Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
175 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 175 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κορίτσια πείτε μου λίγο αν είμαι παράλογη σας παρακαλώ
Η θεία του άντρα μου, που έχουμε ΠΟΛΥ καλές σχέσεις, κρατάνε 4-5 φορές την εβδομάδα ένα παιδάκι που πάει παιδικό 2 1/2 χρονών(έχει και αδερφό στην Τετάρτη δημοτικού).
Μας καλούνε για καφέ ενώ είναι εκεί το μωρό ΚΑΙ μόλις έχει τελειώσει αντιβίωση γιατί ήταν άρρωστο..Φυσικά δεν πάω και της λέω οτι καλύτερα να περάσουν λίγες μέρες για να ιδωθούμε μην έχει κολλήσει τίποτα και χωρίς να εκδηλωθεί κολλήσει το μωρό.
ΧΤΕΣ πάμε για καφέ και είναι εκεί ένα άλλο παιδάκι δημοτικού με ΒΗΧΑ.......
Προσπάθησα όσο μπορώ να το αποφύγω αλλά ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
Με παίρνει τώρα τηλ η ξαδέρφη και μου λέει οτι φεύγει Λήμνο και να πάμε να την χαιρετίσουμε γιατί θα έχει το μικρό το μωρό και δεν μπορεί να έρθει να μας χαιρετίσει αυτή.ΟΚ της λέω πες μου ΤΙ ώρα θα έρθει το μωρό να μην έρθουμε σε επαφή, να έρθουμε πιο νωρίς εμείς.Ε μου λέει είναι ήδη το μωρό εδώ το έχω απο το πρωί.ΔΗΛΑΔΗ τι να πω ρε κορίτσια πείτε μου.Ερχόμαστε δηλαδή σε 2η μοίρα εμείς επειδή έχουν αδυναμία στο παιδάκι?
Η να ρισκάρω εγώ την υγεία του μωρού μου (που έχουμε και θέμα, δεν φοβάμαι μόνο την γρίπη) για να πάμε να την δούμε ????
Τους αγαπώ πολύ αλλά τα έχω πάρει πολύ άσχημα με την αναισθησία ....
Μου λέει ο άντρας μου ε πες της οτι ο γιατρός μας είπε και μπλα μπλα, ΜΗΝ τυχόν και μας παρεξηγήσουνε....ΛΕΣ και δεν ξέρει οτι τα μωρά δεν κάνει να έρχονται σε επαφή με παιδάκια και ΕΙΔΙΚΑ χειμωνιάτικα...

Σορρυ για το πρήξιμο αλλά τα έχω πάρει πολύ άσχημα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ριχνει ψιλο χιονι!!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 215994
μονο μην αποκλειστουμε.. εχουμε και εμβολιο σημερα.. θα τον κουκουλωσω καλα και ο θεος βοηθος Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:ρε κορίτσια πείτε μου λίγο αν είμαι παράλογη

εεε ναι!!! εισαι παραλογη!!!! Twisted Evil Razz

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:ριχνει ψιλο χιονι!!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 215994
μονο μην αποκλειστουμε.. εχουμε και εμβολιο σημερα.. θα τον κουκουλωσω καλα και ο θεος βοηθος Rolling Eyes

σοβαρα? Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κολοκυθακι να μην πας και τελειωσε!πρωτα απο ολα το παιδακι σου.
αθηνα σε ποια περιοχη χιονιζει?γιατι καλαμαρια τιποτα Crying or Very sad
να ρωτησω.πως τα βαλατε σε προγραμμα φαγητου?εμεις τρωμε περιπου ανα 4ωρες αλλα αναλογα την ωρα που θα ξυπνησει.αλλες φορες ξυπναει 6 και αλλες 8.μονο το βραδυ το κανονιζω ωστε να παει 9 να κανουμε μπανιο και μετα φαι

http://stefxon@gmail.com

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.

ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ 1 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ.1 ΣΤΟ 100000000 ΛΕΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ).
ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.
ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΑΓΙΟ ΕΙΧΕΣ ΚΟΠΕΛΑ.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!! Κολοκυθακι κατι μου θυμιζει η ιστορια σου ...2 βμαδων ο μπεμπης και σκαει μυτη επισκεψη η κουμπαρα μου και κολλητη που της εχω βαφτισει το κοριτσακι με αριστες σχεσεις κτλ μαζι με τα 2 της κοριτσακια !!!!!!
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!!!! Twisted Evil Εννοειται οτι δεν πας .......
σημερα δεν ειμαστε τοσο λαιμαργοι οπως εχθες!!!!!!
Τι να πω για αυτο το παιδι θα σκασει καμμια μερα απο το φαγητο ....υστερα απο το μεσημεριανο παλι εχθες ετρωγε απο τις 8:30 - 10:30 μεχρι που τον ανελαβε ο πατερας του με την πιπιλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 15:30 !!!!
Φευγει ο αντρουλης μας την Κυριακη τελικα για Σομαλια !!!Περιμενα οτι θα αναβληθει οπως την αλλη φορα...αλλα δεν μας βγηκε!!! Εχω σκασει !!!
Κικιτσο τι να πω οταν το δαβασα επαθα σοκ!!!!!!!Αγιο ειχατε !!!

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσοπουλα!!! Εμείς είχαμε πολυ καλο βράδυ 5 ώρες σερί ύπνος!!! Carrie θα περάσετε τέλεια!! Που θα μείνετε; Εμείς είχαμε παει πέρσι είναι πραγματικά πανέμορφα!!αν θες να σου προτείνω μέρη πες μου. Κολοκυθου μη σκοτιζεσαι καλή μου, αυτή δεν έχει δικα της παιδιά προφανώς η είναι μεγάλα κ το έχει ξεχάσει . Εσυ προφανώς μην πας κ αν η ξαδερφη σου είναι σωστή θα καταλάβει. Βασουλα Θα δεις μόλις μείνετε μονη με τον άντρα σου θα ηρεμήσει κ το μωρό κ μένα τις πρώτες μέρες που ήταν η πεθερά μου ήταν άλλο παιδι. Να μην ντρέπεσαι κ να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κ να λες ευχαριστώ Μαμα αλλα θα το κάνω εγω αυτο ΕΣΥ αν μπορείς κανε το τάδε πχ να τον αλλάζεις εσυ κ η Μαμα σου να σου φέρνει την πάνα κτλ . Στεφάνια τέλεια η φωτο που έβαλες φαντάζομαι δεν είναι το δικό σου κουτσουνι !!! Κορίτσια διαβάζω ένα φοβερό βιβλίο για τον ύπνο στα αγγλικά μεν αλλα θα σας μεταφρασω μερικές συμβουλές οπότε μπορέσω., μισή μέρα δοκίμασα κάποια πράγματα κ έχει διάφορα!! Βασικά θα βρείτε πληροφορίες στο εξής http://mamalydia.wordpress.com/2008/04/04/learning_babies_sleep/ Δεν την εφαρμοζω ακριβώς όπως το λέει με πργές γιατι είναι λίγο εξτριμ σε κάποια πράγματα . Διαβάστε κ αν θέλετε το συζητάμε.

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν ειναι το δικο μου στη φωτο αλλα και μεις ετσι ειμαστε

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασουλάκι δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!!!!Οι γονείς μου ήρθαν από Καβάλα Αθήνα 29/10, γέννησα 16/11 και έφυγαν 15/12 επειδή σε μία βδομάδα θα ερχόταν τα πεθερικά μου (τα οποία έκατσαν άλλες 20+ μέρες σπίτι μας!!!!) Μόλις φύγουν θα δεις πως θα βρείτε τους ρυθμούς σας!Ως τότε υπομονή!!!

Κατ θα μείνουμε στον ξενώνα Παπανικόλα που είναι σε ένα χωριό που λέγεται Πιάνα!!!Διάβασα σήμερα ότι έχει εγγεγραμένους 227 κατοίκους οπότε καταλαβαίνεις!Ελπίζω να είναι καλός ο καιρός για να πάμε αλλιώς θα το ακυρώσουμε.

Αθηνούλα θέλω να χιονίσει και στην Αθήνα!!!!!Είδα στο μετεό ότι Δευτέρα Τρίτη θα χιονίσει στο κέντρο!!!!!!!!! rendeer rendeer rendeer rendeer Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Βασουλάκι δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!!!!Οι γονείς μου ήρθαν από Καβάλα Αθήνα 29/10, γέννησα 16/11 και έφυγαν 15/12 επειδή σε μία βδομάδα θα ερχόταν τα πεθερικά μου (τα οποία έκατσαν άλλες 20+ μέρες σπίτι μας!!!!) Μόλις φύγουν θα δεις πως θα βρείτε τους ρυθμούς σας!Ως τότε υπομονή!!!

Κατ θα μείνουμε στον ξενώνα Παπανικόλα που είναι σε ένα χωριό που λέγεται Πιάνα!!!Διάβασα σήμερα ότι έχει εγγεγραμένους 227 κατοίκους οπότε καταλαβαίνεις!Ελπίζω να είναι καλός ο καιρός για να πάμε αλλιώς θα το ακυρώσουμε.

Αθηνούλα θέλω να χιονίσει και στην Αθήνα!!!!!Είδα στο μετεό ότι Δευτέρα Τρίτη θα χιονίσει στο κέντρο!!!!!!!!! rendeer rendeer rendeer rendeer Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304

καλε ειπε τωρα στο mega για δευτερα-τριτη -4 -2 βαθμους Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 911307

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα ναι τι σας λέω!!!Έχουμε να ρίξουμε πολύ χουχούλιασμα με τους άνδρες μου!!!!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα ειπε ο αρναουτογλου οτι μαλλον απο τεταρτη ερχετε πολικο ψυχος σπανιο για την περιοχη μας.Μας βλεπω να χωθουμε για τα καλα στα χιονια!Λυσαξε ο φετινος χειμωνας,αλλα ειναι ωραια! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 536304

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το παιδάκι μου δεν υπάρχει... Ξύπνησε κ αντι να κλάψει έκανε μόνο μια δυνατή φωνουλα με το που ήρθαμε με τον άντρα μου μας σκάει κάτι χαμογελά κ μας λέει αγκου! Κ επί 5 λεπτά χαμογελουσε
 μας κοιτούσε κ έλεγε αγκου... Συγκινήθηκα βρε κορίτσια στα αλήθεια!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kat&son έγραψε:Το παιδάκι μου δεν υπάρχει... Ξύπνησε κ αντι να κλάψει έκανε μόνο μια δυνατή φωνουλα με το που ήρθαμε με τον άντρα μου μας σκάει κάτι χαμογελά κ μας λέει αγκου! Κ επί 5 λεπτά χαμογελουσε

αχχ μωρέ το ζουζούνι σου σας φώναξε απλά! Laughing

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
carrie thimame pou ta egrafes k esi tote.adekses toses meres me allous mesa sto spiti?mpravo sou.ego mono me tin mama k den tin palevo.kai esi polles meres tous eixes.kala na perasete sto taksidaki Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 587529

pumpkin ti na peis?fisika na min pas.kai emena stis 10 imeres irthe i apo kato mas na dei to moro k efere mazi k to paidi tis 11 minon Shocked
pou pas kira mou?????ti na po vre koritsia,nea kopela,me mikro paidi pou tis ta exei pei prosfata o giatros.

kat poli glikoulis eine o mikros sou I love you
exeis liosei vlepo!!!

stefania teleia i foto!

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωϊμε!!! Απο τις 11 30 τώρα κοιμήθηκε !! όλο το ματιαζω αυτο το παιδι!! Τελικά μη γελασετε μόνο με φασκιωμα ηρεμισε!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:Το παιδάκι μου δεν υπάρχει... Ξύπνησε κ αντι να κλάψει έκανε μόνο μια δυνατή φωνουλα με το που ήρθαμε με τον άντρα μου μας σκάει κάτι χαμογελά κ μας λέει αγκου! Κ επί 5 λεπτά χαμογελουσε

Very Happy Very Happy Very Happy Very HappyΤα κάνει και εμάς αυτά ώρες ώρες και εγώ ΛΙΩΝΩ!!!!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kat&son έγραψε:Βασικά θα βρείτε πληροφορίες στο εξής http://mamalydia.wordpress.com/2008/04/04/learning_babies_sleep/ Δεν την εφαρμοζω ακριβώς όπως το λέει με πργές γιατι είναι λίγο εξτριμ σε κάποια πράγματα . Διαβάστε κ αν θέλετε το συζητάμε.

Βασικα,πανω κατω λεει αυτο που κανουμε με καποιο τροπο αλλα τοοοσο καιρο νδε μπορουσα να καταλαβω οτι αυτο χρειαζοταν πραγματικα.Πολυ χρησιμα οσα λεει.Αυτο που ειχα καταλαβει εγω ηταν οτι το μωρο μετα το φαι ηθελε να κοιμηθει και μαλλον δεν το αφηναμε...κυριως οι γιαγιαδες που το κρατανε γιατι θελουν να παιζουν Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil και η πεθερα μου που θεωρουσε οτι το μωρο πρεπει να το απασχολεις αλλιως θα γινει κουτο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 679259 ευτυχως λειπει τωρα καποιες μερες και το κραταει η μαμα μου που εχω ολο το θαρρος να της εξηγγησω καποια πραγματα και τα εχει καταλαβει και εδω και 3 μερες εχει βελτιωθει πολυ το παιδι,κοιμαται στανταρ συνεχομενες 6 ωρες και μερικες φορες 8ωρο το βραδυ.Εχουμε εφαρμοσει και το cry-out καποιες φορες,οχι πολλες και μαλιστα με διαρκει 3-5 λεπτων και ουτε ισως.Γενικα το πρωι ειναι πιο νωχελικη και οι ωρες αιχμης της ειναι το απογευμα αντε μεχρι τις 9.Μετα προσπαθουμε να της δειξουμε οτι η μερα τελειωνει.9-9.30 συνηθως γκρινιαζει και δεν ξερει τι θελει,εκει γινεται συνηθως το cry out και μετα κοιμαται μεχρι 10.30-11,κανει μπανιο,τρωει τελευταιο γευμα και νανι μεχρι τις 12 το αργοτερο.Αυτο εγινε και χτες και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 σημερα και παλι την ξυπνησα εγω για να μην χασουμε τη σειρα μας.Θελει αρκετη υπομονη για να βγει το προγραμμα και προσαρμογη σε καθε παιδι.Εφαγε 8.15 με 9 παρα και απο τις 9 μεχρι τις 10 παρα την ειχα στο ρηλαξ και χαζευε,γελαγε,εκανε αγκου κτλ.Μετα το μισαωρο αρχιζει η γκρινια αλλα ειναι γκρινια νυστας πλεον.Λιγο αγκαλιτσα και χαδακια,μολις αρχισει χασμουρητο κατευθειαν κρεβατι.Οταν την αφησα τα ματια ηταν ανοιχτα και εβαλε χερι στο στομα,σημαδι οτι θελει να κοιμηθει.Βγηκα απο το δωματιο και να μαι!θα την αφησω να κοιμηθει ως 12,αν ξυπνησει χαδακια και ξανακοιμαται.Δοκιμαστε το αλλα γινεται σιγα-σιγα!Και προσοχη στις γιαγιαδες!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ αυτό ακριβώς κάνω Χαμομηλάκι. Προσπαθώ στις 9.30-10 το βράδυ να τον κοιμίζω για να μην μάθει στα ξενύχτια..Βέβαια εμάς ακόμη ξυπνάει κάθε 3 ώρες το βράδυ Rolling Eyes Rolling Eyes Θα το διαβάσω το άρθρο!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΡΕ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 2 ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΠΤ.ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΡΟΛΟΙ ΛΕΜΕ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12ΩΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ;ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΝΕΙΣ;

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου, καλημερα...
Θελω κ γω να μπω στην ομαδα μανουλες, αλλα δεν ξερω πωωωωωως?

Οσο για το αγορακι μου, κ μενα ξυπναει καθε 3-4 ωρες μερα νυχτα κ αναρωτιεμαι ποτε θα κοιματαει 5-6 ωρες σερι τη νυχτα...Πλησιαζει αυτη η ωρα η αργει?

Κ κατι ακομα... Εσεις μετα απο ποσο καιρο απο τη γεννα(εγω με καισαρικη) αρχισατε ξανα τις επαφες με τον αντρουλη σας?
Η περιοδος ποτε ξαναερχεται? Να σημειωσω οτι θηλαζω αν κ δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Σας φιλω

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ELDAR ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:

Κ κατι ακομα... Εσεις μετα απο ποσο καιρο απο τη γεννα(εγω με καισαρικη) αρχισατε ξανα τις επαφες με τον αντρουλη σας?
Η περιοδος ποτε ξαναερχεται? Να σημειωσω οτι θηλαζω αν κ δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Σας φιλω

Γεια σου κοριτσακι,να χαιρεσαι το μπεμπουλινι σου!Λοιπον,εγω εχω κανει καισαρικη & "τρελλιτσες" καναμε μετα απο 35 μερες...ειδα ομως λιγο αιματακι (υπολοιπο απο λοχεια) και σταματησαμε μεχρι να σαραντησω.Μετα μια χαρα! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 31 654316 απλα αν θηλαζεις,ισως εχεις μειωμενη ορεξουλα και μια καποια ξηροτητα.Το συζητησα με το γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα επανερχεσαι γρηγορα.Ο θηλασμος,μου ειπε,δημιουργει στη γυναικα μια φυσιολογια που μοιαζει με εκεινη της εμμηνοπαυσης γι'αυτο και οι οποιες δυσκολιες.Αν ομως δεν θηλαζεις αποκλειστικα οπως εγω(δινω και μπιμπερο συμπληρωμα),τοτε η επανοδος ειναι ταχυτερη.Εγω αδιαθετησα 20 μερες μετα το σαραντισμο αλλα δεν ξερω ακομα πως θα ειναι ο κυκλος μου,θα δω ποτε θα ερθει η επομενη.ΠΡΟΣΟΧΗ:το οτι θηλαζεις και δεν εχεις περιοδο,δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος.Εμεις που εχουμε και καισαρικη πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω τωρα στην αρχη...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς ακόμη τίποτα!!!Να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ή όχι???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις