176 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Πεμ Ιαν 12, 2012 12:34 pm
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στεφανια μου καλα εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamax έγραψε:πολυ καλο σουπερ μαμα για ποτε λες να βαφτισετε?
εγω ακομα μονο με την νουνα συμφονισαμε δηλαδη αυτουυς που μας παντρεψαν αλλα δεν ξερω ποτε ή ιουνιο ή αυγουστο θα δουμε?
εσεις ποτε λετε?
να φωτο του παιδαρου[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εμεις μια χαρα ειμαστε.εσενα χασαμε.σε αποροφησε το νινι!!!!!και με το δικιο του!!!mamax έγραψε:στεφανια μου καλα εισαι?
εμενα με ποναει απιστευτα ακομα και σκευτομαι μηπος μηπος ειναι παρενεργια απο την επισκληριδιο γιατι καπου διαβασα οτι καμια φορα δημιουργει ενα τετιο θεματακι...alexia-marinos έγραψε:Μαμαξ εγω παρολο που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο με πονουσε η μεση μου αλλα και τα πλευρα μου απο την δεξια μερια για κανενα μηνα περιπου....
πωπω εγω ετρεμα σαν το ψαρι!!!!mamax έγραψε:ξερω και εγω!!! παρενεργιες γενικος αλλες δεν ειχα δηλαδη που κρυονουν και τετια αλλα προσπαθω να δω γιατι τετιο πονο τον ρωτησα τον γιατρο και μου πε οτι ειναι φυσικο αλλα βλεπω οτι εσεις δεν πονατε,,,
αντε με το καλο στεφανια μονο εγω το αφησα φλου και δεν κοιταξα τιποτα μου φαινετε...
mamax έγραψε:εμενα με ποναει απιστευτα ακομα και σκευτομαι μηπος μηπος ειναι παρενεργια απο την επισκληριδιο γιατι καπου διαβασα οτι καμια φορα δημιουργει ενα τετιο θεματακι...alexia-marinos έγραψε:Μαμαξ εγω παρολο που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο με πονουσε η μεση μου αλλα και τα πλευρα μου απο την δεξια μερια για κανενα μηνα περιπου....
μπορει ομως και απο το οτι σηκονω το μωρο συνεχεια καισαρικη εκανα αλλα ολες σηκονετε τα μωρα...
εσυ εκανες επισκληριδιο?
mamax έγραψε:αρα και εσυ πονας λιγο...
εγω τον εχω μερα νυχτα δεν εχω βοιθεια εκτος απο τον αντρα μου που με βοιθαει την νυχτα πραγμα βεβαια πολυ πολυ συμαντικο γιατι αν δεν ειχα κι αυτον θα τρελενομουν...
αλλα την μερα τον εχω συνεχεια...
και συχνα εχουμε κολικους και ειναι κρεμασμενος πανω μου πολες ωρες και απο 20 ημερων κανω και ολες της δουλειες μπορει να ειναι κι απο αυτα...
mamax έγραψε:σουπερ μαμα δεν εχετε κανεναν υποψην να προτινετε?
ή αυτοι που σας παντρεψαν/
?
mamax έγραψε:Αλεξια μπραβω κοπελα μου!!!
το καλυτερο εκανες εγω δεν θα μπορουσα να γεννησω φυσιολογικα οχι και χωρις ανεσθητικο μπραβο σου τι να πω...
ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα
mamax έγραψε:εχω αλλα δεν την φορεσα γενικος...
τωρα σκευτομαι να την φοραω δεν ξερω αν βοιθησει τωρα αλλα τα εχω φτυσει γενικος που θα παει στον 3 μηνα τελιονουν οι κολικοι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα...
mamax έγραψε:ηλικρινα σε θαυμαζω...
εγω επαθα πανικο εκλεγα χτυπιομουν ημουν σε σοκ...
ρομπα εγινα καλα που δεν ειχε κοσμο και κυριως καλα που δεν φαινετε στο βιντεο...
βεβαια γεννησα πολυ πολυ ξαφνικα την πρωτη μερα που μπηκα στο μηνα μου και δεν προλαβα να το συνιδιτοποιησω...
αλλα μεταξη μας δεν φανταζομαι οτι θα το συνιδητοπιουσα και ποτε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης