326 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Δευ Ιαν 16, 2012 2:24 am
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σωτηριακι,απο που παραγγειλες το σλινγκ?Θελω κ εγω ενα κ ψαχνομαι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
alexia-marinos έγραψε:Σωτηριακι,απο που παραγγειλες το σλινγκ?Θελω κ εγω ενα κ ψαχνομαι....
aylin έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Σωτηριακι,απο που παραγγειλες το σλινγκ?Θελω κ εγω ενα κ ψαχνομαι....
Αλεξάκι και εσύ πολλά πολλά φιλιά να δώσεις στον μπεμπουλίνο σου!
Να σου χαρίσω το δικό μου το σλινγκ?Και εμάς μας τον χαρίσανε αλλά με τίποτα δεν με βόλεψε...είναι το Babasling απο τα mothercare σε μπλε χρώμα!
Φιλάκια
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοκονα μου! το σλινγ το πηρα απ το αστερακι!
για τσεκαρε http://www.babywearing.gr/
εγω εκανα ενα δικο μου σχεδιο με βαση το μαυρο, ετσουξε λιγο η τιμουλα αλλα εγινε οπως ηθελα και πολυ καλο ραψιμο εχει, και υφασμα, και τρελλα ανετο!
tattooed_snowhite έγραψε:αστα και γω μεγαλη τρελλα με το μωβ και το δωματιο της μωβ ειναι το παιδι τα βλεπει ολα μωβ, ε ρε τρελλα χαχαχαχ
αληθεια πως το σκεφτηκες το ονοματακι της? μαρεσει παρα παρα πολυ, προτοτυπο και πολυ γλυκο!!!!!!
mamax έγραψε:καλημερα κοριτσια τατουλινα δεν μου ειπες βολτες που πατε?
alexia-marinos έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοκονα μου! το σλινγ το πηρα απ το αστερακι!
για τσεκαρε http://www.babywearing.gr/
εγω εκανα ενα δικο μου σχεδιο με βαση το μαυρο, ετσουξε λιγο η τιμουλα αλλα εγινε οπως ηθελα και πολυ καλο ραψιμο εχει, και υφασμα, και τρελλα ανετο!
καλοφορετο λοιπον [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εγω τον αφηνω να κοιμηθει οσο και οποτε θελει.μια φορα που τον κρατησαμε ξυπνιο γιατι ειχαμε κοσμο και τον τρελανανε μετα απο την υπερενταση ξενυχτησαμεpumpkin έγραψε:καλημέρα κορίτσια
είχαμε τρελό ξενύχτι χτες, τα είδα όλα
εσείς τα ξυπνάτε μέσα στην μέρα αν κοιμούνται πολύ για να μην ξενυχτήσουν το βράδυ?
και κάτι σχετικό για τις κοπέλες που θηλάζουν:
"Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 στις 17:30 ο Στέλιος Παπαβέντσης θα μιλήσει στην εκπομπή "Πέντε plus" της ΕΤ3 για το μητρικό θηλασμό."
εγω παντως εχω mei tai και με βολεψε παρα πολυmaraki-baby έγραψε:χιονατη βολευει το σλινγκ?? σκεφτομαι να αγορασω κ δεν ξερω σλινγκ η mei tai?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης