226 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Παρ Ιαν 13, 2012 3:13 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
γαματη στολη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τελεια!!!και μεις σκεφτομαστε απο τωρα τι θα τον ντυσουμε!!!!ελα τωρα που μπορουμε γιατι μετα θα εχουν αποψηχαμομηλακι έγραψε:Ενα θα σας πω...μολις παρηγγειλα αυτο
http://www.myseason.gr/product_info.php?cPath=59_751&products_id=18033
δεν τη γλιτωνω τη μηνυση οταν ενηλικιωθει...χαχαχα!!!
stefaniandreas έγραψε:χιονατουλα χθες διαβαζε ο αντρας μου το φορουμ σου και με επρηξε.αντε ποτε θα παμε για τατουαζ!!!δεν ερχεσαι μια βολτα?
tattooed_snowhite έγραψε:κανονικα δεν παει τιποτα, ελα μωρε πρεπει να αντεξεις για το παιδι σου ρε γαμωτο! χαχαχα
ολοκληρος αντρακος εγινε ε?? και ψηλος ψηλος!
που το κανουν το εμβολιο στο μπουτακιη στο ποπουδακι?
εγω το πρωι την πηρα στον ορθοπαιδικο γιατι ειδε κατι στο ισχυο ο παιδιατρος τις προαλλες, και εκανε υπερηχο,τελικα ολα οκ, αν και θελει να την ξαναδει σε κανα μηνα
στο μπουτακι μας το εκανε.
ρε αφου ειναι ανταρτισσα δε μασαει!!!
την πασπατευε εκει ο γιατρος περα δωθε τζελ πανω της υπερηχο , την γυριζε απο δω απο κει , μετα την πλυνανε και δεν εβγαλε κιχ το καλο μου , πλακα ειχε, χαζευε γυρω γυρω
σωτηρια λες και ειναι ψευτικη η ανταρτισσα σου!!!!φτου φτουtattooed_snowhite έγραψε:γεια σου στελλινακι μου!!! τι κανετε κουκλιτσες μαμα και κορη"??
οχι δεν εχω μπλογκ, μαλλον η στεφανια εννοουσε το θεμα που ανοιξα, μαμαδες με τατουαζ
stefaniandreas έγραψε:σωτηρια λες και ειναι ψευτικη η ανταρτισσα σου!!!!φτου φτουtattooed_snowhite έγραψε:γεια σου στελλινακι μου!!! τι κανετε κουκλιτσες μαμα και κορη"??
οχι δεν εχω μπλογκ, μαλλον η στεφανια εννοουσε το θεμα που ανοιξα, μαμαδες με τατουαζ
τωρα μου την ανοιξε τη φωτο.τι ματαρες!!!να σου ζησει!!afroditi1006 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ...
ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥΠΕΡ...ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΤΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ..ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 4-5 ΤΟ ΠΡΩΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ..ΑΝ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ..[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img][img] [/img]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης