Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
131 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 131 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kat&son έγραψε:Γιουπι!!! Σας βαχω κιαλλες τωρα που πηρα το κολαι
Στεφανία επειδή εμένα ο γιατρός έχει στανταρ πολύ αναμονή για αυτο έλεγα να τον αφήσω. Πειράζει λες αν χάσει ένα γεύμα στήθος και φάει μπιμπερο (τη παραγωγή μου αν πειράζει εννοω)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καταρχην ειναι κουκλος!!!
δε θα πειραξει η μια φορα.πες τη γραμματεα του οτι θηλαζεις να σε στριμωξει καπου πιο γρηγορα

http://stefxon@gmail.com

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κολοκυθού ευχαριστούμε πολύ ! κ τώρα έχουν αραιώσει φαντάσου!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?
καλα ΚΑΤ τι φανταστικουλης ειναι ο μπεμπαρος σου?? φτου του! χιχιχ Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 215994

βρεχει σημερα γαμωτη.. καμια βολτα πηγατε?

τελικα κοριτσια η θηλη την πειραζε! ζοριζοτανε με την σιλικονη που ειναι πιο σκληρη

χθες και σημερα το πρωι εφαγε κομπλε μεσα σε 20 λεπτα 130 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 654316

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημέραSmile Είχαμε ΟΛο το Σκ κόσμο στο σπίτι κάθε απόγευμα για να δούνε το μωρό και λάλησα,αυτό έχω να σας πω!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 911307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 911307 Τουλάχιστον μου έφεραν δώρο έναν μάρσιπό της babybjorn και σήμερα το πρώτο πράγμα που έκανα ήτανε να τον βάλω και βρου βόλτα με τον μπέμπη!!!Είχε και ωραία λιακάδα..!!! sunny sunny sunny sunny Κολοκυθού εγώ σκέφτηκα πάντως με τον μάρπισο να πάω καμία βολτίτσα κέντρο,πειράζει λες άμα τον βάλω στο μετρό? confused confused Πάντως το σλίνγκ ωραίο αλλά το προτιμώ για μέσα στο σπίτι Rolling Eyes Rolling Eyes Θέλω το απόγευμα τώρα να τον πάμε πάλι στον παιδίατρο να τον δει γιατί έχει βγάλει κάτι σπυράκια μικρά μικρά σε όλο του το πρόσωπο και στο στήθος του σαν ιδρωτήρια.Υποπτεύομαι ότι είναι κάποια αλλεργία σε κάτι,αλλά δεν άλλαξα και τίποτα στην διατροφή μου Rolling Eyes Ο πρώτος παιδίατρος μου είπε χαμομηλάκι να του βάλω αλλά δεν είδα διαφορά 2 μέρες τώρα..

Joana

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια ! Ειμαι καινουργια εδω !Pumpkin βαλε κι μενα στην λιστα σας, γεννησα δευτερη φορα αγορακι 5/11 τον αγγελουδι μας τον λενε Σεργιος Smile Να ειστε καλα ! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 215994

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalwshr8es joana!!na sou zhsei o mpemparos ti kanete upoloipa koritsakia super mama ki egw den exw ormes isws ftaiei oti oysiastika to aima den exei stamatathsei mia mera mish stamataei kai tsoup pali ayrio 8a paw sto giatro gt exw anhsyxhsei prwth fora toso polu kai eimai 64 meres meta.tre3imo me ton OAED gia to e3amhno h aithsh exei polees pagides kai olo me 3anastelnoun ston ergodoth na th 3anagrapsw apivdisa.Exw parei svarna tis sxoles odhgwn gia to diplwma aytokinhtou thn mhxanh mou me 3 paidia thn 3exnaw pia kai 8a mpw ki egw sto odhnhro gia mena aytokinhto >Exw mia aporia gt tosh diafora stis times? den einai apo to ypourgeio ftiagmenes?

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω παει βολτα με αστικο γιατι αυτο χρησιμοποιω να βγω. απλα φροντιζω να μηνειναι ωρες που γινετε χαμος γιατι μπαινω με το καροτσι ανοιχτο.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:εγω εχω παει βολτα με αστικο γιατι αυτο χρησιμοποιω να βγω. απλα φροντιζω να μηνειναι ωρες που γινετε χαμος γιατι μπαινω με το καροτσι ανοιχτο.

σε βοηθάει κανένας χριστιανός να το ανεβάσεις? είναι και βαρύ !

καλώς ήρθες joanna, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου Smile

tatianoula

tatianoula
Γεια σας κουκλες...Διαβαζα διαβαζα κ οταν εφτασα στο τελος ξεχασα σε ποια ηθελα να απαντησω κ τι ηθελα να σχολιασω...Τι να πεις που μυαλο???

καλώς ήρθες joanna, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου SmileLaughing Laughing

Σημερα και''γω σκεφτομουνα πως ΟΤΑΝ θα χρειαστει Πως θα το ανεβασω το καροτσι στο αστικο???Ειναι ασηκωτο...

Αυριο εχουμε παιδιατρο κ ανυπομονω αν κ θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο κ ανχωνομαι μην με παρουν κ εμενα τα ζουμια ΑΝ θα κλαψει Crying or Very sad Sad Sad Απο την αλλη θελω να τον ζυγισουμε,μετρησουμε κ.τ.λ. κ εχω κ καποιες απωριες...

tatianoula

tatianoula
tomaraki έγραψε:Βρε κοριτσια ποτε κανατε κοκο με τους αντρες σας?????? Εκτος του οτι θελω τρελλα ....φευγει την αλλη εβδομαδα και θα τον δω μετα απο 3 μηνες !!!!!!!

Και ακομα καθεσε??Αντε ΟΡΜΑ χαχαχαχ Laughing Laughing Laughing .Οταν νιωθεις ετοιμη κ εφοσων τελειωσαν τα λοχεια σου μπορεις να κανεις ανετα..!!!

tatianoula

tatianoula
ΚΑΤ πολυ ομορφος ο μπεμπακος σας ,Να σας ζησει Very Happy Laughing .Μ''αρεσε η κομμωση afro πολυ μαλλακι μπραβο..[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχ κοριτσια σημερα ηταν το πρωτο βραδυ που βαλαμε τον μπεμπη μας να κοιμηθει στο δωματιο του κ στο κρεβατακι του....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ευτυχως ολα καλα δεν ειχαμε καμια αντιδραση ειχα βαλει κ ενα μπλουζακι μου ωστε να μυριζει μανουλα ΑΛΛΑ ειχα τυψεις μωρε που τον πηγαμε χωρια!!!Βεβαια περα του οτι πλεων δεν χοραμε στην καλαθουνα ηταν δικια μου η αποφαση να τον παμε στο δωματιο του γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση ΕΚΤΟΣ κ αν φερναμε το κρεβατακι του στο δωματιο μας...Τεσπα κοιμηθηκε καλα χωρις κλαματα κ.τ.λ. μονο που εγω ημουνα στην τσιτα κ με το καθε κιχ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ετρεχα...

Εσεις ακομα μαζι σας εχετε τα μωρακια σας??ποτε σκεφτεστε να τα πατε στα δωματια τους???

tatianoula

tatianoula
kikitso έγραψε:

. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΜΠΕΡΣ;ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ;ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΟΜΙΖΩ....

Για πες..Τι προσφορα???Εγω που ζω???Very Happy Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειμαι από το μεσημέρι κάπως έτσι Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 679259 Δεν ξέρω αν περνάμε πάλι άλμα ανάπτυξης αλλά έχει μια τρομερή γκρίνια!!!!!Θέλει όλο στήθος,εγω έχω αδειάσει εντελώς και γενικώς ένα χάος!!!!

Τατιανούλα και εμείς μόλις δεν χωράσει πια στην καλαθούνα θα τον μεταφέρουμε δίπλα..

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΚΥΡΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ 4970 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 58,5 ΠΟΝΤΟΥΣ..ΨΗΛΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ...ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ??

tatianoula

tatianoula
Carrie έγραψε:Ειμαι από το μεσημέρι κάπως έτσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Δεν ξέρω αν περνάμε πάλι άλμα ανάπτυξης αλλά έχει μια τρομερή γκρίνια!!!!!Θέλει όλο στήθος,εγω έχω αδειάσει εντελώς και γενικώς ένα χάος!!!!

Τατιανούλα και εμείς μόλις δεν χωράσει πια στην καλαθούνα θα τον μεταφέρουμε δίπλα..

Υπομονη και εμεις 2μερες μες την γκρινια ημαστε ειδικα προς το απογευμα αρχιζει.....

Αφροδιτη δεν ξερω δεν εχω ιδεα εμεις αυριο θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο...

Μολις εκανα κλισμα στον μικρο μου Crying or Very sad Crying or Very sad σημερα ειναι 3μερα κ οταν ρωτησα τον γιατρο μου λεει αν κανει την δευτερη μερα δεν πειραζει αλλα τριτη παει ΠΟΛΥ...Ειπε οτι μπορει να ειναι κ κληρονομικο αν εχει καποιος στην οικογενεια δυσκοιλια/....Crying or Very sad Crying or Very sad Κριμα το παιδακι μου!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφροδιτάκι είναι φυσιολογικό μετά από εμβόλιο. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον..Εμάς πχ δεν έκανε πυρετό ούτε πρήστηκε εκεί το σημείο αλλά είχε μία σχετική γκρίνια. Τατιανούλα με το καλό αύριο, ψυχραιμία Very Happy

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσουδια κ ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια!!! Κ γω έλεγα να τον βγάλω όταν δεν θα χωράει αλλα υπολογιζα πως θα ήταν στο 3μηνο όχι 40 ημερών, αυτός ήδη οριακά χωράει! Κ είπαμε με τον άντρα μου δεν είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμενοι να τον αποχωρηστουμε ακόμα!! Λέμε αντι να πάρουμε λίκνο όμως να πάρουμε παρκοκρεβατο με στρώμα κανονικό που θα μας χρησιμεύσει για τις εκδρομές, για κανένα μήνα δηλ ακόμα. τι λέτε εσείς για το παρκοκρεβατο οκ δεν θα ναι; Εντωμεταξυ όλη μέρα έχω ένα τρελο πόνο στο δεξί στήθος όχι μόνο όταν θηλαζω ψηλά όμως όχι στη θήλη, κάνω μασαζακι μήπως ανακουφιστω αλλα τίποτα ούτε να το ακουμπαω δεν μπορώ κ νομίζω πως πιάνω κάτι γρομπαλακια. Τι λέτε να είναι;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:Καλησπέρα κοριτσουδια κ ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια!!! Κ γω έλεγα να τον βγάλω όταν δεν θα χωράει αλλα υπολογιζα πως θα ήταν στο 3μηνο όχι 40 ημερών, αυτός ήδη οριακά χωράει! Κ είπαμε με τον άντρα μου δεν είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμενοι να τον αποχωρηστουμε ακόμα!! Λέμε αντι να πάρουμε λίκνο όμως να πάρουμε παρκοκρεβατο με στρώμα κανονικό που θα μας χρησιμεύσει για τις εκδρομές, για κανένα μήνα δηλ ακόμα. τι λέτε εσείς για το παρκοκρεβατο οκ δεν θα ναι; Εντωμεταξυ όλη μέρα έχω ένα τρελο πόνο στο δεξί στήθος όχι μόνο όταν θηλαζω ψηλά όμως όχι στη θήλη, κάνω μασαζακι μήπως ανακουφιστω αλλα τίποτα ούτε να το ακουμπαω δεν μπορώ κ νομίζω πως πιάνω κάτι γρομπαλακια. Τι λέτε να είναι;

Πιθανόν να έχει φράξει κανένα αδένας!Το έχω πάθει 2 φορές σε ένα μήνα..μην το αφήσεις γιατί αφενός πονάει πολύ αφετέρου μπορεί να εξελιχθεί σε τίποτα άλλο.Κάνε μασάζ και προσπάθησε να αδείασεις το στήθος και φυσικά βάζε το μωρό από εκεί. Την τελευταία φορά που μου συνέβη δεν μπορούσα ούτε να ξαπλώσω από τον πόνο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 534787 Όσο μασάζ και να έκανα δεν μαλάκωνε και τελικά το μωρό κατάφερε και το έφτιαξεSmile Επίσης να ξέρεις ότι θελεί 5' πριν θηλάσεις ζεστή κομπρέσα και μετά τον θηλασμό κρύες για να ανακουφιστείς αν κάνει οιδημα.

tatianoula

tatianoula
Kat&son έγραψε:Καλησπέρα κοριτσουδια κ ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια!!! Κ γω έλεγα να τον βγάλω όταν δεν θα χωράει αλλα υπολογιζα πως θα ήταν στο 3μηνο όχι 40 ημερών, αυτός ήδη οριακά χωράει! Κ είπαμε με τον άντρα μου δεν είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμενοι να τον αποχωρηστουμε ακόμα!! Λέμε αντι να πάρουμε λίκνο όμως να πάρουμε παρκοκρεβατο με στρώμα κανονικό που θα μας χρησιμεύσει για τις εκδρομές, για κανένα μήνα δηλ ακόμα. τι λέτε εσείς για το παρκοκρεβατο οκ δεν θα ναι; Εντωμεταξυ όλη μέρα έχω ένα τρελο πόνο στο δεξί στήθος όχι μόνο όταν θηλαζω ψηλά όμως όχι στη θήλη, κάνω μασαζακι μήπως ανακουφιστω αλλα τίποτα ούτε να το ακουμπαω δεν μπορώ κ νομίζω πως πιάνω κάτι γρομπαλακια. Τι λέτε να είναι;

Εγω θα σου ελεγα να βαζεις το μωρο να τρωει μονο απο''κει η αν ειναι δυνατον να βγαλεις ολο το γαλατακι με το θηλαστρο...

Joana

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια να σας ζησουν τα γλυκα μωρακια σας Very Happy ! Tatianoula να σου ζησει κι σενα ο μπεμπουλης σου Smile ! Εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο μας περασμενη βδομαδα, καθυστερησαμε γιατι οι γιατροι εκαναν απεργια 15 μερες...Ευτυχως δεν αργησαμε πολυ, ολα καλα δεν εκανε πυρετο.Τωρα σιγα σιγα αποχωρουν κι οι κολικοι.

Joana

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΚΥΡΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ 4970 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 58,5 ΠΟΝΤΟΥΣ..ΨΗΛΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ...ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ??

Αφροδιτη Smile είναι φυσιολογικό μετά από εμβόλιο. Σ'εμάς δεν έκανε πυρετό ούτε πρήστηκε εκεί το σημείο αλλά είχε μία γκρίνια.Ζυγιζουμε τωρα 6 κιλα και ψηλωσαμε αρκετα 61 ποντους.Η παιδιατρος μας λεει ψηλωσε αρκετα και βιαζεται να μεγαλωσει Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια ποιο εμβόλιο σας έκανε πρώτα?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,κοριτσια!εμεις εχουμε αρχισει να πειναμε περισσοτερο γιατι αρχισε να ξυπναει παλι μεσα στη νυχτα ενω το ειχε σταματησει και τρωει του σκοτωμου,ενω την ταιζουμε καλα πριν τη βαλουμε για υπνο.Χτες ο αντρας μου πηγε να την ταισει και μαλλον το γαλα ηταν λιγο πιο ζεστο απο ο,τι το πινει και μας ακουσε ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ΟΛΗ ομως!Ειχε τρελα νευρα επειδη πειναγε και εκει που ηρθε το μπιμπερο,μαλλον καηκε και νευριασε ακομα πιο πολυ.Την εβαλα στο στηθος και αμεσως ηρεμησε και ηπιε σαν τρελη!

Εμβολιο θα το κανουμε την Παρασκευη για να ειμαστε σε επιφυλακη το σ.κ που δεν δουλευουμε για τυχον παρενεργειες,ειπε η παιδιατρος.Το εχω ηδη στο ψυγειο,μου τα εφερε χτες η πεθερα μου.Απ'ο,τι ειδα ηταν δυο κουτακια,ενα που ηταν ενεσιμο και ενα αλλο για να το πιει(????) και μαζι και κατι βιταμινες αλλα δεν τα πολυκοιταξα,τα εχωσα στο ψυγειο και τερμα.Η παιδιατρος θα ερθει Παρασκευη βραδυ,μετα το ιατρειο της να μας τα κανει και μας ζυγισει κιολας.Χτες καναμε μια αποπειρα να τη ζυγισουμε σε μια ζυγαρια δικια μας και εδειξε 5200 αλλα της παιδιατρου ειναι πιο ακριβειας οποτε περιμενουμε.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι και εμείς ένα ενέσιμο και ένα πόσιμο κάναμε.Το πρώτο είναι εξαπλό για όλα σχεδόν και το δεύτερο το rotateq.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσόπουλα και από εμένα!τί κάνετε; Συννεφιά και μουνταμάρα ο ουρανός σήμερα....
Σχετικα με το εμβόλιο, την Παρασκευή πάμε για το 2ο (πνευμονιόκοκος, μηνιγγίτιδα κτλ). Στο πρώτο έκλαψε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά το ξεπέρασε.Ούτε είχε κανένα περίεργο σύμπτωμα μετά, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα....Τώρα θα της κάνει το Prevenar 13.
Σχετικά με τον ύπνο, νομίζω ότι κάτι κάνω λάθος...Ξυπνάει ακόμα ανά 3ωρο, αν και την κάνω αργά μπανάκι (γύρω στις 10:30 πλέον) και τρώει και αρκετά (δηλ.γύρω στα 150 ml. )Θα το συζητήσω με τη γιατρό όταν πάω για το εμβόλιο, γιατι΄δεν γίνεται να συνεχιστούν αυτά τα ωράρια, τώρα που θα αρχίσω τα 12ωρα δουλειάς....

Τατιανούλι, κι εμάς ήταν δυσκοίλια (κλυσματάκι κάθε 4 μέρες επί ένα μήνα να φανταστείς), αλλά έφτιαξε όταν ξεκινήσαμε το frisolac comfort.Τώρα μια χαρά!
Οντως, κι εμάς σταμάτησαν ευτυχώς οι κολικοί...
Προς το παρόν την έχουμε στην καλαθόύνα δίπλα μας, αν και ήθελα ήδη να είχε πάει στο δωμάτιό της, για να είναι ανεξάρτητο και αυτόνομο παιδάκι. Το παραδέχομαι πως την έχω δίπλα μου μόνο και μόνο για τη δική μου "βολή", δηλ. για να μην ξυπνάω καθε τρεις και λίγο, αφού δεν έχει στρώσει πρόγραμμα ύπνου.
Καλημερούδια σε όλα τα ροδαλά Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 315810 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 26 315810 νινάκια του γκρουπακίου μας!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις