Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
77 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 77 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια,

Κικίτσο και Χαμομηλάκι να χαίρεστε τους αντρες σας!!!

Νατάσα σαν σήμερα σε ένα χρόνο απο τώρα θα γιορτάζει ο μικρός σου μπεμπουλίνος.

Βασουλάκι πριν 3 εβδομάδες ήμουν στη θέση σου...όλα άλλαξαν ξαφνικά και σε μας...λίγι παραπάνω γκρίνια, περίπου 20 λεπτάκια μπανάκι, μετά μασάζ με την κρεμούλα της κανα 5-10λεπτο για να χαλαρώσει...και 2 μέρες τώρα έγινε το θαύμα...κοιμήθηκε 10,30 και ξύπνησε 5 το πρωί...σιγά σιγά θα μπείτε σε πρόγραμμα, σιγά σιγά

άρχισε το τραγούδι η Χλόη μου, πάω να την ταίσω!

Φιλιά πολλά σε όλες

Υ.Γ-Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν! Smile Smile Smile

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!
κικιτσο χαμομηλακι να τους χαιρεστε!!!
χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!
κοριτσια μηπως αυτες τις μερες κρυωνουν τα μωρακια σας και γκρινιαζουν?γιατι εμενα τελικα για αυτο γκρινιαζε 2 βραδια.η ακαρδη μανα το καταλαβα χθες.αφου τον σκεπασα πιο πολυ κοιμηθηκε 10-5.τον αλλαξα πλευρο και ξυπνησε στις 9!!!!!!

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!
κικιτσο χαμομηλακι να τους χαιρεστε!!!
χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!
κοριτσια μηπως αυτες τις μερες κρυωνουν τα μωρακια σας και γκρινιαζουν?γιατι εμενα τελικα για αυτο γκρινιαζε 2 βραδια.η ακαρδη μανα το καταλαβα χθες.αφου τον σκεπασα πιο πολυ κοιμηθηκε 10-5.τον αλλαξα πλευρο και ξυπνησε στις 9!!!!!!

Καλημερα Σταφανια !!! Να σου πω την αληθεια,εγω παντα αγχωνομουν να μην κρυωνει το παιδι κ τον σκεπαζω παντα καλα...εδω ακομα κ εμεις οταν κρυωνουμε δεν κοιμομαστε καλα,ποσο μαλλον τα μωρακια...τι σκεπασμα του εχεις..?εγω στην αρχη ειχα ενα παπλωματακι τωρα ομως το εβγαλα κ τον σκεπαζω με μια κουβερτα που τη διπλωνω στη μεση κ ειναι σαν να χει 2 .... χουχουλιαζει το παιδακι μου κ κοιμαται σερι απο τις 20.30-21.00 μεχρι τις 6 το πρωι!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια.Κικιτσο να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!Carrie,κι εσενα ο αγοραρος σου θα γιορταζει του χρονου!να τον χαιρεστε απο τωρα!

Αυτο που λετε με το κρυο ισχυει οτι μπορει να κρυωνουν και δεν κοιμουνται καλα.Η δικια μου μαλλον κρυωνε με τις κουβερτες και μολις βαλαμε ενα λεπτο παπλωμα με μια κουβερτουλα,την καταβρηκε,χουχουλιασε και της αρεσε παρα πολυ η ζεστη.Οταν ρωτησα την παιδιατρο αν κανει να βλαω παπλωμα,μονο που δεν με εβρισε που ΔΕΝ το εχω κανει τοσο καιρο και μου ειπε δεν θα παθει καμια θερμοπληξια αρκει να μην εχω μεσα στο δωματιο πανω απο 20-21 βαθμους και οχι κατω απο 17-18.Της αρεσει η ζεστη της κοπελιας και ευτυχως μοιαζει σε κατι και σε μενα. Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109

tatianoula

tatianoula
καλημερα και απο μας!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:καλημερα και απο μας!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
,

Ελα φιλεναδα,καλημερουδια!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

aylin

aylin
alexia-marinos έγραψε:
tatianoula έγραψε:καλημερα και απο μας!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
,

Ελα φιλεναδα,καλημερουδια!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Aλεξία μου έχεις πμ, καλημέρα φιλιά Smile Smile Smile

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σημερα ειμαστε πολυ χαρουμενοι γιατι πηγαμε στην εκκλησια γιατι σαραντησαμε!Ετσι πηγαμε εκκλησιτσα Laughing Laughing [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφιες τι κανετε?
Λαμπρουλητα μου τι κουκλος ειναι αυτος αγαπη μου!!! γερος και δυνατος παντα κοκονα μου να τον χαΙΡΕΣΑΙ! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 328109

Βασουλακι μου, εχε τον λιγο στην ρουτινα, α δεν το εχεις κανει ηδη, αλλιως υπομονη και θα φτιαξει το προγραμμα του Very Happy

στελλινο μου τι κανεις?Αλεξακι μου ευχαριστωωω τι κανει ο μπεμπινος ο ομορφος??
χαμομηλου γιορταΖεις? να σε χαιρομαστε κοκονα μου!

η δικια μου να μην την ματιασω ρε κοριτσια 3-4 μερες τωρα κοιματε 12 και ξυπναει 9 το πρωι, ΦΡΑΠΑ! Laughing

τι να πω? μακαρι να κρατησει μεχρι να παει 18 χαχαχαχαχα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και απο μένα!!Κικίτσο και χαμομηλάκι να τους χαίρεστε!!Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές για τον μπέμπη μας!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αφήστε χθες στον παιδίατρο τα είδα όλα!!! Shocked Shocked Περιττό να πω ότι δεν κλείνει ραντεβού, πήγαμε και περιμένα τουλάχιστον 30' (ο μπέμπης κοιμότανε στην αγκαλιά μου) και τα τελευταία 10' ήρθε μία μαμά με τα 2 παιδάκια της περίπου 2 χρονών που το ένα είχε έναν γαϊδουρόβηχα!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 17 585182 αφού δεν φύγαμε άρρωστοι πάλι καλά!!Ένα θα σας πω: ο μπέμπης έκλαψε όπως ήτανε λογικό αλλά η μαμά από το άγχος της ανέβασε πυρετό!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Αφήστε..για γέλια και για κλάμματα!

Τέλος πάντων, ερώτηση στις μανούλες που έκαναν ήδη τα πρώτα εμβόλια: ποια σας έκαναν?Εμάς χθες μας έκανε το infantrix Hexa και το rotateq.Και τώρα μου είπε να πάμε ξανά σε ένα μήνα για να κάνουμε το prevetar 13 και το rotateq την 2η δόση.Νόμιζα πως θα κάναμε και της πολυμυελίτιδας Rolling Eyes Rolling Eyes

aylin

aylin
lamproula έγραψε:καλημερα σημερα ειμαστε πολυ χαρουμενοι γιατι πηγαμε στην εκκλησια γιατι σαραντησαμε!Ετσι πηγαμε εκκλησιτσα Laughing Laughing [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γλυκειά πονηροφατσουλίνα! Very Happy Very Happy Very Happy

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαμομηλακι χρονια πολλα για τον αντρα σου!

αρε χιονατουλινι ο υπνος θρεφει τα παιδια και την μαμα!!
το εκανα και εγω μπανιο χθες αργα μπας και κοιμηθει μεχρι το πρωι,αλλα ξεραθηκε εκεινη την ωρα και 4 αρχισε την σειρινα της πεινας!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lamproula έγραψε:
το εκανα και εγω μπανιο χθες αργα μπας και κοιμηθει μεχρι το πρωι,αλλα ξεραθηκε εκεινη την ωρα και 4 αρχισε την σειρινα της πεινας!

ευχαριστω για τις ευχες!

δυστυχως δεν πιανει παντα!μερικες φορες ξυπναει και πειναει αλλα συνηθως το τελευταιο της γευμα ειναι μεγαλο ή τα 2 τελευταια.Αν δεν φαει καλα το βραδυ,ξερω τι με περιμενει... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΣΑΣ!!!
ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ...... ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ!!

ΛΑΜΠΡΟΥΛΑ 1 ΠΑΙΔΑΡΟΣ.ΠΟΛΥ ΤΥΠΑΚΟΣ!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lamproula έγραψε:καλημερα σημερα ειμαστε πολυ χαρουμενοι γιατι πηγαμε στην εκκλησια γιατι σαραντησαμε!Ετσι πηγαμε εκκλησιτσα Laughing Laughing [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κουκλος!!!!! φτου φτου φτου!!!!!
εχω και γω φωτο τη βαζω σελιγο Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να το και το δικο μου μπομπιρακι!

κατι που ειδα για κουβερτες ισχυει. τωρα το πρωι τον ειχα αγκαλια με μια φλις κουβερτουλα τυλιγμενο σαν λουκανικακι. κοιμηθηκε και τον αφησα στο ριλαξ ετσι. κοιμηθηκε πολλες ωρες. εκανα ολο το σιτι και δεν ειχε ξυπνησει. μεσα εξω εγω.. μεχρι ηλεκτρικη εβαλα και τιποτα Wink αρα θελουν ζεστουλα. ισως νιωθουν σαν ναναι αγκαλιτσα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κ απο εμάς κορίτσια! Χρόνια πολλα στις εορταζουσες. Κικιτσο κ Χαμομηλακι να χαίρεστε τους άντρες σας. Βασουλακι υπομονή που θα παει θα σαραντισουμε κ θα στρωσουμε κ μεις κάποια στιγμή... Στο εντωμεταξυ προσπάθησε να μην στεναχωριεσαι ότι τα χει βάλει μαζι σου ο μικρός το πιο πιθανο είναι ότι έχεις να κανείς με έναν ισχυρογνωμων άντρα με άποψη!! Εμείς περάσαμε δύσκολο βράδυ , απο τις 8 30 που φάγαμε για 1 ολόκληρη ώρα ξανακοιμηθηκε 3 το πρωί με πολυ κλαμμα κ να πειναει (τουλάχιστον έτσι το ερμηνευσα εγώ) ατελείωτα να τρώει 5 λεπτά μετα με το βυζι στο στόμα να κλαει κ να μην ηρεμει, ούτε πίπιλα ούτε μασάζ, ούτε βόλτες με τίποτα κορίτσια, θηλαζε 10 λεπτά τον έπαιρνε ο ύπνος 5 λεπτά κ μετα δώσε πόνο... Δεν ήξερα πως να τον ηρεμήσω ... Κ μετα έφαγε ανα 2ωρο όλο το βράδυ. Πρέπει να τον πονουσε η κοιλιτσα του γιατι το πρωι έκανε διαρροια ο κακομοιρης... Σήμερα κοιμάται ήρεμος προς το παρών , για να δούμε , να πεις πως εφαγα κάτι περίεργο χτες βραστό ψάρι κ ψαρόσουπα που έχω ξαναφαει. Λαμπρουλα κούκλος ο μικρός!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε: να τρώει 5 λεπτά μετα με το βυζι στο στόμα να κλαει κ να μην ηρεμει, ούτε πίπιλα ούτε μασάζ, ούτε βόλτες με τίποτα κορίτσια, θηλαζε 10 λεπτά τον έπαιρνε ο ύπνος 5 λεπτά κ μετα δώσε πόνο...!!

ποσο ειστε? θηλαζεις αποκλειστικα?

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Supermama, 1 μηνός την πέμπτη κ θηλαζουμε αποκλειστικά , μήπως τον παραταϊσα κιόλας σκέφτομαι αλλα δεν ήξερα τι να κάνω πραγματικά. Ο παιδιατρος μου είπε βέβαια να μην αγχωνομαι αλλα δεν είχε ξανακλαψει έτσι ο φουκαρας..Ευτυχώς σήμερα μεχρι στιγμής κ η διάθεση μας κ τα κακά μας επανήλθαν . Άσχετο κούκλος κ ο δικός σου πολυ πονηροφατσα!!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:να το και το δικο μου μπομπιρακι!

κατι που ειδα για κουβερτες ισχυει. τωρα το πρωι τον ειχα αγκαλια με μια φλις κουβερτουλα τυλιγμενο σαν λουκανικακι. κοιμηθηκε και τον αφησα στο ριλαξ ετσι. κοιμηθηκε πολλες ωρες. εκανα ολο το σιτι και δεν ειχε ξυπνησει. μεσα εξω εγω.. μεχρι ηλεκτρικη εβαλα και τιποτα Wink αρα θελουν ζεστουλα. ισως νιωθουν σαν ναναι αγκαλιτσα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

νομιζω οτι στο τριτο τα καταφερες μαμα και γιος ιδια φατσα.Φτου φτου στα κουκλακια!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κικιτσο και χαμομηλάκι να χαίρεστε τους άντρες σας!

Λαμπρούλα και Αθηνά κουκλάκια τα μπεμπόνια! (νόμιζα μόνο το δικό μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα χαχαχ)
Βασούλα και μένα έτσι κάνει πολλές φορές το βράδυ, κοιμάται με το στήθος, τραβιέμαι πολύ πολύ σιγά, και μετά απο 5 λεπτά ψάχνεται, τον ξαναθηλάζω λίγο και απο τον εκνευρισμό του κλαίει και τεντώνετε, άρα υποθέτω οτι είναι χορτάτος και ξεκούραστος, και δεν ξέρει τι θέλει τελικά και το βγάζει με κλάμα.
Αν νυστάζει πολύ, κοιμάται και χωρίς στήθος, και αν πεινάει ΚΑΙ νυστάζει κοιμάται μεν με το στήθος, αλλά του πέφτει απο το στόμα, δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ τα μπέρδεψα λίγο Razz Razz
Αν αρχίσει να με κουτουλάει ενώ τον έχω αγκαλιά είναι πείνα, χαχαχα
Πάντως έχω αρχίσει και καταλαβαίνω τι θέλει απο την συμπεριφορά του και πολύ μου αρέσει Razz

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lamproula έγραψε:
νομιζω οτι στο τριτο τα καταφερες μαμα και γιος ιδια φατσα.Φτου φτου στα κουκλακια!

σ'αγαπω!!!! Laughing

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:Supermama, 1 μηνός την πέμπτη κ θηλαζουμε αποκλειστικά

τοτε δε χρειαζεται να ανησυχεις. ειστε στη φαση που μεγαλωνει και θελει συνεχεια να θηλαζει ωστε να κανει το στηθος να παραγει ακομα πιο πολυ γαλατακι (οσο χρειαζεται να φαει δηλ)
τι κανει η φυση ε???

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σορυ εχω χασει λιγο τη μπαλα με τα ονοματα , χρονια πολλα και καλα σε οσες γιορταζουν!

Αθηνα και γω στο ξαναειπα οταν ηταν νεογεννητος κιολλας ειστε καρμπον , και τωρα ακομα πιο πολυ οσο μεγαλωνει, αχ εμενα η κορη μονο το λακακι πανω απ τα χειλη μου πηρε χαχαχαχαχα

Νατασσα γιατι αγχωνεσαι κοκονα μου τοσο πολυ?

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να ταν απο πείνα λες όντως κ αν τον είχα αφήσει εξαρχής να θηλασει παρα πάνω (πόσο παραπάνω απο 45 απο το κάθε στήθος;;Wink να ησυχαζε; Απλά επειδή το άφηνε για να κλάψει έλεγα εγώ δεν του φταίει αυτο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις