726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Τρι Ιαν 10, 2012 2:16 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
mariabel ουπς την εφαγα όλη!!!
αγαπη προσεχε!!!
αγαπη προσεχε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:mariabel ουπς την εφαγα όλη!!!
αγαπη προσεχε!!!
lia-ka έγραψε:γεια σου Deb μου!και εδω στα τρικαλα εχει πολυ κρυο και υγρασια!αστα να πανε!μπορει αυτα που εχεις να ειναι απο τις γονιμες!εχω ακουσει πολλες κοπελες να εχουν ζαλαδα και κομμαρες οταν ειναι οι μερες τους!
lia-ka έγραψε:εγω εχω διαβασει οτι στην οωρρηξια, και μετα εχουμε δεκατα!δεν εισαι αρρωστουλα βρε,να δεις οτι απο αυτο θα ειναι!
mariabel έγραψε:Γεια σου, Deb και από μένα!
Αφού είσαι στη 14η μέρα μάλλον γόνιμες μέρες είναι. Διαφορετικά οι ζαλάδες, οι αναγούλες και η υπνηλία είναι συμπτώματα ευχάριστης είδησης.
Δέκατα είναι γύρω στο 37.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Τρι Ιαν 10, 2012 2:42 pm, 1 φορά
Ada έγραψε:Καλημερούδια!!
Μόνη με βλέπω να μαι τώρα το πρωί στο φόρουμ.
Περιμένω να ρθει η μητέρα μου να τρέξει για τα χαρτιά της άδειας.Έχουν βαλθεί όλοι να μη μ αφήσουν να ξεμυτίσω μέχρι το Σάββατο, σαν να έχουν δίκιο όμως γιατί εχθές είχα παραπάνω αιματάκι.
Αν εξαιρέσεις τα γαϊδούρια τους γείτονες που φώναζαν όλο το βράδυ κ μου γύρισαν τα μυαλά,μπορώ να πω ότι είμαι σε καλή διάθεση.Ευτυχώς με τις νέες ωτοασπίδες που πήρα δεν ακούω τίποτα.Ο σκορπιός ωροσκόπος μου όμως ετοιμάζει σχέδια από χθες γιατί πολύ τους ανεχτήκαμε ρε κορίτσια
Όσο για φαγητά που βλέπω να λέτε, πέρα από λίγη σοκολατίτσα
, προσπαθώ να το ράψω γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου να χάσω αυτά τα περιττά 6 κιλά που έβαλα από το καλοκαίρι κ μετά!Λέω να ξεκινήσω κ γυμναστήριο τον άλλο μήνα!
Αυτά τα "ολίγα" από μένα, φιλάκια
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης