Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια τι ωραια αγορια ειναι αυτα?????καλε το πιο ωραιο γκρουπ εχουμε!!
αλεξια τον ειχα με υπνοσακο και κουβερτα.χθες τον τυλιξα σε ισπανικη κουνερτα και εβαλα και παπλωματακι.
κολοκυθακι και μενα κουτουλαει το κεφαλι του οταν εχει κατι(πεινα κλπ)και στεναχωριομουνα.αλλα το κανουν και αλλα τελικα

http://stefxon@gmail.com

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia wraioi oi mpompires filakiaaaaaa

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

alexia-marinos

alexia-marinos
Λαμπρουλα κ Αθηνα πολυ παιδαροι οι γιοι σας φτου φτου φτου!!!!!

Αθηνα οντως ειστε ιδιοι...οσο μεγαλωνει σου μοιαζει κ πιο πολυ...

Νατασα δες το αυτο που ειπες με τον παιδιατρο,αν γινεται να μην περιμενεις τοση ωρα με το παιδι...

Σωτηριακι,μας εχεις τρελλανει με τις φωτο βρε θηριο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] η μια καλυτερη απο την αλλη..!!!!

Κικιτσακι,να χαιρεσαι κ εσυ τον συζυγο!!!

Φιλια σε ολες!!!!

tatianoula

tatianoula
γεια σου αλεξια φιλακια στον κουκλο σου.

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ποια μου ειχε δωσει τη συνταγη κεικ ρολο μερεντας ........Αποθεωση!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:ποια μου ειχε δωσει τη συνταγη κεικ ρολο μερεντας ........Αποθεωση!!!!
τη θελω!!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:
mmairula έγραψε:ποια μου ειχε δωσει τη συνταγη κεικ ρολο μερεντας ........Αποθεωση!!!!
τη θελω!!!

2αυγα,1 ζαχαρουχο γαλα,50γρ βουτυρο,1 κουπα αλευρι,1μιση κουταλια σοδα τ ανακατευεισ μεχρι να γινει ζυμη την βαζεις στο ταψι με λαδοκολα για 10 με 15 λεπτα στους 180 βαθμους μολις κρυωσει βαζεις μερεντα η μαρμελαδα και το τυλιγεις αυτα

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
τη θελω!!!

2αυγα,1 ζαχαρουχο γαλα,50γρ βουτυρο,1 κουπα αλευρι,1μιση κουταλια σοδα τ ανακατευεισ μεχρι να γινει ζυμη την βαζεις στο ταψι με λαδοκολα για 10 με 15 λεπτα στους 180 βαθμους μολις κρυωσει βαζεις μερεντα η μαρμελαδα και το τυλιγεις αυτα
και μετα ψυγειο?

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:
mmairula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
τη θελω!!!

και μετα ψυγειο?
οχι ειναι κεικ παντεσπανι 8α το κανεις λεπτο απλςσετο στο ταψι

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α και πανευκολο Very Happy Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
mmairula έγραψε:
stefaniandreas έγραψε:
τη θελω!!!

και μετα ψυγειο?
οχι ειναι κεικ παντεσπανι 8α το κανεις λεπτο απλςσετο στο ταψι
θα το δοκιμασω.στο μιξερ τα χτυπαω η με το χερι?

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στο μι3ερ τα χτυπας για να διαλυ8ει καλα το βουτυρο ειναι και πιο γρηγορο

stefaniandreas

stefaniandreas
mmairula έγραψε:στο μι3ερ τα χτυπας για να διαλυ8ει καλα το βουτυρο ειναι και πιο γρηγορο
θα το κανω μαλλον αυριο!!!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α επισησ εγω τη δαδωνω και τη λαδοκολα για να με σιγουρη οτι δεν θα κολησει Smile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:Να ταν απο πείνα λες όντως κ αν τον είχα αφήσει εξαρχής να θηλασει παρα πάνω (πόσο παραπάνω απο 45 απο το κάθε στήθος;;Wink να ησυχαζε; Απλά επειδή το άφηνε για να κλάψει έλεγα εγώ δεν του φταίει αυτο
καιμενα τοκανει αυτο ακομα και τωρα. ειδικα απογευματα κουραζοντε κιολας και τους πιανει γρινια. αλλα και τα πονακια το απογευμαη το βραδυ για καποιο λογο ερχοντε.

κοριτσια θα κρατησω αυτη τη σελιδα να τη δει ο αντρας μου! που λετε οτι μου μοιαζει!! Laughing

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
soy moiazei o mikros poly kai astoyw na lene Very Happy xexexxe

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!!! Πολυχρονες οσες γιορταζουν!!!!! Βρε κοριτσια οσες ειστε πιο παλιες ...πειτε μου ο μπεμπης γενικως δεν ειναι πολυ γκρινιαρης ειναι μαμ κακα και νανι ...αλλα τωρα τελευταια στον υπνο του κανει σα χαλασμενη νταλικα που σπινιαρει !!!!!! Δεν ειναι συναχι ...κυριως το κανει οταν τεντωνεται!!!!
Ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχω???
και κατι αλλο γενικα στο στηθος καθεται το πολυ 15 μετα κοιμαται !!!! Βαρος παιρνει ομως !!

stefaniandreas

stefaniandreas
αχ!προβλεπω ξενυχτι σημερα κοριτσια.κοιμαται απο τις 6 και ακομα δεν εχει ξυπνησει αλλα ειναι τοσο γλυκος και τον λυπαμαι να τον ξυπνησω!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια !!!! Πολυχρονες οσες γιορταζουν!!!!! Βρε κοριτσια οσες ειστε πιο παλιες ...πειτε μου ο μπεμπης γενικως δεν ειναι πολυ γκρινιαρης ειναι μαμ κακα και νανι ...αλλα τωρα τελευταια στον υπνο του κανει σα χαλασμενη νταλικα που σπινιαρει !!!!!! Δεν ειναι συναχι ...κυριως το κανει οταν τεντωνεται!!!!
Ειναι κατι που πρεπει να ανυσηχω???
και κατι αλλο γενικα στο στηθος καθεται το πολυ 15 μετα κοιμαται !!!! Βαρος παιρνει ομως !!
αφου παιρνει βαρος παει να πει οτι χορταινει

tatianoula

tatianoula
στεφανια κ εμενα χτες το ιδιο κοιμοταν απο της 7 το απογευμα αλλα ενταξει δεν ξενυχτησαμε απλα σηκωθηκε εφαγε 2 φορες την νυχτα κ μετα ξυπνησε στις 6 κ δεν ξανακοιμηθηκαμε!!!

που να κοιμηθει αφου παραχορτασε..

τομαρακι κ εμενα κανει θορυβους στον υπνο του αλλα εγω λεω οτι θα εχουνε πονακια γι΄΄αυτο το κανουν...οσο για το φαγητο αφου περνει βαρος μην ανχωνεσε ολα καλα.

stefaniandreas

stefaniandreas
tatianoula έγραψε:στεφανια κ εμενα χτες το ιδιο κοιμοταν απο της 7 το απογευμα αλλα ενταξει δεν ξενυχτησαμε απλα σηκωθηκε εφαγε 2 φορες την νυχτα κ μετα ξυπνησε στις 6 κ δεν ξανακοιμηθηκαμε!!!

που να κοιμηθει αφου παραχορτασε..

τομαρακι κ εμενα κανει θορυβους στον υπνο του αλλα εγω λεω οτι θα εχουνε πονακια γι΄΄αυτο το κανουν...οσο για το φαγητο αφου περνει βαρος μην ανχωνεσε ολα καλα.
το θεμα ειναι οτι εμενα δεν ξυπναει το βραδυ να φαει και εχω καλομαθει!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia sas efxaristo gia tis apadises!!!mou dosate kouragio Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 18 417472
fisiologiko paidaki eine,thelei na sinithisei k afto.pados mporei na exei k ponakia giati k emena me diafora apogevmatines k vradines ores klaiei pio poli.

kikitso k xamomilaki na xaireste ta adrakia sas!!!an k ligo kathisterimena dino efxes giati den prolava na mpo noritera,tora iremisame apo tis 9 to vradi Rolling Eyes

supermama simfono pos o paidaros eine ftistos mama.kouklaki!!!kai to diko mou se emena moiazei Very Happy

lamproula milame gia tromeri ponirofatsa.afto to paidi eine isixo?giati mou fenete zoiroulis Razz Razz Razz
gero na eine na to xairesai,ade na saradisoume k emeis.teleia ton exeis disei Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 18 215994

ego ton skepazo me sedonaki,flis kouvertoula k apo pano mia kanoniki.polla i liga sas fenonte?tin thermpkrasia tin elenxo sinexeia k tin rithmizo pada stous 21.gia to mpanaki kanei na ton exo 20 lepta?fovame mi mou kriosei tosi ora gia afto rotao.eseis toso ta kanete k xalaronoun?kai masazaki meta kanete oles?ego den tou kano,mipos na arxiso?

kat psixologos eise i paidopsixologos?mas to eixes pei alla den thimame akrivos.ego koinoniki leitourgos exo teleiosei alla esi gnorizeis perissotera.tha se trelano stis erotiseis Laughing
mou arese o tropos pou mou eipes na to vlepo,thanksssss I love you

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!! Μόλις θηλασαμε κ την ξαναπεφτουμε για μια τουφιτσα Μαμα κ γιος ο Μπαμπας μας είναι ήδη δουλειά. Χτες είχαμε ήσυχο βράδυ ευτυχώς αν κ εγω βρυκολακιασα λίγο πάλι, ο μικρός κοιμόταν κ εγω μέχρι τις 2 30 ξυπνια. Αχ κορίτσια ο μικρός μου σήμερα γίνεται 1 μηνός!!! Θα σας πιστεύω φωτο αργότερα να τον δείτε !! Βασουλα εμένα ο παιδιατρος μου είπε να μην τρελαινομαι ούτε καλτσακια απο μέσα, ούτε πολυ ζεστά σκεπασματα, σεντονακι κ μια πικε κουβερτουλα , έχω τη θερμοκρασία γύρω στους 22 κ γω. Οσο για τους θορύβους που κάνουν στον ύπνο τους είναι γιατι ο λαρυγκας κ η τραχεια τους είναι πολυ μαλακά , τα ρουθουνακια τους πολυ στενά κ όπως μπαίνει ο αέρας μερικές φορές κλείνει η τραχεια, είναι απολύτως φυσιολογικό κ δεν σχετίζεται απαραίτητα με πόνο. Επίσης έχουν φάσεις ύπνου αντίστοιχες με όταν εμείς ονειρευόμαστε πολυ ενεργού δηλ για αυτο κ μπορει να κουνιουνται ακούγονται πιο πολυ σε κάποιες φάσεις κ όχι συνέχεια. Παιδοψυχολογος είμαι Βασουλα οπότε ότι απορία έχεις εσυ η οποία άλλη κοπέλα ...εδώ είμαι εγω!! Όλα επηρεάζονται απο πως το βλέπεις εσυ το θέμα, θέλει να σαι χαλαρή κ με χιούμορ για να αντεχεις εξαλου μην ξεχνάμε με αρσενικά εχουμε να κάνουμε , δεν είναι να τους παίρνουμε κ πολυ στα σοβαρά!!! Very Happy για να γελάσουμε κ λίγο θα σου πω πως όταν μου πε ο γιατρός πως είναι αγοράκι κ μου έδειξε πρωτα το κρφαλακι του με τον εγκεφαλο κ το πουλάκι του,λέω στο γιατρο αφού εχουμε κ μυαλό κ πουλάκι για άντρας είναι μια καλή αρχή τώρα μένει να δούμε αν θα μπορει να χρησιμοποει κ τα δυο συγχρονως!!! Νομίζω του εφτιαξα τη μέρα του γιατρου είχαμε λυθεί απο τα γέλια!!!
Λαμπρουλα που βρήκες τόσο ωραία ρουχαλακια;; Εμείς με φορμακια κυκλοφορούμε μόνο .
Φιλιά κ καλημέρα σε όλες !!!
Σας αφήνω τώρα για Sleep

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!βιαστηκα να το κατηγορησω χθες το αυτοκολλητακι μου!
ξυπνησε 9+ εκανε μπανακι εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 5.30.εφαγε και ακομα κοιμαται!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:να το και το δικο μου μπομπιρακι!

κατι που ειδα για κουβερτες ισχυει. τωρα το πρωι τον ειχα αγκαλια με μια φλις κουβερτουλα τυλιγμενο σαν λουκανικακι. κοιμηθηκε και τον αφησα στο ριλαξ ετσι. κοιμηθηκε πολλες ωρες. εκανα ολο το σιτι και δεν ειχε ξυπνησει. μεσα εξω εγω.. μεχρι ηλεκτρικη εβαλα και τιποτα Wink αρα θελουν ζεστουλα. ισως νιωθουν σαν ναναι αγκαλιτσα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κααααλα!συγχαρηρητια!ειναι καρμπον!πες μας το κολπο γιατι εμενα την εχευ φτυσει ο αντρας μου και απο μενα μαλλον μονο ματια εχει και αυτο θα δειξει! Very Happy

χτες βραδυ αφου αλαλαζαμε ολο το απογευμα απο τα νευρα γιατι δεν κοιμοταν κοιμηθηκε 12-7.30!ξυπνησε,εφαγε,και ξαναπεσε!Χτες ξεπατωθηκε απο το φαι και τα νευρα και μετα ξεραθηκε,λογικο!Ευτυχως δεν ειχαμε κοσμο χτες -καθημερινη+μωρο- και ηρθαν μονο οι γονεις μου,η πεθερα μου και η παιδιατρος μας που ειναι κολλητη της πεθερας μου αλλα ευτυχως λογικη και ειναι η μονη που τη βαζει στη θεση της με ακομψο μεν ("λες μαλακιες!μια χαρα ειναι το μωρο") αποτελεσματικο δε.Η πεθερα μου κραταει το μωρο μερικες φορες και ολο κατι βρισκει οτι εχει το παιδι αν δεν της γελαει και δεν εχει κεφια.Χτες που ημουν στη δουλεια μαλωνε με τον αντρα μου οτι το παιδι εχει μυξες και δυσφορια και γι'αυτο δεν κοιμοταν.Το παιδι δεν κοιμοταν γιατι βαρουσαν τα τηλεφωνα στο σπιτι,ειχε μυξες αλλα ελαχιστες και φυσικα εφταιγα για μια ακομη φορα ΕΓΩ που δεν του βαζω το μηχανακι που τις ρουφαει ανα 10λεπτο!Η παιδιατρος μας ειπε οτι δεν εχει μυξες το παιδι περαν του φυσιολογικου που ΠΡΕΠΕΙ να εχει οπως ολος ο κοσμος που αναπνεει και υγραινεται η μυτη και να μην το βασανιζουμε αδικα.Ουφ,ολα λαθος τα κανω τελικα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil μου τη λενε μαμα+πεθερα και ποτε θα γινω τουρκα και θα τις βρισω αναλογως και τις 2!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις