826 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Δευ Ιαν 30, 2012 1:12 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
XIONAEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μεσα στην αθηνα?Carrie έγραψε:XIONAEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carrie έγραψε:XIONAEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mmairula έγραψε:kalhmera koritsia ti kanete? egw exw kati neyra..... mou edwse o gynaikologos mou e3etaseis tis opoies phga sto IKA na mou tis grapsoun kai mono pou den me diw3ane.. den tis egrapse tis e3etaseis h xamenh.leei na noshleytw gia na tis dikaiologhsei to Ika akou ekei tzampa plhrwnoume me thn idwtikh mikroviologo pou milhsa mou eipe apla den h8ele na tis grapsei kai oti grafontai aytes oi e3etaseis ante vres akr ti na pw.
δε θα βγαλεις ακρη με τους ικατζηδες.εγω που ημουν και του χωρου και τραβουσα ταλαιπωρια.στειλε εναν αντρα.σε αυτους καθονται σουζα!mmairula έγραψε:kalhmera koritsia ti kanete? egw exw kati neyra..... mou edwse o gynaikologos mou e3etaseis tis opoies phga sto IKA na mou tis grapsoun kai mono pou den me diw3ane.. den tis egrapse tis e3etaseis h xamenh.leei na noshleytw gia na tis dikaiologhsei to Ika akou ekei tzampa plhrwnoume me thn idwtikh mikroviologo pou milhsa mou eipe apla den h8ele na tis grapsei kai oti grafontai aytes oi e3etaseis ante vres akr ti na pw.
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!! Σημερα η μερα ξεκινησε χιονισμενη !! Αλλα εχει σταματησει τωρα !!
Σημερα ο μικρος ξυπναει τρωει 5 λεπτα και κοιμαται ξανα !!! Τι να πω!!! Λετε να εχει τιποτα ???
Κοριτσια να ρωτησω εμενα μου ειπαν οτι το πρωτο εμβολιο ειναι 7 μαζι ...ισχυει ????
Ικατζηδες forever ...και εγω ειχα θεμα μαζι τους πηγα να μου γραψουν τις τελευταιες ενεσεις για την Θρομβοφιλια και δεν μου τις γραφουν!!!!!!! Να κλεισω ραντεβου !!!!
Τοσο καιρο που μου τις εγραφαν χωρις ραντεβου τι εγινε????
Carrie έγραψε:tomaraki έγραψε:Καλημερα !!! Σημερα η μερα ξεκινησε χιονισμενη !! Αλλα εχει σταματησει τωρα !!
Σημερα ο μικρος ξυπναει τρωει 5 λεπτα και κοιμαται ξανα !!! Τι να πω!!! Λετε να εχει τιποτα ???
Κοριτσια να ρωτησω εμενα μου ειπαν οτι το πρωτο εμβολιο ειναι 7 μαζι ...ισχυει ????
Ικατζηδες forever ...και εγω ειχα θεμα μαζι τους πηγα να μου γραψουν τις τελευταιες ενεσεις για την Θρομβοφιλια και δεν μου τις γραφουν!!!!!!! Να κλεισω ραντεβου !!!!
Τοσο καιρο που μου τις εγραφαν χωρις ραντεβου τι εγινε????
Ωπ!!!Τώρα πρόσεξα ότι είμαστε γειτόνισσες!!!Εγώ μένω Αγ. Βαρβάρα προς Κορυδαλλό!! Επίσης έχουμε και εμείς το ίδιο φορμάκι της φωτογραφίας σας!!!
Όσο για το πρώτο εμβόλιο νομίζω πως δεν υπάρχει 7πλο (διορθώστε με αν κάνω λάθος),6πλο ή 5πλο.Εμείς κάναμε το 6απλό συν ένα πόσιμο.Άντε με το κάλο
Kat&son έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Μόλις εφαγα πακέτο πήρα τον γιατρο να δω για το ραντεβού για σήμερα κ μου είπαν ότι α) το ραντεβού το είχα για τη Τετάρτη β) ο γιατρός απουσιάζει για λίγες μέρες κ να πάρω τηλ απο βδομάδα . Κ σας ρωτώ τι να κάνω με το κοκο; Να περιμένω η αφού σαραντισα δεν πειράζει; Θα σκάσω!!! είχα κωλοχαρει με τη προοπτική βραδυνου κοκου!!!!Μαιρουλα όντως τραγικοί ΙΚΑτζιδες όχι για βρισιές για μπουνιες κ κλωτσιες είναι!!! Το Μαρακι πως είναι το ζουζουνι σου; Νικητές με τον άντρα σου έφτασε καλα; Νατάσσα συνηλθατε άο το κρυωμα; Βασουλα τι έγινε εσυ με τον γιατρο ; Σήμερα οσο κοιμόταν το μικρουλι μου ήρθε η Μαμα μου κ πεταχτηκα στα mothercare & ψωνισα στις εκπτώσεις κάτι τέλεια τζινακια κ πουλοβερακια, έτσι μου ρχεται να τον ντυσω μόνο κ μόνο για να τον βγάλω φωτο!!! Επίσης εσείς χρησιμοποείτε υπνοσακους; Ο παιδιατρος εμένα μου είπε με τίποτα κ μας έχουν κάνει δώρο 3!!! Αυτα προς το παρών ! Φιλία απο εμάς!!!
εσυ εχεις δικαιωμα να φας οσα γλυκα στερηθηκες στην εγκυμοσυνη!!!!!σε νοιωθω!Carrie έγραψε:Μόλις έφτιαξα κείκ λεμονιού και ήδη θέλω να μπω μέσα στον φούρνο από την μυρωδιά!!Τώρα φτιάχνω ρυζόγαλο!!!
stefaniandreas έγραψε:εσυ εχεις δικαιωμα να φας οσα γλυκα στερηθηκες στην εγκυμοσυνη!!!!!σε νοιωθω!Carrie έγραψε:Μόλις έφτιαξα κείκ λεμονιού και ήδη θέλω να μπω μέσα στον φούρνο από την μυρωδιά!!Τώρα φτιάχνω ρυζόγαλο!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης