Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
60 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 60 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα είχα κάνει και εγώ προσπάθεια να παραγγείλω από άμαζον πάμπερς & μωρομάντηλα αλλά περίμενα 5 μέρες να καταχωρήσουν την παραγγελιά και να πάρουν τα λεφτά από την κάρτα και τελικά τα ακύρωσα γιατί σκέφτηκα ότι μέχρι να έρθουν θα έχουμε αλλάξει νούμερο Shocked Τώρα πάντως ο βασιλόπουλος έχει 40% στις λίμπερο αν σας ενδιαφέρει!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Κορίτσια στην ΕΤ3 θα μιλήσει σε λίγο ο Παπαβέντσης για τον θηλασμό!

Αυτό περιμένω και εγώ αλλά άντε να δούμε!!Θέλω να δω και το τούρκικο Razz Razz

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Που σου πάλι το έχασα αυτο με τον θηλασμο, κόλλησε κ γω με το τουρκικό. Πείτε καμία χρήσιμη πληροφορία που έλεγε ...Μέχρι προτεινως τα αμαζον δεν έστελναν παμπερς Ελλάδα άλλαξε αυτο; Κολοκυθου αν τον αφηνες χωρίς να ασχολείσαι δεν θα τον έπαιρνε ο ύπνος ;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ούτε εγώ το είδα Rolling Eyes Το άλλαζα που και που αλλά δεν το πέτυχα. Τώρα το άμαζον στέλνει Ελλάδα και μάλιστα πάνω από 25 λίρες είναι δωρεάν τα μεταφορικά για τα πάμπερς

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia twra gyrisa apo ton giatro mou gala exw!!!h mhtra epanhl8e plhrws!!!kai mou eipe oti exw kai polukoistikes Shocked Shocked Shocked den to 3era panta eimai roloi me th periodo kai mou eipe apla na xw to nou mou.Vevai h prwth mou antidrash htan ti??????? Shocked Shocked kai twra den 8a mporw na kanw paidia??????? kai eskase sta gelia Very Happy ayta ola kala

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Για τα Παμπερς ο.κ. να στηριξουμε την ελληνικη αγορα αλλα η ελληνικη αγορα δεν μας βοηθαει οποτε εφοσων γινετε κ η διαφορα ειναι τεραστια,γιατι να μην παραγγειλουμε απ''εξω...

Καναμε το πρωτο μαε εμβολιο ενταξει δεν εκλαψε μπορω να πω ισα ισα την ωρα που τον τσιμπησε μονο...Ζυγιζουμε 6.450 Shocked παρακαλω Laughing κ ημαστε 64εκατοστα !!!Ο ντοκτορ ειπε οτι ειναι πολυ αναπτυγμενο παιδι για την ηληκεια του!!!

Μου ειπε να τρωο οτι θελω κ να μην ακουω κανεναν ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το αλκοολ αλλα γινετε ενα ποτηρακι κρασι η μπυρα ,,το καπνισμα κ τα φαρμακα...

μας ειπε να δινουμε κ νερακι σιγα σιγα ..Εσεις δινετε???

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα εγώ πάντως μπύρες ίνω σχεδόν καθημερινάSmile Παίρνω όμως αυτές με χωρίς αλκοόλ!6,5κιλά ε???Μπράβο το πουλάκι μου!!! Very Happy Very Happy Νεράκι από τόσο νωρίς?Αν και τώρα θα μου πεις γιατί αν του δώσεις χαμομήλι τι διαφορά έχει?Εμένα πάντως δεν μου είπε κάτι γενικώς..

Εγώ τώρα περιμένω την παιδίατρο να έρθει..Είναι 11:15 η ώρα ε?Τώρα με πήρε ότι τελείωσε και της είπα να περάσει..

tatianoula

tatianoula
και''γω πινω μπυριτσα χωρις αλκοολ..μου εκανε εντυπωση το νερο κ μου λεει ξεκινα να δινεις σε θερμοκρασια δωματιου εννωειτε ..

τοσο αργα θα ερθει η παιδιατρος σας???Πω πω προσωπικη ζωη μηδεν!!!Ιατρος σου λεει μετα..αλλα ασ επερνα και''γω πενηνταρικα στο μισαωρο κ δεν βαριεσαι θα εβρισκα χρονο κ διαθεση Wink Wink

tatianoula

tatianoula
Καληνυχτα !!!Sleep Sleep

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kat ti omorfos pou eine o gios sou k ti gliko xamogelo,molis ton eida eliosa I love you
ola ta lefta eine!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 215994
mravo!!!

emas olo nevra eine k moutra,smigei ta fridia,vgazei k fonei mgkkkkkk tha sas fao cyclops
xaxaxa!!!edaksi more estrose ligaki alla prota kontepse na ta tezarei i manoula tou.me piasane dispnies,proti fora stin zoi mou k etrexa se pnevmonologo.meta apo ena karo eksetaseis vrethike oti exo agxos Rolling Eyes
pali kala den eine kati pathologiko alla poso agxos exo vre koritsia pou kontevo na skaso?mou kopike i anasa No
telos padon,k mono pou ematha oti den exo kati allo iremisa,simera poli kalitera.

tatiana paidaros o gios sou,megalos!!!mpravo to moraki mou,ftou ftou!!!

emas arxise na sinithizei to mpanaki,tora oxi apla den klaiei alla to efxaristiete kiolas.tin kiriaki saradizoume k tin alli evdomada episkepsi stin paidiatro.perno poli kouragio apo esas koritsakia mou otan akouo oti k ta dikas sas griniazoun,skeftome den eime i moni pou to pernao afto.filia polla se oles Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 417472

tatianoula

tatianoula
Βασουλακη ευχαριστουμε...Καλε μην ανχωνεσε ετσι ακου εκει Ανχος καλα λογικο ειναι να φοβασαι κ να ανχωνεσε αλλα για να ειναι καλα κ το μπεμπακι σου πρεπει να εισαι καλα και''συ!!Να ξερεις οτι τα μωρακια μας νιωθουν οταν εισαι μες το ανχος κ αυτα ειναι ανησυχα!!!Επειτα καθε αρχη κ δυσκολη σιγα σιγα θα στρωσει κ θα μπειτε κ σε προγγραμα εμεις οταν σαραντησαμε το μωρο αλλαξε τελειως κοιμοταν καλυτερα κ.τ.λ.

Αχ κοριτσια εχω το λαπτοπ στο δωματιο του τωρα μολις εφαγε κ κοιμαται στο κρεβατακι του,θελω απλα να τον ΦΑΩ..δεν ειναι πολυ γλυκουλικα οταν κοιμουνται???οταν πετανε το χειλακι εξω???/Laughing Laughing Laughing Παω να την πεσω καλο ξημερωμα κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ να εχουμε!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από εμάς!Η παιδίατρος μας ήρθε χθες στις 23:30 και έφυγε στη μια!Μόνο αυτό έχω να σας πω!!Τον βρήκε μιά χαρά κατά τα άλλα,είναι ήδη 6,060γρ και 61εκ. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι που μου είπε να του αραιώσω τα γεύματα γιατί είναι λέει παχουλός Shocked Shocked Shocked Και μήπως λέει τον ταϊζω ενώ δεν πεινάει??Μα τι να κάνω που τρώει τα χέρια του και πάλι προσπαθώ έτσι και αλλιώς να μην τον ταϊζω νωρίτερα από τις 2 ώρες??Πάντως τον ξαγρυπνήσαμε χθες που τον ξυπνήσαμε και μετά δεν ξανακοιμήθηκε ως τις 6 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 585182 Τέλος πάντων σήμερα ευτυχώς έχει λιακάδα και θα τον πάω βόλτα με τον μάρσιπο να πάρει λίγο αέρα και να τον δει λίγο ο ήλιος..

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..ΣΤΑ 5-6 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ!!!
ΧΤΕΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ(ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΗΛΑΔΗ) Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!Κ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΠΥΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ!!!Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...Κ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΩ ΛΙΓΟ!!!
ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 12ΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σας!χτες ειχε νευρα το βραδυ,ηθελε να κοιμηθει,δεν εφαγε πολυ και την επεσε μεχρι τις 8 το πρωι.Ξυπνησε,εφαγε 160+ και μετα ξανκοιμηθηκε.Εχω την εντυπωση οτι η πεθερα μου που την κραταει το απογευμα δεν την αφηνει να κοιμηθει για να παιζουν.Το μωρο ομως αρχιζει και νευριαζει κατα τις 10 γιατι ειναι ξαγρυπνο τοσες ωρες (απο το μεσημερι!)...Μολις κανει λιγο "ααα",την παιρνει στα χερια και αυτο δεν κοιμαται.Της εχω εξηγησει απειρες φορες οτι το μωρο κανει λιγο "αααα" μονο του και κοιμαται μετα,μην το εχει συνεχεια στα χερια και το παιζει.Το αποτελεσμα ειναι να εχω παθει εγω τενοντιτιδα (σας γραφω και πονω αυτη τη στιγμη) και αυτο να μην κοιμαται.Αρρωστησε και η γιαγια μου και η μαμα μου δεν προλαβαινει να ερθει οταν θα πηγαινω στη δουλεια.Και οταν της ειπα κατι την προηογυμενη φορα εκανε παραπονα (στη μαμα μου,οχι στον αντρα μου,δεν τολμαει) οτι της μιλησα ασχημα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 679259 δεν με χει ακουσει να μιλαω ασχημα μου φαινεται! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 311356 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 311356 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 311356

μαρακι,εγω δεν εχω αλλαξει νουμερο πιπιλας,ειμαστε 2 μηνων και δεν βλεπω να εχει καποιο θεμα προς το παρον.Απλα εχω παρει 2 καινουριες πιπιλες ακομα αν και οι προηγουμενες δεν ειχαν τπτ.Δεν ξερω αν πρεπει να παρω κατι μεγαλυτερο... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!
βασουλακι τι αγχωνεσαι?ολα γκρινιαζουν.εμενα ξυπνησε ο κυριος χθες στις 2.30 γιατι ηταν ιδρωμενος.τον αλλαξα και μετα ηταν μεσα στα χαμογελα.στις 5 εκνευριστηκε και εκλαιγε και τελικα στις 6 εφαγε και κοιμηθηκε μεχρι τις 10.πραγματα που ουτε νεογεννητο δεν το εκανε
νατασα εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι με το γαλα δε γινονται παχυσαρκα.μετα με τις κρεμες το προσαρμοζει.αλλα τα χερια στο στομα δεν ειναι παντα σημαδι οτι πειναει.εμενα το εχει παντα στο στομα

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανία μου και εγώ αυτό ξέρω. Και άλλωστε πως να βάλεις όριο στον θηλασμό?Επίσης έχεις δίκιο όχι τα χέρια στο στόμα δεν είναι πάντα ένδειξη πείνας-το κάνει ακόμη και αφού φάει και σκάσει!Εκεί του δίνω πιπίλα αλλά μιλάω πχ να είναι 4-5 ώρες νηστικός..τότε νομίζω πως όντως πεινάει!

stefaniandreas

stefaniandreas
Carrie έγραψε:Στεφανία μου και εγώ αυτό ξέρω. Και άλλωστε πως να βάλεις όριο στον θηλασμό?Επίσης έχεις δίκιο όχι τα χέρια στο στόμα δεν είναι πάντα ένδειξη πείνας-το κάνει ακόμη και αφού φάει και σκάσει!Εκεί του δίνω πιπίλα αλλά μιλάω πχ να είναι 4-5 ώρες νηστικός..τότε νομίζω πως όντως πεινάει!

ε λογικο.στις 4-5 ωρες και μεις πειναμε οχι αυτα που ειναι μια σταλιτσα

http://stefxon@gmail.com

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέραα!
Ο Παπαβέντσης χτες μίλησε 5 λεπτά και δεν είπε τπτ σημαντικό..πολύ με νευρίασε αυτή.Του το ακύρωσαν μια φορά, και ενώ ήταν να μιλήσει 17.45, μίλησε 18.15 και για 5 λεπτά!

Τατιάνα μου μην του δίνεις νερό κούκλα μου, όλοι οι σύμβουλοι λένε οτι χρειάζεται μόνο γαλατάκι το μωρό εφόσων θηλάζει αποκλειστικά.Το πρώτο γάλα το "ελαφρύ" είναι για αυτον τον λόγο έτσι φτιαγμένο για να τα ξεδιψάει.
Αν θέλεις κάντο μια ερώτηση εδώ στου Παπαβέντση γιατί νομίζω θα επηρεάσει την παραγωγή σου.
Αυτός είναι παιδίατρος ΚΑΙ σύμβουλος γαλουχίας.
https://www.facebook.com/groups/278766877115/

Νατάσα μια χαρά το βρίσκω το βάρος, και στην τελική θηλάζει το μωρό τι να κάνεις να του δίνεις λιγότερο μεμέ?..εγ΄β όποτε γκρινιάζει η τρώει την μπουνιά κατευθείαν μεμέ ΚΑΙ μετά θα δω αν φταίει τπτ άλλο..Σύγκρινε και με της Τατιάνας που είναι και λίγο μικρότερος!

Μαράκι μην σκας για το δωμάτιο σιγά!Μόνο αν θα έχετε κόσμο να την κοιμίζεις στο κρεβάτι σας? αν και εμένα δεν με πειράζει τον κοιμίζω εκεί μαζί μας όπου είμαστε Laughing

Χτες το βράδυ στρώσαμε επιδερμίδα χααχαχ
1-4.30-7.30-10.30!!!!!!
ανησυχούσα κ ολας Razz
απλά μάλλον έτυχε μια μέρα του να "χαλάσει"

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:
μας ειπε να δινουμε κ νερακι σιγα σιγα ..Εσεις δινετε???

καλημερα!!! ξυπνησαμε και μεις και τωρα τρωμε πρωινο Razz εγω εδωσα χαμομηλακι. οχι σκετο νερακι. θα το αρχισω με τις πρωτες κρεμες ομως..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΘΕΣ
ΠΕΝΤΑΒΑΚ. ΕΙΜΑΣΤΕ6250 ΚΑΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ.
ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΚΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΟΣ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ 5 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΙ 1 ΣΥΣΚΕΑΥΣΙΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΩΡΟ 1 ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΞΙΑΣ 80Ε. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο εμας

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνεις χιονάτη?Καλά είσα? πεσμένη "ακούγεσαι" Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KALHMERA KOYKLES!!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κολοκυθου μου τι κανετε?
τιποτα το φοβερο μωρε προχθες πηγα για τεστ παπ και μου ηρθε αιματακι στο ιατρειο του δοκτορ λολ Razz
και ξανα μανα παλι εχω πολυ αιμα Rolling Eyes και ξεκινησα παλι τα ΜΗΤΡΟΠΑΝ Laughing Laughing (mitrotan)

δεν διαβασα τιποτις ελπιζω να ειστε ολες σουπερ Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 28 328109

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κικιτσακι με τους κουκλους σου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις