551 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Σαβ Ιαν 21, 2012 7:29 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ε!και γω μεσα στον καφε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefaniandreas έγραψε:ε!και γω μεσα στον καφε!!!
tattooed_snowhite έγραψε:ελμπαρ καλως ηρθες και να σου ζησει το νινι!!!
Νατασσα αστα να πανε , δεν με πειραζει που δεν εχω βοηθεια με το μωρο, εαλου απο την αρχη δεν ειχα καθολου βοηθεια λες και δεν υπηρχαμε ενα πραγμα, τελοςπαντων ειναι το γαμωτο, και για μια ωρα αναγκης χτυπα ξυλο
kikitso έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΧΡΥΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 14/11.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΟΓΩ ΙΩΣΕΙΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΣΥ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΜΕΣΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ;
ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ....
Kat&son έγραψε:Τώρα θα γελασω για τη τάξη , 93 νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη . Ντουλάκης λέγεται ο άντρας μου για ρωτά τον δικό σου να δούμε πλάκα θα χει να γνωρίζονται όντως. Ξέρω κ καλο ταβερνάκι στη Χαλκίδα για ουζομεζεδες!!! Τομαρακι Σομαλία ε; Τρελο πακέτο εγω ευτυχώς ήμουν σούπερ τυχερή τον γνώρισα με το που είχε έρθει μετάθεση Αθηνα κ δεν πέτυχα ακόμα μετάθεση ούτε ασκήσεις κτλ εκει που είναι έχει , αλλα φέτος δεν βλέπω να τη γλυτωνουμε έκλεισε 5 χρόνια Αθηνα !!
εμας μας βολεψαν παρα πολυ!!!μονο αυτες και οι πανες του λιντλ μας βολεψανtomaraki έγραψε:Καλημερα σας σημερα κοιμηθηκε ολοι η οικογενεια !!!!!!! Σαπισαμε !!!!
Κοριτσια εχετε δοκιμασει τις πανες Babylino???? Ειναι καλες? Τις πηρα να τις δοκιμασω.......Μια αλλη απορια ...καφεδακι πινατε οσο θυλαζατε ?????
Εχω να πιω ...και θελω πολυ να πιω εναν τουλαχιστον το πρωι !!!!!
ενοειται!!!!!!!!!3 ειχαtattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχαχαχ ειναι ζουμπουρλουδικα σαν της παταπουφας τη θυμασαι???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης