Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
87 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 87 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!!!!

Στεφανια μπραβο ειδες τι καλο μωρακι εχεις??ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μην τον ματιαξουμε...

Εμενα παλι αν του δωσο συμπληρωμα κοιμαται κανενα 5ωρο 6ωρο σερι αν δωσο στηθος ξυπναει καθε 3ωρες...Αλλα προσπαθω να δινω στηθος κ μπουκαλακι μονο αν ειμαι κομματια κ θελω να χορτασω υπνο!

stefaniandreas

stefaniandreas
tatianoula έγραψε:Καλημερα!!!!

Στεφανια μπραβο ειδες τι καλο μωρακι εχεις??ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μην τον ματιαξουμε...

Εμενα παλι αν του δωσο συμπληρωμα κοιμαται κανενα 5ωρο 6ωρο σερι αν δωσο στηθος ξυπναει καθε 3ωρες...Αλλα προσπαθω να δινω στηθος κ μπουκαλακι μονο αν ειμαι κομματια κ θελω να χορτασω υπνο!
εμενα δε θηλαζει ...
θα προτιμουσα να σου πω να θηλαζε λιγο ακομα και ας ξυπνουσε τωρα που δε δουλευω

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
εννωειτε και''γω το προτειμω να θηλαζει αλλα δεν σου κριβω καμια φορα οταν ξυπναει καθε 2-3ωρες κ κουτουλαω το πρωτο πενταλεπτο ειναι κουραστηκο Ε μετα ξυπνας!!!Smile Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από εμάς!!Αθηνούλα φτύστος ο γιος!!!Στον ύπνο τον έπιασες τον άνδρα σου ε??? Razz Razz Razz Razz Σας παραθέτω και εγώ φωτογραφιούλα γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχετε δει το αγγελάκι μου!! (μόνο να μου τον φτύσετε ε??)Σας βάζω την αγαπημένη μου!!!!Είναι από την παραμονή της ΠρωτοχρονιαςSmile[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το καμάρι μου κάθεται τώρα στην καλαθούνα του ήσυχος και μιλάει μόνος του!!Και εγώ κάνω φασίνα το σπίτι!Σήμερα λέω να φτιάξω φακές ,τις έχω πεθυμήσει τόσο πολύ!Ευχηθείτε μου μόνο να μην τον πιάσουν πάλι κολικοί γιατί την τελευταία φορά που έφαγα (κάπου 15-20 ημερών) ξενυχτήσαμε από το κλάμα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Θέλω να πιστέυω ότι μπορώ πλέον να ξεκινήσω να τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος..Άντε να δούμε!!Το απόγευμα λέμε να πάμε βολτίτσα στο river west που θέλω να ψωνίσω κάτι πραγματάκια!Αύριο γιορτάζει και ο μπαμπας μας και είμαι πολύ χαρούμενη!!Θα παρελάσει όλο το σόι το ΣΚ από το σπίτι Shocked Shocked

Σχεδιάζω να φύγουμε Σκ οι τρεις μας καμία κοντινή εξόρμηση..Είναι νωρίς λέτε?Η αλήθεια είναι πως έχω σκάσει σπίτι και με τις εκδρομούλες που κάναμε είχα καλομάθει και τώρα μου λείψανε!Τι λέτε εσείς?

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Καλημέρα και από εμάς!!Αθηνούλα φτύστος ο γιος!!!Στον ύπνο τον έπιασες τον άνδρα σου ε??? Razz Razz Razz Razz Σας παραθέτω και εγώ φωτογραφιούλα γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχετε δει το αγγελάκι μου!! (μόνο να μου τον φτύσετε ε??)Σας βάζω την αγαπημένη μου!!!!Είναι από την παραμονή της ΠρωτοχρονιαςSmile[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το καμάρι μου κάθεται τώρα στην καλαθούνα του ήσυχος και μιλάει μόνος του!!Και εγώ κάνω φασίνα το σπίτι!Σήμερα λέω να φτιάξω φακές ,τις έχω πεθυμήσει τόσο πολύ!Ευχηθείτε μου μόνο να μην τον πιάσουν πάλι κολικοί γιατί την τελευταία φορά που έφαγα (κάπου 15-20 ημερών) ξενυχτήσαμε από το κλάμα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Θέλω να πιστέυω ότι μπορώ πλέον να ξεκινήσω να τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος..Άντε να δούμε!!Το απόγευμα λέμε να πάμε βολτίτσα στο river west που θέλω να ψωνίσω κάτι πραγματάκια!Αύριο γιορτάζει και ο μπαμπας μας και είμαι πολύ χαρούμενη!!Θα παρελάσει όλο το σόι το ΣΚ από το σπίτι Shocked Shocked

Σχεδιάζω να φύγουμε Σκ οι τρεις μας καμία κοντινή εξόρμηση..Είναι νωρίς λέτε?Η αλήθεια είναι πως έχω σκάσει σπίτι και με τις εκδρομούλες που κάναμε είχα καλομάθει και τώρα μου λείψανε!Τι λέτε εσείς?

Νατασα μου τι παιδαρας κ εσενα ο γιοκας φτου φτου φτου!!!!Πολυ ομορφη κ γλυκια φωτο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τελικα η ομαδα μας εχει πολυ ομορφα μωρακια..!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ Αλεξία μου!!Μα να σας ρωτήσω κάτι?Εσείς χρησιμοποείται ringsling?Είναι απίστευτο αυτό αλλά οποτε τον βάζω μέσα κοιμάται σε χρόνο dt!!! Sleep Sleep Sleep Sleep

stefaniandreas

stefaniandreas
νατασα κουκλος!!!!!!
και γω το σκεφτομαι για εκδρομουλα αλλα βαριεμαι να κουβαλησω τοοοοσα πραγματα
λεω να σταματησω την αποστειρωση και μετα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεφανία δίκιο έχεις!Και εγώ θα το σκεφτόμουνα αν δεν θήλαζα,αλλά τώρα δεν έχω να πάιρνω μαζί τίποτα πέρα από τα ρουχαλάκια του και πάμπερσς Razz Razz

stefaniandreas

stefaniandreas
Carrie έγραψε:Στεφανία δίκιο έχεις!Και εγώ θα το σκεφτόμουνα αν δεν θήλαζα,αλλά τώρα δεν έχω να πάιρνω μαζί τίποτα πέρα από τα ρουχαλάκια του και πάμπερσς Razz Razz
ακομα αθηνα εισαι???εφυγες!!!!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:
Carrie έγραψε:Στεφανία δίκιο έχεις!Και εγώ θα το σκεφτόμουνα αν δεν θήλαζα,αλλά τώρα δεν έχω να πάιρνω μαζί τίποτα πέρα από τα ρουχαλάκια του και πάμπερσς Razz Razz
ακομα αθηνα εισαι???εφυγες!!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

tomaraki

tomaraki
Καλημερα και απο εμας !!! Χθες κοιμηθηκαμε απο τις 1 μεχρι τις 6 !!!
Φτου του το καμαρι μου ...ξυπνησα κατα τις 5 και λεω αμαν το παιδι κλαιει και μενα με πηρε ο υπνος!!!!!Κοιταω και ο μπεμπης κοιμοταν του καλου καιρου!!!!Λετε να φτιαχνει προγραμμα σιγα σιγα ....εγω του εχω ενα σεντονακι και μια κουβερτουλα !!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!! πως ειστε σημερα? εμεις μια χαρα. βγαζουμε και συνεχεια μυξουλες και ειμαστε καλητερα! τωρα τον εχω στο στηθος υποτιθετε. απο χθες μου κανει κολπα. τοβαζει το βγαζει με κοιταει γελλαει και κρυβετε κατω απο το χερι μου σαν να ντρεπετε! εχει πολυ πλακα!!! Laughing γλαρωσε τωρα και ειναι ετοιμος να κοιμηθει! ευτυχως εχω το μαξιλαρι σαν λουκανικο οποτε τον βαζω εκει πανω το φτιαχνω οπως θελω και εχω τα χερια ελευθερα!οποτε θηλαζω σας γραφω εδω! Razz

με πεισατε οτι μου μοιαζει!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 328109
Νατασα!!!! ειναι φατσααα!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α! ξεχασα να σας πω πως χθες επιτελους μιλησα σοβαρα περι βαφτισης με τον αντρα μου! τοσες μερες μονη μου εψαχνα εδω διαφορα και τουδειχνα και μου ελεγε ''ναι ναι! πολυ ωραια Rolling Eyes ''
χθες ομως μιλησαμε τι θελουμε και το πιο σημαντικο σε τι λεφτα θελουμε να φτασουμε..αχχχ εκει ειναι το θεμα. αλλιως ξερω τι θελω!!! τεσπα. αρα σημερα ψαχνω πια επισημα!
θελω να κανω ενα ωραιο κλιπ απο την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα. θα κοιταξω να βρω ενα μαγαζι που να εχει οθονη γιανα το παιξω εκει.. κατι τετοιο ειχα κανει και στον γαμο μου

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααα τι κανετε κοριτσια?
νατασσα φοβερος ο μπομπιρας! εγω λεω να την πατε τη βολτα!

εχω στρωσει επιδερμιδα κανονικα παλι απ τις 12 κοιμοταν και ξυπνησε στις 9 το πρωι σχεδον μια εβδομαδα το ιδιο ωραριο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316

αυτα ειναι!
απο αυριο θα ειμαι μονη μου γαμωτο , εχει συναυλια ο αντρας μου στην αθηνα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!
Νατάσα τι κούκλος είναι αυτός!μαγουλάκια για φίλημα!
εμένα με το που βγούμε απο το σπίτι ταβλιάζει με τη μια.Μέχερι να πάμε αμάξι έχει κοιμηθεί του καλού καιρού.Στο σλινγ δεν πολυβολεύετε μέσα στο σπίτι, το φοράω έξω που ξέρω οτι θα κοιμηθεί Razz
Πάλι καλά να μην κουβαλάω καρότσι παντού Laughing
εκδρομούλα θα πάμε και εμείς σε καμιά 10αρια μερούλες στην Δράμα να τον δει ο παπούκας μου που τον λαχταράει πολύ!! Smile
κορίτσια πότε αρχίζουν να κάθονται λίγο στο ποπουδάκι τους?
Κικίτσο αν έρθω Σέρρες να σε πάρω για κοφεε Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 536304 ή δεν βγαίνετε ακόμη?

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερααααα τι κανετε κοριτσια?
νατασσα φοβερος ο μπομπιρας! εγω λεω να την πατε τη βολτα!

εχω στρωσει επιδερμιδα κανονικα παλι απ τις 12 κοιμοταν και ξυπνησε στις 9 το πρωι σχεδον μια εβδομαδα το ιδιο ωραριο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 654316

αυτα ειναι!
απο αυριο θα ειμαι μονη μου γαμωτο , εχει συναυλια ο αντρας μου στην αθηνα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 19 534787
ειδες η ανταρτισσα???πολυ σωστη τη βρισκω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιωνει κανονικοτατα Laughing Laughing Laughing

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μια δική μας πρόσφατη Laughing

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:και μια δική μας πρόσφατη Laughing

Πωπω χαμόγελα!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Φτου φτου!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
αφου του αρεσει τοοοοσο δαγκωσε τον και μια απο μενα!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefaniandreas έγραψε:αφου του αρεσει τοοοοσο δαγκωσε τον και μια απο μενα!!!
χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσαρες σας εχω χασει!!!!!!!!!!Εχουμε μιξουλες μπολικες κ βηχα κ ενω ηρθε ο παιδιατρος τον ειδε δεν εχει τιποτα με τρομαξε γιατι μου ειπε πως επιδη το γαλα τον φερνει βηχα δεν θελει να τρωει πολυ κ πως αν συνεχισει ετσι θα αφυδατωθει κ ισως χρειαστει να τον παμε στο νοσοκομειο να τον βαλουν ορο οποτε σημερα ολοι μερα τον ταιζω γιατι εχω σκασει απο το κακο μου!!!!!!!!!!Κατα τ"αλλα ειμαστε 5880 κ 61 ποντους κ ειμαστε 47 ημερων!εσεις τι κανετε τα μπεμπουλια σας????????????

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ..ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ..
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 5ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ.Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΦΑΓΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΠΕΘΕΡΑ..
ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΝΗ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:και μια δική μας πρόσφατη Laughing

κ απο εμενα ενα δαγκωμα,στο μπουτακι κατα προτιμηση χα χα χα χα!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:κ απο εμενα ενα δαγκωμα,στο μπουτακι κατα προτιμηση χα χα χα χα!!!!
αλεξία ξέρεις τι ζητάς ε Laughing , έχει κάνει κάτι δίπλες σαν το ανθρωπάκι της michelen χαχαχαα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις