Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
57 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 57 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τωρα που γινανε και θειοι...

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
Σωτηρια φτου φτου κουκλιτσα ειναι να την φιλησεις στο λαιμο ''τον ανυπαρκτο'' απο μενα!!!!

τομαρακι εγω θηλαζω κ καθε μερα πινω καφεδακι το πρωι γαλλικο κ το απογευμα καπουτσινο κ μια χαρα κοιμαται ο μπεμπης..μα κ ο παιδιατρος μου ειπε οτι γινετε αλλα χωρις υπερβολες κ οχι σκετο....

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμένα η παιδίατρος είπε όχι υπερβολές και όχι υστερίες.Κάθε πρωί τη φραπεδιά μου και το μεσημεράκι το φρεντάκι μου αδιαλλείπτως....

Καλο απόγευμα σε όλες! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 24 315810

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ πίνω καφέ αλλά ντικάφ!Δεν δοκίμασα να σου πω κανονικόSmile

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Smile
Και εγώ 2 γαλλικούς την μερούλα τους πίνω Very Happy
Χιονατούλα πως τον βολεύτηκες τον μάρσιπο? Βάλε μας φωτο απο το σχεδιάκι παραγγελία !

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia ti kanete? Swthriaki gia dagkwma h antartissa megia to sling kai kales voltes!!Eemeis eixame paei sto e3oxiko (layrio) gia sk ti wraies meres ax ante na er8ei h Anoi3h !!Koritsia apo panes pou lete alla3a kai phra LIDL kai yshxasa apo mukhtiaseis kai sygkama einai pio stegnes kai mas volepsan foul kai na fantaasteite mou to eipe h paidiatros afou tis dokimasa oles tis epwnymes kai olo sygkegotan mou pe gia dokimasa tou lild kai ontws ka8arisamme to popoudaki mas entelws!kai einai kai polu kalh h timh eee....kata t alla kala pernoyme varos kai 8a pame gia emvolio 1h flevarh!!filakia se oles!!!!!!!!

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

tomaraki

tomaraki
Γεια σας ....απο πανες τις εχω δοκιμασει ολες ...και ευτηχως το καμαρι μου δεν εχει παρουσιασει καποια αλλεργια ή καποιο ερεθισμο! Αυτες τις πηρα γιατι ειναι σχετικα ποιο οικονομικες απο τις αλλες !!
Ωραια ...να πινουμε κανα καφεδακι για να ανοιγει το ματακι !!
Τον σλινγκ μου το εκανε δωρο η κουμπαρουλα μου το δοκιμασαμε και με τον μπεμπη μεσα !!Και ειναι οκ ...τωρα πρωτη βολτα οταν θα σαραντισουμε !!!!!!Θελω να τον βγαλω βολτουλα αλλα φοβαμαι ακομα !!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια!
κολοκυθου μια χαρα ο μαρσιπος ειναι λιγο περιεργος στην αρχη αλλα συνηθηζεται-νομιζω- θα βαλω και φωτο το σχεδιο

κοριτσια ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα καταλαθος την ποσταρα στο ''τι σκεφτεστε τωρα''
θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας παρακαλω!

με παιδευει τωρα 2-3 μερες με το φαγητο, οταν την ταιζω καπου στην μεση αρχιζει και τεντωνει το κορμακι της σφιγγεται και κλαιει, ενω τη βλεπω που πειναει και ανοιγει ενα στομα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααα! μου το κανει πολλες φορες κατα τη διαρκεια του γευματος
και κανουμε μαραθωνιο ταισματος -καμμια ωρα για να φαει 120 με 130 ml -

τι λετε να ειναι? σας εχει τυχει?
ο δοκτωρας μου ειπε οτι μπορει να την πειραζει το γαλα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοριτσια!
κολοκυθου μια χαρα ο μαρσιπος ειναι λιγο περιεργος στην αρχη αλλα συνηθηζεται-νομιζω- θα βαλω και φωτο το σχεδιο

κοριτσια ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα καταλαθος την ποσταρα στο ''τι σκεφτεστε τωρα''
θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας παρακαλω!

με παιδευει τωρα 2-3 μερες με το φαγητο, οταν την ταιζω καπου στην μεση αρχιζει και τεντωνει το κορμακι της σφιγγεται και κλαιει, ενω τη βλεπω που πειναει και ανοιγει ενα στομα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααα! μου το κανει πολλες φορες κατα τη διαρκεια του γευματος
και κανουμε μαραθωνιο ταισματος -καμμια ωρα για να φαει 120 με 130 ml -

τι λετε να ειναι? σας εχει τυχει?
ο δοκτωρας μου ειπε οτι μπορει να την πειραζει το γαλα

Προσπαθησε να της κανεις διαλειματα στο ταισμα, δηλ γαλατακι σταματας την ρευεις και συνεχιζεις και δες αν θα καλυτερεψει, μπορει να της πεφτει βαρυ το γαλα οντως η της ανεβοκατεβαινει και την ενοχλει, θα το παρατηρησεις αν θα καλυτερεψει η οχι, αν οσο παει στο κανει πιο εντονα πες το στον γιατρο παλι

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χιονατου κούκλα η μικρή όντως !!! Το κάνει κ μένα ο μικρός αυτο κ σ θηλασμο κ δεν ήξερα γιατι μέχρι που μου είπε η μαμα μου κ τον έβαλα να ρευτει εκείνη την ώρα κ οχι στο τελος οπως συνηθως κ όντως είχε αέρα ο κακομοιρης κ μετα χαλάρωσε κ έφαγε πιο ήρεμος άλλο τόσο. Για δοκίμασε το κ συ. Άσχετο έχω πάθει εθισμό στις κιντερ κορίτσια αν δεν φάω 3 την ημέρα κάτι μου λείπει ...λέτε να ναι γιατι μέχρι να σαραντισω μου λείπει το άλλο κ ξεδινω με σοκολάτα η γυναίκα; Χεχε . Απο sling εμένα μου έχουν φέρει άπο τα mothercare το baba sling αλλα δεν έχω καταλάβει πως να το χρησιμοποιήσω. Το έχει καμία; ΤοΜαρακι εμένα πολυ γνωστοί του άντρα μου αποστρατοι έχουν βρει δουλεια ασφάλεια στα πλοία στα πλοία για το πέρασμα εκει στη Σομαλία. Πακέτο κ αυτο !!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα το κανει αυτο οταν θελει να ρευτει

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε: Άσχετο έχω πάθει εθισμό στις κιντερ κορίτσια αν δεν φάω 3 την ημέρα κάτι μου λείπει ...λέτε να ναι γιατι μέχρι να σαραντισω μου λείπει το άλλο κ ξεδινω με σοκολάτα η γυναίκα; !!

αχχχχ εγω παλι! εχω βαλει στο ματι την μερεντα. 3 κουταλακια καθε απογευμα!
ΑΛΛΑ το κοκο το αλλο παρολο που κανουμε δεν με τραβαει βρε κοριτσια! Crying or Very sad οταν γινετε εε οκ δεν ειμαι αναισθητη αλλα.... δε σκαω καθολου να γινει. μυ ειπαν οτι ισως εχει να κανει με τον θηλασμο σε συνδιασμο με τις ορμονες.. καλα για το στηθος δεν το συζητω. δε θελω να το πειραζει κανεις Laughing ποσο να μαντεξει πια ο αντρας μου!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Κυρ Ιαν 22, 2012 12:33 pm, 1 φορά

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μιλουπακι καιρο εχω να σε ''δω''!
την κανω διαλλειματα κοριτσια και ρευεται καλα!
δεν ξερω, ξαφνικα ζορισεται τεντονετε και βαζει τα κλαμματα.
αφηστε που κανουμε μαραθωνιο γευματος μεχρι και μια ωρα , για να πιει απο 120-130 μλ Rolling Eyes

αληθεια ποσο ''πρεπει'' να πινουν? οσο θελουν ? Razz
εσεις πως τα πατε ?

stefaniandreas

stefaniandreas
εγω του δινω οσο θελει.παρατηρησα οτι οταν τον πιεσα μαλλον του επεσε βαρυ και μετα γκρινιαζε για καμια ωρα.
οχι οτι τρωει λιγο βεβαια το ζωακι μου...

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω πάλι ορμονες ξε ορμονες , θηλασμος ξε θηλασμος έχω τρελές ορέξεις κ είχα φαντασου απο τη 2η βδομάδα που γεννησα. . Εσυ γεννησες κανονικά ε; Μήπως έχει κ αυτο να κάνει . Για το στήθος κ γω είμαι κάπως.

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου κοριτσαρα μου, επειδη εμενα ετσι φανηκαν τα πρωτα σημαδια παλινδρομησης γιαυτο σου λεω να το παρατηρησεις, για αρχη κανεις αυτο, την ρευεις οπως ειπαν τα κοριτσια κτλ, δοκιμασε να της δινεις και πιο λιγο αλλα πιο συχνα, δηλ αν τρωει στο τριωρο δωσε μισο στην μιαμιση ωρα και αλλ μισο σε μιαμιση παλι μηπως δεις διαφορα, αν δεις ομως να στο κανει επανηλημενα και να μην βλεπεις διαφορα ξαναπες το στον γιατρο, μερικοι δεν δινουν σημασια και τα κακομοιρα εχουν παλινδρομηση και παλευουν, ελπιζω να της περασει, πολλα φιλια και να σου ζησει και εσενα και σε ολα τα κοριτσια!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε ευχαριστω πολυ μιλουπακι μου! να εισαι καλα! θα το παρατηρησω και θα δουμε! Very Happy

στεφανια Laughing

αχ ξεχασα! μηπως παιζει ρολο που της αλλαξα την θυλη? απο καουτσουκ σε σιλικονη? τοτε ειδα την διαφορα ! η σιλικονη ειναι πιο σκληρη και δεν εχει μικροτερη ροη

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat&son έγραψε:Εγω πάλι ορμονες ξε ορμονες , θηλασμος ξε θηλασμος έχω τρελές ορέξεις κ είχα φαντασου απο τη 2η βδομάδα που γεννησα. . Εσυ γεννησες κανονικά ε; Μήπως έχει κ αυτο να κάνει . Για το στήθος κ γω είμαι κάπως.

καισαρικη εκανα

stefaniandreas

stefaniandreas
γιατι δεν της την ξαναλαζεις?να δεις αν εχει διαφορα.εγω οταν του δινω σιλικονη αρνειτε πεισματικα να τη βαλει στο στομα του

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα της δωσω τωρα στο τελευταιο γευμα σε λιγακι να δω αν εχει διαφορα! καλο το καουτσουκ αλλα γινεται σαν τσιχλα στον αποστειρωτη ρε γαμωτο καθε 3 και λιγο να αγοραζω πιπιλες? γκρρρ
αντε για να δουμε?

κατ μια χαρα οι κιντερ φαε καλε ειδικα αμα δεν εχεις ''αναγκη'' ουυυυ μια χαρα χιχιχ

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:θα της δωσω τωρα στο τελευταιο γευμα σε λιγακι να δω αν εχει διαφορα! καλο το καουτσουκ αλλα γινεται σαν τσιχλα στον αποστειρωτη ρε γαμωτο καθε 3 και λιγο να αγοραζω πιπιλες? γκρρρ
αντε για να δουμε?

κατ μια χαρα οι κιντερ φαε καλε ειδικα αμα δεν εχεις ''αναγκη'' ουυυυ μια χαρα χιχιχ
γιατι ρε συ σωτηρια τοσο γρηγορα?εμενα δεν παθανε τιποτα ακομα.θα τις αλλαξω σε λιγες μερες γιατι κλεινουν 2μηνο.
αληθεια ετσι διαβασα αλλα πρεπει?στους ποσους μηνες τις αλλαζουμε?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξακι μου γλυκοοοοοοοοοοοο τι κανειςςς και συ να μου φιλησεις τον παιδαρο!!! θα στην φιλησω εννοειτε!!! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 24 654316

στεφανια σοβαρα μιλας? της chicco θηλες εχω , μια φορα το μηνα λεει αλλα εγω τις αλλαζα 2-3 φορες το μηνα cyclops

stefaniandreas

stefaniandreas
εγω νουκ αλλα τοση διαφορα δε νομιζω ρε συ οι εταιριες να εχουν
μηνα ε?
πρεπει τοτε να τις αλλαξω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παιζει να ειναι πιο μουφα της chicco Laughing Laughing Laughing

alexia-marinos

alexia-marinos
tattooed_snowhite έγραψε:Αλεξακι μου γλυκοοοοοοοοοοοο τι κανειςςς και συ να μου φιλησεις τον παιδαρο!!! θα στην φιλησω εννοειτε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

στεφανια σοβαρα μιλας? της chicco θηλες εχω , μια φορα το μηνα λεει αλλα εγω τις αλλαζα 2-3 φορες το μηνα cyclops

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις