Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mmairula έγραψε:
to 8ema einai oti kata ths diarkeias ths mera 3anaphge sth mia mish wra me dyo na 8elei na 8hlasei pote na to antlw me to 8hlastro? mhpws den trww? trww afou den exw xasei kai ta kila ta teleutaia 5 pou exw apo 40 hmerwn.8a h8ela na krathsw ton 8hlasmo mexri na mpei stis trofes gia 3 mhnes dhladh akoma .Den ths edwsa sumplhrwma akoma thn exw sto sth8os na roufaei mhpws ay3h8ei.

Και η κουνιάδα μου τα ίδια είχε. Αλλά δεν ξέρω πως βρήκε χρόνο και αντλούσε,εντάξει όχι 3-4 φορές τη μέρα αλλά έστω μία στην αρχή και μετά αυξήθηκε. Πρέπει γενικώς να πίνεις πολύ νερό,χρειάζεσαι τουλάχιστον 2,5λτρ νερό την ημέρα και μετά ό,τι άλλο από χυμούς και σούπες δεν κάνει κακό. Μην φανταστείς ότι εγώ τρώω σούπες κάθε μέρα.Απλώς πλέον έχω κάνει το τόοοσο νερό συνήθεια. Και το παρατηρώ ότι όταν δεν πίνω αρκετό μειώνεται η παραγωγή μου. Πίνω και μπύρα χωρίς αλκοόλ αλλά δεν βλέπω διαφορά να σου πω την αλήθειαSmile Είναι και θέμα οργανισμου πάντα..

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
h alh8eia einai oti nero den epina arketo 2 me 3 pothria thn hmera kai 2 pothria xymo 8a to af3isw kai ayto eyxaristw Smile Smile

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mmairula έγραψε:h alh8eia einai oti nero den epina arketo 2 me 3 pothria thn hmera kai 2 pothria xymo 8a to af3isw kai ayto eyxaristw Smile Smile

Very Happy Very Happy Και συ σαν εμένα είσαι!!Εγώ κανονικά αν με αφήσεις ζήτημα να πιω ένα μπουκαλάκι μικρό νερό την μέρα!Αλλά σκέψου το εξής,αν το το μωρό χρειάζεται πχ 150μλ σε κάθε γεύμα γάλα από εμάς ,που θα βρει το σώμα μας τα υγρά για να το παράγει?Οπότε εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με πολλάαα νερά (πάνε εκείνες οι εποχές που το νερό μας έφερνε αναγούλες στην εγκυμοσύνη!!) και βλέπεις πως θα πάει,νομίζω πως λογικά θα δεις διαφορά Wink Wink Και μετά αν βρεις και χρόνο κάνεις κα καμία άντληση. Άλλωστε πάνω από 10' στο κάθε στήθος δεν έχει νόημα να κάνειςSmile

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ.

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΕΝΝΕΤΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΚΟΥΚΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 4Ε. ΜΟΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! με γεια τα ρουχαλακια κικτσο! εμεις ειχαμε σπριντερ στοκεντρο και τωρα εκλεισε! Mad δ με βολευει στα αλλα. θελω να παω h&m na prolabv. κανει σουπερ εκπτωσεις. αντε να δουμε. ειχε κατι φορεματα κατα τον Οκτωβρη. θατα εχει αραγε???μουν μεινει. σε ισια γραμμη ηταν σαν δεκαετια του 80 στυλ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγώ θέλω το απόγευμα να πάω mothercare και αύριο Η&Μ.Σήμερα έρχεται η πεθερα μου πάλι (θα μείνει σε εμάς γιατί όπως έχω πει η κόρη της της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν την θέλει!!) και θα της αφήσω το μωρό να βγω κανένα πρωινό να ξεσκάσω!Smile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα παγματικα δεν ειναι τελεια? εγω λεω καμια φορα θελω νακατεβω αγορα και ως συνηθως οπως ολοι οι αντρες αναρωτιεται και αο δικος μου τι παω να κανω.. λεω ετσι! να χαζεψω βιτρινες! Laughing μεκοιταει παραξενα.. δε θα το καταλαβουν ποτε τι καταλαβαινουμε με το να χαζευουμε βιτρινες. ασχετο μολις εκανα τις πρωτες μου παραγγελιες με υλικα. ανηπομονω να κανω τις πρωτες μου δημιουργιες (αν τις πετυχω) και να σας τις δειξω. θα ξεκινησω με ενα αλμπουμ για φωτο κ.α για τον γιο της κουμπαρας μου που εχει γενεθλια την αλλαη Κυριακη. ελπιζω να προλαβω. αυτες τις μερες θα ετοιμασω και ενα diepercake θα κανω αποπειρα δηλ..
εντο μεταξυ τον εχω στα ποδια μου τον μικρο και γραφω. τον εχωστο μαξιλαρι θηλασμου. γραφω γρηγορα και ακουει τα πληκτρα και εχει σκασει στο γελιο Laughing

σας τα λεω μαζεμενα βρε κοριτσια αλλα..... Sad αυτες τις μερες του δινω πιο πολυ ξενο γαλατακι. τονθηλαζω και ενδιαμεσα βεβαια.. πανε 4 μερες τωρα ετσι. αλλα δε βλεπω να εχω τωρα.. εχω λιγο δηλαδη. τοσο γρηγορα κοβετε??? ειπα να αρχισω σιγα σιγα αλλα μεχρι να κοπει νομιζα θα φαω 2 βδομαδες πχ.. αλλιως δε θα το ξεκινουσα απο τωρα.. Crying or Very sad

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ.

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΕΝΝΕΤΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΚΟΥΚΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 4Ε. ΜΟΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Δεν ήξερα οτι τα σπριντερ έχουν μπεμπέ ρουχαλάκια! Very Happy
Να πεταχτώ και εγώ που τα έχω κοντά Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήπως περνάει κανένα άλμα ανάπτυξης βρε Αθηνά?γιατί την τελευταία φορά και εγώ αυτό είχα πάθει αλλά μετά επανήλθε το στήθος μου.

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? τα μπεμπακια σας?
εμεις μεγαλωνουμε κ ετοιμαζουμε τα περι βαφτησης!Σημερα θα παω να παρω τους κουμπαραδες απο τα τζαμπο που παρηγγειλα κ ηρθαν! ειναι ολα πειραταξια κ πηρα κ τουλι μπλε κ καραμελες χρωματιστες κ θα τα κανω μονη!τωρα οσο για προσκλητηριο θα κανω μια σοκολατα του lidl κ θα βγαζω το χαρτι θα μενει με το αλιμινοχαρτο κ θα βαλω ενα χαρτι που ειναι ενας χαρτης θυσαυρου με πειρατη επανω!κ τελος το γλυκο το οποιο ειναι βαζακια με δικο μας γλυκο του κουταλιου με μπλε κ κοκκινο υφασμα δεμενα κ απο πανω φιγουρες πειρατες!http://www.evendi.gr/dat/C6AE834C/image.jpg?634637048201956987
αυτο! μου εμεινε το κειμενο για την προσκληση κ ενα βιβλιο ευχων !
πεστε μου κασμια ιδεα!θελω στην προσκληση να καλει τον κοσμο η κορη μου για τον αδερφο της!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? τα μπεμπακια σας?
εμεις μεγαλωνουμε κ ετοιμαζουμε τα περι βαφτησης!Σημερα θα παω να παρω τους κουμπαραδες απο τα τζαμπο που παρηγγειλα κ ηρθαν! ειναι ολα πειραταξια κ πηρα κ τουλι μπλε κ καραμελες χρωματιστες κ θα τα κανω μονη!τωρα οσο για προσκλητηριο θα κανω μια σοκολατα του lidl κ θα βγαζω το χαρτι θα μενει με το αλιμινοχαρτο κ θα βαλω ενα χαρτι που ειναι ενας χαρτης θυσαυρου με πειρατη επανω!κ τελος το γλυκο το οποιο ειναι βαζακια με δικο μας γλυκο του κουταλιου με μπλε κ κοκκινο υφασμα δεμενα κ απο πανω φιγουρες πειρατες!http://www.evendi.gr/dat/C6AE834C/image.jpg?634637048201956987
αυτο! μου εμεινε το κειμενο για την προσκληση κ ενα βιβλιο ευχων !
πεστε μου κασμια ιδεα!θελω στην προσκληση να καλει τον κοσμο η κορη μου για τον αδερφο της!

ποτε καλε ειναι η βαφτιση??? για βιβλιο ευχων αυτο ψαχνω και γω. το πρωι εκανα παραγγελια τα υλικα. πειρατης ειναι το θεμα σας??

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:θελω στην προσκληση να καλει τον κοσμο η κορη μου για τον αδερφο της!

μπορει να λεει κατι σαν να καλει για βοηθεια που την επιασαν οι πειρατες. Wink διαφορετικα κατι κλασικο..

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η βαφτιση ειναι 20/05/2012 ακριβωσ τη ημερα που γιορταζει η λυδια! εγραψα εγω κατι για ακουσε το κ πες μου την γνωμη σου!

"Βαρεθηκα τοσο καιρο μπεμπη να σε φωναζω ,
γι"αυτο κ αποφασησα αυτο να το αλλαξω!
Ρωτησα την μανουλα μας ποτε θα σε βαφτισουν ,
κ αυτη μου αποκριθηκε την μερα τις γιορτησ σου!"

πως σας φαινεται?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιοοο! το εγκρινει και η κορη μου! Very Happy

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω ! να σε ρωτησω απο που παρηγγειλες υλικα ?θελω κορδελες κ κουφετα σμαρτις απο που να παρω?σε ρωταω γιατι εισαι κ εσυ απο θεσσαλονικη κ ισως ξερεις κατι !

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας ....ολα καλα και απο μας πηγαμε σημερα καναμε τον υπερηχο ...μετριας μορφης παλινδρομηση !!! Ξεκιναμε σιροπακι 3 φορες την ημερα για τις καουρες και τις γουλιες που κανει και εαν δεν στρωσει κοβουμε τον θυλασμο Crying or Very sad και παιρνουμε ειδικο γαλατακι Crying or Very sad !! Το καμαρι ηταν κυριος την ωρα της εξετασης πιο πολυ εγω αγχωθηκα ...πηγαν να με παρουν και τα ζουμια ...αλλα προσπαθησα και δεν !!!! Τελος καλο ελπιζω και να μην εχουμε αλλα προβληματακια !!!

tatianoula

tatianoula
Γεια σας κοριτσια ,,ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας φυσικα!!!!

pumpkin έγραψε:Δεν ήξερα οτι τα σπριντερ έχουν μπεμπέ ρουχαλάκια! Very Happy
Να πεταχτώ και εγώ που τα έχω κοντά Laughing

εχει μπεμπε αλλα αυτο που ειναι κατω απο το σπιτι μου δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο...εμενα δεν μου αρεσε τιποτα δηλαδη!!!Εχει εκπτωσεις 80% ομως!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα!!!!!!!ολη μερα δε μου ηρθε ειδοποιηση και ανησυχησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://stefxon@gmail.com

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας ....ολα καλα και απο μας πηγαμε σημερα καναμε τον υπερηχο ...μετριας μορφης παλινδρομηση !!! Ξεκιναμε σιροπακι 3 φορες την ημερα για τις καουρες και τις γουλιες που κανει και εαν δεν στρωσει κοβουμε τον θυλασμο Crying or Very sad και παιρνουμε ειδικο γαλατακι Crying or Very sad !! Το καμαρι ηταν κυριος την ωρα της εξετασης πιο πολυ εγω αγχωθηκα ...πηγαν να με παρουν και τα ζουμια ...αλλα προσπαθησα και δεν !!!! Τελος καλο ελπιζω και να μην εχουμε αλλα προβληματακια !!!

Καλησπέρα! Ειμαι απο την ομαδουλα του Σεπτεμβριου-Οκτωβριου, αλλα διαβασα για την παλινδρομησουλα και ειπα να σου γραψω για συμπαρασταση! Κι εμεις εχουμε απο 20 ημερων, αλλα τωρα πια δειχνει να βελτιωνεται εως και να φευγει! Υπομονη θελει, εγω στην αρχη ειχα στεναχωρηθει πολυ, αλλα τελικα δεν ειναι κατι τρομερο! Κι εμεις παιρνουμε epadoren, προσπαθηστε να ειστε τυπικοι στο ωραριο, οσο δυσκολο κι αν ειναι με καμια ωρα διαφορα+- δεν εγινε τιποτα βεβαια, αλλα αν παραλειψετε θα γινει αισθητο στο παιδακι! Επισης τα σχετικα που θα σας ειπαν με την κλιση του κρεβατιου και η αγκαλια η 20λεπτη μετα το φαγητο βοηθανε πολυ! Παντως το γαλατακι του θηλασμου ειναι ο,τι καλυτερο και ο,τι πιο ελαφρυ για την περιπτωση μας!! Καμια φορα η δικια μας λογω της παλινδρομησης δεν ηθελε να φαει και δυσανασχετουσε! Δεν ξερω αν σας το κανει εσας! Υπομονη και φιλιά στο ζουζουνακι σου!

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera koritsia.
tomaraki k meis to idio provlimataki exoume...palindromisi alla dn to psaksame mesw iperixou..emena distixws m eipe i paidiatros na parw antipalindromiko gala k ekopsa ton thilasmo molis sarantisa.vevaia exei deiksei poli veltiwsi me to gala..alla iparxoun meres p ponaei poli i koilitsa tis k vgazei goulitses..na prospatheis na to sikwneis oso perissoteres fores mporeis na reutei k auto me tn klisi p s eipe k i iliana mas exei voithisei.elpizw ola na pane kala..

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινουλα έγραψε:ευχαριστω ! να σε ρωτησω απο που παρηγγειλες υλικα ?θελω κορδελες κ κουφετα σμαρτις απο που να παρω?σε ρωταω γιατι εισαι κ εσυ απο θεσσαλονικη κ ισως ξερεις κατι !

τωρα πηρα υλικα για ενα βιβλιο αλμπουμ που θα κανω για γενεθλια. υλικα ομως για τετοια που λες εχει ωραια στο http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis.html εχει πολλα βασικα που βρηκα αλλα αυτο ειναι θεσσαλονικη αποτι καταλαβα.Ναυπλίου 12 λεει...

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας ....ολα καλα και απο μας πηγαμε σημερα καναμε τον υπερηχο ...μετριας μορφης παλινδρομηση !!! Ξεκιναμε σιροπακι 3 φορες την ημερα για τις καουρες και τις γουλιες που κανει και εαν δεν στρωσει κοβουμε τον θυλασμο Crying or Very sad και παιρνουμε ειδικο γαλατακι Crying or Very sad !! Το καμαρι ηταν κυριος την ωρα της εξετασης πιο πολυ εγω αγχωθηκα ...πηγαν να με παρουν και τα ζουμια ...αλλα προσπαθησα και δεν !!!! Τελος καλο ελπιζω και να μην εχουμε αλλα προβληματακια !!!

Εύχομαι να δείτε βελτίωση! περαστικά σας Smile

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κ απο εμάς κορίτσια! Σήμερα σαπισαμε οικογενιακως στον υπνο όλη μερα, για να δούμε πως θα παει κ το βραδυ!! Νατάσσα τέλεια κ η δική σας φωτο, τι φατσουλακι ομορφο ειναι αυτο!! Τι ωραίες ιδέες για τη βαφτιση έχετε βρε κορίτσια μπράβο , εσείς το έχετε προχωρήσει πολυ το θέμα εμείς ακόμα δεν εχουμε καταλήξει στα βασικά που, ποτε κτλ συν του ότι εγω λέω λίγοι κ καλοί , ο άντρας μου θέλει κόσμο κ γλέντι οπότε απέχουμε απο αυτα τα ωραία με τα οποία ασχολείστε εσείς!! ΤοΜαρακι μου κάνει εντυππωση αυτο με τον θηλασμο , υποτίθεται το μητρικό γάλα είναι πιο ευπεπτο, τι να πω....Εγω τις τελευταίες μέρες έψαχνα διάφορα για κατασκευές κ βρήκα κάτι ωραίες ιδέες απο το μοντεσορι για να κρεμας πάνω απ τη κούνια κ λέω να φτιάξω. Αυτα προς το παρών. Α παραγγειλα απ το αμαζον κ υποτίθεται έφυγε σήμερα η παραγγελία,για να δούμε!!!Φιλία σε όλες!! Χρύσα , δεν μου στειλες πμ για τον υπνοσακο κ στο θυμίζω!!Φιλακια πολλα!!

tomaraki

tomaraki
HLIANA έγραψε:

Καλησπέρα! Ειμαι απο την ομαδουλα του Σεπτεμβριου-Οκτωβριου, αλλα διαβασα για την παλινδρομησουλα και ειπα να σου γραψω για συμπαρασταση! Κι εμεις εχουμε απο 20 ημερων, αλλα τωρα πια δειχνει να βελτιωνεται εως και να φευγει! Υπομονη θελει, εγω στην αρχη ειχα στεναχωρηθει πολυ, αλλα τελικα δεν ειναι κατι τρομερο! Κι εμεις παιρνουμε epadoren, προσπαθηστε να ειστε τυπικοι στο ωραριο, οσο δυσκολο κι αν ειναι με καμια ωρα διαφορα+- δεν εγινε τιποτα βεβαια, αλλα αν παραλειψετε θα γινει αισθητο στο παιδακι! Επισης τα σχετικα που θα σας ειπαν με την κλιση του κρεβατιου και η αγκαλια η 20λεπτη μετα το φαγητο βοηθανε πολυ! Παντως το γαλατακι του θηλασμου ειναι ο,τι καλυτερο και ο,τι πιο ελαφρυ για την περιπτωση μας!! Καμια φορα η δικια μας λογω της παλινδρομησης δεν ηθελε να φαει και δυσανασχετουσε! Δεν ξερω αν σας το κανει εσας! Υπομονη και φιλιά στο ζουζουνακι σου!

xrisi έγραψε:kalispera koritsia.
tomaraki k meis to idio provlimataki exoume...palindromisi alla dn to psaksame mesw iperixou..emena distixws m eipe i paidiatros na parw antipalindromiko gala k ekopsa ton thilasmo molis sarantisa.vevaia exei deiksei poli veltiwsi me to gala..alla iparxoun meres p ponaei poli i koilitsa tis k vgazei goulitses..na prospatheis na to sikwneis oso perissoteres fores mporeis na reutei k auto me tn klisi p s eipe k i iliana mas exei voithisei.elpizw ola na pane kala..

Καλημερα ....δεν ξερω μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα το σιροπακι εκανε δουλιτσα !!! Τα ξεκινησα ολα εκανα κλιση στο λικνο για να ειναι ψηλα !!Το κραταω και μετα το φαγητο για κανα μισαωρο για ανακουφιζεται!! Τωρα για το μητρικο μου ειπε οτι επειδη ειναι πιο ευπεπτο για το λογο αυτο ανεβαινει και πιο ευκολα σε συγκριση με το ξενο!!! Τωρα τι να πω δεν ξερω οτι μου πει η παιδιατρος και βλεποντας ....αλλα ηδη με το σιροπακι εχουμε δει βελτιωση !!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! εβαλα το σιδερο να ζεσταθει και ειπα να μπω λιγο νακαλημερισω. τι κανετε? εχεις εδω χαλαρα! νυσταζω παρα πολυ! και οχι οτι δεν κοιμηθηκα. ισως ο καιρος.. χιονιζει! εδω σε μας επειδη ειμαστε ψιλα εχει πιασει στις σκεπες αλλα κεντρο οχι.ισως να μη χιονιζει καν εκει.. τα παιδια δεν τα πηγε ο αντρας μου σχολειο σημερα γιατι ειχε λεει ψωφο το πρωι! εγω δε συμφωνω αλλα τεσπα.. δε θελω να χανει μαθημα κυριως η μικρη που παει πρωτη. τα προνηπια οκ. γενικα ομως μη μαθουν με τοπαραμικρο να ειναι σπιτι. ναι λεει ο αντρας μου αλλα στην πραξη... Twisted Evil
παω να ξεκινησω σιδερο τωρα που κοιματε ο μπομπιρας και επανερχομαι να σας πω τι ετοιμαζω για τα γενεθλια της κορης μου Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις