Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!Δεν μου ήρθαν ειδοποιήσεις και λέω μα πολύ ησυχία σήμερα..!!!Τομαράκι μου περαστικά σας,εύχομαι να ανακουφιστείτε σύντομα..

Τι καιρός και αυτός!Ενώ από την κεντρική Ελλάδα και πάνω χίονισε εδώ τίποτα..θα μας φάει η βροχή!Πήγα σήμερα στην εκκλησία και έδωσα το πιστοποιητικό γέννησης για την βάφτιση και το απόγευμα θα καταλήξω σε μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια (ελπίζω δηλ!!) που θα μου δειγματίσει η Τόνια από εδω Very Happy

Όλο το βράδυ είχαμε τρομερή ανυσηχία και δεν κοιμότανε Sleep Sleep Sleep Δεν ξέρω τι φταίει,είχε να το πάθει πολύ καιρό!Υποψιάζομαι ότι φταίει που όλο το απόγευμα τον είχε αγκαλιά η πεθερά μου και τον πηγαινοέφερνε μέσα στο σπίτι και του τραγουδούσε και γενικώς μάλλον ψιλοζαλίστηκε το παιδί από την ηρεμία που τον έχουμε εμείς γενικώς..Απάλευτη κατάσταση σας λέω!!Βάλαμε σήμερα και την κούνια μέσα στο δωμάτιο μας -παρόλο που ήμουνα αντίθετη όλοι πέσανε να με φάνε με θεωρίες τύπου "τι θα γίνει αν το παιδί πνιγεί στον ύπνο του και πεθανει και δεν το ακούσεις από το δίπλα δωμάτιο??" affraid affraid affraid Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 679259 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 654655 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 654655 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 654655 Και επειδή δεν θέλω να Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 186566 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 186566 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 186566 καθότι προφάνως μάνα και πεθερά τα βάζουν με τις ορμόνες μου είπα να το κάνω τουλάχιστον για όσο είναι εδώ και βλέπουν!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 966307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 966307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 966307 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 966307

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Βάλαμε σήμερα και την κούνια μέσα στο δωμάτιο μας -παρόλο που ήμουνα αντίθετη όλοι πέσανε να με φάνε με θεωρίες τύπου "τι θα γίνει αν το παιδί πνιγεί στον ύπνο του και πεθανει και δεν το ακούσεις από το δίπλα δωμάτιο??"

ελα παναγια μου! ελεος πια με αυτες τις δηλωσεις και τα συμπερασματα!!! που να εβλεπε εμενα που αφηνω τον μικρο να κοιματε πανω και παω στον κατω οροφο για καφε στην μαμα μου. το μονο που εχω ειναι η ενδοεπικοινωνια.τον γιο μου τον αλλον ειδικα.. αφασια πηγαινα κανονικα στο απεναντη σπιτι που περνας και δρομο και ειχα την ενδοεπικοινωνια παλι και με το πρωτο κλαψ εφευγα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε Αθηνά απλά ασχολίαστο!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Ψάχνω να βρω κανένα κείμενο για το προσκλητήριο μας αλλά έχω στερέψει από ιδέες..!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι να λεμε ειναι απαλευτες!εγω εχω και την ενδοεπικοινωνια που χτυπαει για την απνοια και παλι με πρηζουν που τον εχω σε αλλο δωματιο!

http://stefxon@gmail.com

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε λίγο χάλια απο μπουκωμα αλλα αν εξαιρέσεις την ώρα που τρώει είναι ήσυχο το καλο μου. Νατάσσα κουράγιο κορίτσι μου, πόσο θα κάτσουν; Εμένα απ την άλλη η μάνα μου με κυνηγάει τώρα που σαραντισα να τον βγάλω απ το δωμάτιο κ μεις δεν θελουμε ακόμα. Τελικά μάλλον θα αρχίσω μέσα στη μέρα να τον κοιμιζω στο δωμάτιο του κ το βράδυ για κανένα μήνα ακόμα (& βάλε!) δίπλα μας !!!Εγω θέλω να τον βγάλω καμία βόλτα αυτές τις μέρες αλλα το σκέφτομαι τώρα με το μπουκωμα τι λέτε εσείς;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σάββατο πρωί πρωί θα φύγει!!!Να προσέχεις με το μπούκωμα να του ξεβουλώνεις την μύτη μην κάνει καμία ωτίτιδα ή καμία βρογχιολίτιδα και τρέχετε!Τώρα με το μπούκωμα και με αυτό τον καιρό εγώ μάλλον δεν θα τον έβγαζα να πω την αλήθεια..

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ.ΘΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ...

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατ και εγώ ακόμα μαζί μας τον έχω, και το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα και μας αρέσει πολύ!
Έχει τύχει πολλές φορές να τον κοιμίσω μόνο του, να ξυπνήσει μετά απο μισή ώρα και να πάει ο άντρας μου να ξαπλώσει δίπλα του και να ξανακοιμηθεί χωρίς να ακουστεί καθόλου! Μάλλον του αρέσει και αυτουνού η αγκαλίτσα Smile

Σας βάζω λινκ απο το blog με της δημιουργίες μου Laughing (πλεκτές και μη Laughing )

http://www.handmadegifts.gr/

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tomaraki mpravo elpizw na mn xreiastei na kopseis tn thilasmo.egw opote tis edina kseno itan ok otan thilaze petage rouketes re gamwto..
pumpkin teleies oi dimiourgies s!!!geia sta xeria s..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι παλι!μολιε φαγαμε το βραδυνο μας και ετοιμαζομαστε για νανι ελπιζω.κατι για βαφτιση που ειδα... λοιπον θυμαστε που ελεγα να κανω θεμα σεφ? σημερα κολησα σε κατι αλλο.. πουλακια! σιγκεκριμενα σπουργιτακια! εμπνευση για το θεμα αυτη η εικονα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καπως ετσι λεω να κανω τα προσκλητηρια μαλλον απο τσοχα σε στικακι με κορδελιτσα κτλ που να κρεμετε το προσκλητηριο σε ρολακι. μπομπονιερες αρχικα εχω βρει κατι σαν μικρο μαξιλαρακι σε πουλακι -θα ψαξω και αλλο φυσικα- που θα κρεμοντε τα κουφετα σε στυλ κρεμαστη μπομπονιερα σε δεντρακι λευκο.. στο τραπεζι ευχων λεω να αγορασω ενα στρογγυλο λευκο κλουβι (αυτο για κερι μεσα) που θα βαλω στη βαση γυρω γυρω στα καγκελα μικρα φιογκακια και μεσα θα κρεμοντε μικρα πουλακια παλι πιθανον απο χαρτονι χρωματισμενα σε παλ χρωμα και γκλιτερ που θα φτιαξω εγω παλι..κοκ ειναι καλο??

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤοΜαρακι πολυ χαίρομαι που είναι καλύτερα το μικρο σου, Αθηνα πολυ γλυκουλι το θέμα σπουργιτακι μπορείς να γράψεις κ στο προσκλητήριο κάτι πχ το πουλάκι μου κτλ.
Το quiz της ημέρας πριν σας καληνυχτισω. Αν το μωρο φάει πχ 9 κ μέχρι τις 10 30 είναι ξυπνιο αλλα νυσταγμενο κ αρχίσει κ γκρινιαζει & να τρωει τα χερια του στις 10 30 τι κάνετε α) το νανουριζετε,κουνατε χωρίς να το σηκωσετε
Β)το σηκωνετε για να κοιμηθεί στα χέρια
Γ) λέτε μήπως πειναει που έχουν περάσει 2 ώρες κ ετρωγε τα χέρια του κ το ταϊζετε δ) όλα τα παραπάνω
Στις 11 τον ξαναταϊσα κ έφαγε μισή ώρα ορεξατος αλλα κοιμήθηκε δωδεκαμιση πάλι!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki μπραβο που ειναι καλυτερα το νινι σου!και εμεις εχουμε ηπιας μορφης παλινδρομηση.Η παιδιατρος με καθησυχασε οτι το 70% των μωρων εχουν μια καποια μορφη παλινδρομησης και δεν αλλαξαμε καν γαλα,απλα την βαζουμε να ρευεται καθε 50-60ml oταν τρωει.Απο τοτε που το κανουμε αυτο εχουν σταματησει τελειως οι ρουκετες και γουλιτσες βγαζει μια στο τοσο και μαλιστα μονο αν την κουνησεις εκεινη την ωρα.Παντως αφου δεν χανει βαρος και κοιμαται κανονικα,ολα θα πανε καλα!

κολοκυθακι,τα πλεκτα σου ειναι φανταστικα.Ζαχαρωνω εκεινο το σκουφι με τα κουνελοαυτακια...θα σου πω αμα ειναι!

supermama η κολλητη μου ειχε θεμα πουλακια στη βαφτιση του μικρου της.σου στελνω μερικες ιδεες που εκανε αυτη.
απο εδω πηρε το προσκλητηριο www.lali.gr ειναι το νουμερο 011.130 με τα πουλακια.

και απο εδω παρηγγειλε ραμμενα πουλακια που ειχαν ενα ξυλακι απο κατω και τα στερεωσε σε ενα μπουκαλι γεμισμενο με αμμο και τα εβαλε στα τραπεζια του φαγητου μετα.http://lucky-button.blogspot.com/p/blog-page_07.html
ηταν ετσι[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κατερινακι,δυστυχως δεν υπαρχει μαγικη συνταγη γμτ...αν υπηρχε θα την ειχαν βρει πριν απο μας για μας! Very Happy εγω αν δεν κοιμαται την παιρνω στα χερια και ακουμε τραγουδακια μεχρι να κοιμηθει.Εγω προσπαθω ματαια να την ξυπνησω για να φαει αλλα με τιποτε!θα ξυπνησει οποτε θελει αυτη το πρωι και θα κανει γευμα-τερας απο 220ml και πανω που ειναι ο,τι χειροτερο για να κανει γουλιες,ρουκετες κτλ.Ευτυχως την παλευουμε ως τωρα με συχνα ρεψιματα Mad Mad Mad

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Μόλις γυρίσαμε από βολτίτσα μιας και έχει καλή θερμοκρασία σήμερα έξω!Χθες που λέτε βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο μας!Και η κούνια έχει και περιστρεφόμενο από πάνω!Αυτό ήταν!!!Ο μπέμπης το κοιτούσε να στριφογυρνάει σαν υπνωτισμένος!!!Αναγκαστήκαμε δε να του το βγάλουμε το βράδυ γιατί αντί να τον ηρεμεί (είχα ανάψει μόνο να φωτίζει και όχι να παίζει και μουσική) είχε αποχαυνωθεί και κάθε φορά που έσβηνε γκρίνιαζε για να το ανοίξουμε πάλι!!!! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:
Το quiz της ημέρας πριν σας καληνυχτισω. Αν το μωρο φάει πχ 9 κ μέχρι τις 10 30 είναι ξυπνιο αλλα νυσταγμενο κ αρχίσει κ γκρινιαζει & να τρωει τα χερια του στις 10 30 τι κάνετε α) το νανουριζετε,κουνατε χωρίς να το σηκωσετε
Β)το σηκωνετε για να κοιμηθεί στα χέρια
Γ) λέτε μήπως πειναει που έχουν περάσει 2 ώρες κ ετρωγε τα χέρια του κ το ταϊζετε δ) όλα τα παραπάνω
Στις 11 τον ξαναταϊσα κ έφαγε μισή ώρα ορεξατος αλλα κοιμήθηκε δωδεκαμιση πάλι!

γειααα!!! λοιπον εγω θα προσπαθουσα να τον κοιμησω τον δικο μου. ετσι κανει. τρωει και αργοτερα νυσταζει. οταν βαζει τα χερια στο στομα ισως να τα εχει σαν ηρεμηστικο πιπιλα. αν δεν επιανε και γρινιαζει πιο πολυ τοτε θα δοκιμαζα με γαλα. εμενα προσωπικα παρολο που δεν το ηθελα τελικα τον κοιμηζω στα χερια. ο λογος κοιματε σε χρονο ντετε! πλεον εχει ενα σιγκεκριμενο τροπο να λεει ε-ε-εεεε!!! που σημαινει φαγητο!!! αληθεια! ειναι δοκιμασμενο. για υπννο απλα βγαζει ψευτικα κλαματακια. οποτε συνενοουμαστε! μολις τον ξαπλωσω στα χερια μου ορθια παντα εγω ομως! κλεινει τα ματια αμεσως. ΑΛΛΑ το μυστικο για να κοιμηθει στα επομενα 2 λεπτα ειναι ελαφρα χτυπηματακια με το αλλο χερι στον ποπο... τι ναπεις.. περι ορεξεως... ολα αυτα κρατανε το πολυ 5 λεπτα!

τωρα.. περι βαφτισης που απο δω και περα πραγματικα θα σας πριξω! αυτοπου ειπα παραπανω με τα στικ για προσκλητηριο το ξανασκεφτηκα και λεω να κανω το κλασικο καδρακι ικεα θα το βαψω πρασινο απαλο πρωτα και μετα θα κολησω ενα πουλακι στη μια γωνια και ενα δεντρακι στην αλλη. λεω νατα κανω αυτα με τσοχα για να κρατηθουν πιο καλα γιακαιρο για οσους το κρατησουν το καδρακι. ετοιμαζω μπλογκακι βασικα με τετοια αλλα ακομα ειναι νωρις να διαφημηστω. παρολα αυτα οσες θελετε βοηθεια η ιδεες πειτε μου εδω σε πμ.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕ

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera!!!me to pou mphka tsoup 3upnhse ta leme meta filiaaaaaaaaa

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΠΑΙΝΩ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΥΣΤΗΡΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΥΓ:ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..

mamax

mamax
καλημερα κοριτσια εμενα μολις εγινε 3 μηνων κ ακομα εχει κολικους...
ποτε θα φτιαξει ο καιρος ρε κοριτσια εχω λαλισει μεσα εσεις τι κανετε τα βγαζετε αυτες της μερες?

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!! Ειμαι πολυ περηφανη για το αντρακι μου!!!! 2 μερες τωρα κοιμομαστε στις 10 και ξυπναμε στις 6 τρωμε και ξανα νανι μεχρι τις 9 !!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 328109 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 215994 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 37 215994 Λετε να μπηκε σε προγραμμα απο μονο του!! Νωρις δεν ειναι ???Μακαρι να μην το κοψουμε το γαλατακι της μανουλας...παντος τις ρουκετες τις κοψαμε μονο λιγο βγαινει οταν ρευεται!! Αυριο σαραντιζουμε και πραγματικα θελω να παω βολτουλα μετα την εκκλησια ...κολαω λιγο ομως μην παθει τιποτα ....τι λετε???
Αχ τα εχω παρει με την πεθερα μου και την μανα μου!!! Ως γνωστο ο αντρουλης εχειι φυγει και ερχονται καθημερινα και καθονται απο το μεχρι το βραδυ ...η μανα μου δε κοιμαται κιολας!!!! Θελω πισω την ψυχικη μου γαληνη!! Ξερω οτι το κανουν απο αγαπη και ενδιαφερον ..αλλα εγω πηζω!!!!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
ΑΧ ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΧΘΕΣ ΗΡΘΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΠΤ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΙΩΠΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....
ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΚΑΝΣΟΝ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΤΕ 1 ΚΟΡΩΝΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ..ΑΘΗΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τομαράκι και εμάς το είχε κάνει αυτό δύο συνεχόμενες μέρες πριν σαραντίσει και μετά επανήλθε!Τώρα κάπως έχει στρώσει πρόγραμμα όμως (μην το ματιάσω κιόλας!!!) Εννοείται να τον βγάλεις άλλωστε έχει και καλό καιρό αυτές τις μέρες!Εμείς και χθες και σήμερα βγήκαμε με τον μάρσιπο και έχω σκοπό να τον βγάζω κάθε μέρα τώρα που δεν θα δουλεύει ο καλός μου.Τελικά ακυρώσαμε για τώρα την εκδρομή μας λόγω χιονιού,είπαμε να μην το ρισκάρουμε με το μωρό και το αναβάλλαμε για τον Μάρτιο. Επίσης έχω σχεδόν τελειώσει με τα της βάφτισης!Προσκλητήρια & μπουμπουνιέρες είναι έτοιμα (σχεδόν),στολισμός επίσης, μακιγιάζ και νύχια επίσης και τώρα ψάχνω για βιντεοσκόπηση και μετά θα μείνει το μαγαζί.. Rolling Eyes Rolling Eyes

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΙ ΘΕΜΑ; Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ναι εμείς είμαστεSmile Δεν θα έχουμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα!Τα βρήκα όλα από εδώ,από διαφορες κοπέλες που κάνουν σχετικά πράγματα!! Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις