276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Σαβ Ιαν 07, 2012 5:36 am
lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλα εκανες βρε!εγω εγραψα στο λευκωμα λιγα λογια για τον εαυτο μου!πολυ ωραιο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:εγώ εδώ είμαι ... ξεκίνησαν οι γόνιμες και λέω το βραδάκι να το ζουζουνίσω λίγο ....μετά τη δουλειά...είναι το ΣΚ γενικά ..έτσι που κανει και κρύο ...καιρος για 2 καταλαβαίνεις χιχιχιχι !
Τώρα πίνω ενα καφεδάκι μπας και συνέλθω λίγο γιατί είμαι πτώμα και στις7 δουλευω!Εσυ τι κάνεις κοριτσάκι?
να σας ρωτήσω....όποτε διαβάζω ιστορίες με μωράκια π.χ.τοκετου ....με πιανουν τα ζουμια..το παθαίνει καμια αλλη αυτό ή άρχισα να το χάνω??
boubou έγραψε:χαχα να με αποτελειώσεις θες έ?
Γενικά έχει επιρρεαστεί μάλλον η ψυχολογία μου με τόσους μήνες αποτυχίας όσο κι αν δν θέλω να το παραδεχτώ ούτε στον εαυτό μου... γιατί έχω γίνει ευσυγκίνητη με τα ΠΑΝΤΑ! ήμουν πάντα χαζοευαίσθητη αλλά τώρα έχω ξεφύγει! που να μεινω εγκυος που πειράζονται και οι ορμόνες...ολη μέρα θα κλαίω..
a-niki έγραψε:καλησπερα σε ολες σας. Εγω προσπαθω απο περυσι . Το Μαιο ειχα μια ανεβρυικη κυηση που αναγκαστικα διεκοψα. Ολες οι εξετασεις μας ειναι μια χαρα αλλα δεν μας ερχεται. Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει. Να φανταστειτε ηταν χθες να μου ερθει η περιοδος , εχω απο την πεμπτη αχνα ροζ υγρα οταν σκουπιζομαι και κατι καφετιες βουλιτσες (σορρυ για την περιγραφη) και πουθενα η ακατανομαστη (οπως την λετε χιχιχ)Απο το αγχος μου τα εχει παιξει και αυτη. Να δω ποτε θα το παρει αποφαση να με ξεχασειιιιιι
αγαπη έγραψε:
ελλη μου την βρηκα διαβασε την τετοια γεννα ονειρευομαι κ εγω
http://www.eimaimama.gr/2010/12/125_05.html
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:
πολύ γλυκά όλα αυτά να τα περιγράφουν , αλλά εγώ γέννα στο σπιτι δν ονειρεύομαι σε καμία περίπτωση!ούτε καν σε κλινική!! θέλω να νιώσω όση περισσότερη ασφάλεια γίνεται!!!
άσε που και τον πολυ πόνο δν τον αντεχω και ειμαι καθετη στο ότι θα κανω επισκληριδια νάρκωση ...
a-niki έγραψε:boubou λεω να περιμενω γιατι και την αλλη φορα 5 μερες μετα τη αναμενομενη περιοδο το τεστ ηταν αρνητικο και εγω ημουν εγγυος (ασχετα με το αποτελεσμα βεβαια) . Η ψυχολογια μου δεν σηκωνει πολλες απογοητευσεις δυστυχως.
αγαπη έγραψε:
ε καπως έτσι λενε ότι είναι, αρα εσύ το 'χεις ...εγώ όμως που δν πονάω ποτέ!!???? πως θα το αντιμετωπίσω?αγαπη έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν μπορω τους πονους εδω σφαδαζω οταν ερχετε η κοκκινη πεθενω λεμε να δω τη θα κανω οταν ερθει εκεινη η ωρα με το καλο
KRISTI 1 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ!ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ?ΠΟΛΛΑ ΞΕΣΤΟΛΙΣΜΑΤΑ ΑΚΟΥΩ...ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης