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472 πάω στο ΙΑΣΩ!!!!! ..θα σας πώ μπεμπεδονέα όταν ερθωωω!! Αααααααχ θα δούμε τα μουτράκια του επιτέλουουουουους!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κοριτσακια μου ενταξει πηρα τα αποτελεσματα γενικης ουρων ολα καλα μονο χαμηλα πυοσφαιρια εχω μου ειπε και πολυ βλεννη εχω κατα τα αλλα ολα καλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 ευτυχως γλυτωσα φαρμακευτικη αγωγη Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 654316

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναμαι πάλι!!!Ήρθε μία φίλη μου για καφέ τελίωσα και με τις δουλειές και τώρα περιμένω τον αντρούλη μου να σχολάσει για να φάμε!!!Τί όμορφη μέρα είναι αυτή σήμερα ρε κορίτσια!!!Κάνει λίγο κρύο αλλά αυτός ο ήλιος είναι all the money!!! Αγάπη μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Τα φιλιά μου σε όλες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 417472 (Χάνομαι λίγο από το θέμα που και που και διαβάζω τα τελευταία γιατί δεν προλαβαίνω!!)

Deb

Deb
αγαπη έγραψε:ηρθα κοριτσακια μου ενταξει πηρα τα αποτελεσματα γενικης ουρων ολα καλα μονο χαμηλα πυοσφαιρια εχω μου ειπε και πολυ βλεννη εχω κατα τα αλλα ολα καλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 ευτυχως γλυτωσα φαρμακευτικη αγωγη Very Happy

Τέλεια!!!Είδες;Δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
αγαπη έγραψε:ηρθα κοριτσακια μου ενταξει πηρα τα αποτελεσματα γενικης ουρων ολα καλα μονο χαμηλα πυοσφαιρια εχω μου ειπε και πολυ βλεννη εχω κατα τα αλλα ολα καλα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 328109 ευτυχως γλυτωσα φαρμακευτικη αγωγη Very Happy

Τέλεια!!!Είδες;Δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994

ναι δεσποινακι μου ολα καλα ευτυχως ανησυχουσα για το αν θα επρεπε να παρω φαρμακευτικη αγωγη η αποχη απο τις ζουζουνιες Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 - Σελίδα 18 40746

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις