Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρετούλα και εμάς ακόμη αυτό το πρόγραμμα κρατάει Rolling Eyes Rolling Eyes Μόνο χθες που του δώσαμε συμπλήρωμα ξένο πήγε στο 5ωρο..Αλλά γενικώς στις 4 ώρες μαξ ξυπνάει. Και εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος ότι λογικά θα το κόψει το βραδυνό σιγά σιγά αλλά τόσο φαγάνας που είναι δεν το βλέπω Razz Razz pig pig

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!
ευτυχως επανηλθε!!κοιμηθηκε μεχρι τις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10!!!
αν θηλαζετε ειναι πιο δυσκολο να στρωσουν το προγραμμα τους

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
[quote="ardo"]

Τατιανούλι, κι εμάς ήταν δυσκοίλια (κλυσματάκι κάθε 4 μέρες επί ένα μήνα να φανταστείς), αλλά έφτιαξε όταν ξεκινήσαμε το frisolac comfort.Τώρα μια χαρά!

ευτυχως εστρωσε κριμα το παιδακι...Εμενα το θεμα ειναι οτι θηλαζω κ συμπληρωμα ΑΝ δωσο θα ειναι ενα γευμα πριν κοιμηθει κ αυτο πολλες φορες δεν το πινει...θα το συζητησω σημερα κ με τον παιδιατρο μηπως ειναι λιπαρο το γαλα????δεν εχω ιδεα αλλα το απογευμα θα λυθουν η απωριες μου!!!Οσο για το κρεβατακι και''γω ετσι σκεφτομουνα πω ποιος θα σηκωνετε να πηγαινει διπλα με το παραμικρο αλλα μην σου πω οτι καλυτερα κοιμαται στο κρεβατακι του και''γω το ιδιο γιατι δεν σηκωνομαι με το καθε κιχ οπως οταν ηταν διπλα μου!!!Οταν ξυπναει αρχιζει τυπου γκρινια τον ακουω κ παω...Παντως ειμαι πολυ χαρουμενη που κοιμαται στο κρεβατακι του κ δεν μας κανει νουμερα!!!φτου φτου...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!! μολις καναμε το μπανακι μας και το μασαζακι μας! τον κανω οταν κοντεβει να φαει αλλα οχι οταν πλησιαζει επικινδυνα η ωρα φαγητου γαινα μη γρινιαζει! ετσι ειμαστε ολο χαρες και γελια στο μπανιο αλλα και μετα! βαλαμε και την κρεμουλα μας ακουγοντας μια ας πουμε chillout μουσικη Very Happy . τωρα τρωει και πιθανος θα λιωσει στον υπνο. εμεις εχουμε την Πεμπτη το 2ο εμβολιο. ευτυχως πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τον γιατρο αν ειναι στη λιστα που μπηκαν στο ικα.. δε ξερω πως λεγετε ολο αυτο. ειναι μας ειπε οποτε δε ξερω αν θα πληρωσουμε.ισως μια συμμετοχη μονο. εε δε λεει καθε μηνα 50ρικα η επισκεψη συν το εμβολιο Shocked

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsia ti kanete? emeis exoume 2 meres twra ka8e miamish wra sth8os kai to vrady pou koimotan e3awro gyrise sto triwro skeftomai mhpws den thn ftanei to gala mou shmera 8a paw sto giatro mou na dw an exw kiolas paragwgh skeftomai n arxisw to sumplhrwma na dw antidrash an ushxasei toulaxiston kana3wro gt den koimatai emeis thn allh vdomada paidiatro filakia se oles

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mmairula έγραψε:kalhmera koritsia ti kanete? emeis exoume 2 meres twra ka8e miamish wra sth8os kai to vrady pou koimotan e3awro gyrise sto triwro skeftomai mhpws den thn ftanei to gala mou shmera 8a paw sto giatro mou na dw an exw kiolas paragwgh skeftomai n arxisw to sumplhrwma na dw antidrash an ushxasei toulaxiston kana3wro gt den koimatai emeis thn allh vdomada paidiatro filakia se oles

Μαιρούλα είσαι και εσύ σε ηλικία που μπορεί να περνάει άλμα ανάπτυξης..8η και 9η βδομάδα λέει είναι.Εμείς το περάσαμε τις περασμένες 2 μέρες!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama emena giaepiskepsh epeidh einai to trito mou pernei apo 40 30 kai ta emvolia mou ta grafei sto IKA

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:
mmairula έγραψε:kalhmera koritsia ti kanete? emeis exoume 2 meres twra ka8e miamish wra sth8os kai to vrady pou koimotan e3awro gyrise sto triwro skeftomai mhpws den thn ftanei to gala mou shmera 8a paw sto giatro mou na dw an exw kiolas paragwgh skeftomai n arxisw to sumplhrwma na dw antidrash an ushxasei toulaxiston kana3wro gt den koimatai emeis thn allh vdomada paidiatro filakia se oles

Μαιρούλα είσαι και εσύ σε ηλικία που μπορεί να περνάει άλμα ανάπτυξης..8η και 9η βδομάδα λέει είναι.Εμείς το περάσαμε τις περασμένες 2 μέρες!

dhladh?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανε λιγο ακομα υπομονη. φυσικα ρωτα και τον παιδιατρο. καιγω δινω τωρα πιο πολυ συμπληρωμα. καλε δινω στηθος και στο καπακι μετα απο κανα μισαωρο πχ πινει 200μλ και το πινει ολο! Shocked το βραδυ αντιθετος πινει πριν κοιμηθει 100μλ συν το στηθος.. κανα μηνα ακομα θα δινω στηθος οποτε μπορω. μετα σιγα σιγα στοπ.αυτες τις μερες θα σταματησω και τον αποστειρωτη. εχω 2 μερες δεν τα αποστειρωσα. τα πλενω ομως με πααααραα πολυ καυτο νερο. θα τα βαλω αλλη μια και μετα τελος.για τα χερια δε το συζητω.. οοολημερα στομα. την πιπιλα δεν την αγαπαμε και πολυ. οποτεε δεν εχει νοημα η αποστειρωση πια

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!
χτες ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα, δεν ξέρω τι τον έπιασε ¨(
Ξυπνούσε κάθε 5-10 λεπτά, τον θήλαζα τον έπερνε ο ύπνος στο μεμέ, με το που τραβιόμουν ξυπνούσε, μετά γκρίνιαζε, τον έπαιρνα αγκαλιά καθόταν έτσι κανα μισάωρο και πάλι απο την αρχή.
Τώρα το πρωί πάλι τα ίδια δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο στην αγκαλιά μου, με το που τον ακουμπάω κάτω ξυπνάει και γκρινιάζει..Μάλλον αγκαλίτσες θέλει, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ! ελπίζω να του περάσει σύντομα..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ayto lew ki egw na kanw ypomonh me to sth8os toulaxiston gia na perasei kai aytos o mhnas gt me thn aposteirwsh einai mpelas ..8a dw ti 8a mou pei h giatros symfwna me to varos thn phga shmera sto farmakeio thn zygisa kai 8athn paw kai se 5 meres sto giatro na dw pernei? an oxi 8a ths dwsw to symphrwma

stefaniandreas

stefaniandreas
αθηνα αν ειναι στη λιστα δε θα πληρωσεις επισκεψη ουτε και εμβολια.θα συμπληρωσεις απλως μια αιτηση με τα στοιχεια σας

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ήρθαν και οι chicco πανούλες, φαίνονται πολύ καλές.
συμπλήρωσα και στου άντρα μου το όνομα και μου λέει ο courier ξέρετε ποια είναι η κ.χρύσα? εγώ του λέω είμαι.Α μου λέει γιατί έχετε 2 φακέλους.εε λέω θα το συμπλήρωσε και ο άντρας μου αχχαα Laughing

εδιτ Αθηνά πήγατε σε ωτορινολαρυγγολόγο για εξέταση?μας είπαν εντός τριμήνου αλλά φοβάμαι να πάμε απο τώρα μήπως δεν νιώσει σε κανέναν ήχο και μας πούνε τίποτα περίεργο..

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:ήρθαν και οι chicco πανούλες, φαίνονται πολύ καλές.
συμπλήρωσα και στου άντρα μου το όνομα και μου λέει ο courier ξέρετε ποια είναι η κ.χρύσα? εγώ του λέω είμαι.Α μου λέει γιατί έχετε 2 φακέλους.εε λέω θα το συμπλήρωσε και ο άντρας μου αχχαα Laughing

εδιτ Αθηνά πήγατε σε ωτορινολαρυγγολόγο για εξέταση?μας είπαν εντός τριμήνου αλλά φοβάμαι να πάμε απο τώρα μήπως δεν νιώσει σε κανέναν ήχο και μας πούνε τίποτα περίεργο..

εμας μας κανανε ακουογραμμα στην κλινικη και οφθαλμολογικη εξεταση

tatianoula

tatianoula
[quote="pumpkin"]ήρθαν και οι chicco πανούλες, φαίνονται πολύ καλές.

τι πανουλες εμας γιατι δεν μας λες????

katia76

katia76
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Να'μαστε κι εμεις, αργησαμε αλλα εμφανιστηκαμε και παλι μετα απο καιρο...η μικρη μου γεννηθηκε στις 28 Δεκεμβριου και ωρα 13:00 στο Γ.Ν.Ν.Κερκυρας, 2919 gr και 51 cm , με προγραμματισμενη καισαρικη και επισκληριδιο κι ολα πηγαν μια χαρα. Ακομα θυμαμαι τη στιγμη που πρωτοαντικρυσα τη φατσουλα της...
Αυριο γινεται 4 εβδομαδων, απιστευτο πως περασε τοσο γρηγορα ο καιρος! Και ειναι μια γλυκια ζουζουνιτσα που εχει ξετρελανει εμενα και τον μπαμπα της!!!
Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολες τις μανουλες του γκρουπ και στα υπεροχα μωρακια τους να ειναι παντοτε γερα κι ευτυχισμενα!!! Τους χαιρετισμους μου σε ολες...

stefaniandreas

stefaniandreas
katia76 έγραψε:Να'μαστε κι εμεις, αργησαμε αλλα εμφανιστηκαμε και παλι μετα απο καιρο...η μικρη μου γεννηθηκε στις 28 Δεκεμβριου και ωρα 13:00 στο Γ.Ν.Ν.Κερκυρας, 2919 gr και 51 cm , με προγραμματισμενη καισαρικη και επισκληριδιο κι ολα πηγαν μια χαρα. Ακομα θυμαμαι τη στιγμη που πρωτοαντικρυσα τη φατσουλα της...
Αυριο γινεται 4 εβδομαδων, απιστευτο πως περασε τοσο γρηγορα ο καιρος! Και ειναι μια γλυκια ζουζουνιτσα που εχει ξετρελανει εμενα και τον μπαμπα της!!!
Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολες τις μανουλες του γκρουπ και στα υπεροχα μωρακια τους να ειναι παντοτε γερα κι ευτυχισμενα!!! Τους χαιρετισμους μου σε ολες...
να σου ζησει!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώ ήρθες πάλι κάτια, να συ ζήσει η κορούλα!
Τατιάνα το είχε πει η κικίτσο για τις chicco πάνες είναι καινούριες και σου στέλνουν δωρεάν 2 πανούλες στο νούμερο που θες για να τις δοκιμάσεις

http://www.paneschicco.gr/#
πάνε εδώ διάλεξε το νούμερο που θες και έχει κάτω απο την τιμή ένα κουτάκι μπλε που λέει ζητήστε δωρεάν δείγμα, γράφεσαι στο σιτε τους και στο στέλνουν με κουριερ.Νομίζω το νούμερο 2 βγαίνει όσο το μικρό πακέτο βαβυλινο.
Θα κάνω τους υπολογισμούς να δω αν συμφέρει.Αν και δεν ψωνίζω πάνες χωρίς προσφορά, οπότε δύσκολα θα με συμφέρουν αυτές.
Πάντως είναι πολύ καλές τις βαθμολογώ πάνω απο libero-babylino και κάτω απο pampers Very Happy

Απο χτες το απόγευμα κοιμήθηκε συνολικά το ΠΟΛΥ 2 ώρες, και τώρα μόλις τον κοίμησα στην κούνια του κουνόντας την...
Είναι 2η φορά που μου το κάνει να κοιμάται ελάχιστα, φοβάμαι μην πάθει και τίποτα απο την αϋπνία...ελπίζω να κοιμηθεί καλά τώρα.

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσουδια κ απο εμάς Κάτια να σου ζήσει κ σένα Joanna καθυστερημένα. Κολοκυθου μόνο 2 ώρες χαράς το κουράγιο σου!! Γιατι το μικρουλι μωρε μήπως πονάει; Εμεις χτες κοιμηθηκαμε πολυ ο μικρός δηλ εγω με το στήθος μου κ τον πονο δεν κοιμήθηκα πολυ. Στο τέλος πήρα ντεπον κ ηρεμησα τώρα είμαι καλύτερα ακολουθησα τις συμβουλές σας με μασαζακι κ ζεστές κομπρεσες . Μάλλον πρέπει να τον αφήνω πιο πολυ ώρα στο στήθος γιατι είχε 2 μέρες που ετρωγε 10λεπτο , τέταρτο αντι για μισάωρο και που ετρωγε κ κοιμοταν κ δεν τον ξυπνουσα κ προφανώς δεν αδειαζε καλα το στήθος . Για να δούμε ... Κορίτσια οπότε μαθαίνεται για προσφορές στις πάνες λέγεται μας κ μας γιατι έχω ξεπαραδιαστει, έλεγα να παραγγείλω απ το Ίντερνετ. Βασουλα όλα καλα; Που χαθηκες;

tatianoula

tatianoula
Κολοκυθου μολις συμπληρωσα και''γω μην χασω χαχαχχαα...

εγω πηρα να δοκιμασω κ της πανες του ΛΙΝΤ κ μια χαρα μου φανηκαν κανενα προβλημα....Λες επειδη ειναι φτηνιαρικη η πανα δεν καταδεχετε να κανει κακα ο γιος μου>????Laughing Laughing Laughing

γενικα ομως μ''αρεσαν Λιμπερο κ Παμπερς.

Για τον γιοκα σου τι να σου πω μηπως δεν χορταινει ???του δινεις καθολου συμπληρωμα???Εμενα ετσι εκανε στην αρχη δεν κοιμοταν καθολου αλλα μολις τον εβαζα στο στηθος κοιμοταν..Με αποτελεσμα μου ειπε ο παιδιατρος να δωσο στηθος κανονικα κ μετα καναμε λιγο συμπληρωμα το εφαγε κ μετα κοιμηθηκε μια χαρα!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
tatianoula έγραψε:Κολοκυθου μολις συμπληρωσα και''γω μην χασω χαχαχχαα...

εγω πηρα να δοκιμασω κ της πανες του ΛΙΝΤ κ μια χαρα μου φανηκαν κανενα προβλημα....Λες επειδη ειναι φτηνιαρικη η πανα δεν καταδεχετε να κανει κακα ο γιος μου>????Laughing Laughing Laughing

γενικα ομως μ''αρεσαν Λιμπερο κ Παμπερς.

Για τον γιοκα σου τι να σου πω μηπως δεν χορταινει ???του δινεις καθολου συμπληρωμα???Εμενα ετσι εκανε στην αρχη δεν κοιμοταν καθολου αλλα μολις τον εβαζα στο στηθος κοιμοταν..Με αποτελεσμα μου ειπε ο παιδιατρος να δωσο στηθος κανονικα κ μετα καναμε λιγο συμπληρωμα το εφαγε κ μετα κοιμηθηκε μια χαρα!!!!!

εμεις παντως χρησιμοποιουμε λιντλ και μπειμπιλινο.ειναι οι μονες που δε μας κανανε διαροες

tatianoula

tatianoula
Για παραγγελια απο το ιντερνετ το σκεφτομαι και''γω αλλα πρεπει να παω να ενημερωθο για της προπληρωμενες καρτες τι γινετε....Πιστωτικη δεν εχω αλλα δεν θελω κ να αποκτησω...

για δειτε εδω:

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-9-20-Nappies/dp/B005EPP7K4/ref=pd_sim_d_13

κ δωρεαν τα εξοδα αποστολης!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατ οχι δεν πονάει, και δεν κλαίει! Κλαίει όταν πεινάει, και τον θηλάζω κανονικά.Απλά δεν κοιμάται...Τώρα που κοιμήθηκε έχω "κατεβάσει" και το σταθερό ΜΗ τυχόν και ξυπνήσει ΑΗΗΑΗΑ

tatianoula έγραψε:Για παραγγελία απο το ιντερνετ το σκεφτομαι και''γω αλλα πρεπει να παω να ενημερωθο για της προπληρωμενες καρτες τι γινετε....Πιστωτικη δεν εχω αλλα δεν θελω κ να αποκτησω...

για δειτε εδω:

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Dry-Size-9-20-Nappies/dp/B005EPP7K4/ref=pd_sim_d_13

κ δωρεαν τα εξοδα αποστολης!

τα 2 μεγάλα πακέτα έχουν 19 λίρες?! ΠΑΡΑ πολύ καλά, νόμιζα δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά και δεν το είχα ψάξει!

Κατ είσαι γραμένη στο βαβυλινο να σου στέλνουν κουπόνια?Στέλνουν μια φορά τον μήνα 4€+4€+2€, είναι πολύ καλά!

Μόλις τελειώσουν το νο2 μας, θα πάρουμε απο λιντλ και εμείς αν δεν πάρω απο το αμαζον τώρα που με ξεστράβωσε η τατιάνα Razz

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ki emeis lidl kai einai pio tegnes tis metrhsa me ydatografhma me tis pampers kai th babylino pantws koritsia kouti johnson den hr8e oute apo maieythrio oute libero

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια στην ΕΤ3 θα μιλήσει σε λίγο ο Παπαβέντσης για τον θηλασμό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις