501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Δευ Ιαν 09, 2012 11:58 am
Marily11
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!! Αντε τωρα περιμενουμε δικα σου νεα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marily11 έγραψε:boubou απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!! Αντε τωρα περιμενουμε δικα σου νεα...
boubou έγραψε:Marily11 έγραψε:boubou απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!! Αντε τωρα περιμενουμε δικα σου νεα...
είναι αρκετά κοριτσάκια πριν από εμένα.. άσε που για μια ακόμη φορά πιστεύω ότι δν έγινε τίποτα!! ελπίζω να κάνω λάθος.....
boubou έγραψε:Αυτή η αισιοδοξία μας πια!
boubou έγραψε:σίγουρα μια στεναχώρια έστω και λιγότερη θα την φάμε...δν την γλιτώνουμε!
Τώρα είναι να ακούσουμε νέα από εσένα την αγάπη και την Ευαγγελίτσα?
boubou έγραψε:Αχ αυτά τα συμπτώματα σας!!αφού είναι τα ίδια με την εγκυμοσύνη τι σε κανει να πιστεύεις ότι δν είναι?? εγω που δν έχω κανένα σύμπτωμα σχεδόν ποτέ πως θα το καταλάβω δηλαδη??
Μαριλύ εγώ στις 21 ..και θα ειμαι και σε άδεια...θα μου ξενερώσει τις διακοπές
Marily11 έγραψε:boubou εγω που εκανα τεστ ωορηξιας βραδυ η γραμμη ηταν πολυ σκουρη και την επομενη ημερα οταν ξυπνησα καταλαβα οτι ειχα ωορηξια γιατι πονουσα λιγακι.
boubou έγραψε:
εγώ δν έχω συπτώματα ούτε σε αυτό κι επειδη έχω και εντερικά θεματάκια και πόνους ειδικά όταν αγχώνομαι δν μπορώ να προσδιορίσω ... εμένα δν έχει βγάλει έντονη γραμμή...πάντα είναι πιο αχνή από την δοκιμαστική!! και αυτό κρατάει τώρα 3 μέρες..είναι σχεδον ιδια σε χρώμα αλλά πιο αχνή..για θετικό θέλει πιο σκουρα απο τη δοκιμαστική!
τι να πω.. θα δείξει...
a-niki έγραψε:1 1/2 χρονο προσπαθειων και μια ανεβρυικη τον περασμενο Μαιο. Ειχα αγχωθει πολυ γιατι κοντευω τα 40 Ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα
Marily11 έγραψε:ελα βρε boubou μη στεναχωριεσαι.. θα παιρνουμε δυναμη η μια απο την αλλη! Αν και θα επρεπε εσυ να εισαι πιο αισιοδοξη απο μενα γιατι εσυ στις γονιμες του εδωσες και καταλαβε.. ενω εμεις τιποτα τουλαχιστον εχεις πιθανοτητες
evi27 έγραψε:Μαρίνα μου θα σε γελάσω!εγώ για σύμπτωμα περιόδου το εκλάμβανω!
Ιφιγένια καλώς σας βρήκα και πάλι!!
rinamar έγραψε:evi27 έγραψε:Μαρίνα μου θα σε γελάσω!εγώ για σύμπτωμα περιόδου το εκλάμβανω!
Ιφιγένια καλώς σας βρήκα και πάλι!!
σίγουρα το στήθος είναι σύμπτωμα αλλα οι θηλές που λές.. εμένα δεν είναι στάνταρ το στήθος μου μία πονάει και μία δεν καταλαβαίνω τπτ αλλα ξέρω και απο την αδελφή μου και απο την κουμπάρα μου που το "ψηλιάστικαν" απο τις θηλές που πόναγαν-έτσουζαν.. γι'αυτό στο λέω..
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης