Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
68 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 68 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 αυτο το βιντεο...ειναι καταπληκτικο και πολυ τρυφερο,το εστειλα στο μπαμπα μας στη δουλεια και πολυ συγκινηθηκε

https://www.youtube.com/watch?v=qZMX6H6YY1M&feature=related

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso απο αρχες του μήνα και μετά.
Νατάσα αυτό που μας έφεραν δεν είναι αυτό με το διχτάκι, είναι άλλης εταιρίας :/
Θα πάω να το πάρω πάντως, ακούω είναι πολύ βολικό και μου έχει φύγει η μέση να τον μπανιαρίζω στα χέρια, βαραίνει κ ολας σιγά σιγά...

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ;
οκ το βρήκα η τυφλή Razz
2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ??????? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έλεος όλες οι εταιρίες στείλανε κανονικά πακέτα..ΑΝΤΕ ας μην στέλνανε πακέτο, αλλά 2 τεμάχια μόνο? μέχρι να τον αλλάζω να τα ξανακάνει στο καπάκι, τι να προλάβω να δω! Laughing Laughing

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι έγραψε:Σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 αυτο το βιντεο...ειναι καταπληκτικο και πολυ τρυφερο,το εστειλα στο μπαμπα μας στη δουλεια και πολυ συγκινηθηκε

παρα πολυ συγκινητικο.Τελικα στο τελος το κοριτσακι δινει αιμα για το μπαμπα της?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:kikitso απο αρχες του μήνα και μετά.
Νατάσα αυτό που μας έφεραν δεν είναι αυτό με το διχτάκι, είναι άλλης εταιρίας :/
Θα πάω να το πάρω πάντως, ακούω είναι πολύ βολικό και μου έχει φύγει η μέση να τον μπανιαρίζω στα χέρια, βαραίνει κ ολας σιγά σιγά...

εχουμε παρει αυτο μας εχει σωσει,εχει βαση στηριξης για πανω στην μπανιερα αλλα δεν θα βολεψει πολυ αν η μπανιερα ειναι μικρη

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=4154728

η βαση ειναι αυτη

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100303&itmid=1127801

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:
χαμομηλακι έγραψε:Σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 αυτο το βιντεο...ειναι καταπληκτικο και πολυ τρυφερο,το εστειλα στο μπαμπα μας στη δουλεια και πολυ συγκινηθηκε

παρα πολυ συγκινητικο.Τελικα στο τελος το κοριτσακι δινει αιμα για το μπαμπα της?

οχι,ο μπαμπας δινει για το κοριτσακι παρ'ολο που τον εχει πληγωσει τοσες φορες και το κοριτσακι καταλαβαινει ποσο την αγαπα... Sad Sad Sad Sad

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο εμας κοριτσια μου, και ευχαριστω πολυ για τα μυνηματα σας, οσο και αν φανει παραξενο περνω κουραγιο, σημερα βγηκε , επιτελους, αλλα εχουμε μεγαλη ανυφορα

φιλακια σε ολες τις τσουπρες και τα μπεμπιδια Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομιζα οτι ο μπαμπας πεθαινει γιατι δειχνει και ενα καρδιογραφημα με τελειως ισια γραμμη,και τον μπαμπα που βλεπει σκηνες απο παλια και το κοριτσακι κλαιει που τον βλεπει ετσι να πεθαινει?επειδη αυτος νιαστηκε για αυτη?πολυ μπερδεμα το τελος νομιζω,διαβασε και τα σχολια απο κατω εχουν πολυ πλακα μερικα!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πήγα μέχρι το βιβλιοπωλείο με το μωρό για να πάρω κάτι, και μου λέει η πωλήτρια ααα μπράβο που το βγάζεις το μωρό, εγώ γέννησα Ιούνιο, ε μέχρι να σαραντίσω κτλπ, μετά ήταν μικρή που να την πάω, μετά χειμώνιασε ε και τελικά την έβγαλα έξω για βόλτα 10 μηνών, πολύ της άρεσε, κοιτούσε τα αυτοκίνητα, τον κόσμο...
ρε κορίτσια δεχτή κάθε άποψη στο θέμα, ΑΛΛΑ 10 μηνών??!!!θα έσκασε το μωρό!!
Άσε που πιστεύω οτι αυτό το μωρό συνέχεια θα αρρώσταινε με το παραμικρό!
Άποψή μου πάντα μην παρεξηγηθώ απο καμία που κάνει το ίδιο Razz

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie έγραψε:Καλημέρα, Σωτηρία μου ελπίζω να είναι όλα καλά σήμερα.Τώρα τπ διάβασα Rolling Eyes Ψυχραιμία και υπομονή..Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Βασουλάκι δεν είναι τίποτα!Εννοείς την γνωστή έλλειψη ενζύμου G6PD?Την έχει πολύς κόσμος και δεν είναι κάτι. Απλώς πρέπει να προσέχεις κάποια πράγματα, δηλ δεν κάνει να πάρει ασπιρίνη, να φάει κουκιά ,τέτοια..Όλα καλά όμως δεν είναι κάτι παθολογικό και αν είναι μερική έλλειψη πιθανόν να φύγει σε κάποιο καιρόSmile

Σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μας!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί με τον μπεμπάκο μας!!!!Τι άλλο να θέλει κανείς από αυτή τη ζωή?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Nα χαιρεστε τον μπαμπα σας!!!!!!!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα!!!!!!!!!οσο παει και βελτιωνομαστε στον υπνο!!!
νατασα να τον χαιρεσαι!
σωτηριακη καλο κουραγιο.ολα θα πανε καλα στο τελος θα δεις
κολοκυθακι και γω εχω μια φιλη που γεννησε απριλιο και προς το παρων μονο στην παιδιατρο το εχει παει.εχει παρει 4 φορες αντιβιωση!

http://stefxon@gmail.com

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά έτσι και γεννούσα Απρίλιο ΟΛΗ μέρα έξω θα ήμουν Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:Καλά έτσι και γεννούσα Απρίλιο ΟΛΗ μέρα έξω θα ήμουν Laughing
καλε ολο το καλοκαιρι ηταν χαλκιδικη και το ειχαν το παιδι σπιτι με την πεθερα

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:πήγα μέχρι το βιβλιοπωλείο με το μωρό για να πάρω κάτι, και μου λέει η πωλήτρια ααα μπράβο που το βγάζεις το μωρό, εγώ γέννησα Ιούνιο, ε μέχρι να σαραντίσω κτλπ, μετά ήταν μικρή που να την πάω, μετά χειμώνιασε ε και τελικά την έβγαλα έξω για βόλτα 10 μηνών, πολύ της άρεσε, κοιτούσε τα αυτοκίνητα, τον κόσμο...
ρε κορίτσια δεχτή κάθε άποψη στο θέμα, ΑΛΛΑ 10 μηνών??!!!θα έσκασε το μωρό!!
Άσε που πιστεύω οτι αυτό το μωρό συνέχεια θα αρρώσταινε με το παραμικρό!
Άποψή μου πάντα μην παρεξηγηθώ απο καμία που κάνει το ίδιο Razz

10 μηνων...??? affraid affraid affraid [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατι δεν το βγαλε κατευθειαν οταν ηταν να παει σχολειο το παιδι..???εγω αν γεννουσα καλοκαιρι θα ημουν καθε μερα εξω Razz Razz

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:

εεε έλεος :X
μη σου πω κατα Σεπτέμβριο ίσως να το έκανα και μπανάκι στην θάλασσα Razz
Πλάκα πλάκα τα μωρά μας θα είναι σε ιδανική ηλικία για πλατσουρίσματα στην θάλασσα Laughing Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:

Πλάκα πλάκα τα μωρά μας θα είναι σε ιδανική ηλικία για πλατσουρίσματα στην θάλασσα Laughing Laughing
ενοειται!!!!!εγω σκεφτομαι μετα το πασχα να τον αρχισω και κολυμβητηριο

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:

Α,εγω απο τωρα που του μιλαω του λεω οτι θα του παρω σωσιβιακι κ κουβαδακι κ θα πηγαινουμε σχεδον καθε μερα,μιας κ το σπιτι μου ειναι 300μ απο την παραλια Razz Razz Razz Razz

stefaniandreas

stefaniandreas
alexia-marinos έγραψε:
pumpkin έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:

Α,εγω απο τωρα που του μιλαω του λεω οτι θα του παρω σωσιβιακι κ κουβαδακι κ θα πηγαινουμε σχεδον καθε μερα,μιας κ το σπιτι μου ειναι 300μ απο την παραλια Razz Razz Razz Razz
ζηλευω!!!!!!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!!!! Χιονατουλι υπομονη και κουραγιο !!!! Η μπεμπα θα σου δινει δυναμη!!!!
Τα εχω παρει σημερα !!! Μου εστειλαν και εμενα απο το Αγ.Σοφια αυτο το εντυπο που λεει οτι πρεπει να ξανακανω την εξεταση στον μπεμπη!!Βασουλακη και εσυ το ιδιο ??? Ηρθε μια φιλη Νοσηλευτρια να το κανει ...και κοντευα να παθω εγκεφαλικο ...εχουν μια βελονα μεσα και επρεπε να τρυπησουμε το καημενο το παιδι τοσες φορες οσα τα κυκλακια και παλι τοσο αιμα δεν εβγαινε που θελουν αυτοι για να ειναι εγκυρο το τεστ!!!!!!!!!! Ελεος !!!! Πηρα την παιδιατρο και της το ειπα οτι δεν γινεται και τελικα μου ειπε οτι θα το κανουμε οταν παει 6μηνων και να μην τρελλαινομαι !!!!!!! Αλλα τα πηρα και με το μαιευτηριο που εχουν συμπληρωσει το βιβλιαριο του παιδιου οτι ειναι οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
10 μήνων??? Shocked Shocked Shocked Shocked Δεν της είπες??Καλά που δεν το έβγαλε κατευθείαν 18 χρονών!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα!
Μαράκι μην αγχώνεσαι αφού σου είπε έτσι η γιατρός Smile

κορίτσια που θηλάζετε έχετε καθόλου αφυδάτωση? δεν προλαβαίνω την ενυδατική λολ.Μάλλον πρέπει να πάρω μια πιο καλή, γιατί πόσο νερό να πιω χειμωνιάτικα... :/

Την Τρίτη 24/01/12 στις 1745 στην ΕΤ3, εκπομπή "Πέντε και", ο Στέλιος Παπαβέντσης θα συζητήσει για τον μητρικό θηλασμό.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!! τι κανετε? δεν προλαβαινω να σας διαβασω γμτ... εμεις καλα. αντεχουμε ακομα. εχω κολησει περι βαφτισης και ψαχνομαι πολυ! εχωβρει κατι σημερα ετσι φλασια για θεμα! θα σας δωσω λινγκ ομως μη τα ξαναγραφω. ειναι ητελευταια μου απαντηση που εγραψα πριν λιγο. ριξτε μια ματια και πειτε μου αν θελετε... please!!!! http://forum.eimaimama.gr/t9992p40-topic#303487

pumpkin ναι εχουμε αφυδατωση. επισης τα νυχια μου χωρις λογο σπανε! ξεκινησα παλι ασβεστιο και αγορασα σκληρυντικο.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasa mou xronia polla gia ton mpampaka sas!!!na ton xairosaste!!! I love you

pumpkin kai ego sinexeia enidatiki vazo k na fadasteis den thilazo.mipos exei na kanei me to oti meta apo tin egimosini logo kourasis ta vgazei o organismos?ennoo eksadlite o organismos.emena mou eipe i ginekologos gia 6 mines na perno sidiro,asvestio k filiko.

emeis pou exoume gennisei kataxeimono stis poses meres theorite oti eine kalo na vgei to paidi?kai ego fovame ligo Rolling Eyes
eimaste 30 imeron k ton exo vgalei mono mia fora pou pigame paidiatro.tha tin rotiso pados gia afto to thema me tin epomeni.stin kouniada mou pou gennise aprilio tis eixe pei o giatros stis 15 meres na to vgalei.

tomaraki mou ti na po?diladi k esi k ego k ta paidia mas exoun tin eleipsi enzimou? cyclops
leo k emas giati diavasa sto internet oti otan exeis agori 100% to klironomi apo tin mama,eine i anomalia sto xromosoma x gia afto.eimaste mesa sto 5%??????den ksero ti na po,emena pados i mana mou epeimenei pos den to exo k mikri olo me aspirines eimouna.kai emena to idio mou eipane,6 minon na tin ksanakanoume.den eine k sigouro pados,ego pistevo den to exei to paidi.ma apo pou na to klironomise?

filakia!!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 417472

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!!!!!!!!!!
και γω που δε θηλαζω ξυροδερμια εχω.μαλλον οι ορμονες θα ειναι.
βασουλακι εγω καθε μερα εξω τον εχω
φιλακια σε ολες!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!Ειμαι στη δουλεια Mad τπτ αλλο δεν σας λεω και εχω αφησει τη μικρη στη μαμα μου...

ερωτηση σημαντικη μια και βλεπω οτι σας εχουν ερθει αποτελεσματα για τις εξετασεις των ενζυμων κτλ:εμας δεν μας εχει ερθει τπτ.Σημαινει οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και γι'αυτο δεν μας ειδοποιουν ή εχει χαθει κατι με το ταχυδρομειο.Στο μαιευτηριο της πηραν αιμα αλλα δεν μας ειπαν ποτε θα παρουμε αποτελεσματα.Σ'ολες σας εχει ερθει χαρτι ειτε θετικο ειτε αρνητικο?εχω αρχισει και ανησυχω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα και δεν μας εχουν ειδοποιησει!Ειμαστε που ειμαστε κρατος-μπαχαλο,μην την πληρωσει το νινι! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 21 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις