Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
152 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 152 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοιμηθηκε ευκολα βραδυ στο κρεβατι του?
βαμβακι,κερμα,ζαχαρη,αυγο και στα τρια σπιτια?και μετα τι τα κανουμε αυτα?

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αμεσως!απλωθηκε και του αρεσε.εμενα μου ελειπε και καμια φορα οταν ξυπνουσε για φαγητο μεσα στο βραδυ τον επαιρνα και κοιμομασταν αγκαλια!!!!
εγω τα πεταξα μετα απο λιγες μερες

http://stefxon@gmail.com

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το κοιμιζεις χωρις σφηνακι?ανασκελα?πλαινα?πως?

stefaniandreas

stefaniandreas
χωρις σφηνακι γιατι τον ενοχλουσε.στο πλαι τον βαζω και καμια φορα που γκρινιαζει μεσα στο βραδυ του αλλαζω πλευρο.βεβαια τον βρισκω πολλες φορες ανασκελα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια κοκονες και μπεμπιδια! τι κανετε?
Αλεξακι μας ελειψες κοκονα μου φιλια πολλα!
Λαμπρουλητα ολοκληρος αντρας το νινι ε? χιχιχ
Βασουλακι μου μην νιωθεις τυψεις, ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαστε σιδερα, θα ερθουν και οι ρυθμοι μην στεναχωριεσαι I love you
ευχαριστω και για τα ωραια λογακια σας! αρετουλα φιλακια!
Αφροδιτη η μικρη ολα τα λεφτα! τι φανταστικα μαγουλακια?? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 654316
κοριτσια μακαρι και γω να ημουν αθηνα η θεσσ. να βγαιναμε και καμια βολτα γαμωτο ... πφφφ confused

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατουλινι τι κανεις?τι υπεροχες ματαρες εχει η κουκλιτσα σου?βλεπω μεγαλες αγαπες οι δυο σας! I love you I love you I love you

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι λαμπρουλητα μου γλυκεια εσεις τι κανετε??? σαραντιζετε και εσεις την τεταρτη ε? εμεις την δευτερα αλλα θα παμε αυριο!
πως περασαν οι μερες ε? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 328109
αγαπες δε λες τιποτα!ομως αγγαλιτσα μονο στο φαγητο, ειμαι λιγο μονοκοματη με το προγραμμα του παιδιου, και ετσι υπαρχει και στανταρ προγραμμα Rolling Eyes

ναι εχει παρει τα ματια του αντρα, μεγαλα και πρασινα χεχεχ
ο κουκλινος σου τι κανει??? μεγας ερωτας ε??? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 215994

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ.
ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ 1 ΑΝΓΧΟΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΒΡΗΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ; ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 25Ε ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα!!!!!σημερα πηγαμε και για το πρωτο μας τσιπουρο με τον μπεμπη!!
χιονατη μη στεναχωριεσαι.γεροι να ειμαστε και εγω ειμαι φαν του ιονιου.σχεδον καθε χρονο προς τα εκει ειμαι
κικιτσο αντε με το καλο να δεσει η κουμπαρια

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!
ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ;ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="tattooed_snowhite"]καλα ειμαι λαμπρουλητα μου γλυκεια εσεις τι κανετε??? σαραντιζετε και εσεις την τεταρτη ε? εμεις την δευτερα αλλα θα παμε αυριο!
πως περασαν οι μερες ε? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 328109
αγαπες δε λες τιποτα!ομως αγγαλιτσα μονο στο φαγητο, ειμαι λιγο μονοκοματη με το προγραμμα του παιδιου, και ετσι υπαρχει και στανταρ προγραμμα Rolling Eyes

ναι εχει παρει τα ματια του αντρα, μεγαλα και πρασινα χεχεχ
ο κουκλινος σου τι κανει??? μεγας ερωτας ε??? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 215994 [/quot

ο κουκλινος ειχε κολικους σημερα το μεσημερι και ηταν το πρωτο μεσημερι που δεν κοιμηθηκαμε απο τοτε που φυγαμε απο το μαιευτηριο.απο το πρωι δεν εχει κοιμηθει καθολου,πιστευω πως το βραδυ θα τα δωσει ολα απο τον υπνο.
Νομιζω οτι μου ερχεται η περιοδος(γαμωτο την ειχα ξεχασει,δεν μου ελλειψε καθολου)Για να δουμε θα εχω παλι πονους?η' θα σταματησουν επειδη γεννησα φυσιολογικα?
Γουλιτσες βγαζει το δικο σου μπεμπινι?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας!!!! δε σας διαβασα ολες. κικιτσο δεν εχω ιδεα για ριζοχαρτο αν και θα παω να δω καποια στιγμη.

κατι ειδα για γελακια! εμας μας γελαει συνηδητα τις πιο πολλες φορες. αλλα γελαει και στο ασχετο.
εχει βρει ενα παιχνιδι που αν δεν το δεις δεν το πιστευεις.. του βγαζεις τη γλωσσα και σε παρατηρει και μετα απο λιγο στη βγαζει και αυτος. αν ειμαι διπλα σου και κανω οτι δεν τον κοιταω βγαζει ηχους και μου βγαζει τη γλωσσα να παιξουμε. ειναι δοκιμασμενο οτι το κανει κανονικα και οχι τυχαια Laughing οπως και ναχει εχει πολυ πλακα

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
polaki perastika I love you
afto me to krioma poli to fovame,tremo Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 11 534787
eine poli mikroulia ta mora mas k evaisthita k eine k kataxeimono...fovamai k ego mi mou kriosei.esena pos tin arpakse?les na eirthe kanenas kriomenos spiti?to emvoliaki to exete kanei?giati ego perimeno pos k pos na to kanei mipos apoktisei perissotera adisomata o organismos k dinamosei.den thelo na skeftome ti sok perases....o Theos na filaei ta paidakia mas.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ...ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΡΥΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΖΕΣΤΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΩ Ν'ΑΠΛΩΣΩ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΑΓΑ ΛΕΩ ΚΡΥΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΙΩΣΗ....ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΒΑΖΩ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια καιμενα ο δικος μου ειναιλιγακι μπουκωμενος ωρες ωρες. βαζουμε ορο να την παλεψουμε. βηχει που καιπου λιγακι Crying or Very sad τοχω περασει αυτο με τον γιο μου. 40 ημερων νοσοκομειο.. απτο τιποτα ειχε κολησει απο τη μικρη πουπηγαινε παιδικο. ισως το ξαναπα. τεσπα.. θελουν προσοχη τα μπεμπακια μωρε αλλα σουρχετε αποκει που δεν φανταζεσαι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω καλημεριζω? καλημερα λοιπον!!!!! σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου!!!! θα παραγγειλω κινεζικο το μεσημερι να του κανω τραπεζι εκπληξη!
ο μικρος τελικα εχει μπουκωματακι και βηχα Crying or Very sad ελπιζω να μην χειροτερεψει

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακουστε αυτο για να ξεκινησει ωραια η μερα σας.. δε ξερω αν ιναι του γουστου σας αλλα μαρεσε πολυ. ειναι απο τη συλογη που διαφημηζει την ''COMPACT DISC CLUB - FAIRY TALES'' Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=KYKA8aWd8Zo

aylin

aylin
supermama έγραψε:ακουστε αυτο για να ξεκινησει ωραια η μερα σας.. δε ξερω αν ιναι του γουστου σας αλλα μαρεσε πολυ. ειναι απο τη συλογη που διαφημηζει την ''COMPACT DISC CLUB - FAIRY TALES'' Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=KYKA8aWd8Zo

Καλημέρα Αθηνά να χαίρεσαι τον αντρα σου!Ο'τι καλύτερο, να είστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

Εγώ σε μια συναυλία έχω παίξει αυτό...https://www.youtube.com/watch?v=u83xIXliIXY&feature=related
είναι μέσα στην συλλογή!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι!!! τελειο!!!! τι εννοεις επαιξες? παιζεις πιανο???

aylin

aylin
Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ μπουκωμένη, η μπεμπούλα λίγο καλύτερα απο εμένα αλλά της βάζω ορό στην μυτούλα της...παλιόκαιρος ο σημερινός.

Διάθεση στα τάρταρα, πάω να πάρω παναντόλ...

φιλιά , εύχομαι να είστε σε καλύτερη ψυχολογία απ'την δική μου...

Υ.Γ-Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια μου, με τους αντρες σας τσακώνεστε καθόλου απ'όταν ήρθαν τα μωράκια σας?...είναι περίεργα τα πράγματα μεταξύ μας απο την άφιξη της μπέμπας...ενώ είμαστε αγαπημένοι, γίνονται περιστατικά και στεναχωρούμε άδικα ένας τον άλλον... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για το βιντεο της βαφτισης...που μαλλον θα κανω μονημου) πιο πολυ τη μουσικη εννοω χωρις ψαλμους.. αχ αχ... τι τελεια! παλι με αυτα ασχολουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=zdoP1_tqqOw

aylin

aylin
supermama έγραψε:ναι!!! τελειο!!!! τι εννοεις επαιξες? παιζεις πιανο???

Ναι πιανίστρια είμαι! Smile Smile Smile

aylin

aylin
supermama έγραψε:για το βιντεο της βαφτισης...που μαλλον θα κανω μονημου) πιο πολυ τη μουσικη εννοω χωρις ψαλμους.. αχ αχ... τι τελεια! παλι με αυτα ασχολουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=zdoP1_tqqOw

Δεν είναι μαγικό το 3ο κονσέρτο του Μπάχ?...έχει η κλασσική μουσική κάποια κομμάτια διαμαντένια!!!Και πολύ ωραία η διασκευή που διάλεξες...εμένα το συγκεκριμένο με μελαγχολεί...

Αθηνά με ποιό πρόγραμμα θα κάνεις το βίντεο?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα και απο εμας κοριτσια μολις γυρισαμε απο εκκλησια, σαραντισαμε και μεις, δεν τρελλαθηκα κιολλας αλλα ηθελε ο αντρας μου και μετα πηγαμε για καφε εχει υπεροχο καιρο, η ανταρτισσα κιχ! Laughing Laughing

Αθηνα να χαιρεσε τον αντρα σου και περαστικα στο μικρο..

Λαμπρουλητα μου περαστικουλια σας κοκονα μου! οχι δεν βγαζει γουλιτσες η μικρη μου, ουτε κολικους -τουλαχιστον ακομα- φτου φτου χεχε

Στελλινακι μου τι κανετε????? φιλακια πολλαααααα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε: πολύ ωραία η διασκευή που διάλεξες...εμένα το συγκεκριμένο με μελαγχολεί...

Αθηνά με ποιό πρόγραμμα θα κάνεις το βίντεο?

ναι ειναι καπως αλλα αν το φτιαξω οπως θελω θα ειναι απλα σιγκινητικη. εεε και η μελαγχωλια μαζι παει καμια φορακαι ειναι ωραια μηξη....

λοιπον τωρα εχω το ''pinnacle studio 14'' αλλα μαλλον θα βρω καμια πιο νεα εκδοση. οχι οτι εχει κατι αυτη αλλα μηπως βρω τιποτα καινουργιο σε εφε κτλ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τατου!!! τι ωραια φωτο! πολυ στο ασπρομαυρο ειμαστε.. καιμενα μαρεσει...πρεπει να βγω και γω καμια πιο προσφατη τωρα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις