851 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Δευ Ιαν 30, 2012 12:31 pm
Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια μίλησα τηλεφωνικώς με το αμαζον κ οντως στέλνουν πάνες κ μωρομαντιλα Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25 λιρων
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kat&son έγραψε:Κορίτσια μίλησα τηλεφωνικώς με το αμαζον κ οντως στέλνουν πάνες κ μωρομαντιλα Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25 λιρων
stefaniandreas έγραψε:καλημερα!
μονο εδω δε χιονιζει???
χαμομηλακι τι μαλλι!!κουκλος!
χαμομηλακι έγραψε:καλημερα,εδω χιονιζει!οχι παρα πολυ αλλα το εχει στρωσει καπως και δεν λειτουργησαν τα σχολεια.εγω ομως πιθανοτατα δουλευω...
σας βαζω μια φωτο που βγαλαμε προσφατα σχετικα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kat&son έγραψε:Κορίτσια μίλησα τηλεφωνικώς με το αμαζον κ οντως στέλνουν πάνες κ μωρομαντιλα Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25 λιρων
αχ μην τα πλυνεις...μετα θελουν σιδερο!!!απο τις 8 σιδερωνω.με διαλειμματα για φαι και τραγουδια!supermama έγραψε:καλημερα! σημερα βαριεμαι πααραα πολυ! δεξερω γιατι. εχω να βαλω και πληντυριο! αυτο το καλαθι γιααπλυτα δε λεει να αδειασει ποτε!
supermama έγραψε:παει και αυτο.... συμαζεψα ετοιμασα τα μικρα για υπνο και επλυνα τα πιατα. ευτυχως ο μικρος ξυπνησε μολις τελειωσα. τωρα χαλαρα τρωει και βλεπει κατω αποτο χερι μου τον γκαρφιλντ στην τηλεοραση. του αρεσει πολυ οπως και ο τομ κ τζερι. σε αυτα τα 2 οταν παιζουν κολαει...
Carrie έγραψε:Μαιρούλα και εμάς στο πρώτο εμβόλιο σπάραξε στο κλάμα!Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω..οπότε καταλαβαίνεις πως νιώθω τώρα που κοντέυει ο καιρός για το δεύτερο
Μπορείς πάντα να αυξήσεις την παραγωγή σου αν δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία του ξένου. Και η κουνιάδα μου είχε το ίδιο πρόβλημα και της είπε η σύμβουλος να αντλέι 3-4 φορές τη μέρα με το θήλαστρο και να δίνει από το δικό της όταν δεν χορταίνει και μία βδομάδα μετά αυξήθηκε ήδη το γάλα της και δεν του δίνει πια συμπλήρωμα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης