Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
83 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 83 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στεφανια μου καλα εισαι?

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:πολυ καλο σουπερ μαμα για ποτε λες να βαφτισετε?
εγω ακομα μονο με την νουνα συμφονισαμε δηλαδη αυτουυς που μας παντρεψαν αλλα δεν ξερω ποτε ή ιουνιο ή αυγουστο θα δουμε?
εσεις ποτε λετε?
να φωτο του παιδαρου Laughing
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κουκλος ο γιος σου μαμαξ!!!!να σας ζησει!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λεμε Ιουνη αν ολα πανε καλα! εντομεταξυ βρισκω τα παντα εκτος απο νονο! ακομα δεν βρηκαμε.. Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax έγραψε:στεφανια μου καλα εισαι?
εμεις μια χαρα ειμαστε.εσενα χασαμε.σε αποροφησε το νινι!!!!!και με το δικιο του!!!

http://stefxon@gmail.com

mamax

mamax
σε ευχαριστω αλεξια μου εσυ πως πατε?
ευχαριστω στεφανια...τωρα θα μπαινω πιο συχνα σιγα σιγα βρησκουμε ρυθμους...
σουπερ μαμα δεν εχετε κανεναν υποψην να προτινετε?
ή αυτοι που σας παντρεψαν/
?
κοριτσια η μεση σε καμια σας δεν ποναει?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ SORRY.
ΜΑΜΑΧ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑ.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ. ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ 1 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΡΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΝΩΜΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ,ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΙ (ΧΡΩΜΑ Η'ΠΟΥΑ).
ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ;ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

mamax

mamax
σε ευχαριστω κικιτσο ρε σεις βαλτε φωτο και εσεις απο τα νινια μας να δουμεεεεεεεε Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 654316

alexia-marinos

alexia-marinos
Μαμαξ εγω παρολο που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο με πονουσε η μεση μου αλλα και τα πλευρα μου απο την δεξια μερια για κανενα μηνα περιπου.... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787

mamax

mamax
alexia-marinos έγραψε:Μαμαξ εγω παρολο που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο με πονουσε η μεση μου αλλα και τα πλευρα μου απο την δεξια μερια για κανενα μηνα περιπου.... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787
εμενα με ποναει απιστευτα ακομα και σκευτομαι μηπος μηπος ειναι παρενεργια απο την επισκληριδιο γιατι καπου διαβασα οτι καμια φορα δημιουργει ενα τετιο θεματακι...
μπορει ομως και απο το οτι σηκονω το μωρο συνεχεια καισαρικη εκανα αλλα ολες σηκονετε τα μωρα...
εσυ εκανες επισκληριδιο?

stefaniandreas

stefaniandreas
μαμαξ λιγο δυσκολο απο την επισκληριδιο να σε ποναει.στο λεω γιατι με τους συγκεκριμενους αναισθησιολογους δε μου ετυχε ποτε.κανε μια ερωτηση τον γιατρο σου
κλεισαμε ημερομηνια βαφτισης 10 ιουνιου

mamax

mamax
ξερω και εγω!!! παρενεργιες γενικος αλλες δεν ειχα δηλαδη που κρυονουν και τετια αλλα προσπαθω να δω γιατι τετιο πονο τον ρωτησα τον γιατρο και μου πε οτι ειναι φυσικο αλλα βλεπω οτι εσεις δεν πονατε,,,
αντε με το καλο στεφανια μονο εγω το αφησα φλου και δεν κοιταξα τιποτα μου φαινετε...

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax έγραψε:ξερω και εγω!!! παρενεργιες γενικος αλλες δεν ειχα δηλαδη που κρυονουν και τετια αλλα προσπαθω να δω γιατι τετιο πονο τον ρωτησα τον γιατρο και μου πε οτι ειναι φυσικο αλλα βλεπω οτι εσεις δεν πονατε,,,
αντε με το καλο στεφανια μονο εγω το αφησα φλου και δεν κοιταξα τιποτα μου φαινετε...
πωπω εγω ετρεμα σαν το ψαρι!!!!
μηπως κουραζεσαι πολυ και εχεις και καμια ευαισθησια?εγω σημερα που σχεδον ολη μερα τον ειχα αγκαλια νομιζω οτι θα ξεκολησει η μεση μου.
και γω πηγα να ρωτησω στην εκκλησια λεπτομερειες κυριως οικονομικες γιατι τα εχω παρει και μου ειπαν πρωτα πρεπει να κλεισω ημερομηνια.εκλεισα μια ετσι να υπαρχει αλλα τελικα συμφωνησε και ο αντρας μου και η νονα και θα την κρατησουμε

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Μαμαξ εγω παρολο που γεννησα με φυσιολογικο τοκετο με πονουσε η μεση μου αλλα και τα πλευρα μου απο την δεξια μερια για κανενα μηνα περιπου.... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 534787
εμενα με ποναει απιστευτα ακομα και σκευτομαι μηπος μηπος ειναι παρενεργια απο την επισκληριδιο γιατι καπου διαβασα οτι καμια φορα δημιουργει ενα τετιο θεματακι...
μπορει ομως και απο το οτι σηκονω το μωρο συνεχεια καισαρικη εκανα αλλα ολες σηκονετε τα μωρα...
εσυ εκανες επισκληριδιο?

οχι,γεννησα χωρις αναισθητικο...αυτο ομως με την επισκληριδιο που λες το εχω ακουσει κ εγω...κατα ποσο βεβαια ισχυει δεν ξερω...

mamax

mamax
αρα και εσυ πονας λιγο...
εγω τον εχω μερα νυχτα δεν εχω βοιθεια εκτος απο τον αντρα μου που με βοιθαει την νυχτα πραγμα βεβαια πολυ πολυ συμαντικο γιατι αν δεν ειχα κι αυτον θα τρελενομουν...
αλλα την μερα τον εχω συνεχεια...
και συχνα εχουμε κολικους και ειναι κρεμασμενος πανω μου πολες ωρες και απο 20 ημερων κανω και ολες της δουλειες μπορει να ειναι κι απο αυτα...

mamax

mamax
Αλεξια μπραβω κοπελα μου!!! Respect Respect Respect
το καλυτερο εκανες εγω δεν θα μπορουσα να γεννησω φυσιολογικα οχι και χωρις ανεσθητικο μπραβο σου τι να πω...
ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 585182

stefaniandreas

stefaniandreas
αμα κουραζεσαι ειναι λογικο.εμενα απο παντα με πονουσε η μεση μου μεσα στη μερα απο την ορθοστασια της δουλειας.
με το μωρο μου περασε γιατι ηταν πολυ ησυχος και δεν ηθελε αγκαλιες.τον εκνευριζαν.αλλα τον ματιαξα.απο χθες ειναι μεσα στη γκρινια.δε σταματαει ουτε στην αγκαλια.ευτυχως ομως το βραδυ γκρινια ξεγκρινια χθες κοιμηθηκε 10-7

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:αρα και εσυ πονας λιγο...
εγω τον εχω μερα νυχτα δεν εχω βοιθεια εκτος απο τον αντρα μου που με βοιθαει την νυχτα πραγμα βεβαια πολυ πολυ συμαντικο γιατι αν δεν ειχα κι αυτον θα τρελενομουν...
αλλα την μερα τον εχω συνεχεια...
και συχνα εχουμε κολικους και ειναι κρεμασμενος πανω μου πολες ωρες και απο 20 ημερων κανω και ολες της δουλειες μπορει να ειναι κι απο αυτα...

ολα παιζουν ρολο...φυσικα κ δεν βοηθαει το γεγονος οτι κανεις μονη σου ολες τις δουλειες κ το οτι ο μικρος ειναι συνεχεια κρεμασμενος πανω σου....προσπαθησε οσο κ οποτε μπορεις να ξεκουραζεσαι..εγω ειχα αγορασει κ μια ζωνη λοχειας η οποια με βοηθησε αρκετα...

mamax

mamax
εχω αλλα δεν την φορεσα γενικος...
τωρα σκευτομαι να την φοραω δεν ξερω αν βοιθησει τωρα αλλα τα εχω φτυσει γενικος που θα παει στον 3 μηνα τελιονουν οι κολικοι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:σουπερ μαμα δεν εχετε κανεναν υποψην να προτινετε?
ή αυτοι που σας παντρεψαν/
?

μακαρι να μην ειναι αυτος που μας παντρεψε. ουτε στο πρωτο τον ειπα. μας παντρεψε και δεν τον ξαναειδα. ουτε τηλεφωνο να μου ζησει δεν πηρε να πει μονο τη μανα του εστειλε με ενα δωρο. τωρα δουλευει μαζι με τον αντρα μου εφτιαξαν οι σχεσεις τους αλλα.... Rolling Eyes

εγω εχω στη λιστα προτιμησης τον κουνιαδο μου και μετα εναν φιλο και καλα του αντρα μου

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:Αλεξια μπραβω κοπελα μου!!! Respect Respect Respect
το καλυτερο εκανες εγω δεν θα μπορουσα να γεννησω φυσιολογικα οχι και χωρις ανεσθητικο μπραβο σου τι να πω...
ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 585182

να σου πω την αληθεια κ εγω φοβομουν αρκετα την ιδεα του τοκετου μεχρι που μπηκα στο μηνα μου...απο τοτε μεχρι κ την μεγαλη ημερα χαλαρωσα τοσο πολυ,που να σου πω την αληθεια μου αρεσε πολυ που γεννησα φυσιολογικα κ χωρις αναισθητικο,που κ στο δευτερο με το καλο ετσι θελω να γεννησω... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 328109

mamax

mamax
ηλικρινα σε θαυμαζω...
εγω επαθα πανικο εκλεγα χτυπιομουν ημουν σε σοκ...
ρομπα εγινα καλα που δεν ειχε κοσμο και κυριως καλα που δεν φαινετε στο βιντεο...
βεβαια γεννησα πολυ πολυ ξαφνικα την πρωτη μερα που μπηκα στο μηνα μου και δεν προλαβα να το συνιδιτοποιησω...
αλλα μεταξη μας δεν φανταζομαι οτι θα το συνιδητοπιουσα και ποτε Laughing

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:εχω αλλα δεν την φορεσα γενικος...
τωρα σκευτομαι να την φοραω δεν ξερω αν βοιθησει τωρα αλλα τα εχω φτυσει γενικος που θα παει στον 3 μηνα τελιονουν οι κολικοι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα...

φορεσε την εστω κ τωρα,δεν εχεις να χασεις τιποτα....μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα κ να στρωσει κ ο μπεμπακος με τους κολικους...κ εσυ να μην πονας πια!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
δεν ειχα σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι το να βρεις νονο-νονα γιατι δεν ειχε τεθει ζητημα.σημερα ομως που καναμε εναν προχειρο υπολογισμο με τον αντρα μου καταλαβαινω γιατι ο κοσμος δισταζει

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:ηλικρινα σε θαυμαζω...
εγω επαθα πανικο εκλεγα χτυπιομουν ημουν σε σοκ...
ρομπα εγινα καλα που δεν ειχε κοσμο και κυριως καλα που δεν φαινετε στο βιντεο...
βεβαια γεννησα πολυ πολυ ξαφνικα την πρωτη μερα που μπηκα στο μηνα μου και δεν προλαβα να το συνιδιτοποιησω...
αλλα μεταξη μας δεν φανταζομαι οτι θα το συνιδητοπιουσα και ποτε Laughing

χα χα χα χα!!!!τελικα τα ξαφνικα ειναι καλυτερα...!!!!να θυμασαι παντως πως οπως κ να γεννησαμε,ειμαστε ολες τλικα ευτυχισμενες μανουλες... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 8 215994

mamax

mamax
σε ευχαριστω παρα παρα πολυ αλεξια μου. cheers
στεφανια ειναι πολυ δυσκολες εποχες...
εγω θελω να κανω βαφτιση και παιζει να βαφτισουμε και ενα παιδακι και ενω το θελω πολυ δεν ξερω αν θα το κανω μονο και μονο για το οικονομικο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις