Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
87 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 87 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι βεβαια εχουμε τα μωρα μας αγκαλια...
ρε κοριτσια οταν χαμογελανε αχ λες και γελαει ολος ο κοσμος ειναι εχουμε ολη την ευτιχια κλεισμενη σε μια τοση δα φατσουλα..

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax έγραψε:σε ευχαριστω παρα παρα πολυ αλεξια μου. cheers
στεφανια ειναι πολυ δυσκολες εποχες...
εγω θελω να κανω βαφτιση και παιζει να βαφτισουμε και ενα παιδακι και ενω το θελω πολυ δεν ξερω αν θα το κανω μονο και μονο για το οικονομικο...
η κουμπαρα μου προς το παρων δεν εχει προβλημα οικονομικο(γιατι ετσι λεγαμε και για τον κουμπαρο αλλα δεν του κατσανε καλα τα πραγματα)αλλα δε θελω να την ξεπαραδιασω κιολας.και μου τη δινει και η ταριφα στις εκκλησιες

http://stefxon@gmail.com

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax έγραψε:ναι βεβαια εχουμε τα μωρα μας αγκαλια...
ρε κοριτσια οταν χαμογελανε αχ λες και γελαει ολος ο κοσμος ειναι εχουμε ολη την ευτιχια κλεισμενη σε μια τοση δα φατσουλα..
ειδικα τωρα που χαμογελανε πια σεινηδητα !!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:ναι βεβαια εχουμε τα μωρα μας αγκαλια...

ετσι οπως τα λες ειναι....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ...

mamax

mamax
αληθεια το λες συνιδιτα χαμογελανε?????
ο παιδιατρος μου πε πως οχι ρε συ προχθες...

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:αληθεια το λες συνιδιτα χαμογελανε?????

ναι αμε!!!! τωρα πλεον γελανε συνειδητα!!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia k apo emas!!! Very Happy Very Happy Very Happy
alexia kairo eixa na se do!!!!kala o mpempoulis sou?megalonete?

mamax k emena me ponaei i mesi mou pou ekana kaisariki me oliki.pistevo pos eine epeidi exeis to paidi polles ores agalia,akrivos to idio kano k ego.

stefania to paidaki sou to vradi koimate toso kala?mpravo!!!ftou ftou!!!emeis ana 3 ores trome,eimaste peinales k mikroulides akoma!!!xaxaxa.

tatiana xronia sou polla!!!!oti epithimeis sou efxome,geri k dinati k na xairesai tin oikogeneia sou I love you I love you I love you

stefaniandreas

stefaniandreas
mamax έγραψε:αληθεια το λες συνιδιτα χαμογελανε?????
εχω την εντυπωση οτι το κανει συνειδητα καποιες φορες.δε ρωτησα το γιατρο.μπορει και οχι αλλα να θελω εγω να το πιστευω!

stefaniandreas

stefaniandreas
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia k apo emas!!! Very Happy Very Happy Very Happy

mamax k emena me ponaei i mesi mou pou ekana kaisariki me oliki.pistevo pos eine epeidi exeis to paidi polles ores agalia,akrivos to idio kano k ego.

stefania to paidaki sou to vradi koimate toso kala?mpravo!!!ftou ftou!!!emeis ana 3 ores trome,eimaste peinales k mikroulides akoma!!!xaxaxa.

tatiana xronia sou polla!!!!oti epithimeis sou efxome,geri k dinati k na xairesai tin oikogeneia sou I love you I love you I love you
δεν τον θηλαζω.τρωει ξενο.εδω και μερικες μερες κοιμαται σερι.η και να ξυπνησει το βραδυ τον αλλαζω πλευρο και ξανακοιμαται.χθες μονο ξυπνησε γιατι ειχε κατουρηθει πατοκορφα αλλα μολις τον αλλαξα παλι κοιμηθηκε και ξυπνησε στις 8!αναπληρωσε την αναμονη του αλλαγματος

alexia-marinos

alexia-marinos
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia k apo emas!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Καλα ειμαστε Βασουλακι!!!!!Μπαινω σχεδον καθημερινα κ σας διαβαζω,ομως συνηθως δεν προλαβαινω να γραψω.... Rolling Eyes Rolling Eyes

μεγαλωσε κ εσενα το μπεμπακι,οπου να'ναι κλεινεις μηνα,ε...?!!!!
μην αγχωνεσαι με τον υπνο...κ εμενα τρωει ανα 2.30 με 3 ωρες την ημερα...το βραδυ το παει σερι απο τις 9 περιπου μεχρι τις 4 το πρωι !!!! τωρα τελευταια μου το κανει αυτο κ χαιρομαι γιατι μπορω να κοιμηθω κ εγω λιγο..!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
κοριτσια εγω παω για υπνο γιατι δεν την παλευω αλλο...καληνυχτα...

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 850933 Sleep Sleep

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κοριτσια!!!!Πως ειστε σημερα..?Εγω εχω σηκωθει απο τις 6... No No ταισα τον μικρο κ ξανακοιμηθηκε...τωρα περιμενω να ξυπνησουν οι αντρες μου,να ετοιμαστουμε κ να παμε το μωρα στη μαμα μου γιατι θα παμε με τον Μαρινο στο κεντρο να του ψωνισουμε...χρειαζομαστε φανελακια κ καλτσακια γιατι πολυ συντομα δεν θα του κανουν αυτα που φοραει...ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα παιδακια μας βρε κοριτσια cheers cheers cheers cheers !!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερουδια!κοιμομαστε ακομα αλλα η μαμα εχει να κανει δουλιτσες οποτε αφησε το κρεβατακι απο νωρις.Σημερα παλι κοιμηθηκαμε 11-6,ξυπνησε μονη της γιατι πεινουσε (επειδη το βραδυ δεν εφαγε πολυ),την ταισα 6-7 και την ξαναπεσε.Επομενο γευμα λογικα γυρω στις 10,για να δουμε.

Ρε,κοριτσια,μερικες φορες δεν μου ρευεται με τπτ,την παιρνει ο υπνος και μενει ετσι! Shocked οχι ομως οταν εχει φαει πολυ,μονο ας πουμε αν εχει πιει λιγο και εχει ρευτει πιο πριν.Προσπαθω να την ρευω οταν αλλαζουμε μαστο και πριν το μπουκαλι και μετα το μπουκαλι γιατι μου βγαζει γουλιτσες.Αλλα τυχαινει το τελευταιο ρεψιμο να μην το κανει...σ'εσας τι γινεται?(μηπως ειμαι υπερβολικη???)

alexia-marinos

alexia-marinos
χαμομηλακι έγραψε:Καλημερουδια!κοιμομαστε ακομα αλλα η μαμα εχει να κανει δουλιτσες οποτε αφησε το κρεβατακι απο νωρις.Σημερα παλι κοιμηθηκαμε 11-6,ξυπνησε μονη της γιατι πεινουσε (επειδη το βραδυ δεν εφαγε πολυ),την ταισα 6-7 και την ξαναπεσε.Επομενο γευμα λογικα γυρω στις 10,για να δουμε.

Ρε,κοριτσια,μερικες φορες δεν μου ρευεται με τπτ,την παιρνει ο υπνος και μενει ετσι! Shocked οχι ομως οταν εχει φαει πολυ,μονο ας πουμε αν εχει πιει λιγο και εχει ρευτει πιο πριν.Προσπαθω να την ρευω οταν αλλαζουμε μαστο και πριν το μπουκαλι και μετα το μπουκαλι γιατι μου βγαζει γουλιτσες.Αλλα τυχαινει το τελευταιο ρεψιμο να μην το κανει...σ'εσας τι γινεται?(μηπως ειμαι υπερβολικη???)

χαμομηλακι,τις τελευταιες 3 μερες πιο πολλες ειναι οι φορες που δεν μου ρευεται παρα αυτες που ρευεται..!!!!Και οι μαιες στο νοσοκομειο αλλα κ τωρα η παιδιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι απολυτο να ρευονται παντα...απλα τον προσεχω μετα γιατι καμια φορα μου βγαζει μετα γουλιες...

tatianoula

tatianoula
Καλημερα κ σας ευχαριστω πολυ για της ευχες σας!!!

Μαμαξ κουκλος φτου φτου..

Γεια σου Αλεξακι φιλακια πολλα!!!οσο για τα ρουχα ναι κ εμας τα περισσοτερα πλεων ΔΕΝ μας κανουν...θα παμε σαββατο για ψωνια!!

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:Καλημερα κ σας ευχαριστω πολυ για της ευχες σας!!!

Μαμαξ κουκλος φτου φτου..

Γεια σου Αλεξακι φιλακια πολλα!!!οσο για τα ρουχα ναι κ εμας τα περισσοτερα πλεων ΔΕΝ μας κανουν...θα παμε σαββατο για ψωνια!!

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 417472 φιλια στον παιδαρο σου κ σε σενα φυσικα!!!!!

aylin

aylin
Καλημερούδιαααα

Χαμομηλάκι μου τι ωραία που μπήκε σε πρόγραμμα η μικρούλα!!!

Αλεξάκι μου τι κάνεις?μεγαλώνει ο μικρός μας ε?

Μαμαχ να σου ζήσει είναι πολύ όμορφος ο γιόκας σου!

Πολάκι , Μόρα που είστε?φιλιά πολλά σε σας και στα μικρούλια σας!

Εμείς εδώ τα ίδια...φιλιά πολλά

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα Χρόνια Πολλά για χθες!!!Να σε χαιρόμαστε!!!

Χαμομηλάκι και εμένα κάποιες φορές δεν ρεύεται Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Επίσης άλλες ρευέται και κοιμάται και μετα από μία ώρα που θα ξυπνήσει μπορεί να ξαναρευτεί,μπορεί να κάνει και κανέναν εμέτο!Θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο γι'αυτό..

Αθηνά και εμάς ο κουμπάρος μας που μας πάντρεψε δεν μας πήρε να μας ευχηθεί για το μωρό!Για την ακρίβεια έχει εξαφανιστεί και δεν είναι θέμα μην του λέγαμε πχ να βαφτίσει και το αποφεύγει γιατί το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα.Τι να πω για μερικούς ανθρώπους!Και τώρα στις 18 γιορτάζει και ειλικρινά δεν θέλω να τον πάρω ούτε για χρόνια πολλά!Η γαϊδουριά μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια!!

Και εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε από τις 10 που φάγαμε ως τις 4 το πρωι!!Και μετά στις 6 ξύπνησε γιατί πονούσε η κοιλίτσα του πάλι και κοιμηθήκαμε μαζί στο κρεβάτι μέχρι τις 8.30!Ελπίζω να φτιάξει σιγά σιγά το πρόγραμμα του!

Αλεξία μου τι κάνεις?Καιρό είχαμε να τα πούμε?Ο μπέμπης σας??

aylin

aylin
αχ...ρέψιμο...μεγάλη πονεμένη ιστορία

μερικές φορές ρευεται, άλλες πάλι όχι...χθες έκανε ένα γκρ...λές και ήταν το παιδί μου οδηγός νταλίκας εθνικής οδού...χαχαχα

η παιδίατρος μας είπε 2-3 στάσεις αλλά επίσης είπε πως εαν δεν έχει ρευτει μέσα στα πρώτα 10 λεπτά...τότα τα βάζουμε στο πλάι στο κρεβατάκι τους.

επίσης κατά τη διάρκεια του γεύματος μπορεί να μην έχουν πάρει πολύ αέρα. Smile Smile Smile Smile

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα,ειναι κατι ρεψιματα που βαζω τα γελια γιατι μου φαινεται αδυνατο να προερχονται απο αυτο το πραγματακι!μιλαμε για αναγωγο πλασμα,χοχοχο!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!
ναι δε ρευονται παντα αλλα οταν ρευονται...του δινουν και καταλαβαινει!!!!
εμεις ευτυχως εχουμε πολλα ρουχαλακια ακομα.μεχρι και την ανοιξη μας εχουν φερει.μετα θα κανουμε τη βαφτιση και θα καλυφθουμε.
απο εκει που ειχε φτιαξει το προγραμμα του και κοιμοταν συνεχομενα τωρα με την γκρινια μου ξυπνησε μεσα στο βραδυ αλλα δεν ηθελε να φαει.μονο αγκαλια
σε λιγο παμε και για το πρωτο μας εμβολιο!!!

aylin

aylin
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!
εμεις ευτυχως εχουμε πολλα ρουχαλακια ακομα.μεχρι και την ανοιξη μας εχουν φερει.μετα θα κανουμε τη βαφτιση και θα καλυφθουμε.
απο εκει που ειχε φτιαξει το προγραμμα του και κοιμοταν συνεχομενα τωρα με την γκρινια μου ξυπνησε μεσα στο βραδυ αλλα δεν ηθελε να φαει.μονο αγκαλια

Στέφη μου με το καλό!!!μεγαλώνετε μολέεεε!!!δωσε του φιλάκια Smile Smile

stefaniandreas

stefaniandreas
aylin έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!

Στέφη μου με το καλό!!!μεγαλώνετε μολέεεε!!!δωσε του φιλάκια Smile Smile
καλε αντρες ολοκληροι!!!τι καλα που θα ηταν να μπορουσαμε να βρεθουμε μια μερα οοολες μαζι και τα μωρακια μας!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια κοριτσάρες!!
Στεφανία με το καλό το πρώτο του εμβολιάκι!Η παιδίατρος μας είπε πως δεν ανεβάζουν πυρετό πια, να μην αγχωθούμε (αυτό συνέβαινε με τα παλαιού τύπου εμβόλια)-το γραφω γιατί κι εγώ αυτό γνώριζα και το είχα λίγο άγχος.Είναι μύθος ομως πια!
Κάνει ψοφόκρυο και δεν έχω ξεμυτίσει από τα σκεπάσματα: η σεξομπουμπού στο καλάθι της, εγώ καφεδάκι και surfing στα παπλώματα!χιχιιι!Μεγαλεία!! queen queen queen queen
Ρουχαλάκια ευτυχώς κληρονομήσαμε και έχουμε αρκετά, οπότε όταν μας φέρνουν πλέον ρουχαλάκι, πάω και το αλλάζω και παίρνω για 2 + χρονών, να το βρούμε μπροστά μας!
Ολα καλά κι όλα ωραία!Καλημερούδια!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 379767
Εχω μπριζωθεί και ψάχνω πράγματα κι εγώ για βάφτιση...Εχετε προσέξει πως στο φόρουμ ανα διαστήματα "επικρατούν" καποια θέματα; Ολες επηρεαζόμαστε και ψάχνουμε σχετικά.Τώρα νομίζω πως είναι η βάφτιση το Νο 1 θέμα στο φόρουμ, όχι μόνο στο γκρουπάκι μας.... Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 522194

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενα θα σας πω...μολις παρηγγειλα αυτο

http://www.myseason.gr/product_info.php?cPath=59_751&products_id=18033

δεν τη γλιτωνω τη μηνυση οταν ενηλικιωθει...χαχαχα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 215994 tongue tongue tongue tongue tongue tongue cheers cheers cheers cheers cheers jocolor jocolor jocolor jocolor Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 536304 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 9 536304

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις