576 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Κυρ Ιαν 22, 2012 7:03 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τωρα που γινανε και θειοι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοριτσια!
κολοκυθου μια χαρα ο μαρσιπος ειναι λιγο περιεργος στην αρχη αλλα συνηθηζεται-νομιζω- θα βαλω και φωτο το σχεδιο
κοριτσια ηθελα να κανω μια ερωτηση αλλα καταλαθος την ποσταρα στο ''τι σκεφτεστε τωρα''
θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας παρακαλω!
με παιδευει τωρα 2-3 μερες με το φαγητο, οταν την ταιζω καπου στην μεση αρχιζει και τεντωνει το κορμακι της σφιγγεται και κλαιει, ενω τη βλεπω που πειναει και ανοιγει ενα στομα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααα! μου το κανει πολλες φορες κατα τη διαρκεια του γευματος
και κανουμε μαραθωνιο ταισματος -καμμια ωρα για να φαει 120 με 130 ml -
τι λετε να ειναι? σας εχει τυχει?
ο δοκτωρας μου ειπε οτι μπορει να την πειραζει το γαλα
Kat&son έγραψε: Άσχετο έχω πάθει εθισμό στις κιντερ κορίτσια αν δεν φάω 3 την ημέρα κάτι μου λείπει ...λέτε να ναι γιατι μέχρι να σαραντισω μου λείπει το άλλο κ ξεδινω με σοκολάτα η γυναίκα; !!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Κυρ Ιαν 22, 2012 12:33 pm, 1 φορά
Kat&son έγραψε:Εγω πάλι ορμονες ξε ορμονες , θηλασμος ξε θηλασμος έχω τρελές ορέξεις κ είχα φαντασου απο τη 2η βδομάδα που γεννησα. . Εσυ γεννησες κανονικά ε; Μήπως έχει κ αυτο να κάνει . Για το στήθος κ γω είμαι κάπως.
γιατι ρε συ σωτηρια τοσο γρηγορα?εμενα δεν παθανε τιποτα ακομα.θα τις αλλαξω σε λιγες μερες γιατι κλεινουν 2μηνο.tattooed_snowhite έγραψε:θα της δωσω τωρα στο τελευταιο γευμα σε λιγακι να δω αν εχει διαφορα! καλο το καουτσουκ αλλα γινεται σαν τσιχλα στον αποστειρωτη ρε γαμωτο καθε 3 και λιγο να αγοραζω πιπιλες? γκρρρ
αντε για να δουμε?
κατ μια χαρα οι κιντερ φαε καλε ειδικα αμα δεν εχεις ''αναγκη'' ουυυυ μια χαρα χιχιχ
tattooed_snowhite έγραψε:Αλεξακι μου γλυκοοοοοοοοοοοο τι κανειςςς και συ να μου φιλησεις τον παιδαρο!!! θα στην φιλησω εννοειτε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στεφανια σοβαρα μιλας? της chicco θηλες εχω , μια φορα το μηνα λεει αλλα εγω τις αλλαζα 2-3 φορες το μηνα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης