Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
176 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 176 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!! ξυπνησαμε και τωρα ''πινουμε''το πρωινο μας. τωρα που λετε για χαρτια ουτε σε μενα ηρθε κατι. βασικα πολυ φοβαμαι πως δεν εκανα την εξεταση που κανουν στο μωρο γιατι μολις γεννηθηκε καιμπηκε θερμοκοιτηδα το μεταφεραμε στο νοσοκομειο.. Rolling Eyes
φυσικα στο νοσοκομειο τιποτα δεν εκαναν.. θα ρωτησω τον παιδιατρο για σιγουρα. το μονο που μου εδωσαν ητανη ομαδα αιματος

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΣΡΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΛΑ ΝΤΥΜΕΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Η´ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ. ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.....
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ.

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΜΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από εμάς!!Smile Ούτε εμείς λάβαμε κάτι αλλά αν αναφέρεστε στο ένζυμο G6PD τότε εμάς μας συμπλήρωσαν στο βιβλιάριο ότι δεν έχουμε έλλειψη.Λέτε για κάτι άλλο εσείς?
Εν όψη της γιορτής εχθές σήμερα και αύριο το απόγευμα θα έχουμε κόσμο στο σπίτι!Μία η γιορτή,μία να δούνε και το μωρό,καταλαβαίνετε..Σήμερα θα έρθει ένα φιλικό ζευγάρι με την κόρη τους που είναι 2 ετών.Λέτε να υπάρχει πρόβλημα? confused confused

Ήθελα πολύ να βγούμε για ένα καφέ πρωϊνό αλλά ο μπέμπης μας κοιμήθηκε μετά το δεκατιανό του και λυπάμαι να τον ξυπνήσω για να τον ντύσω Sleep Sleep Sleep Μήπως να την πέσω αντ'αυτού και εγώ καμία ωρίτσα?? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 850933

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου, η ανυφορα συνεχιζεται, νιωθω ομως καλητερα ..
απ την αλλη σκεφτομαι ποσο γουρουνια ειναι ολοι, και οι δικοι του και οι δικοι μου , που δεν μας βοηθαει κανενας, ενταξει γουσταρω που την μεγαλωνουμε μονοι μας αποκλειστικα αλλα τωρα που λειπει και ο αντρας μου , δεν μπορω να κουνησω ρουπι, μαζευονται και δουλειες γαμσετα :/
πλυντηρια σπιτι μαγειρεμα μωρο , ολα
ωρες ωρες σερνομαι, εσεις πως τα πατε κοριτσια, μπας και ειμαι εγω ελλατωματικη? χαχαχ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρία μου και εμείς μόνοι μας είμαστε. Εντάξει είχαμε εδώ τους γονείς μου στην αρχή και μετά ήρθαν τα πεθερικά μου αλλά είμαστε μόνοι μας γενικώς. Και εγώ έχω μία από τα ίδια όπως και εσύ και φαντάζομαι και άλλες κοπέλες που σκέψου έχουν και άλλα παιδάκια!νομίζω θα βρείς τους ρυθμούς σου απλώς θέλει λίγο χρόνο!και στην τελικά βάλε τον μάρσιπο,μία φόρμα εξόδου στην μπουμπού και πάρε τους δρόμουςSmile Εγώ τι νομίζεις ότι σκοπεύω να κάνω?Που σε λίγο καιρό θα φύγει ο καλός μου για 3,5 μήνες και θα είμαι εντελώς μόνη μου Αθήνα..και θα έρχεται μόνο τα ΣΚ.Δεν θέλω να το σκέφτομαι Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά έτσι είμαστε οι Ελληνίδες μαμάδες!γινόμαστε Βέγγοι για όλα!!Very Happy Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαμομηλακι έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Ειμαι στη δουλεια Mad τπτ αλλο δεν σας λεω και εχω αφησει τη μικρη στη μαμα μου...

ερωτηση σημαντικη μια και βλεπω οτι σας εχουν ερθει αποτελεσματα για τις εξετασεις των ενζυμων κτλ:εμας δεν μας εχει ερθει τπτ.Σημαινει οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και γι'αυτο δεν μας ειδοποιουν ή εχει χαθει κατι με το ταχυδρομειο.Στο μαιευτηριο της πηραν αιμα αλλα δεν μας ειπαν ποτε θα παρουμε αποτελεσματα.Σ'ολες σας εχει ερθει χαρτι ειτε θετικο ειτε αρνητικο?εχω αρχισει και ανησυχω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα και δεν μας εχουν ειδοποιησει!Ειμαστε που ειμαστε κρατος-μπαχαλο,μην την πληρωσει το νινι! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 534787
χαρτι στελνουν ΜΟΝΟ αν χρειαζεται επανεξεταση.καλημερα!!!

http://stefxon@gmail.com

stefaniandreas

stefaniandreas
supermama έγραψε:καλημερα!!!! ξυπνησαμε και τωρα ''πινουμε''το πρωινο μας. τωρα που λετε για χαρτια ουτε σε μενα ηρθε κατι. βασικα πολυ φοβαμαι πως δεν εκανα την εξεταση που κανουν στο μωρο γιατι μολις γεννηθηκε καιμπηκε θερμοκοιτηδα το μεταφεραμε στο νοσοκομειο.. Rolling Eyes
φυσικα στο νοσοκομειο τιποτα δεν εκαναν.. θα ρωτησω τον παιδιατρο για σιγουρα. το μονο που μου εδωσαν ητανη ομαδα αιματος
λογικα του πηραν.ρωτησε ομως και στην κλινικη για σιγουρα

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσια μου, η ανυφορα συνεχιζεται, νιωθω ομως καλητερα ..
απ την αλλη σκεφτομαι ποσο γουρουνια ειναι ολοι, και οι δικοι του και οι δικοι μου , που δεν μας βοηθαει κανενας, ενταξει γουσταρω που την μεγαλωνουμε μονοι μας αποκλειστικα αλλα τωρα που λειπει και ο αντρας μου , δεν μπορω να κουνησω ρουπι, μαζευονται και δουλειες γαμσετα :/
πλυντηρια σπιτι μαγειρεμα μωρο , ολα
ωρες ωρες σερνομαι, εσεις πως τα πατε κοριτσια, μπας και ειμαι εγω ελλατωματικη? χαχαχ

σωτηρια ωρες ωρες θα ηθελα να ειμαι και γω μονη μου!1 φορα τη βδομαδα τον αφηνω για να κατεβαινω στο ιατρειο να δω τι γινεται και ειναι ολο υποδειξεις.θα τις σκοτωσω και τις 2!ποιες 2 δηλαδη που εχω και τις γιαγιαδες μου και τη θεια μου...

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια μου! Να σας ζησουν τα μωρακια σας...
Εγω ημουν στην ομαδα εγκυουλες ιανουαριου φεβρουαριου αλλα γεννησα προωρα 28/12/2011 κ ηρθα στη δικη σας ομαδα...

Οσες θηλαζετε αποκλειστικα δωστε μου τα φωτα σας... προχθες μου μειωθηκε το γαλα εντελως αναιτια. Δε δινω συμπληρωμα. Υπαρχουν μυστικα για να αυξησω την παραγωγη?

Κ κατι ακομα... εχουν νινιδα τα μωρακια σας... Αρχισα να βλεπω λιγα ασπρακια στο κεφαλακι του. Τι να βαλω?

Φιλια

stefaniandreas

stefaniandreas
καλωσηρθες και να σου ζησει!!
για τη νινιδα βαλε λαδακι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbar έγραψε:
Οσες θηλαζετε αποκλειστικα δωστε μου τα φωτα σας... προχθες μου μειωθηκε το γαλα εντελως αναιτια. Δε δινω συμπληρωμα. Υπαρχουν μυστικα για να αυξησω την παραγωγη?

Κ κατι ακομα... εχουν νινιδα τα μωρακια σας... Αρχισα να βλεπω λιγα ασπρακια στο κεφαλακι του. Τι να βαλω?

Φιλια

να σου ζησει!!! λοιπον μην ανησυχεις ειστε στη φαση που οντως δειχνει οτι δεν εχεις γαλα αλλα εχεις!!!! βαλε το μωρο οσοθελει στο στηθος. εκεινο θα κανει την παραγωγη σου τοση οση χρειαζεται! περνατε αλμα αναπτηξης οπως το λενε..
τα κανει αυτα το στηθος μεχρι να σταθεροποιηθουν τα πραγματα. οσο για τη νινιδα ειχαμε καιμεις. βαλε λιγο λαδακι (babyoil) στο κεφαλακι του και αστο καμια ωρα.. μετα καντο μπανακι Very Happy φιλιαααα

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimera manoules!!k gw eimai manoula noemvriou!gennisa stis 14/11 to aggeloudaki m!3620gr k 52 ek. thiriaki to manari m!!na sas zisoun ola ta aggeloudakia sas k na ta xaireste oso pio poli mporeite!!!
filakia

????????

Επισκέπτης
να σου ζησει κοπελα μου.....εγω στην αρχη ειχα πολυ γαλα αλλα στη συνεχεια αρχισε να μειωνεται οποτε του δινα συμπληρωμα ενας τροπος να αυξησεις την παραγωγη ειναι να πινεις μπυρα χωρις αλκοολ κατεβαζει γαλα....οσον αφορα για την νινιδα εγω του κανα καθε μερα μπανακι κ του βαζα baby oil στο κεφαλακι κ ετσι εξαφανιστηκε....κ μην στεναχωριεσαι φαντασου μανουλες που δεν θηλασαν καθολου τα παιδακια τους για να παιρνεις κουραγιο....οσοσ μπορεις θηλασε και δινε του κ λιγο γαλατακι extra

????????

Επισκέπτης
xrisiiiiii κ μενα το μπεμπακι μου γεννηθηκε 3620 54 ποντους στις 18/5 ταυρακι οτ μωρο μου...να τα χαιρομαστε ολες κ να μαστε γερες να τα καμαρωνουμε και να τα δινουμε σωστη ανατροφη......

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbar έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου! Να σας ζησουν τα μωρακια σας...
Εγω ημουν στην ομαδα εγκυουλες ιανουαριου φεβρουαριου αλλα γεννησα προωρα 28/12/2011 κ ηρθα στη δικη σας ομαδα...

Φιλια

Να σου ζήσει το αγγελούδι σου!Από ότι βλέπω είστε τριών εβδομάδων ε?Ακριβώς τότε μιλώντας με έναν παιδίατρο μου είχε πει πως στις 3 βδομάδες θα δω μείωση της παραγωγής μου και η μόνη λύση είναι να βάζω το μωρό στο στήθος όσο περισσότερο γίνεται. Περνάτε και άλμα ανάπτυξης τώρα οπότε παίζει και αυτό ρόλοSmile Μην αγχώνεσαι πάντως,πολλά υγρά και το μωρό αγκαλιά και θα επανέλθεις σε κανά 2-3 μέρεςSmile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελμπαρ καλως ηρθες και να σου ζησει το νινι!!!

Νατασσα αστα να πανε , δεν με πειραζει που δεν εχω βοηθεια με το μωρο, εαλου απο την αρχη δεν ειχα καθολου βοηθεια λες και δεν υπηρχαμε ενα πραγμα, τελοςπαντων ειναι το γαμωτο, και για μια ωρα αναγκης χτυπα ξυλο Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 14/11.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΟΓΩ ΙΩΣΕΙΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΣΥ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΜΕΣΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ;
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις δικιο κικιτσακι απλα μου τη δινει η αδιαφορια...
οι αντρες σου τι κανουν? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 22 417472

κοριτσια τη μορα μας εχω να δω καιρο

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΟΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΠΤ. ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΝΜ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρεπει να μιλαμε ξεκαθαρα σε τετοιες περιπτωσεις, αυτο, αυτο και αυτο

κοιμουνται τα αντρακια ε? μπραβο κικιτσακι σε θαυμαζω!

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ktm thew tn gio s gia gampro!!!xaxaxa!!!
kikitso m na to xairesai!!athina gennises??les na gennisame sto idio maieutirio???

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι! φιλακια καλο απογευμα!!!

tatianoula

tatianoula
Γεια χαρα κ απο μας!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HALLO!! TATIANA!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις