Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
93 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 93 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χιονατου το θέμα ειναι πως δεν μου φτάνουν οι κιντερ άλλο τραβάει η όρεξη μου χεχε που θα παει σε μια εβδομάδα σαραντιζω θα του δώσω να καταλάβει!!! Άσχετη ερώτηση όσες θηλαζατε όταν πήγατε στο γυναικολογο για το σαραντισμα το μωρό το είχατε μαζί ; Δεν ξέρω ρι να κάνω γιατι έχει κ 1.5 ώρα αναμονή ο γιατρός μου συνήθως . Ο άντρας μου λέει να τον κρατήσει αυτός Σπιτι κ να του δώσει συμπλήρωμα κ να πάω εγω αλλα φοβάμαι μην αποσυντονιστει η παραγωγή αλλα να μου πεις με μια φορά... Δεν έχω κ θηλαστρο οπότε ..

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!το ματιαξα το αυτοκολλητακι μου !ξυπνησε 4.30 και ολα του φταιγανε.εφαγε στις 6.30 και δεν ξανακοιμηθηκε.τουλαχιστον εδω και ενα μισαωρο δεν γκρινιαζει.
να ρωτησω ρε κοριτσια.διαβαζα σε ενα αλλο θεμα οτι πρεπει το παιδι να εχει προγραμμα φαγητου.να μην τρωει πριν τις 4 ωρες,οχι πριν τις 7-8 το πρωι και οχι κατω απο 150-180μλ στους 2 μηνες
εγω του δινω οσο θελει(120-240)
οποτε θελει,μπορει στις 2,5 ωρες μπορει και στις 5
και αν ξυπνησει μεσα στο βραδυ και θελει θα τον ταισω
βλακεια κανω?πρεπει να του βαλω προγραμμα για να μαθαινει?

http://stefxon@gmail.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:εγω του δινω οσο θελει(120-240)
βλακεια κανω?

εμμμ βασικα καλημερα! Very Happy κοιτα και μενα πινει αν του δωσω 250. αλλα τοθεωρω πολυ. μεχρι 200 οκ.δε λεμε να κλαιει το μωρο καισυ ναμη δινεις. αλλα δικια μου γνωμη ειναι τοσο στο φαι οσο και στις ωρες πρεπει σιγα σιγα να βαλεις ενα προγραμμα. εγω ειδικα δε θα την παλευα αν τον αφηνα να κανει οτι θελει Wink

κατι για θηλες που ειδα εγω τις αλλαζω περιπου στος 2 μηνες. αναλογα βεβαια. τωρα δε δινω και ολη μερα με μπιμπερο οποτε κρατανε πιο πολυ.αλλα ετσι και αλλιως στους 2 μηνες σιγα σιγα αλλαζει και η ροη οποτε θελει να αλλαξεις

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!χιονατουλινι βολταρετε με την κοκονιτσα σου?κουκλακι ειναι! Very Happy Very Happy
και εμενα τωρα τελευταια κανει ετσι στο ταισμα,ειναι οταν θελει να κανει πριτσ η' να ρευτει,και τωρα τελευταια δεν τρωει οπως πριν τρωει μια πιο πολυ μια πιο λιγο,μια δεν πειναει και κανουμε ποσες ωρες για λιγο γαλα!μαλλον αλλαζει προγραμμα γιατι ρωτησα την παιδιατρο και ειπε να το ταιζω πιο αραια,π.χ οχι καθε τρεις αλλα καθε 4 ωρες μαλλον μεγαλωνουμε και αλλαζουμε ωραρια!ασε που αμα κρυωσει το γαλα δεν το θελει και μου κανει οτι θα ξερασει,εχω πεταξει γαλα τις τελευταιες μερες ουυυυυυ!
θηλες και εμενα καουτσουκ,της σιλικονης δεν τις ρουφαει και το παιδευει το θεμα!αλλαγη καθε 2 μηνες μου ειπε η παιδιατρος.κατι δεν κανεις σωστασ γιατι και εγω chicco εχω δεν εχουν λιωσει!

Στεφανια καλυτερα να του εχεις προγραμμα για να μαθαινει,παραδειγμα καθε 3,5 ωρες αν πεινασει πιο πριν απασχολησε τον μεχρι να ερθει η ωρα να φαει,καθε μερα ταιζε τον ιδιες ωρες,και κοιμηζε τον ιδιες ωρες,ετσι μεχρι και τα κακα θα στα κανει ιδιες ωρες και θα μαθει και οτι το βραδυ ειναι ωρα υπνου οχι παιχνιδιου!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lamproula έγραψε:ασε που αμα κρυωσει το γαλα δεν το θελει και μου κανει οτι θα ξερασει,!

καιμενα δε τοθελει! τωρα με τον θερμαντηρα μια χαρα! ασε που σπανια να αφησει αλλα για στο στο μισαωρο που θα τυχεινα κανει διαλειμμα 5 λεπτα να φαειγιανα η κρυωσει το αφηνω στον θερμαντηρα. Wink

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!το ματιαξα το αυτοκολλητακι μου !ξυπνησε 4.30 και ολα του φταιγανε.εφαγε στις 6.30 και δεν ξανακοιμηθηκε.τουλαχιστον εδω και ενα μισαωρο δεν γκρινιαζει.
να ρωτησω ρε κοριτσια.διαβαζα σε ενα αλλο θεμα οτι πρεπει το παιδι να εχει προγραμμα φαγητου.να μην τρωει πριν τις 4 ωρες,οχι πριν τις 7-8 το πρωι και οχι κατω απο 150-180μλ στους 2 μηνες
εγω του δινω οσο θελει(120-240)
βλακεια κανω?πρεπει να του βαλω προγραμμα για να μαθαινει?

ΣΤΕΦΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ 150 ΕΩΣ 210 ΜΛ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ...(ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕ 4 ΜΕ 5 ΩΡΕΣ,ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ...)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 3 ΩΡΕΣ Κ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ 4 Η 5 ΛΙΓΕΣ ΟΜΩΣ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 10.30 ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΜΕ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ(ΟΧΙ ΣΕΡΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΙΣ 4 Κ ΖΗΤΑ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΛΙΓΑ ΧΑΔΙΑ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΜΩΣ)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΣΥΧΗ...

maraki-baby

tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Μιλουπακι καιρο εχω να σε ''δω''!
την κανω διαλλειματα κοριτσια και ρευεται καλα!
δεν ξερω, ξαφνικα ζορισεται τεντονετε και βαζει τα κλαμματα.
αφηστε που κανουμε μαραθωνιο γευματος μεχρι και μια ωρα , για να πιει απο 120-130 μλ Rolling Eyes

αληθεια ποσο ''πρεπει'' να πινουν? οσο θελουν ? Razz
εσεις πως τα πατε ?

ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ...ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ...Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΨΙΜΟ Κ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑ Κ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ(ΤΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΚΤΟΡ Κ ΠΟΝΑΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ)..ΡΩΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ...Α Κ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Κ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ!ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ. ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΟΙ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΜΠΕΡΣ;ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ;ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΟΜΙΖΩ....

maraki-baby

[quote="kikitso"]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ!ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ. ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

ΚΙΚΙΤΣΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΟΠΩΣ Κ ΚΑΘΕ ΜΑΜΑ Κ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ..ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!εμεις τρωμε ανα 3-4 ωρες,σπανια αφηνει μεγαλυτερο διαστημα.Δεν ξερω ακριβως ποσ τρωει τη φορα γιατι δινω και στηθος και μπιμπερο.Σιγουρα πινει 140-150 απο το μπιμπερο,απο το στηθος δεν ξερω.Οταν πινει μονο μπιμπερο οταν λειπω,πινει 180,μπορει και παραπανω μερικες φορες.

stefaniandreas

stefaniandreas
το βραδυ εχουμε στανταρ προγραμμα.9 μπανακι φαι και κρεβατι.καθεται λιγο ξυπνιος και μετα κοιμαται μονος του μεχρι 7-7.30.μονο χθες ξυπνησε και ακομα δεν κοιμαται.μεσα στη μερα ομως κλαιει πολυ οταν πειναει.δοκιμασα και χαμομηλι αλλα τιποτα
αθηνα οταν λες αλλαζει η ροη ειναι και οι θηλες σαν τις πιπιλες?με νουμερα?

stefaniandreas

stefaniandreas
και κατι αλλο.ποτε βγαζουν δοντια?εχει μονιμα το χερι στο στομα κα πολλα σαλια...
δεν ειναι πολυ μικρος?

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλημέρα και απο εμάς!!!Σας βάζω και φωτο να μας δείτε που έχουμε μεγαλώσει!!!Ελπιζω να τα καταφερω
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img560/797/img0004ih.jpg/[img]

Στεφανία και εγώ όποτε θέλει και όσο θέλει του δίνω, άλλες φορές μπορεί να πεινάσει στη 1.5 ώρα απλά τον ξυπνάω στις 3 ώρες που μου είχε πει ο παιδιάτρος (αν και τώρα που κοντέυει 5.5 κιλά μπορει να μου πει πως δεν χρειάζεται) Συμφωνώ και με την Κικιτσο το κάθε παιδί είναι διαφορετικό εμένα ο πεινάλεων (όπως τον αποκαλώ αν πεινάσει δεν υπάρχει τρόπος να τον απασχολήσεις να περάσει η ώρα και τη πιπίλα τη πετάει , αντε να κερδίσεις κανένα μισάωρο με βόλτες κτλ οχι παραπάνω όμως και το βράδυ ευτυχώς όταν ξυπνάει μονο μαμ και μετά ξανακοιμάται. Δεν μου είπατε στον γιατρό τα ειχατε πάρει τα μωράκια μαζί σας; Παρένθεση για σας τις Θεσαλλονικιές εκτός απο κιντερ μου ήρθε τρελη όρεξη για τρίγωνα Ελενίδη!!!!

maraki-baby

stefaniandreas έγραψε:και κατι αλλο.ποτε βγαζουν δοντια?εχει μονιμα το χερι στο στομα κα πολλα σαλια...
δεν ειναι πολυ μικρος?

Κ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΣΤΙΣ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ...
ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΑΞΥ 5-6 ΜΗΝΩΝ ΒΓΑΖΟΥΝ..ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ...

stefaniandreas

stefaniandreas
Kat&son έγραψε:Κορίτσια καλημέρα και απο εμάς!!!Σας βάζω και φωτο να μας δείτε που έχουμε μεγαλώσει!!!Ελπιζω να τα καταφερω
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img560/797/img0004ih.jpg/[img]

Στεφανία και εγώ όποτε θέλει και όσο θέλει του δίνω, άλλες φορές μπορεί να πεινάσει στη 1.5 ώρα απλά τον ξυπνάω στις 3 ώρες που μου είχε πει ο παιδιάτρος (αν και τώρα που κοντέυει 5.5 κιλά μπορει να μου πει πως δεν χρειάζεται) Συμφωνώ και με την Κικιτσο το κάθε παιδί είναι διαφορετικό εμένα ο πεινάλεων (όπως τον αποκαλώ αν πεινάσει δεν υπάρχει τρόπος να τον απασχολήσεις να περάσει η ώρα και τη πιπίλα τη πετάει , αντε να κερδίσεις κανένα μισάωρο με βόλτες κτλ οχι παραπάνω όμως και το βράδυ ευτυχώς όταν ξυπνάει μονο μαμ και μετά ξανακοιμάται. Δεν μου είπατε στον γιατρό τα ειχατε πάρει τα μωράκια μαζί σας; Παρένθεση για σας τις Θεσαλλονικιές εκτός απο κιντερ μου ήρθε τρελη όρεξη για τρίγωνα Ελενίδη!!!!

εγω τον παιρνω μαζι γιατι δουλευω κιολας εκει οποτε δεν τον εχω στην αιθουσα αναμονης και μπαινουμε και πρωτοι
λοιπον επειδη ειμαι πολυ γλυκατζου δοκιμασε τριγωνα τασος!!!!!!!!!ανωτερα

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ αυτες οι φωτο θα τα καταφερω που θα παει
https://2img.net/r/ihimizer/img560/797/img0004ih.jpg/[img]

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι κανω λαθος βρε κοριτσια πωσ εμφανιζονται στο μυνημα οι φωτο

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Smile
Θέλω να κατέβω κέντρο με τον μπεμπάκο μου, αλλά που να πάω με το αμάξι ρε γμτ :/
Έχει πάρει καμιά κοπέλα λεωφορείο?
Είναι νωρίς λέτε να πάρω λεωφορείο με το μωρό στο sling? Rolling Eyes

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Καλημέρα Smile
Θέλω να κατέβω κέντρο με τον μπεμπάκο μου, αλλά που να πάω με το αμάξι ρε γμτ :/

επειδη δεν εχει κανει ακομα εμβολια,καλο ειναι να μην το βαλεις σε κλειστο χωρο χειμωνιατικα κιολας που κυκλοφορουν τοσες ιωσεις και αρρωστιες,εγω ετσι θα εκανα.Η παιδιατρος μας ετσι μας εχει πει:βολτες εξω οσες θελουμε,σε κλειστους χωρους με μετρο και μονο κατ'αναγκη.Να σκεφτεις οτι την Παρασκευη θα ερθει η ιδια να μας κανει το εμβολιο σπιτι γιατι στο ιατρειο μπορει να εχει αρρωστα παιδακια.Για καλο και για κακο,ρωτα και το δικο σου γιατρο παντως.

stefaniandreas

stefaniandreas
κολοκυθακι θα σου ελεγα αν μπορεις να παρεις καλυτερα ταξι.γιατι εκτος απο τις ιωσεις ειμαστε και λιγο ζωα και δε θα βρεις θεση ουτε για το καροτσι ουτε για σενα και το μωρο

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χα νομιζω πως το βρηκα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:
κολοκυθακι θα σου ελεγα αν μπορεις να παρεις καλυτερα ταξι.γιατι εκτος απο τις ιωσεις ειμαστε και λιγο ζωα και δε θα βρεις θεση ουτε για το καροτσι ουτε για σενα και το μωρο

Πω πω πείτε με χαζή, αλλά δεν σκέφτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ το ταξί επειδή δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτε χαχαχα Very Happy Laughing

Κατ τι ζουζούνος είναι αυτός!
Νομίζω τα περισσότερα μωράκια του γρουπ μας έχουν πολύ μαλλί ε? Very Happy

Kikitso ΑΝ θυμάμαι καλά, πρέπει να πάρεις 5 μεγάλα πακέτα pampers για να στο δώσουν δώρο,(μέσα σε 1-2 μήνες βέβαια) δηλαδή κοντά στα 100ε πάνες.Εγώ δεν παίρνω πάνες χωρίς προσφορά μαζί με τα κουπόνια!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Δευ Ιαν 23, 2012 3:08 am, 1 φορά

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιουπι!!! Σας βαχω κιαλλες τωρα που πηρα το κολαι
Στεφανία επειδή εμένα ο γιατρός έχει στανταρ πολύ αναμονή για αυτο έλεγα να τον αφήσω. Πειράζει λες αν χάσει ένα γεύμα στήθος και φάει μπιμπερο (τη παραγωγή μου αν πειράζει εννοω)

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kat&son έγραψε:Γιουπι!!! Σας βαχω κιαλλες τωρα που πηρα το κολαι
Στεφανία επειδή εμένα ο γιατρός έχει στανταρ πολύ αναμονή για αυτο έλεγα να τον αφήσω. Πειράζει λες αν χάσει ένα γεύμα στήθος και φάει μπιμπερο (τη παραγωγή μου αν πειράζει εννοω)

Φυσικά και δεν πειράζει ένα γεύμα, απλά μην τον ταϊσουν πολύ γιατί με το που γυρίσεις θα θες να θηλάσεις για να ξαλαφρώσεις.
Πίεσε τον λίγο να φάει καλά πριν φύγεις, και πες στον γιατρό να σου κλείσει το πρώτο του ραντεβού να μην περιμένεις, έλεος 1 ώρα αναμονή :S

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!! Τι κανουν τα μπεμπουδια σας ???? Ειναι ολα καλα απ'οτι διαβαζω !!!!!!
Αχ!! Τι ωραια μερα !!!Θα θελα να βγω μια βολτουλα με τον μπεμπη αλλα φοβαμαι !!!Και η χαζη δεν ρωτησα την παιδιατρο !!
Για το προγραμμα παντος .... ο νεαρος εχει κρατησει το ιδιο απο το μαιευτηριο ...το μονο που βλεπω να αλλαζει ειναι το ξυπνημα το βραδυνο το ενδιαμεσο ...ξυπναει τωρα πια αλλα οχι για φαγητο πιο πολυ κανει πιπιλα στο στηθος και μετα ξερος !!!!!
Βρε κοριτσια ποτε κανατε κοκο με τους αντρες σας?????? Εκτος του οτι θελω τρελλα ....φευγει την αλλη εβδομαδα και θα τον δω μετα απο 3 μηνες !!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις