Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα φυσικά!Είναι και εύκολο για μένα γιατί δεν χρειάζεται να τρέχω σε μαγαζιά κλπ!Άσε που έχουν ξεφύγει οι τιμές εντελώς!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroditi1006 έγραψε:ΥΓ:ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..

φυσικα! με μεγαλη μου χαρα!!!

τι κανετε? εω πηγα να αγορασω κατι υλικα που ηθελα..κολλες κτλ. τελικα βλακεια.. πιο καλα απο ιντερνετ. αφηστε που τελικα στο ιντερνετ τα παιρνω ακριβως για τη δουλεια που τα θελω και οχι γενικα.. σημερα κοριτσια χαλασα ενα κουτι παμπερς!!!χχααχα εβγαλα οτι ειχε ο μπεμπης και εκανα την πρωτη μου γνωριμια με τα diepercakes. πολυ πλακα. με βοηθουσε και η μικρη. θα σας τα δειξω αργοτερα. δειξτε κατανοηση ε!!! με οτι ειχα απο το μωρο τα εκανα τα εκανα.

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΟ..ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ..
ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ...
ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και μενα κοιμηθηκε.. αραγε ειναιο βραδυνος υπνος? ποιος ξερει? τετοια ωρα κοιματε αλλα με μπιμπερο. επειδη τον θηλαζα τονπηρε υπνος. θα δειξει. τα diepercakes τελικα εκανε βλακεια ο μικρος που ηθελε να τα δει στη φωτογραφικη και τα εσβησε! Twisted Evil οχι τιποτα τα χαλασα γιανα κανω και αλλα σχεδια αυριο. τεσπα.. αστο καταπιω και αυτο Razz

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελειο! μπραβο της!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ;;;
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! πρινξεκινησω για το φαγητο ειπα να σας διαβασω λιγο αλλα βλεπω ολες ειστε βολτουλες μαλλον. σας χρωσταω μια φωτο με diepercake και ειπα να τη βαλω. το εκανα τωρα το πρωι. καλο για αρχη?
http://123mpompires.blogspot.com/

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:καλημερα! πρινξεκινησω για το φαγητο ειπα να σας διαβασω λιγο αλλα βλεπω ολες ειστε βολτουλες μαλλον. σας χρωσταω μια φωτο με diepercake και ειπα να τη βαλω. το εκανα τωρα το πρωι. καλο για αρχη?

πολύ καλό Αθηνά!Μήπως να έβαζες λιγότερα πραγματάκια για λόγους κόστους? Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και από εμάς!!!Αθηνούλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!Δεν βάζεις και καμία τιμούλα?Μπορεί να αποκτήσεις πελάτες!!! Wink Wink Wink Wink Είδες βρε παιδί μου αν πιάνουν τα χέρια σου....Α!Ακολουθώ και εγώ το μπλογκ σουSmile

Εμείς μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι στο Φάληρο!Έχει 16 βαθμούς σήμερα και φυσάει νοτιάς και δεν έχει καθόλου κρύο!!Χθες πιάσαμε στο βίντεο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον μπεμπάκο μας να χαχανίζει σαν μεγάλος άνθρωπος!!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 215994 Περιττό να πω ότι το έχω δει από χθες 15 φορές!!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:
supermama έγραψε:καλημερα! πρινξεκινησω για το φαγητο ειπα να σας διαβασω λιγο αλλα βλεπω ολες ειστε βολτουλες μαλλον. σας χρωσταω μια φωτο με diepercake και ειπα να τη βαλω. το εκανα τωρα το πρωι. καλο για αρχη?

πολύ καλό Αθηνά!Μήπως να έβαζες λιγότερα πραγματάκια για λόγους κόστους? Rolling Eyes

ευχαριστω κοριτσια! pumpkin καλε δοκιμη εκανα να δω πως στεκοντε κτλ.. η ωρα του παιδιου που λενε Laughing ε να μη δειξουμε και τα προικια μας? Razz ειχα και τηνκορη μαζι και μαμα βαλε αυτο βαλε καικεινο ηταν!χααχαχα κοιτα αν πχ μου πει καποιος να κανω θα συνεννοηθω. θα εχω και τα σπεσιαλ βρε παιδι μου και τα απλα. εχω δει πχ μονο με πανες και κορδελες! και ομως τελεια ηταν. χθες εντομεταξυ τα ειχα τυλιγμενα ρολακια τα παμπερς. δε μαρεσε και πολυ.. αυτο στη φωτο ειναι απλα με τη σειρα ας πουμε σαν τρενακι γυρω γυρω. δε χαλας και τις πανες δηλ.. τελειωσε η μπαταρια της φωτο. αυριο πριν το χαλασω να κανω και αλλο σχεδιο θα βαλω φωτο το μεσα πως ειναι Wink

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα!
αθηνα τελειο!!ειναι πολυ ωραιο δωρο για νεογεννητο!
κοριτσακια ολα καλα?μολις κοιμηθηκε ο μπεμπης!

http://stefxon@gmail.com

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσακια. Τι κάνετε; Αθηνα όντως τέλειο , μπράβο!! Εμείς σήμερα πήγαμε τον μπεμπη στη γιαγια μου πρώτη φορα η οποία είχε πάθει εγκεφαλικό προ πέρσι κ δεν μπορει να μιλήσει αλλα καταλαβαίνει τα πάντα. Συγκινήθηκε πολυ η γλυκιά μου κ όλο ηθελε να του φιλαει τα πατουσακια! Τον είχαμε ντύσει κ με τζιν κ πουλοβερακι καταλαβαίνετε... Ευτυχώς η επίσκεψη πήγε καλύτερα απο την πρώτη φορα που πήγαμε στη μαμα μου ήταν πολυ πιο ήσυχος ο μικρός. Εντωμεταξυ σήμερα ο άντρας μου ήταν πολυ περήφανος για τον γιο του γιατι σηκώθηκε για πρώτη φορα το πουλάκι του!!! Τι αλλα κάνετε εσείς;

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia ti kanete? Very Happy
exo xathei teleios,den prolaveno oute na sas diavaso oute na sas grapso.exei figei i mama k eime oli mera moni me ton mpempouli mou k arga to apogevma erxete o adras mou.o mikros mou eine poli diskolos me ton ipno,den ksero giati.isos eine klironomiko giati k ego etsi eimouna Razz
loipon saradisame pirame efxoula!!!pigame k paidiatro k apo 3100 ftasame 4700!stis 20 fevrouariou pame gia to proto mas emvolio.kleisame k ekklisia gia vaftisei stis 8 iouliou Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 215994
afta ta nea mas!genikotera exoume iremisei poli,ton exo mathei k kalitera k kapos ton koumadaro.to thema mas eine o ipnos pou den koimate efkola k meta ton pianei nevrikotita k griniazei.

carrie poli orea i foto I love you

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!! κατι για βαφτιση ειδα ε! εμεις ακομα τιποτα δε καναμε και προχθες που κοιτουσα το ημερολογιο μας βολευει και θελουμε για 24 Ιουνιου. Rolling Eyes νομιζω πρεπει να κλεισω την εκκλησια.ειδικα αν δεν ειναι της γειτονιας μου και ειναι καμια πιο περιζητητη.. πρεπει να βρω νονο ομως!!!! Twisted Evil ο αντρας μου παει πολυ με αργους ρυθμους! ειπε καποος φιλος να ερθει απτο σπιτι ο οποιος ειχε δηλωσει οτι θελει για νονος και ο δικος μου ο εξυμπνος δεν τον λεει να ερθει. θελει να ειναι ξεκουραστος λεει. ας ερθει μωρε για ενα απλο καφεδακι! οτι ειναι να το πει θα το πει...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια και νινακια!χτες ειχε ωραιο καιρο εδω,δλδ δεν εβρεχε,και βγηκαμε μια βολτιτσα το μεσημερακι.Γυρισαμε ομως μεσα στα νευρα και την τσαντιλα,ουρλιαζε,και δεν ηθελε να φαει ουτε να κοιμηθει,δεν την ειχα ξαναδει ετσι,ημουν ετοιμη να παρω τη γιατρο!Τελικα ειπε η μαμα μου να την ξεματιασει και...μαντεψτε!Το βρηκε πολυ ματιασμενο το παιδι που ειχε μελανιασει απο το κλαμα στο μεταξυ.Μετα απο λιγο το νινι μου εβγαλε εναν αναστεναγμο σαν μεγαλος ανθρωπος και κοιμηθηκε για κανα τεταρτο.Ξυπνησε ανανεωμενη και εφαγε μεχρι σκασμου,νομιζα οτι θα ξερασει.Μετα απο 3 ωρες ξαναφαγε μεχρι σκασμου (στηθος+250ml!!!)και το βραδυ πριν τον υπνο αλλα 150! Shocked Shocked Shocked Τι να πω τελικα...ο αντρας μου δεν πιστευει στο ματι -ουτε εγω παλιοτερα και μαλιστα κοροιδευα- και σε τετοια αλλα χτες σοκαριστηκε...τεσπα,ολα καλα τωρα,κοιμηθηκε χτες το καημενουλι,και ξυπνησε σημερα στις 8,εφαγε παλι στηθος+180 και την ξαναπεσετωρα.Ελπιζω να ειμαστε πιο ηρεμα σημερα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 38 534787

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!
χαμομηλο και εγω δεν πιστευα στο ματι αλλα εδω και κατι χρονια το πιστευω
ο μπεμπης μου ξυπνησε 6.30 εφαγε και ακομα κοιμαται!!!
εχουμε φτιαξει και ενα προγραμματακι να μην τον ματιαξω.μεσημερι και βραδυ μετα το φαγητο τον παω στο κρεβατι και ξυπνιος να ειναι και κοιμαται μονος του.το μεσημερι ενα 2ωρο-3ωρο και το βραδυ 10ωρο!!!
σημερα εχει γενεθλια το κοριτσακι μου(η σκυλιτσα μου)γινεται 4 χρονων!!!

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!! Βασούλα κ μένα γκρινιαζει πριν κοιμηθεί απλά προσπαθω να μην τον σηκώνω αν βλέπω ότι νυσταζει κ για αυτο γκρινιαζει γιατι μετα ξυπνάει πιο πολυ . Δεν τα καταφερνω πάντα βέβαια συχνά πυκνά θέλει κ λίγο κουνημα αλλα πάλι προσπαθω μόνο μια φορα μετα αν γκρινιαζει τον κουναω λίγο στο καροτσάκι. Θεωρητικά τουλάχιστον αυτα αλλα τον έχω προσέξει πως για κανένα 20λεπτο γκρινιαζει κ κουνάει χέρια, πόδια χαμός μέχρι να τον πάρει ο ύπνος, εκτός απο τώρα που καθόμαστε στη κουζίνα κ τον νανουρισε το πλυντήριο !!! Χτες το βράδυ ο μικρός επειδή δεν τον ξυπνησα να φάει στις 10 αλλα τον άφησα να ξυπνήσει μόνος του στις 11 έφαγε 45λεπτα απ το 1στηθος κ μετα με το βυζι στο στόμα να κλαει πρώτη φορα με τα πολλα συνειδητοποίησα πως πεινουσε ακόμα κ τελικά έφαγε κ άλλο ένα 45λεπτο απο το άλλο κ ξεραθηκε όπως ήταν αναμενόμενο μέχρι τις 7 το πρωι!!! Θα το ξαναδοκιμασω κ σήμερα το κόλπο!! Εμείς για τη βαφτιση εξακολουθούμε να μην έχουμε κάνει τίποτα , ο άντρας μου είναι πολυ χαλαρος κ λέει εχουμε χρόνο αλλα περνάει ο καιρός κ μεις δεν εχουμε αποφασίσει τα βασικά! Τε σπα θα τον πιεσω λίγο αλλα το βλέπω να συμβιβαζομαι να το κάνουμε στο χωριό στο τέλος , ελπίζω τουλάχιστον να συμβιβαστεί κ αυτός στο να μην εχουμε κλαρίνο (τώρα τα αρνιά δεν νομίζω να τη γλυτωνω). Εντωμεταξυ απόγευμα κάνουν βαφτίσια; Γιατι μου λέει ο άντρας μου να τα κάνουμε Παρασκευή(20 Ιουλίου μέρα γιορτής του) απόγευμα αλλα πως θα μπορέσουν να έρθουν όλοι είτε απο Αθηνα είτε απο αλλού Λαμια μετα τις δουλειές δεν ξέρω κ πόσο αργά να την κάνουμε πια τη βαφτιση θα ταλαιπωρηθεί πολυ το μωρο. Τι να πω... Αυτα απο μας, έλεγα να τον βγάλω βολτουλα αλλα κοιμάται του καλου καιρού ο κύριος. Φιλιά σε όλες!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια η μερα μου εξελισετε χαλια!!! απο σωματικης πλευρας δηλ. εκει που καθομαι εχω κατι σφαχτες στην κοιλια που με διπλωνουν! pale εκανα μαι φορα εμετο και μια διαρροια. ωραια ε??? κεφια τρελλα!!! χθες ειχα τον μικρο με πυρετο (οχι τον μπεμπη) σημερα ειναι καλητερα. αυτος με φροντιζει τελικα. με βοηθησε στο συμαζεμα και με εδωσε χυμο! Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
αχου μωρε τι καλος!!!
περαστικουλια!
οσο και να ακουγεται περιεργο εμενα με βοηθαει η κοκακολα μαζι με τα πατατακια!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά Αθηνά, νομίζω κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα το παιδάκι μιας γνωστής κόλλησε στο σχολείο.Εμείς βγήκαμε σήμερα για μαλλάκι πλεξίματος και κάτι υφασματάκια.Είναι λίγο χάλια ο καιρός, αλλά τον είχα ντυμένο καλά και όταν τον είχα αγκαλιά απο το αμάξι μέχρι το μαγαζί τον τύλιξα και με το τεράστιο κασκόλ μου. μου κάνει εντύπωση οτι με οτιδήποτε καιρό βγούμε, πάντα κάποιος θα σχολιάσει...ΤΙ τους κόφτει πότε βγάζω το παιδί μου?ΕΛΕΟΣ!!!
Νατάσα κάνε ένα facebook και μην βάζεις φωτο ή στοιχεία καθόλου και έλα να τα λέμε εκεί, έχουμε μαζευτεί πολλές μανούλες!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia ti kanete den sas exw diavasei akoma.Exw doultsa me ta nyxakia kai trexw....meta paidia th mikrh fai kai den mpainw syxna.H mikrh mou extes koimh8hke apo tis 10 kai mish kai 3ypnhse 7 kai mish teleia Very Happy Very Happy Very Happy 3ekourasthka!!!!fysaei trela kai 8a ri3ei trapezia kai karekles.Eida se mia synentey3h tou Aytia ayta pou zhtaei h Troika gia ton idiwtiko tomea mesa se ayta einai kai na kopsoun to epidoma kai to efapa3 tou tritou paidiou krima an to kanoun upologizame sto voh8hma to 8ewroun perito telwspantwn as swsoun tous mis8ous pou den to vlepw !!! Mad Mad Mad filakia se oles

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια !Ανεβηκαμε ναουσα κ κλεισαμε κ την εκκλησια !ενα γραφικο παρεκληση που ειναι σ"ενα λοφο κ βλεπεις ολη την ναουσα!τις μπομπονιερες τις εχουμε παρει απο τα τζαμπο μενει να τις κανουμε οταν ερθει ο καιρος οσο για προσκλητηρια θα κανουμε τελικα σοκολατες κ γλυκα θα κανουμε γλυκο του κουταλιου δικης μας παραγωγης κ τα εχω κανονισει κ αυτα!Προχθες λογω εκπτωσεων πηρα κ για τον μικρο ενα παντελονι λευκο με ενα πουκαμισο λευκο λινο κ ενα φουρι μπλε ριγε κ παπαυτσακια μοκασινια μπλε δερματινα οποτε τελος!τα εχοτμε ολα τακτοποιηση!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις