Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου γλυκα για τις συμβουλες.
Προς το παρον θηλαζω αποκελιστικα κ εδω κ 3 μερες εχω καθαρισει τελειως απο κατω.
Οποτε να κανω υπομονη αλλες 10 μερουλες. Απο ορεξη αλλο τιποτα κοριτσια! βλεπετε λογω επαπειλουμενης κυησης εχουμε να κανουμε τρελιτσες απο το καλοκαιρι...κ περιμενουμε πως κ πως να κανουμε ανασταση! χιχιχι

Απο γυμναστικη? Μετα απο ποσο καιρο μπορουμε? κανα τριμηνο να υποθεσω για καισαρικη?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Εμείς ακόμη τίποτα!!!Να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ή όχι???

τρελλιτσες 'η περιοδος?αν δεν εχεις ορεξη,ειναι θεμα αποκλειστικου θηλασμου σε μεγαλο βαθμο,και η κολλητη μου το ιδιο ειχε(και να σκεφτεις οτι τη λεγαμε sexbomb καποτε!)...ισως φταιει και η κουραση απο το μωρο.Κι εμεις το εχουμε αυτο...΄περιμενουμε το Σ.Κ για δραση!χαχαχα!!!πανε δλδ οι καλες εποχες?ανεπιστρεπτι?ελπιζω οχι!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου γλυκα για τις συμβουλες.
Προς το παρον θηλαζω αποκελιστικα κ εδω κ 3 μερες εχω καθαρισει τελειως απο κατω.
Οποτε να κανω υπομονη αλλες 10 μερουλες. Απο ορεξη αλλο τιποτα κοριτσια! βλεπετε λογω επαπειλουμενης κυησης εχουμε να κανουμε τρελιτσες απο το καλοκαιρι...κ περιμενουμε πως κ πως να κανουμε ανασταση! χιχιχι

Απο γυμναστικη? Μετα απο ποσο καιρο μπορουμε? κανα τριμηνο να υποθεσω για καισαρικη?

κι εμεις ειχαμε θεμα λογω παραχειλιου πλακουντα και ειχαμε αποχη πολυυυυ καιρο.οποτε απο ορεξη,αλλο τπτ!αμα παρεις μπρος,δεν σε κραταει τπτ.Μετα την καισαρικη δεν εχεις και ραματα απο κατω να πονας οποτε Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 328109 οσο για γυμναστικη ο ντοκτορ μου ειπε 3μηνο και μετα σταδιακα αλλα αν θηλαζω να προσεξω γιατι με την εντονη ασκηση παραγεται γαλακτικο οξυ απο τους μυς και μπορει να χαλασει το γαλα.Βεβαια καλυτερα να ρωτησεις καποιον ειδικο θηλασμου.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbar έγραψε:

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε μετά τις 40 μερές μπορώ να κάνω κανονικά.
χαμομηλακι έγραψε:
τρελλιτσες 'η περιοδος?αν δεν εχεις ορεξη,ειναι θεμα αποκλειστικου θηλασμου σε μεγαλο βαθμο,και η κολλητη μου το ιδιο ειχε(και να σκεφτεις οτι τη λεγαμε sexbomb καποτε!)...ισως φταιει και η κουραση απο το μωρο.Κι εμεις το εχουμε αυτο...΄περιμενουμε το Σ.Κ για δραση!χαχαχα!!!πανε δλδ οι καλες εποχες?ανεπιστρεπτι?ελπιζω οχι!

Και τρελίτσες και περίοδος!Δεν μπορώ να πω ότι έχω και την τρελή όρεξη!!Και έχουμε από τον Αύγουστο!Είχα μία ελπίδα τώρα αν ερχόταν οι γονείς μου να τους άφηνα λιγο το μωρό αλλά το ακύρωσαν Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Και τρελίτσες και περίοδος!Δεν μπορώ να πω ότι έχω και την τρελή όρεξη!!Και έχουμε από τον Αύγουστο!Είχα μία ελπίδα τώρα αν ερχόταν οι γονείς μου να τους άφηνα λιγο το μωρό αλλά το ακύρωσαν Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 679259

την ιδια κουβεντα ειχα με τον αντρα μου σημρ το πρωι.Αν χιονισει πολυ πολυ και δεν παει στη δουλεια,να δωσουμε το παιδι σε παπουδογιαγιαδες για λιγο....σα δεν ντρεπομαστε,μου λεει, (χαχαχαχαχα) γονεις ειμαστε εμεις? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαμομηλακι έγραψε:
την ιδια κουβεντα ειχα με τον αντρα μου σημρ το πρωι.Αν χιονισει πολυ πολυ και δεν παει στη δουλεια,να δωσουμε το παιδι σε παπουδογιαγιαδες για λιγο....σα δεν ντρεπομαστε,μου λεει, (χαχαχαχαχα) γονεις ειμαστε εμεις? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 587529 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 587529 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 587529

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλα με τη μέθοδο αλλα δεν σου λέει τι να κανείς όταν πχ όπως χτες δεν παίρνει ο ύπνος το μωρο με τίποτα, είναι εξαντλημενο αλλα απο νανι γιοκ κ κλαίει η τι κανείς όταν το μωρο το έχει ήδη πάρει ο ύπνος στο φαγητό ; Επίσης το βιβλίο προτείνει 40 λεπτά θηλασμο κ μετα 20 λεπτά δραστηριότητα κ ότι μπορείς να το εφαρμόσεις απο όταν το παιδι είναι 4ημερων που μου φαίνεται εξτριμ. Εμένα τώρα έχει 2 εβδομάδες που μένει ξύπνιος πιο πολυ . Κ Επίσης δεν τρώει πάντα 40 λεπτά άλλες φορές μετα απο 10 λεπτά ξεραινεται κ δεν ξυπνάει με τίποτα .
Κορίτσια κ γω Δευτέρα έχω ντοκτορ κ περιμένω να πάρω το οκ για τρελιτσες!! Γιατι έχω τρελές ορέξεις !!

Ρε κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχει παλλινδρομιση αλλα να μην κλαίει; Εχουμε 2 μέρες τώρα που οσο τρώει σταματάει κ βγάζει σχεδόν όλο το γάλα όχι απλά γουλιτσες , σήμερα θα έρθει κ ο παιδιατρος οπότε να δούμε τι θα πει.

Τις καλημερες μου σε όλες!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kat&son έγραψε:Ωϊμε!!! Απο τις 11 30 τώρα κοιμήθηκε !! όλο το ματιαζω αυτο το παιδι!! Τελικά μη γελασετε μόνο με φασκιωμα ηρεμισε!!!

Καλημέρα!
Κατ και μένα τελευταία πολύ βοηθιέται!
Του βάζω την κουβερτούλα κάτω απο τα χεράκια μόνο και οχι πολύ σφιχτά, ίσα ίσα να μην πετάγονται αλλά να μπορεί να τα βγάλει αν ξυπνήσει.Μια χαρά τον βολεύει προς το παρών! Laughing

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ 8ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΓΙΑ ΣΕΧ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ..ΡΟΛΟΙ Η ΚΥΡΙΑ..ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img][img] [/img]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΜΑΤΙΑ!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ!!!
ΒΡΕ ΚΟΤΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ; ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΞΩ!ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΗΧΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
afroditi1006 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ 8ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΓΙΑ ΣΕΧ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ..ΡΟΛΟΙ Η ΚΥΡΙΑ..ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img][img] [/img]

ΜΑΤΑΑΑΑΡΕΣ!!!τι ομορφη που ειναι,θα καψει καρδιες!

κοριτσακι,μη μασας!εμεις την εχουμε διπλα και χαμπαρι δεν παιρνει.Αν δεν ειχαμε και την κουραση μας,θα ημασταν στα καλυτερα μας.Ειναι αυτο που λεει η Κικιτσο,η απολυτη ευτυχια I love you I love you I love you

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σημερα το παιδι μου κανει αλλα κολπα.ενω τον βρηκα κοιμισμενο οταν γυρισα απο το ιατρειο με το που με καταλαβε ξυπνησε και θελει μονο αγκαλια!

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανία και εμείς κάπως έτσι σήμερα!Έβγαζε από τα χαράματα κάτι κραυγές μέσα στον ύπνο του γιατί πονούσε η κοιλίτσα του και όλη μέρα ήθελε αγκαλιά!!Του μέτρησα και την θερμοκρασία και είχε ένα 37,3..υποψιάζομαι ότι μπορεί να κρύωσε λίγο και γι'αυτο είναι έτσι γιατί έχει κ ένα ελαφρύ μπούκωμα και φταρνίζεται περισσότερο από τις άλλες φορές..Ελπίζω να μην έχουμε τπτ περίεργο μες το ΣΚ

Κατ και εμάς βγάζει κάποιες φορές πολύ αλλά όταν το ανέφερα στην γιατρό μου είπε πως δεν μπορεί να είναι κάτι παθολογικό εφόσον έχει πάρει 1,5κιλό σε ένα μήνα!!

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα!! Είχα παππουδογιαγιαδες στο σπιτι μέχρι τώρα αλλα ευτυχώς ήταν καλο το αγγελουδακι μου. Ο παιδιατρος λέει σούπερ έχει φτάσει 59 cm!!! Πάμε για μπασκετμπολίστας!!!Επίσης λέει είναι εβδομαδα φουλ γρίπης οπότε έχετε το νου σας κ σεις! Τον ρωτησα κ για την παλλινδρομιση κ λεει αφου δεν κλαει ολα καλα κ μου πε κ μενα οτι τον παραταϊζω αλλα δεν μου ειπε να κοψω φορες η τιποτα απλα ειπε κ αυτος οτι το οτι τρωει τα χερια του δεν παει να πει παντα οτι πειναει. Αύριο σαραντιζουμε!!! Ξέρετε αν για την εκκλησία πάμε εμείς κάτι πχ λάδι, κεράκια κ αν δίνουμε χρήματα στον παππα; Τι κάνετε εσείς;

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kat&son έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!! Είχα παππουδογιαγιαδες στο σπιτι μέχρι τώρα αλλα ευτυχώς ήταν καλο το αγγελουδακι μου. Ο παιδιατρος λέει σούπερ έχει φτάσει 59 cm!!! Πάμε για μπασκετμπολίστας!!!Επίσης λέει είναι εβδομαδα φουλ γρίπης οπότε έχετε το νου σας κ σεις! Τον ρωτησα κ για την παλλινδρομιση κ λεει αφου δεν κλαει ολα καλα κ μου πε κ μενα οτι τον παραταϊζω αλλα δεν μου ειπε να κοψω φορες η τιποτα απλα ειπε κ αυτος οτι το οτι τρωει τα χερια του δεν παει να πει παντα οτι πειναει. Αύριο σαραντιζουμε!!! Ξέρετε αν για την εκκλησία πάμε εμείς κάτι πχ λάδι, κεράκια κ αν δίνουμε χρήματα στον παππα; Τι κάνετε εσείς;

στην εκκλησια δεν πας εσυ κατι,στον παππα κανονικα δεν δινουμε τιποτα αλλα εγω εδωσα 10 ευρω

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λαμπρουλα μου ευχαριστω πολυ! Τι κάνει το νινακι σου;

mamax

mamax
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου μαμαχ!
αφροδίτη τρέλα η μικρούλα σου Smile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απομας!!! χαθηκα.. ετοιμαζω ενα μπλογκ και ανανεωσα σε εμφανιση και τα αλλα και ειχα κολησει εκει. ευτυχως τωρα τρωει ομπεμπης οποτε μπορεσα και μπηκα. κατι για κοκο ειδα πιο πανω... καιμεις καταφεραμε κατι παλι προχθες. οχι τιποτα αλλα δεν προλαβαινουμε. μεχρι να παω εγω εχει κοιμηθει ο αντρας μου. καναμε και το 2ο εμβολιο του πνευμονιοκοκου. ολα καλα. ειμαστε 5,800! κατι για το κεφαλακι μου ειπε μονο που τον βολευει να εχει κλιση λιγο προς τα δεξια και μου ειπε να τον βαζω αποτ ην αλλη και να τον δινω ερεθισματα να τα κοιταει. επισης να τονβαζω μπρουμητα γιανα δυναμωσει και να γυριζει το κεφαλι. οχι οτι δεν το κανω αυτο αλλα αυτη τη φορα γενικα ηταν της ''συμβουλης''... Rolling Eyes τεσπα. κατα ταλλα καλα! εγω εχω βρει τροπο γυμναστικης ελαφριας. καθομαι στον καναπε μισοξαπλωμενη. εχω τον μπεμπη στα χερια και κανουμε το αεροπλανακι. ψιλα και μπρος πισω το μωρο! αυτο ξεκαρδιζεται κυριολεκτικα στα γελια και γω νιωθω σφιξιμο στην κοιλια και στα μπρατσαWink
επισης στην ιδια θεση εχω κλειστα τα ποδια και λυγισμενα τα γονατα. ακουμπαω εκει το μωρο σα να ξαπλωνει μπρουμητα στα ποδια μου. και σηκωνω τα ποδια πανω κατω. με της πατουσες κραταω τον ποπο του μπεμπη. ετσι σφιγγω τα ποδια Very Happy

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera k apo emas!
kat avrio saradizeis?kai ego.esi den gennises noritera?emas tha mas dextei simera o pappas stis 6.ade na paroume tin efxoula!
psilo to kamari sou,adraklas!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 215994

evdomada foul gripis???? affraid
mi mou les tetoia giati pali den tha mporo na paro anases!xaxaxa
deftera pame k emeis pediatro

afroditi mia glika i mikri sou I love you

arxise na klaiei to agori mou,trexo gia gala

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις βλεπουμε παιδικα τωρα! ναι ναι!!! βλεπουμε παιδικα! ολη μερα η τηλεοραση ειναι μονιμα στο καναλι μπουμπερανγκ και βλεπουν τα μικρα παιζοντας. τωρα καθετε στο ριλαξ και βλεπει και ο μπεμπης!!! Laughing μαλλον τα χρωματα η τα τραγουδια τον κανουν εντυπωση! παντως με αφησε να φαω με την ησυχια μου!

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kat&son έγραψε:Λαμπρουλα μου ευχαριστω πολυ! Τι κάνει το νινακι σου;

καλα ειναι το μπεμπιδιο μεγαλωνει ολο και πιο [πολυ καθε μερα,συνεχεια το βλεπω να αλλαζει,αλλα τωρα τελευταια κανει τρελες μια τρωει του σκασμου και μια πολυ λιγο με εχει τρελανει.Εσενα το παιδακι σου καλα,σημερα σαραντησατε?αντε τωρα να φτασεις και στο δυμηνο,αυτο περιμενω και εγω!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω αν είναι εβδομάδα γρίπης αλλά εμείς χθες ήμασταν αδιάθετοι και κάναμε και ένα 37,5 το βράδυ Shocked Shocked Shocked Πήραμε την παιδίατρο και είπε να το παρακολουθήσουμε αλλά ευτυχώς σήμερα είναι καλά,ευδιάθετος και απύτερος!Έχω πάθει και ένα μικρό σοκ γιατί βήχει που και που και εγώ νόμιζα πως δεν είναι τίποτα γιατί είναι πολύ ήπιος βήχας και όταν τον άκουσε η παιδίατρος είπε ότι τέτοιο βήχα κάνει η βρογχιολίτιδα affraid affraid affraid Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 32 585182 Μας είπε ότι μάλλον είναι λίγο άρρωστος και να αποφύγουμε συναναστροφές με κόσμο κλπ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
ΠΗΡΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!
ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΠΤ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ.ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΝΟΗΤΕ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΕΡΑΚΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΛΕΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΣ.

ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΣΟΙ (ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΩΣΤΟ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ.ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΘΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!! Στην ομαδα ακομα δεν εχω καταλαβει που και πως μπαινουμε ...sto face ειμαι evdokia libada ...ειμαι να σκασω αυριο φευγει ο αντρουλης !!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Θελω να κοιλοιστω στα πατωματα αλλα δεν μπορω !!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Εχω το μικρο μου αγορακι που με χρειαζεται!!! Αχ !!!! Τι θα κανω πως θα τπ παλεψω??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις